Går på veggene >

Det er allerede tre uker siden tredemøllen min bestemte seg for å slutte å fungere, og siden da har jeg holdt på å gått på veggene. Jeg har brukt mølla nesten hver eneste dag i flere år nå, så det å plutselig være uten har stoppet opp hele treningen min. Det er så typisk meg, om en liten ting går galt, eller ikke fungerer så gir jeg faen i hele greia. Om så mølla ikke har funket så er det jo så mye annet jeg kan trene, men neida, her legger man seg på latsiden.

Jeg føler meg fort fæl om det blir noen dager uten trening, så hvordan jeg føler meg nå skal jeg spare meg for å komme med noen kommentarer på, men det er heldigvis nok til at jeg endelig fikk ræva i gir å bestilte meg en ny tredemølle. Altså hallo, jeg gleder meg! Intervallene må være det jeg har savnet mest, faktisk.Tredemølla bestilte jeg hjem fra Xlife som leverer på døra med leveringstid på 4 - 5 dager, i tillegg hadde de tilbud og gratis frakt B-) 
Jeg mottok også nylig en stor prakke fra protein fabrikken med energidrikke, protein barer, propud, sukrilett sukker, melis og ikke minst protein cookiesene som jeg er helt hekta på. Endelig har jeg klart å spise meg litt lei på disse, haha. Nå har jeg iallefall et "lager" for en stund B-)

Ellers er jeg nettopp kommet hjem fra nattevakt og skal hive meg i seng snart før jeg skal tilbringe dagen med E og familien. Ha en fin dag dere <3
 

2 kommentarer

Jessica Kristiansen

15.07.2017 kl.12:26

Å det er så artig med store gøye pakker!

Har forresten ukens blogg-konkurranse på bloggen min nå. Bli gjerne med!

Jeanette Egeland

16.07.2017 kl.18:05

Jessica Kristiansen: Ja, veldig gøy :-D

Skriv en ny kommentar

hits