Fredagsfri og selvpleie.

Mornings! Nattevakt 4/4 er ferdig, før jeg kicker i gang jobbehelgen igjen i morgen, men først - FRI FREDAG <3 Både trening og hus rengjøring er allerede done her i hus. Dette er faktisk den første uka siden juni der jeg har hatt mila på mølla hver dag. Jeg føler endelig at både trenings lysten og energien min er kommet tilbake igjen, og det gledes. Jeg føler meg så mye bedre når jeg bare får brukt kroppen godt. I tillegg har jeg også fått handlet og skal straks til Linettshudpleie for den samme behandlingen som jeg tok i sist uke (les mer HER), før jeg skal videre til Flekkefjord for en frisør time hos skjønneste Mariel på Cosmo frisør. Jeg har startet prosessen fra mørk til lys igjen, men denne gangen oven lengre tid. Det når 1,5 mnd siden sist behandling og etter at jeg var i Mallorca ble også den fine brunfargen jeg hadde i håret helt falmet så det skjærer litt i rød / Orange så jeg gleder meg til å få bort det + etterveksten, og bli enda ett hakk lysere.

Jeg har alltid en dag i uka der jeg tømmer kjøleskapet helt, vasker det og fyller det opp, og i dag er intet unntak. Jeg får også et etterlengtet besøk i kveld som jeg gleder meg veldig til! Da blir det søtpotet pizza og hyggetid. Iih, det trengs kjenner jeg. Den jenta er nemlig mitt svar på alle slags problemer uansett hva det gjelder.

Jeg kommer med et innlegg senere i kveld med en mer detaljert forklaring på behandlingen jeg tar hos Linettshudpleie som blir utført av flinke Amy som jobber der. Ha en fin fredag så lenge <3

 

6 kommentarer

Elisabeth

13.10.2017 kl.10:38

Ha en super helg :)

Jeanette Egeland

15.10.2017 kl.02:01

Elisabeth: Takk, i like måte :-)

Victoria Larsen

13.10.2017 kl.12:36

Så herlig!! God helg :)

Jeanette Egeland

15.10.2017 kl.02:01

Victoria Larsen: Ja, god helg :-)

13.10.2017 kl.14:17

Er det noen grunn for at du har byttet frisør?:-)

Jeanette Egeland

15.10.2017 kl.02:02

Anonym: Byttet? :-) Jeg har pleid å gått til Anette på Picasso og Mariel på Cosmo, begge er to gode venninner av meg :-)

Skriv en ny kommentar

hits