Kjøttkaker i brun saus.

Etter noen timers søvn etter nattevakten har jeg ikke gjort annet enn å lage middag, kost meg med fine folk og fått unnagjort litt trening. Nå skal jeg straks ned å ta litt sol før det er nattevakt igjen ikveld, bare to igjen nå så tar jeg helg, og allerede etter mandagen igjen tar jeg meg en liten "mini ferie", det skal bli hærlig! Den siste uka har jeg kost meg så sammen med A og C, og det har virkelig vært så mye gøyere å lage mat når vi er flere til stede. Det føles nesten som vi er blitt en liten familie i løpet av denne uka, hehe!

Jeg liker best å lage alt fra bunnen av så jeg kan gjøre det litt sunnere, og vet nøyaktig hva som er i maten. Utenom sausen da, den er nok jukset med ferdigpakke. Haha, jeg må virkelig snart begynne å lage sausene fra bunnen av... Potetene skrelles og kokes i ca 35 minutter, gulerøttene burde være skjært opp i like store deler og kokes til du kan stikke en gaffel i dem.Kjøttkaker (4 porsjoner) - 600 gram karbonadedeig, 0,5 dl melk, 1 ss potetmel, salt og pepper. Fremgangsmåte; Mos sammen alle ingredienser med en stavmikser. Bruk hendene til å forming av kjøttkaker og stek de gjennomstekt. Lettest og forme dersom man har litt kaldt vann på hendene. 

Søtpotetmos; Skrell og kok søtpotet til den er mør, før den moses med en stavmikser og ønsker krydder. Ertemos; er kun kokt i ett lite minutt for å så bli krydret og most med stavmikseren.Nå må jeg må litt fart i meg om jeg skal rekke alt før jobb, dere må ha en fin kveld så lenge <3

2 kommentarer

TINANNA

28.06.2017 kl.21:14

Elsker kjøttkaker i brun saus :D så utrolig godt ut!

Jeanette Egeland

29.06.2017 kl.01:49

TINANNA: Ja, veldig godt :-D

Skriv en ny kommentar

hits