Paradiset i Rhodos.

God morgen sunshines!

Tenkte jeg skulle starte denne fine fredagsmorgenen med litt info om hotellet vi hadde i Rhodos og beliggenheten rundt, som virkelig gikk over alle forventninger. Menneskene der nede er jo så hyggelige og snille, men etter noen dager med det samme "maset" om tilbud de ulike stedene ble vi litt sånn at vi unngikk øyekontakt og spørsmålene vi fikk om det ene og det andre, da den ene mannen sa "Jeg vet folk er kalde og avvisende i landet deres, men her er vi varme og snille", og det er jo så sant. Vi nordmenn har virkelig mye å lære der.

Er det en plass jeg virkelig skal reise til igjen, så er det Rhodos! FOR en fantastisk fin plass, og for noen gode mennesker som bor på den koselige øya. Vi var så heldige å bo på hotell Alexia som er et  nyoppfikset hotell med moderne design til den minste detalj. Her hadde vi ett flott rom, frokost inkludert, basseng på utsiden og bar i første etasje.

Dette hotellet hadde også 16 års aldersgrense som passer bra for de som er på reise uten barn, og veldig god rengjøring daglig(!)  Hotellet har beliggenhet like ved både bargata, standen, all shopping og aktiviteter i Rhodos by. 


Så mens girlsa var ute og danset rumpene av seg, mens jeg lå syk på hotellrommet fikk jeg iallefall ryddet litt i jenterotet og tatt noen bilder av rommet. Hehe! Det var like før jeg holdt på å besvime kun av det, så formen var virkelig bad, That's for sure.

Vi betalte rett over 4000 for hotellet, inkludert frokost og taxi frem og tilbake fra flyplassen. Jeg har allerede en ny plan i tankene, og neste gang blir det samme hotell, bare muligens i suite. Boblebad på verandaen hørtes jo slettes ikke feil ut, iallefall ikke med den fine utsikten ned til havet. åh <3 Satser på det blir en ny tur allerede i høst igjen, det hørtes iallefall ikke feil ut etter en sommer med mye jobbing.

Nå skal jeg straks avsted på jobb, før jeg har middagsgjest senere med søtpotet og burger på menyen. 

Dere må nyte denne fine fredagen <3

4 kommentarer

Thomas Frydenberg

23.06.2017 kl.11:43

Enig i at vi nordmenn har en del å lære når det gjelder det å være varme og snille. Rhodos ser herlig ut.

Jeanette Egeland

23.06.2017 kl.12:07

Thomas Frydenberg: Ja, det var helt fantastisk der:-D

Victoria Larsen

23.06.2017 kl.12:19

Ser helt fantastisk ut der!

Jeanette Egeland

23.06.2017 kl.23:19

Victoria Larsen: Det kan jeg bekrefte at det var :-D

Skriv en ny kommentar

hits