Roadtrip, tatovering og sprøyte.

Jeg hadde egentlig en plan, eller iallefall et lite håp om å klare å komme meg i seng tidlig idag, iallefall tidligere enn dette.. I morgen kanskje? Jeg er skikkelig i underskudd av søvn fortiden og kommer meg i seng så altfor sent før jeg må opp tidlig neste morgen. Fri eller ikke så har jeg alltid timeplanen full, som idag. 

Jeg og ei venninne hadde oss en liten roadtrip til Stavanger, i hovedsak for to time avtaler jeg hadde; Refill på tatovering av brynene mine hos flinkeste Katarina i Sandnes og en time til fylling av lepper hos Fab Lounge i Stavanger. Jeg hadde aldri vært på denne klinikken så jeg var utrolig spendt. Heldigvis ble jeg veldig positivt overrasket både av salongen, den kosmetiske sykepleieren jeg hadde time hos og behandlingen hun utførte som gikk smertefritt unna med det resultatet jeg ville ha.

Sist jeg fylte i drammen for snart to år siden følte jeg leppene så ut som to avlange pølser og jeg mistet helt den "vippen" jeg hadde "bygget" opp under behandlingene mine hos Klinikk Ree. Jeg hadde jo en time for ett par måneder siden men da ble de kun rettet opp litt, i og med at leppene var for store til mer fyll av størrelse. Jeg ville jo helst hatt de litt større, men jeg skjønner at ikke alle går med på dette da det går jo utover ryktet til klinikken dersom noen kommer med de leppene. Etter dagens behandling ble de iallefall slik JEG ville ha dem, hva andre måtte mene påvirker ikke meg - Noen liker ditt og andre datt ;p Dere kan få se resultater imorgen, dersom jeg ikke blir hoven eller blå iløpet av natten, alltid like skummelt det der.
Jeg hadde med meg verdens mest tolmodige venninne på tur som brukte fridagen med venting på meg. Jeg storkoser meg på tur med denne jenta, vi to er som en. Vi kan være skikkelige barn på tur til tider. Vi hadde en tur innom nille kun for å kjøpe med noe "jalla" til rudskogen i helgen, og fikk helt latteranfall i butikken da vi begynte å tulle med en kjølebag trillekoffert som var "genial" til å dra rundt på shakerne mine, jeg som pleier å presse ned fire / fem 4pakkninger i vesken min hver gang jeg skal ut. Vi fant også ut vi måtte ha med vannpistol og mye dill for litt tull. Stakkars mann i kassa skjønte sikker ingenting.

I den siste tiden har jeg funnet så lite jeg vil ha i det jeg har vært innom butikker for å ta en titt, og hadde egentlig ikke noe plan om å kjøpe meg noe særlig idag heller, men shoppingslysten kom plutselig snikende innpå, det må være det gode selskapet jeg hadde med meg;) Åh, jeg har kost meg så med snuppa mi idag, ja takk til flere av disse dagene, for den siste tiden har vært en drøm.

Nå må jeg få kommet meg i seng, jeg må nemlig opp tidlig imorgen også for en tatoveringstime hos Svenni. Jeg gleder meg så til resultatet, det blir awesome!

2 kommentarer

Victoria Larsen

05.07.2017 kl.00:29

Så mye fint! :)

Jeanette Egeland

16.07.2017 kl.18:07

Victoria Larsen: Ja :-D

Skriv en ny kommentar

hits