Uken som gikk;

Akkurat nå; Har jeg nettopp hentet E etter å ha kommet hjem fra jobb. Vi skal straks ut på tur å ta igjen noe etterlengtet kvalitets tid sammen etter en uke borte. Jeg ser frem til mye familiekos denne uken!

Ukens opptur; Tatovering av bryn, over brystet og fylling av lepper med en roadtrip sammen med A som bonus - Storkoser meg på tur med denne jenta!

Ukens nedtur; Hm, det må være de 18 timene jeg nettopp har hatt på jobb, etter en syv timers biltur hjem fra tredagers fyll på gatebil. Hardt å være på topp, elleR'no. Jeg kjenner iallefall at det skal bli deilig å legge seg i sin egen seng å sove mer enn ett par timer, etter disse 4 nettene.

Ukens høydepunkt; Rudskogen(!!) Som jeg har kost meg denne helgen, det er godt å kjenne at man lever litt. Det har nesten vært som en liten boble avsted, uten hverdagen, bekymringer og plikter, kun kos og hygge, og bittelitt tull.


Ma new bruh'friend. Jeg digger når man bare møter noen, og er "venner" - Snille, glade og god stemning(!) Til vanlig er jeg veldig sjenert med mennesker jeg ikke kjenner, men dersom jeg har noen shaker i blodet er jeg et skikkelig gnagsår med munndiare, og en liten smule drittunge, men det ergøy, for meg iallefall. Haha.

Ukens tanke; Nr 1 - Jeg må snart lære meg at jeg ikke kommer fra en stor by der man kan skrive om noe personlig, men likevel at det blir anonymt. I det jeg deler noen personlige innlegg her har jeg vært veldig dårlig til å tenke på konsekvensene av det med tanke på at vi er en liten bygd, og dersom innlegget handler om et "tema", går det automatisk over til personene siden alle "kjenner" alle i denne bygda. For de av dere som er lesere fra andre steder så tolker dere det jeg vil formidle, men for de av dere i denne bygda så blir det som oftest helt feil - Visse ting må jeg lære å holde for meg selv.

Nr 2 - Dersom andre oppfører seg stygt må jeg slutte å ta det så innover meg, og slå tilbake med samme mynt. Jeg trenger faktisk ikke synke like lavt som det der. Jeg liker best når alle er venner, snille og glade - Resten trenger jeg ikke i min hverdag, livet er for kort til slikt :)))

Ukens sang; Astrid S - Such a boy. "It's a mistake, so we make up, and then we make out, you freak out - Here we go again"

Ukens serie; Ex on the beach, Sverige. Jeg har endelig lært meg å ta litt time off og gjøre ingenting annet enn å ligge med dataen i sengen og chille. Jeg tror ikke jeg har gjort det siden ungdomsskolen, i den tiden der jeg kunne bli liggende i timevis med en serie.

Ukens mest leste innlegg;  Sneakpeak - Jeg skal forresten snart vise dere resultatet av sist ukes forandringer. 

Ukens person; Anette <3 Vi kan være tidenes mest useriøse drittunger, samtidig som vi kan være noe seriøse kjerringer. Jeg har det så bra i den tiden vi tilbringer sammen med alt ifra dype samtaler, kjøreturer og seriøst tull. Hun er den jenta som får man til å glemme all bekymringer og negativitet, og gir en påminnelse på hvor fint livet er.Håper dere har fått en fin start på uka <3

4 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

10.07.2017 kl.17:42

Åhhh du er så peeen!!

Jeanette Egeland

16.07.2017 kl.18:06

Fredrikke Gustavsen: åh, tusen takk <3

Hege Kristin

10.07.2017 kl.19:39

hørtes ut som en fin uke!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Jeanette Egeland

16.07.2017 kl.18:06

Hege Kristin: Det var en veldig fin uke :-D

Skriv en ny kommentar

hits