Uten filter

Av og til er det ett greit tidsfordriv å logge seg inn her på bloggen for å skrive fra seg, mens av og til føles det som ett skikkelig tiltak. Jeg føler på mange måter at jeg er helt tom å ikke aner hva jeg kan skrive, om jeg så har mye på hjertet så blir det som om ordene stokker seg helt om og alt blir bare feil, noe som gjør at det er lettere å bare droppe hele innlegget. På en annen side så går kjeften i ett, inni hodet på meg selv da, så vi tar det derfra tenker jeg,

Jeg er skikkelig rastløs fortiden, fordi jeg er så gira, jeg bare aner ikke helt hva det er som gjør meg så gira, eller hva jeg i det heletatt er giret på? Jeg er bare glad og har det bra, tenker jeg. Jeg var i skikkelig plage humør hos mamma igår, så i det hun laget seg mat å skulle spise, moste jeg det i ansiktet på henne og kastet puter på henne som en liten unge mens jeg holdt på å le meg ihæl. Jeg får så sinnsykt dårlig humor når jeg er skikkelig glad.

For de som kjenner meg så vet de hvor kjent jeg er for å være treg, Jeg klarer somregel aldri å holde meg til tiden, noe jeg er fult klar over selv, så på lørdag fikk jeg kallenavnet for "kvateret", fordi jeg er så innmari treg, og når jeg først kommer så er det ikke lenge jeg blir før jeg er rastløs å må videre.

Ellers så nevnte jeg tidligere at jeg endelig har fått fikset anlegget mitt, (WOHO!) Jeg er så heldig som har en god kompis som alltid stiller opp i alle mine problemer og hjelper meg med et smil, hver eneste gang. Men, så skulle det ikke mer til at bilen min stod parkert hos han da spørsmålene om jeg hadde sovet der, eller om vi holdt på var ute å gikk. For guds skyld ikke ha venner av det motsatte kjønn, greia er så kjedelig som at jeg jobbet nattevakt og på Cubus mens jeg var heldig å få bilen min fikset - Så vet man det.

Snakkes :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits