Uken som gikk;

God morgen, og riktig god mandag til dere. Håper helgen deres var super! Jeg kjenner iallefall at det har vært skikkelig digg med en rolig helg, selv om hele uken bare har fløyet avsted. Jeg klarer nesten ikke å fye med dagene lengre, føler der er over før de starter, dermed tar vi en liten oppsummering;

Akkurat nå; Er jeg nettopp ferdig på nattevakt 4/6, og på vei til Cubus for en dagvakt der, før nattevakt igjen ikveld.  Jeg lurer på hvor lenge jeg holder ut med dag, natt, dag egentlig. Jeg kjenner jeg trenger ett par dagers søvn snart. Heldigvis er jobbene mine så fine at jeg stortrives og det gjør det jo til en lek!

Ukens opptur; Denne uken har kun blitt brukt sammen med familien, utenom jobb.

Ukens nedtur; Det er kjipt å jobbe når E har ferie, jeg vil jo helst være med han 24/7 i og med at vi har en 50 - 50 løsning. Heldigvis er det bare for små perioder at jobben krasjer med han, mens til vanlig har jeg som oftest fri i "min uke".

Ukens høydepunkt; Onsdagen da vi dro til kongeparken sammen. Vi fikk samlet både besteforeldre, oldeforeldre onkel, søsken, venner til kongeparken, sammen med meg og E. Så koselig når vi alle er sammen, noe som skjer altfor skjeldent siden jeg og mamma har ungene i ulike uker til vanlig. Nei, denne uka har bare vært topp sammen med de!

Ukens tanke; Dobbelmoralen til enkelte mennesker, som jeg skrev et eget innlegg om HER. Jeg fikk faktisk flere private meldinger på facebook av mennesker som trengte å lese dette, som kjente det hjalp dem og uendelig med fine ord! Jeg blir skikkelig glad når folk kommer med slike tilbake meldinger, spesielt fra denne bygda. Det er jo ingen hemmelighet at flere liker å titte innom her kun for å snike og snakke dritt :-) Men, har man et kjedelig liv eller dritt med seg selv, så for all del, hvorfor ikke legge seg opp i andres.

Ukens sang; Kevin Boine, Markus Tørseth - Fin og drømmeland og etter rudskogen har jeg fått helt dilla på Refuzion - Don't care og Granada remix, altså what, jeg som hater slik musikk, og spesielt de sygge granada sangen, haha! Seriøst, når noen setter på country og slikt vil jeg aller helst hoppe ut av bilen, det er det værste jeg vet.

 

Ukens serie; Eneste jeg har sett på denne uken er tre episoder av home and away. Jeg gleder meg til å få den nye tredemøllen så jeg kan få begynt igjen! Føler meg som en geleklatt fortiden.

Ukens mest leste innlegg;  Meningen bak som dere kan lese HER.

Ukens person; Lille E <3 Så godt å få sett skatten min igjen og finne på ting sammen med han. Verdens herligste klump. Jeg er så utrolig heldig!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits