Festivalvoksen @Linettshudpleie.

Hey girls, for di av dere som ikke har prøvd voksing - Prøv :-D Jeg kan garantere at du blir positivt overrasket og sitter igjen med tanker som hvorfor du ikke har startet med dette før, selv er jeg blitt helt avhengig. Jeg hadde en time til voksing tre dager før jeg reiste til Rhodos, for Brazilian voksing som jeg har gjort i 1,5 år nå, men også for å voksene lår og legger for første gang. Siden det er første gang kan det være litt vanskelig å få med alt, og jeg er jo veldig nøden på dette her med at det skal være helt 110% hårfritt 24-7. Så etter 1,5 uke var jeg så dum å barberte benene selv. U stupid Jea...

Uansett, to uker etter hadde jeg en time for voksing igjen da den brazilianske voksingen hadde holdt seg helt frem til timen, mens benene.. Der var det ikke noe å vokse, say what?. Jeg tror aldri jeg har gått så lenge uten å gjøre det, og likevell var det ikke noe, man skulle tro det var for godt til å være sant, men gode ting skjer det også. Jeg reiser den årlige turen til Rudskogen i helgen, og er så klaaar. Krysser fingrene for at været blir bra!


 

For å bestille time Hos Linettshudpleie kan dere klikke dere inn HER. Der får dere frem de ulike behandlingene + priser :-)

I morgen tidlig skal jeg på roadtrip sammen med bestis for to timeavtaler i stavanger, gledeeer meeeg <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits