Denne ukens;

Akkurat nå; Er jeg hos mamma med E og skal snart hjem for å gjøre klart til en aldri så liten... JENTEKVELD. Det blir så koselig, iallefall når det er sammen med noen som vi ikke alle er samlet så altfor ofte. Virkelig på tide med en catch'up.

Ukens opptur; Denne uken har fløyet forbi med det vanlige, men likevel har jeg kost meg max! Kvalitetstid med onkelen min, middag hos besta sammen med alle barna, besøk av mine to fantastiske naboer på fredagen og koselige roadtriper i godt selskap. Ellers har malingen i huset endelig blitt påbegynt, det skal bli så digg å få det gjort!


 

Ukens nedtur; Været(!) Jeg liker ikke å klage altså, men det hadde ikke vært feil med flere solskinnsdager.

Ukens tanke; Jeg er takknemlig for de fine menneskene jeg har rundt meg - Samtidig blir jeg helt overgitt ovenfor hvordan det går an å oppføre seg for noen.

Ukens cravings; Sjokolade! Den uvanen der må snu asap. 

Ukens Serie; Jeg har ikke sett noe verken av tv program eller serier. Noen få home and away episoder mens jeg har vært på mølla og det er det.

Ukens beste bilde;


Fordi jeg har hatt en så vanvittig fin helg med denne jenta <3 Takk gud for kjøreturene og samtalene våres!

Ukens mest spilte sang; Spada, elen levon - Don't you worry.

Ukens trening; Har vært elendig! Jeg merker kroppen har vært en uke på ferie uten trening, for å si det mildt. Lurer på hvor jeg la igjen den motivasjonen.

Nå er jeg veeeldig klar for å gripe fatt på den neste uka, men først skal jeg nyte denne søndagskvelden - Det samme må dere :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits