Gjenforening <3

Hei, håper dere har hatt en fin start på uka! Selv våknet jeg tidlig av kattekidsene som tydelig har lyd i seg men ble liggende litt før jeg stod opp. Jeg merket godt på kroppen at jeg gjerne kunne hatt noen timer mer med søvn før dagen startet, og vil nesten påstå at jeg er mer sliten etter en helg som sjåfør, enn om jeg hadde tatt meg en to dagers, for gud jeg har vært trøtt og sliten i kroppen idag! Heldigvis kom det seg utover dagen.

Jeg og E var så heldige å bli invitert opp på middags besøk hos ei venninne, sammen med ei annen venninne og sønnen hennes. Skikkelige husmødre som slår til med jentekveld igår og middagsdate idag. Det er jo år å dag siden vi tre jentene har funnet på noe sammen, så det har virkelig vært godt å brukt litt tid med alle tilstede igjen. Vi har også alle fri i neste uke og har lagt litt planer på hva vi skal finne på, jeg gleder meg(!) Jeg har kost meg så med disse jentene i disse dagene at jeg har helt glemt bort de tingene som har plagt meg en stund, og det er et godt tegn det!


Nå er E levert hos "ålla" (oldemoren hans), mens jeg skal få unnagjort litt trening før det er avsted på nattevakt. Burde kanskje sove heller, men det er så mye jeg burde - burde. Dermed henter jeg heller litt energi fremfor å sove meg trøtt akuratt nå.

Dere må ha en fin kveld videre, enn så lenge <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits