Pimp my car, ala'Jeastyle.

Dere vet det gode, sterke båndet man har for mennesker og dyr? Vell, det har jeg også for bilene mine. Bilen min er ikke bare noe jeg har for å komme meg fra a til b, men en stor hobby og interesse. Jeg er vell kanskje litt "vill" på ideer og tanker og har somregel alltid noe på gang. Akkurat nå er det bilen som skal få litt tid og kjærlighet. Jeg bestilte hjem M tech fangere og sieskjørt fra koed som nå er levert til Kvinesdal Lakk for lakering og montering. Det skal bli skikkelig godt å få vekk de kjedelige fangerne som sitter på nå og få en liten endring. Eller liten og liten, for om bare ett par uker har jeg en ny time med bilen igjen, denne gangen hos Reklamebyrået IDE i Flekkefjord for foliering av hele bilen utvendig. Jeg har fallt på en farge som er litt utenom det "vanlige", og gleder meg så til å se resultatet. De skal ta bilder underveis, så jeg kommer til å vise hele prosessen og det ferdige resultatet her på bloggen om ett par helger til.

Lyktene må jeg også få gjort noe med, men litt usikker på hva. Hm! Vi får se, det kommer iallefall til å bli dritbra B-)

Og jada, dere ser de "skrapene" på siden på bildet til høyre? Hvem tror dere klarte å ta i husveggen i det jeg rygget bakover? Livet med lang bil i et lite parkeringsrom <3 Neida, jeg må seriøst begynne å bruke øynene.

 
Reserveløsning.

Er det noe jeg er totalt avhengig av så er det lyd i bil, og da mener jeg god lyd. Jeg tørr egentlig ikke nevne hvor mye jeg brukte på å få anlegget til i audien, det kostet vell rett rundt 20000 for alt jeg trengte, men med alt som kunne gå galt, som også gikk galt, og alle som skulle få det koblet for meg, endte jeg på rundt 50. Det er egentlig litt sykt med tanke på at verdien på det kun er 20, mens 30 egentlig bare er noe "vas", men skal jeg ha noe, så skal jeg ha det samme hva. Nå har jeg ny bil og tilbake til start. Med den gode flaksen min som aldri tar slutt har jeg problemer med å få AUX'n til å virke. Det er en BMW foretning som ordner dette for meg, så jeg er veldig sikker på at det snart løser seg ganske snart, og da er prosessen med å koble til resten av anlegget igang. #Atdetskalværesåvanskelig.

Uansett, nå har jeg kjørt rundt med den skurrete (dritt(!) radioen i snart to måneder, og etter at de også fjernet P3 siden jeg faen ikke har DAB en gang, så holder jeg på å klikke (mongo), neida. Joda, jeg skal ikke lyve. Jeg kjøpte meg en liten dings, men det er nesten så mobilen spiller høyere enn den så fuckthatshit. Jeg håper dere har litt selvironi og humor for ikke alt jeg skriver er så veldig seriøst. Jeg liker å prate om hundre ting på en gang skjønner dere, men tilbake til poenget, for nå føler jeg meg som et verdensgeni eller noe lignende. for jeg har funnet meg en Soundboks bluetooth høytaler på Hifiklubben. Her trenger jeg verken noe ledningsdill eller noe som helst, jeg har virkelig troa på at denne funker fett som en midlertidig løsning. Yay! 

"SOUNDBOKS er et batteridrevet Bluetooth-beist. Den spiller i opp mot 30 timer på én lading ? og her følger det med et ekstra batteri, slik at du kan spille i flere døgn. Den er bygget av og for lydtrykksnarkomane og takler selv de heftigste grisefestene"

Litt usikker på om jeg skal hente den hjem idag, eller torsdag. Jeg skal iallefall til lyngdal i tolv tiden idag for en tatoveringstime, så får vi se. Jeg burde vell egentlig prioritere litt søvn før nattevakt igjen ikveld, i og med at jeg nesten jobbet et døgn i strekk fra igår morgen til idag, (hadde to timer fri mellom vaktene da). Jeg har sovet så utrolig lite den siste tiden, men jeg får det bare ikke til, det er så frustrerende.

Jeg skal iallefall prøve å få meg litt søvn før jeg må til lyngdal. Ha en fin dag så lenge <3

 

 
Kalender'sjekkern

Jeg har alltid vært så glad for at jeg ikke har vært en av de som må sjekke kalenderboka si hver gang de skal finne på noe sammen med venninner, bestille en time hos frisøren eller hva det nå enn måtte være, og om jeg så har vært opptatt noen dager med jobb, så har jeg alltid litt ledig tid i den samme uka og det har jo vært en ren luksus. Det vil si, helt frem til nå som jeg er blitt en av disse kalenderbok menneskene selv, med en stappfull kalender fullt av jobb. I den siste tiden er det kun en dag i uka jeg har fri, somregel etter en nattevakt, og kanskje før en ny. Jeg har jobbet mellom 70 og 90 timer i den siste tiden og hadde nettopp 128 timer på den siste 1,5 uka. Jeg har iallefall vist meg selv at jeg kan hva enn jeg setter meg som mål, og det beste med det hele, jeg jobber mot noe stort.

Heldigvis har jeg bare ett par uker igjen, før jeg har en fri uke sammen med E, og det skal bli så hærlig! Den uka har jeg kun 17 timer på jobb, mens den resterende tiden skal nytes maks med skatten min før skolestart.

I en hektisk hverdag er en kalenderbok et must for å holde styr på alt av jobb, møter og avtaler. Min er kjøpt på personlig almanakk, der kan du designe din egen, enten du vil ha den helt vanlig eller pynte den med privatebilder. 

Dere må ha en fin onsdag så lenge ;*

 
Uken som gikk;

God morgen, og riktig god mandag til dere. Håper helgen deres var super! Jeg kjenner iallefall at det har vært skikkelig digg med en rolig helg, selv om hele uken bare har fløyet avsted. Jeg klarer nesten ikke å fye med dagene lengre, føler der er over før de starter, dermed tar vi en liten oppsummering;

Akkurat nå; Er jeg nettopp ferdig på nattevakt 4/6, og på vei til Cubus for en dagvakt der, før nattevakt igjen ikveld.  Jeg lurer på hvor lenge jeg holder ut med dag, natt, dag egentlig. Jeg kjenner jeg trenger ett par dagers søvn snart. Heldigvis er jobbene mine så fine at jeg stortrives og det gjør det jo til en lek!

Ukens opptur; Denne uken har kun blitt brukt sammen med familien, utenom jobb.

Ukens nedtur; Det er kjipt å jobbe når E har ferie, jeg vil jo helst være med han 24/7 i og med at vi har en 50 - 50 løsning. Heldigvis er det bare for små perioder at jobben krasjer med han, mens til vanlig har jeg som oftest fri i "min uke".

Ukens høydepunkt; Onsdagen da vi dro til kongeparken sammen. Vi fikk samlet både besteforeldre, oldeforeldre onkel, søsken, venner til kongeparken, sammen med meg og E. Så koselig når vi alle er sammen, noe som skjer altfor skjeldent siden jeg og mamma har ungene i ulike uker til vanlig. Nei, denne uka har bare vært topp sammen med de!

Ukens tanke; Dobbelmoralen til enkelte mennesker, som jeg skrev et eget innlegg om HER. Jeg fikk faktisk flere private meldinger på facebook av mennesker som trengte å lese dette, som kjente det hjalp dem og uendelig med fine ord! Jeg blir skikkelig glad når folk kommer med slike tilbake meldinger, spesielt fra denne bygda. Det er jo ingen hemmelighet at flere liker å titte innom her kun for å snike og snakke dritt :-) Men, har man et kjedelig liv eller dritt med seg selv, så for all del, hvorfor ikke legge seg opp i andres.

Ukens sang; Kevin Boine, Markus Tørseth - Fin og drømmeland og etter rudskogen har jeg fått helt dilla på Refuzion - Don't care og Granada remix, altså what, jeg som hater slik musikk, og spesielt de sygge granada sangen, haha! Seriøst, når noen setter på country og slikt vil jeg aller helst hoppe ut av bilen, det er det værste jeg vet.

 

Ukens serie; Eneste jeg har sett på denne uken er tre episoder av home and away. Jeg gleder meg til å få den nye tredemøllen så jeg kan få begynt igjen! Føler meg som en geleklatt fortiden.

Ukens mest leste innlegg;  Meningen bak som dere kan lese HER.

Ukens person; Lille E <3 Så godt å få sett skatten min igjen og finne på ting sammen med han. Verdens herligste klump. Jeg er så utrolig heldig!
Uken som gikk;

Akkurat nå; Har jeg nettopp hentet E etter å ha kommet hjem fra jobb. Vi skal straks ut på tur å ta igjen noe etterlengtet kvalitets tid sammen etter en uke borte. Jeg ser frem til mye familiekos denne uken!

Ukens opptur; Tatovering av bryn, over brystet og fylling av lepper med en roadtrip sammen med A som bonus - Storkoser meg på tur med denne jenta!

Ukens nedtur; Hm, det må være de 18 timene jeg nettopp har hatt på jobb, etter en syv timers biltur hjem fra tredagers fyll på gatebil. Hardt å være på topp, elleR'no. Jeg kjenner iallefall at det skal bli deilig å legge seg i sin egen seng å sove mer enn ett par timer, etter disse 4 nettene.

Ukens høydepunkt; Rudskogen(!!) Som jeg har kost meg denne helgen, det er godt å kjenne at man lever litt. Det har nesten vært som en liten boble avsted, uten hverdagen, bekymringer og plikter, kun kos og hygge, og bittelitt tull.


Ma new bruh'friend. Jeg digger når man bare møter noen, og er "venner" - Snille, glade og god stemning(!) Til vanlig er jeg veldig sjenert med mennesker jeg ikke kjenner, men dersom jeg har noen shaker i blodet er jeg et skikkelig gnagsår med munndiare, og en liten smule drittunge, men det ergøy, for meg iallefall. Haha.

Ukens tanke; Nr 1 - Jeg må snart lære meg at jeg ikke kommer fra en stor by der man kan skrive om noe personlig, men likevel at det blir anonymt. I det jeg deler noen personlige innlegg her har jeg vært veldig dårlig til å tenke på konsekvensene av det med tanke på at vi er en liten bygd, og dersom innlegget handler om et "tema", går det automatisk over til personene siden alle "kjenner" alle i denne bygda. For de av dere som er lesere fra andre steder så tolker dere det jeg vil formidle, men for de av dere i denne bygda så blir det som oftest helt feil - Visse ting må jeg lære å holde for meg selv.

Nr 2 - Dersom andre oppfører seg stygt må jeg slutte å ta det så innover meg, og slå tilbake med samme mynt. Jeg trenger faktisk ikke synke like lavt som det der. Jeg liker best når alle er venner, snille og glade - Resten trenger jeg ikke i min hverdag, livet er for kort til slikt :)))

Ukens sang; Astrid S - Such a boy. "It's a mistake, so we make up, and then we make out, you freak out - Here we go again"

Ukens serie; Ex on the beach, Sverige. Jeg har endelig lært meg å ta litt time off og gjøre ingenting annet enn å ligge med dataen i sengen og chille. Jeg tror ikke jeg har gjort det siden ungdomsskolen, i den tiden der jeg kunne bli liggende i timevis med en serie.

Ukens mest leste innlegg;  Sneakpeak - Jeg skal forresten snart vise dere resultatet av sist ukes forandringer. 

Ukens person; Anette <3 Vi kan være tidenes mest useriøse drittunger, samtidig som vi kan være noe seriøse kjerringer. Jeg har det så bra i den tiden vi tilbringer sammen med alt ifra dype samtaler, kjøreturer og seriøst tull. Hun er den jenta som får man til å glemme all bekymringer og negativitet, og gir en påminnelse på hvor fint livet er.Håper dere har fått en fin start på uka <3
Uken som gikk;

Akkurat nå; Skal jeg snart få lagt meg, noe jeg skulle gjort for lenge siden kjenner jeg.

Ukens opptur; Hver dag har vært fin denne uken, alle middagsdatene med jentene og kidsa, tid sammen med familien og ikke minst været i helgen. Jeg har storkost meg ;p

Ukens nedtur; Blir dere sjokkerte om jeg sier at anlegget gikk til H#="%€* igjen? Æh, jeg klikker snart! Det samme med tredemølla, fuck'az.

Ukens tanke; Jeg er glad, og føler meg så heldig fortiden. Livet <3

Ukens cravings; Havregrøt dilla er endelig tilbake igjen, yay!

Ukens beste bilde(r);
Ukens serie; Ex on the beach - Sverige, jeg er blitt helt hekta.

Ukens mest spilte sang; Endless - Skinnet bedrar.

Ukens trening; Eleeendiiig.
Denne ukens;

Akkurat nå; Er jeg hos mamma med E og skal snart hjem for å gjøre klart til en aldri så liten... JENTEKVELD. Det blir så koselig, iallefall når det er sammen med noen som vi ikke alle er samlet så altfor ofte. Virkelig på tide med en catch'up.

Ukens opptur; Denne uken har fløyet forbi med det vanlige, men likevel har jeg kost meg max! Kvalitetstid med onkelen min, middag hos besta sammen med alle barna, besøk av mine to fantastiske naboer på fredagen og koselige roadtriper i godt selskap. Ellers har malingen i huset endelig blitt påbegynt, det skal bli så digg å få det gjort!


 

Ukens nedtur; Været(!) Jeg liker ikke å klage altså, men det hadde ikke vært feil med flere solskinnsdager.

Ukens tanke; Jeg er takknemlig for de fine menneskene jeg har rundt meg - Samtidig blir jeg helt overgitt ovenfor hvordan det går an å oppføre seg for noen.

Ukens cravings; Sjokolade! Den uvanen der må snu asap. 

Ukens Serie; Jeg har ikke sett noe verken av tv program eller serier. Noen få home and away episoder mens jeg har vært på mølla og det er det.

Ukens beste bilde;


Fordi jeg har hatt en så vanvittig fin helg med denne jenta <3 Takk gud for kjøreturene og samtalene våres!

Ukens mest spilte sang; Spada, elen levon - Don't you worry.

Ukens trening; Har vært elendig! Jeg merker kroppen har vært en uke på ferie uten trening, for å si det mildt. Lurer på hvor jeg la igjen den motivasjonen.

Nå er jeg veeeldig klar for å gripe fatt på den neste uka, men først skal jeg nyte denne søndagskvelden - Det samme må dere :-)
Denne ukens;

Akkurat nå; Skal jeg legge meg, noe jeg skulle gjort altfor lenge siden. Jeg kjenner jeg er veldig sliten etter en dag med reising og forsinkelser i hele går, etterfulgt at jeg hadde en liten tur ut. Jeg passer søsknene mine inatt mens mamma er på jobb, og skal passe på lil'bro litt på dagen imorgen mens hun sover ut etter jobbnatten. Gitt om vi skal kose oss,a?

Ukens opptur; Jeg tilbringet hele uken i Rhodos, med skikkelig sol og sommer. Kroppen har virkelig fått en uke med 100% avslapning, i tillegg fikk jeg også tatt en tatovering jeg har tenkt på i ett par år nå, som endelig er på plass på kroppen. Jeg kom også hjem til en fin overraskelse på lørdag. Den dagen der alt bare gikk galt, så kom det iallefall noe bra ut av det.

Bildet ble tatt fra båtturen vi var på. Mobilen min gikk selvfølgelig tom for strøm, men for en fin tur det var. Vi fikk sett så mye av fine Rhodos både gjennom båtturen og togturen vi var på siste dagen før vi reiste hjem igjen. Denne båtturen må være noe av det gøyeste jeg har vært med på lenge.Angrer så for at vi ikke gjorde dette noen dager før, og opptil flere ganger.

Ukens nedtur; Tipp hvem som lå syk i 3 dager på ferie da? Joda, jeg! Mens jentene var ute og koste seg på kveldene, lå jeg igjen i hotellsengen med store smerter og oppkast, ellers var lørdagen også en veldig kjip dag fra start til slutt - Heldigvis ordner det seg som regel. 

Jeg rakk å bli med noen få timer før kroppen plutselig bestemte seg for å være ett mareritt. Tror ikke det finnes mye som er kjedeligere enn å ligge syk på ferie altså, æh.

Ukens tanke; Hode mitt har vært et eneste stort tankekaos denne uka om alt egentlig.

Ukens cravings; Twix is(!) omg, det er seriøst den beste isen jeg har smakt i hele mitt 24,5 års lange liv. Nesten litt flaks at den ikke selges her, men har sett den finnes i Oslo, så kanskje den dukker opp i is disken soon? Haha, det minner meg om ett par helger tilbake da jeg og ei venninne var rundt på fire forskjellige steder her i Kvinesdal for å finne den isen vi likte. Ukens beste bilde;

Haha altså! Dette var fra den første kvelden "vi" var ute, der jeg havnet tidlig hjemme på hotell rommet. Hvem andre enn Marta er så søt å tenker på alt? Så mens de var ute for å finne seg nattmat, klarte hun å snike med seg hjem til jeg som lå å sov, den gikk dessverre i søpla da, men tanken var gull. Marta har tatt mammarollen på tur, og fikset at vi har alt under kontroll.

Ukens mest spilte sang; Plumbo - bade nakne. Altså jeg hatet den sangen når jeg først hørte den. Jeg er jo enda i russemusikk modus til tross for at jeg verken har vært russ, eller er så ung lengre... Men nå er det blitt en skikkelig glad sang som jeg digger! Ellers går det i Olav Haust - Jakten på verdigheten, Onkl P og de fjerne slektningene - Den hellige gral, Aksel og Hef - Copacabana. Siste nevnte spilte her på Harvest i helgen, og denne frøkna stakk av med to gratis billetter inn, ihi!

Ukens trening; Teller trappene på hotellet eller litt svømming i bassenget? Nei uff, den har vært elendig og det merkes både på kropp og humør. Det skal bli digg å kickstarte denne uken med en skikkelig treningsøkt, kjenner jeg.Håper dere våkner opp til en ny og fin uke <3
Uken som gikk;

Akkurat nå; Er jeg i på ferie og lever livet på det beste.

Ukens opptur; RHODOS! Akkurat nå befinner jeg meg nede i paradis. Denne turen har vært skikkelig etterlengtet. Jeg har alltid jobbet i alt av ferier både i juletider, sommer osv. Jeg er så glad for jeg fikk det til å passe i iallefall en uke i sommer så jeg får litt avslapning i de hektiske hverdagene. Ellers har uken vært fin med litt selvpleie hos linettshudpleie, kristiandsand tur med M, toppturer med T og i det heletatt, jeg har storkost meg!

Ukens nedtur; Været, solen kunne godt holdt seg frem til igår, hehe! 

Ukens tanke; Hm, jeg har vært skikkelig skuffet denne uken. Litt imellom der hvor jeg er så skuffa at jeg gidder ikke engang og si noe, fordi jeg forventer faktisk at personen står til ansvar for sine handlinger, og der hvor jeg har lyst til å bare riste personen og spør hva den feiler. Rett og slett, men jeg har holdt kjeft da, sikkert det beste.

Ukens cravings; Shot and go zero energidrikkene og snickers proteinbarene. Hehe uffda!

Ukens beste bilde;


Altså jeg er helt elendig på å ta bilder. Det eneste bilde jeg hadde i kamerarullen denne uka er dette bildet fra høgfjell som jeg og ei venninne tok en regnværs tur i.

Ukens mest spilte sang; Åh jeg har fått skikkelig dilla på "Bare du" og "Forelska meg i deg igjen" av Stavanger kameratene. Jeg har egentlig bare likt "Bare så du vett det" av dem, derfor droppet jeg bryggerhus festen som var på bryggerhuset sist helg der Stavanger kameratene spilte. Jeg angret bare liiiitt på det! Det virket til å være super god stemning, de er virkelig gode å få det til i denne bygda!

Ukens trening; Siste innspurt med trening før Rhodos har gått overraskende bra med tanke på nattevaktene og jobb på Cubus og hva jeg ellers har hatt på "to do" listen. Jeg regner ikke med det blir noe trening i Rhodos akkurat ;p

Ellers så håper jeg dere har hatt en fin uke, måtte den nye bli like så :-)
Uken som gikk;

Akkurat nå; Er jeg og E på besøk hos mamma for å tilbringe litt tid med søsknene mine før E reiser opp til pappaen sin.

Ukens opptur; Jeg har fått meg ny bil! Hele uken har vært en opptur i seg selv med fine fridager, turer, dyreparken og bursdagsfeiring.

Ukens nedtur; Jeg kommer egentlig ikke på noe særlig, det eneste er at jeg er litt i tankeboksen fortiden da noen ting ikke er helt som jeg helst skulle ønske det var. 

Ukens tanke; Jeg er skikkelig lei av tomme ord, og mennesker som sier så mye men ikke tar noe handling til det.

Ukens cravings; Protein cookies, uten tvil. Jeg blir aldri lei av disse. Ellers har jeg utrolig nok hatt et skikkelig cravings på vann de siste dagene, den cravingsen kan bare holde for min del. Til vanlig drikker jeg kun pepsi max, det er så ille, I know(!)

Ukens beste bilde;


Fineste bursdagsgutten <3

Ukens mest spilte sang; BEK & wallin - Fakkboi og Rae Sremmerud - This could be us.

Ukens trening; Jeg har gått ifra å få til en styrke økt i uka til 3, endelig sniker motivasjonen der seg tilbake.

Alt i alt har jeg hatt en veldig fin uke sammen med de fine menneskene som betyr mest for meg. Takknemlig. <3
Denne ukens;

Akkurat nå; Gjort klar litt mat for de kommende dagene. I morgen jobber jeg både på Cubus og heimen, mens jeg har heldigvis har fri tirsdag og onsdag.

Ukens opptur; Hm, det har egentlig vært noen oppturer hver eneste dag. Jeg har sånn smått kommet i gang med styrketreningen igjen, vært på flere toppturer, opplæring i ny jobb, tatovert brynene igjen. Jeg har også en liten ting på gang som foreløpig er hemmelig, men jeg gleder meg sånn!

Ukens nedtur; Eneste jeg kommer på er problemene jeg har hatt med audien.

Ukens tanke; kanskje at jeg har litt for høye forventninger til andre? Man forventer liksom litt at man skal være med andre som andre er mot deg.

Ukens cravings; Protein puddingene.

Ukens Serie; Criminal minds. Hvorfor har jeg ikke sett dette før?

Ukens beste bilde;


Fin jente - fin kveld! 

Ukens mest spilte sang; Whatever it takes - Imagine dragons, Drømmeprinsen - Den BB, Ciao Adios - Anne marie, Gull i munn - jona & jones, Fette yolo - Diana Jakobsen. 

Ukens trening; Har vært super!

Håper dere har hatt en strålende uke, med like fint vær som vi har hatt på det fine, blide sørlandet <3
Denne ukens;

Akkurat nå; Har jeg nettopp kommet hjem fra mamma, og skal straks finne sengen. Noe jeg skulle gjort for lengst, egentlig.

Ukens opptur; Bestilt en tur til varmere strøk sammen med to babes! Allerede fire år siden sist, gud det skal bli DIGG!

Ukens nedtur; Kommer egentlig ikke på noe annet enn at jeg har så innmari halsbrann fortiden.

Ukens tanke; Jeg irriterer meg litt ovenfor meg selv, hvorfor jeg alltid må være så dumsnill med noen som allerede har brukt opp sjansene sine...

Ukens cravings; Æh, salte nøtter. Tipp hvem som hadde det til frokost igår da? Joda, det var jeg det! 

Ukens mest spilte sang; Jeg er skikkelig lei av alt musikk fortiden, men det må bli ex calling av 6LACK.

Ukens trening; Har vært elendig. Både formen har vært dårlig og tiden har vært knapp. Etter en uke med lite turer og trening generelt var det digg å kunne avslutte uka med to toppturer. Det har virkelig kriblet i hele kroppen til å få kommet meg ut, men tiden denne uka har ikke helt strukket til. Nå skal jeg straks finne sengen før en veldig fin og spennende uke står for tur.


God natt <3
Denne ukens;

Akkurat nå; Har jeg nettopp spist kveldsmat sammen med E, vi sitter i sofaen og ser på biler. Jeg blir alltid så avhengi av bilen jeg har å hater å bytte den ut uansett hva, mens tanken på en ny er veldig fristende fortiden.

Ukens opptur; Fått meg ny jobb som jeg starter i Juni, gleder meg(!) + Jentekveldene denne uka, de er gull <3

Ukens nedtur; Ting er for det meste på vellstand fortiden. De småtingene som plager meg er det kun jeg selv som styrer, så det handler vell egentlig om å komme til der man bare tar avstand fra alt som bringer man ned, eller påvirker på noe som helst negativ måte.

Ukens tanke; Ikke la noen få utnytte "snillheten" min. Selv om jeg liker å hjelpe til, være til nytte eller hva som helst så finnes det alltid noen få som utnytter det fremfor å sette pris på det. Jeg skal ikke slutte å være snill, men jeg skal slutte med å bli brukt av det.

Ukens cravings; Jeg fikk endelig baget bollene, iih! Oppskrift kommer for disse er de beste jeg har smakt! 

Ukens Serie; Paradise hotel og home and away... Overraskelse?

Ukens beste bilde;Bilde 1; Jeg og ei venninne var rundt å kjørte litt fredagskveld, etter at jeg hadde fylt diesel merker jeg plutselig at skiltet bak er borte. Den nederste rammen der er knekt så jeg visste det ikke satt helt 100%. Jeg hadde min anelse om at det hadde blitt vasket av i vaskehallen på statoil, og heldigvis var det der også.

Bilde 2; Jeg har smekklås på døren og er tidenes vimeperson... Ikke et sjeldent syn for naboene dette, hehe.

Denne uken har jeg fokusert mer på nuet fremfor mobilen som jeg er litt for god til å bli sittende med i hånden, dermed er det ikke blitt tatt noen bilder denne uka, så jeg slenger med et bilde fra i fjord. Fine, gode venninnen min som jeg savner så <3

Ukens mest spilte sang; A lady fell in love og got a little drunk.

Ukens trening; Har vært super. Det er så digg å ha været til å nyte naturen ute på tur!
Denne ukens;

Akkurat nå; Nettopp vært å tatt sol, klar for å gripe denne fine søndagen!

Ukens opptur; Hver dag har egentlig vært en opptur, den ene bedre enn den andre. Jeg har fått noen nye og gode muligheter, og måtte tatt noen valg for tiden fremover. Jeg har tenkt frem og tilbake, på kryss og tvers men kom til slutt endelig frem til en beslutning. Valget i seg selv var egentlig en vinn - vinn, så bedre blir det jo ikke. Jeg gleder meg så(!) Ellers var fredagen ukens høydepunkt, jeg og E tok en liten gå tur ut til bestemor og bestefar, før vi tilbrakte fredagskvelden hjemme med filmkos sammen. En skikkelig avslappnings kveld som virkelig trengtes. 

Ukens nedtur; Jeg kommer faktisk ikke på noe? Denne uka har vært veldig fin. 

Ukens tanke; Åhr, hodet mitt er et tankekaos fortiden. Satser på jeg snart klarer å sortere litt i alt og komme meg videre - Med og uten.

Ukens cravings; Knekkebrød med jordbærsylt og ost! + Eplejuice. 

Ukens Serie; Det går fremdels i paradise hotel og home and away mens jeg er på mølla. Jeg ser sjeldent på tv ellers. Hehe, denne setningen kan jeg jo nesten bare ha på repeat. Nei altså, jeg kjenner egentlig at jeg savner den tiden der jeg kunne bli liggende i evigheter å se på ett eller annet, uten at det var trening jeg holdt på med, eller tv'en som suste i bakgrunnen på en jentekveld.

Ukens beste bilde;


Denne uken har jeg fokusert mer på nuet fremfor mobilen som jeg er litt for god til å bli sittende med i hånden, dermed er det ikke blitt tatt noen bilder denne uka, så jeg slenger med et bilde fra i fjord. Fine, gode venninnen min som jeg savner så <3

Ukens mest spilte sang; Det har gått i russemusikk i ett par uker nå, heldigvis er jeg gått litt lei av det, foreløpig. Nå er det Kas - didn't know better, Burn it all av The Dean's list, og karlson på taket.

Ukens trening; Har vært så som så. Jeg har fått trent,men jeg merker at jeg var ute sist helg for å si det sånn. Det gikk helt til torsdag før jeg fikk til en skikkelig økt.

Nå er det iallefall leggetid for min del! Natta, håper uka deres var braaa <3
Uken soms gikk;

Akkurat nå; Skal jeg snart finne sengen, kjenner jeg er rimelig trøtt ikveld etter jobbehelg og en tur ut igår.

Ukens opptur; Mandagen som ble tilbringet med så mange fine, gode mennesker der energien aldri tok slutt. Ellers har uka for det meste vært veldig basic med et A4 liv, jobb, trening og litt sykdom.

Ukens nedtur; Hm, det må være at jeg mistet skiltene på bilen og formen ikke har vært helt på topp. 

Ukens tanke; Behandle andre slik man vil bli behandlet selv - Man feiler og man lærer.

Ukens cravings; Boller(!) Jeg må seriøst snart få baket de bollene nå. Også, eplejuice da!

Ukens Serie; Det går fremdels i paradise hotel og home and away mens jeg er på mølla. Jeg ser sjeldent på tv ellers.

Ukens beste bilde;

Ukens mest spilte sang; Acan 2017, tyven 2017 og iracunda 2017. Haha, skulle vært russ jeg.

Ukens trening; Har vært god! Men jeg mangler fremdeles litt motivasjon til å startestyrketreningen igjen.

Nå er det iallefall leggetid for min del! Natta, håper uka deres var braaa <3
Uken som gikk;

Akkurat nå; Nettopp fått trent litt, jeg kjenner jeg har tatt meg en liten "ferie" fra treningen i påsken, for å si det mildt. Jeg må virkelig skjerpe meg. Kondisjonen er jeg god på (på mølla, haha), men den styrketreningen har jeg mistet helt sansen for siden 2013? Jeg må snart finne lysten der, jeg vil jo ha skikkelig @$$ og flat mage!

Ukens opptur; Hele uka var egentlig helt tipp topp! Jobbing, trening, venninnekos, bilfyll, påskefest og litt avslappning med familien!

Ukens nedtur; Det som skjer når man drikker alkohol, iallefall for min del... Lenge siden jeg har vært sååå dårlig, men det var verdt det så jeg skal da ikke klage. Neste gang skal jeg heller planlegge dagen derpå så jeg slipper å ligge helt død.

Ukens tanke; Man strever etter å beholde noe bra, men plutselig finnes det noe bedre. Hvorfor gidde å grave etter gull om man kan finne den rundt svingen liksom? Neida, var ikke meningen dere skulle skjønne det, bare jeg endelig klarte å skjønne det sjæl'az.

Ukens cravings; Proteinbarene. Herregud, er det mulig. Jeg har spist meg kvalm på disse så det er på tide å sette en stopp der.

Ukens Serie; Jeg har vell kun sett på paradise hotel og bloggerne mens jeg har trent på mølla denne uka. Sagt det før og jeg sier det igjen, jeg digger Anniken og måten hun setter ord på all dritt her i livet.

Ukens høydepunkt; Hm, det må bli onsdagen når det ble en spontantur ut. Jeg klarte å motstå en skikkelig drikketur til Danmark og var fast bestemt på å bruke påsken til jobb og trening. Men i det jeg hørte drikking i van var jeg solgt. Jeg kommer aldri til å bli for gammel til bilfyll. Det var iallefall verd det, for gud så gøy det var!

Ukens beste bilde;


Jeg digger mennesker som man kan snakke med om livet, ting som betyr noe, ting som gir mening, noe vi blir smartere av, lærer av - Noe vi forstår. Altså finnes det noe kjedeligere enn å prate om været eller andre overfladiske ting?

Ukens mest spilte sang; Acan 2017! Det eneste jeg hørte når jeg skulle velge sang på lørdag var "Neeei, ikke acan!!" 

Ukens trening; Kunne vært bedre, men jeg fikk mila noen dager, tur til frøytlandsvarden ++, så helt ok.

En frihelg var nok for min del, kjenner jeg! Nå er jeg suuuper klar for jobb imorgen og kicke i gang denne uka en dag senere enn vanlig! Jobb, trening og EA kos <3 Håper dere får en bra en ;)
Repeat, on my mind.

Musikk må være det beste jeg vet, det funker på alt ifra tanker til trening til rengjøring and you name it. Det er ingenting som slår den følelsen av en kjøretur i skinnende sol, men annlegget vrengt på fullt. Det er virkelig livet ass. Favorittene mine som surrer igjen på repeat fortiden er;

Italiobrothers - Summer air (dj gollum feat dj cap UK radio edit)

Tungevaag & Raaban, Clara mae - Wake up alone.

Vidar Villa, Henz - One night stand (Henz remix)

Rae Sremmurd, Madsonik - Black beatles (Madsonik remix)

Flo rida, 99 Percent - Cake.

Calvin Harris, Frank Ocean, Migos - Slide. 

Atmosphere - The loser wins.

Kaveh - Muhammed Ali.

Skei og PT - Kunne vært verre.

Ed Sheeran - New man.

Lorde - Green light.

Ms Williams - Fuck you right back.

Onkl P & de fjerne slektningene - VegasHva er deres favoritt sang / sanger fortiden?
Random spørsmål & svar;

1. Hva har du på deg nå? En stor genser og bukser.

2. Har du noen gang vært forelsket? Jeg er vell den klisjè typen som tror på kjærligheten.

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Jepp, jeg trodde jeg skulle dø, men her er jeg, i live, har det fint og greier.

4. Hvor høy er du? Aner ikke, kanskje påtide å måle seg igjen?

5. Hva var det siste du spiste? Speltlompe med ost og skinke i ovnen, yam. 

6. Hva var det siste du drakk? Pepsi max, altfor avhengig.

7. Er det noen du savner? Broren min, hver dag.


 

10. Favoritt artist? Altså Onkl P på en soleklar første plass. Ellers er jeg veldig glad i Rae Sremmurd, G-Easy, Kaveh og Nicki Minaj atm. Ja også russesanger så klart som Tix, bek og wallin, solguden osv.

11. Har du piercing? fire, overleppa, tunga og to i navlen.

12. Hva er din favorittsang? Atmosphere - The loser wins og Summer air - Dj Gollum feat DJ cap UK radio edit - Italobrothers.

13. Hvor gammel er du? 24, kan godt stoppe på 25, eller gå tilbake til 20. 

14. Stjernetegn? Steinbukken

15. Hva ser du etter i en livspartner? Tillit. Så lenge ærligheten er der og vedkommende er snill.

16. Favorittantrekk? En stooor genser eller tskjorte.

17. Favoritt skuespiller? Ikke noen spesiell.

18. Favorittfarge? Jeg er veldig for hvit og orange på klesfronten fortiden. Ellers blir det rosa sånn generelt.

19. Høy eller lav musikk? Vreeeng det! Neida, men jeg liker det høyt. Har du et bra anlegg er jeg solgt, eller i himmelen. 

20. Hvor drar du når du er trist? Hjemme bak persiennene, kjøretur i bilen eller til Kristiansand. 

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? Alt ifra 5 minutter til en halv time +. Kommer an på om jeg skal vaske håret som tar tid med disse extentionsene, eller barbere bena osv. Jeg kan være rask, men også innmari treg og da står jeg der uten varmtvann igjen.

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Kommer ann på, somregel 10 min, men kan også ta en time.

23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp? Njeei.

24. Hva fanger din oppmerksomhet? Åpne og snille mennesker. Mennesker som er positive og snakker fint om andre, DET liker jeg.

25. Hva irriterer deg mest? Negative mennesker som snakker dritt.

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Det husker jeg ikke, så det må da være et bra tegn?

27. Når sa du at du elsket noen sist? Nylig. Husk at det er viktig å si til de rundt deg at du er glad i de, for en dag er det plutselig forsent.

28. Hvilken bok var den siste du leste?  Fifty shades, men det er sikkert ett par år siden nå. Jeg kjøpte nettopp forbilde av Sophie Elise så jeg gleder meg faktisk til å begynne å lese igjen!

29. Favorittmat? Søtpotetpizza, søtpotetfries. Ja så lenge det er søtpotet lizm.

30. Hvilken serie så du sist? Bloggerne og skam under dagens økt på mølla.

31. Hvem snakket du med sist? Marta, ikke til å unngå med de ti gangene hun ringer til dagen. Neida, liker det!

32. Hvilken film var den siste du så? Fifty shades darker. Gud, det er jo snart en måned siden jeg så film sist.

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? Amsterdam, Las vegas, Los angeles.

34. Hvor var du sist på reise? Jeg regner ikke med sånne småturer til danmark og sverige så da blir det Tyrkia i 2013. Gud, jeg trenger en ferie.

35. Hvilken sport gjorde du sist? Løping.

36. Når kysset du noen sist? idk?

37. Når ble du sist fornærmet? Eh. Før tok jeg alt til meg og ble fornærmet av det minste. Nå gidder jeg bare ikke bry meg. Jeg er trygg på meg selv og lever mitt eget liv, så kan heller andre måtte mene hva de vil, så lenge jeg er glad B-)

38. Hva er favoritt godteriet ditt? Karamell og krokanrull.

39. Er foreldrene dine gift eller skilt? De var samboere og flyttet fra hverandre. Siden den gang har jeg kun hatt en mamma, men hun funker som en pappa også.

40. Hva er favoritt smykket ditt? Jeg liker ikke smykker egentlig. En choker er fin da, eller om man har fått et smykke av noen som betyr noe.

41. Har du et crush? Onkl P ofc.

42. Når var du med noen sist? Nå.

43. Har du en frykt? Jeg er vell den typen som frykter alt og tenker på alt og alle. Alle de menneskene som ikke har det greit og hva de måtte oppleve. Jeg blir så utrolig lei meg av det. Jeg skulle ønske at alle i hele verden bare hadde det fint, i det minste alt de trengte. Det er helt forferdelig å tenke på alt som skjer, og hvor ufattelig urettferdig livet kan være.
Bra - dårlig Februar.

Bra > Jeg har blitt kjent med så mange fine mennesker denne måneden, hatt jentekvelder og annet morro. Valentines dagen ble for første gang feiret sammen med ei venninne, med god mat, skravling og kino date. Jeg er så glad for at jeg har så mange fine venninner som tar meg med på så mye gøy og virkelig gjør hverdagene om til en fest.

Dårlig > Litt for mye alkohol, jeg liker best å holde meg til en gang i måneden men denne måneden har vært fullt med bursdagsfeiringer og sammenkomster. Men jeg kjenner på kroppen at den blir skikkelig ut av form, så her må det trappes ned, iallefall frem til sommeren igjen.

Bra > Jeg hadde fri den uka lille E hadde vinterferie, så vi fikk en hel uke sammen med fri til å kose oss skikkelig på. Kvalitetstid sammen med han er gullverdt, som vi koste oss, prikken over i'en for oss bolle elskere var at det var fastelaven samme uka. 

Dårlig > Treningslysten har bare ikke vært til stede, og kroppen generelt har vært i et skikkelig "off modus". 

Bra > Varetellingen på jobb er over for i år og butikken er smekkfull av vår nyheter, yey!

Dårlig > Min kjære pusTriana ble påkjørt og døde. Satt seriøst å styrt gråt hele veien hjem fra jobb i Flekkefjord, og enda litt mer. Lille prinsessen min som jeg kun fikk ett knapt år sammen med. Så glad i den lille pelsdotten min!

Bra > Besta var så snill å ga meg søsteren til Triana, så vi fikk en ny pus i hus. Begge disse er så spesielle i utsende og væremåte.

Månedens læring; Det er viktig å ta vare på menneskene rundt seg, men det er minst like viktig at de gjør det samme :)

Ellers har denne dagen blitt brukt på å rydde og vaske huset, en skikkelig treningsøkt, etterfulgt av en chill kveld hos M i flekkefjord. Middagsdate, skam, tur og hårfarging! Håper dere har hatt en bra dag <3
Oppdatering og spørsmålsrunde >

Etter å ha slitt med søvn i snart ett par år har jeg fått noen sovetabletter fra legen som jeg skal teste ut, i håp om å få nettene lengre enn ett par timer, om jeg i det heletatt klarer å sovne. Jeg har vært litt frem og tilbake på å bruke disse sovetablettene, for personlig føler jeg ikke det er noe jeg vil ta meg nytte av, jeg er mer for det "naturlige" på dette punktet, samtidig som de uendelig mange våken nettene suger opp hele energien min. Jeg føler ikke selv at det er noen spesiell grunn til disse søvnløse nettene, jeg er bare våken, liksom.

Jeg våknet ikke før klokken slo 12 idag og var egentlig klar for å bare legge meg ned for å sove enda litt til. Jeg føler egentlig jeg bare kunne lagt meg ned å sovet bort hele dagen, kanskje til og med uka, men slik funker det jo ikke så jeg sendte kusina mi en snap om jeg skulle hente henne og Minni for en frokost date, og slik ble det. 

Siden har vi tatt en tur med Minni, ordnet noen ting og pratet om alt mellom himmel og jort. Tiden bare flyr når vi er sammen, enten vi finner på noe, eller bare sitter i hvert vårt sofagjørne med hver sin data, helt i sin egen verden. Jeg elsker slike mennesker man bare kan ha det totalt chill med <3

Ellers fikk jeg en kommentar på å kjøre i gang en spørsmålsrunde, så det er bare å fyre løs i kommentarfelten! Det er vell ingen hemmelighet at jeg trenger et lite kick til å komme igang med bloggingen igjen, for motivasjonen til å skrive er bare ikke til stede fortiden, selv om jeg har så mye som skjer både i livet og tankene ellers. Før kunne jeg jo skrive om aaalt, kanskje litt for mye også?
Gi meg gjerne et til tips hva dere vil lese om, eller dersom dere har noen spørsmål :)
Bra og dårlig - Januar.

Etter å ha lest Sophie sin Blogg med et oppsummerings innlegg med bra og dårlig i januar, tenkte jeg å gjøre det samme, og forsette med det måned for måned for å få litt variasjon her inne. So, here we go >

Bra > Til tross for en hektisk måned så nådde jeg målet med 30 mil i Januar, og endte idag opp på 35, som vil si 5 bonus mil ekstra. Jeg har også tyvstartet på trenings målet for Februar måned. Måtte motivasjonen og energien fortsette å holde seg på topp!

Dårlig > Jeg har sklidd helt ut ifra morgentreningen. Før stod jeg opp både 05 og 06 for å trene før jobb, mens nå slumrer jeg alt jeg kan frem til jeg MÅ opp for å gjøre meg klar til jobb. Egentlig er det morgenene jeg fungerer best på, så her må det til med en endring. 

Bra > Jeg har brukt mye tid på meg selv denne måneden, gjort det som gjør MEG glad og funnet ut hva jeg vil, hvilke mål og drømmer jeg sikter mot og i det hele bare vært skikkelig snill med meg selv. 

Dårlig > Søvnen min er helt på villspor... Jeg kan gå tre netter i strekk med en times søvn om jeg er heldig, for å så (om jeg er heldig) ha en natt der jeg har sovet opptil 15 timer. For det meste er jeg veldig trøtt, men har null sjanse for å sovne.

Bra > Jeg har jobbet mye denne måneden. Nå som jeg kun er ekstra hjelp på cubus og ikke har noe fast, burde jeg snart finne meg en plan B også. Jeg er en person som må være i jobb og aktivitet hver dag. Føler meg så ubrukelig om jeg blir sittende hjemme ett par dager.

Dårlig > Kanskje vært "litt" usosial og holdt meg mye hjemme (utenom jobb). Dagene har bare flakset forbi meg med noen utrolige hektiske dager.

Bra > Jeg var edru en måned, før jeg tok en tur ut med jentene for å feire bestis <3 Jeg er somregel ikke ute mer enn en gang i måneden uansett med mindre det er noen spesielle anledninger, men jeg kjenner at jeg fint kan dra på bursdagsfest osv uten alkohol også og heller stille opp som sjåfør utover kvelden, og joine de på Grand om det var det. Har det minst like gøy edru som full.

Dårlig > Jeg holder fortiden på å gjøre bilen klar til EU godkjenning. For et styr når jeg kun er en ubrukelig jente på det området, skulle gjerne hatt  både pappa og broren min for å lært meg noe nyttig. I tillegg til det &/#€( anlegget som har fucket seg for hundrende gang. Er det mulig sier jeg bare. Har allerede brukt fem ganger så mye penger på den søpla der som pie gjorde for sitt som funket helt hundre, til tross for at det er samme shite.

Bra > Livet er fint og jeg trives. Føler jeg er der jeg skal være og har det så bra med meg selv og de fantastiske menneskene jeg har rundt meg. Jeg er virkelig heldig og utrolig takknemlig. Nå er jeg super gira på en ny måned med nye utfordringer, mål og ting som skjer. Jeg har en god følelse på at februar blir minst like god som januar, om ikke bedre :)
Monday - Let's do this!

God mandags morgen dere! Denne frøkna spratt ut av sengen så tidlig som 05:15 idag, klar for ukas første treningsøkt etter en treningsfri helg. Selv er jeg veldig frem og tilbake med å være et A eller B menneske. Heldigvis er jeg for det meste et A menneske å trives best med det. Det er utrolig hvor mye innvirkning det har på dagen ellers om man bare starter den bra, og har god tid. Jeg rakk både trening, dusje og stelle meg før jeg vekket lille E, spiste frokost sammen og gjorde oss klar til skole og jobb.

Ikke alle morgener er like lette å stå opp til, det finnes jo de det man kan la alarmen slumres til siste minutt der man rett og slett bare MÅ opp, og rekker kun å gjøre det som er nødvendig før man går ut døren, derfor er jeg veldig glad i planlegging. En morgenrutine er en god ting å ha, allerede kvelden før så vet jeg når jeg skal stå opp og hva jeg skal gjøre. Mine tips til å klare å starte dagen tidlig er;

Legg deg tidligere; Selv er jeg skikkelig dårlig på å få kommet meg i seng tidlig, heldigvis hjelper det alltid på når "mørketiden" kommer. Det er kanskje kjedelig der og da, men gud så deilig med nok timers søvn, å kunne våkne helt uthvilt og klar for en ny dag.

Planlegg og legg klart alt dagen før; Jeg legger alltid klart treningsklærne, og klær til meg og ea dagen før, mens tingene vi skal ha med på skole og jobb ligger klart. Man sparer så mye tid på det, og er ti ganger bedre å gjøre det i god tid kvelden før, fremfor på morgenen.

Frisk luft; Dersom du har mulighet er frisk luft optimalt både morgen og kveld. Det å avslutte dagen etter en tur ute gjør så godt på nattesøvnen, og det å starte dagen gjør så godt for resten av dagen, Et skikkelig energiboost, men også et godt sovemiddel. 

Ha noe å se frem til; Idag var det å starte dagen med favoritt serien på skjermen mens jeg springer på mølla og ha en lang og god frokost med ea, før dagen starter for fullt, helt topp! 

Jeg er blitt helt hekta på pannekakemiksen fra proteinfabrikken, det eneste du trenger er to scoop av miksen og 1,5 dl vann som blandes godt sammen før de stekes. Yaam!

Dream big, work hard, stay focused & surround yourself with good people.

Håper dere alle får en fin start på den nye uka, la det bli en god en <3
Noe jeg vil bli bedre på...

> Er å prate til fremmende, starte en samtale, komme med komplimenter, uten at jeg trenger å kjenne personen. Veldig ofte når jeg er på jobb har jeg kunder som kommer bort til meg rundt i butikken eller kommer med en kommentar i kassen som for eksempel at jeg hadde en kul hårfarge, stilige tatoveringer, fint kledd eller hva det enn måtte være. På jobben så faller det seg mer inn siden man som oftest kommer i kontakt med kundene, men når det skjer ut av det blå på gata, et kjøpesenter eller hvor som helst så blir jeg litt sånn... Wow, shit. takk! Slike komplimenter løfter dagen så opp. Jeg ser virkelig opp til slike godhjertede mennesker. 

Det er så ofte jeg selv legger merke til andre som er så stilige på håret, har noen fine tatoveringer, eller bare i det heletatt, enkelt og greit stråler. Mennesker som du kan se den positive energien stråle ut ifra. Vi mennesker burde alle løfte hverandre opp, tenk for en fin verden det hadde vært om alle bare var snille med hverandre. DET hadde vært noe det. Lenge leve godheten!


Nå er det snart på tide at jeg finner sengen. Jeg har tatt turen til Kristiansand for å besøke bestis i den nye leiligheten hennes, og skal være her i noen dager. Gud så koselig det er å være her. Vi avsluttet kvelden med en fin gå tur til hamresanden, Kristiansand er virkelig en av de fineste byene jeg vet om, og de neste dagene har jeg stor plan om å utnytte tiden her til å utforske stedet mest mulig, men først trenger jeg litt søvn. Natta dere <3
Visste du at jeg ..

> Tok hull i ørene for første gang da jeg var 7 mnd.

> Mistet pappa da jeg var 6 år og nylig min bror, begge av samme grunn: Selvmord.

> Ble gravid når jeg var 16 år, og mamma som 17. 

> Fullførte første året på Helse og sosial som gravid hele skoleåret, med en evigvarende kvalme og uendelig mange oppkast, og 2 året som mamma før jeg tok meg et fri år sammen med min lille, før læretiden. 

> Har vært forlovet i nesten 2 år tidligere, og mitt lengste forhold har vært i nesten 4.

> Jeg er veldig reflektert og målrettet, noe som har bringt meg langt i livet, og som jeg er veldig stolt av. Man får til alt man vil, og er sin egen lykkesmed. husk det :)

> Er utdannet helsefagarbeider, men jobber fortiden på Cubus, litt vikar innen helsevesnet når det trengs.

> Har 4 brudd i bekkenet etter en bil ulykke jeg var i for snart to år siden. Det ble bestemt at bruddene skulle gro av seg selv. Helt ærlig? .... Det har ikke skjedd nei. Nå venter jeg time i oslo for mulig opperasjon.


 

> Hater å pante flasker.

> Sover alltid med musikk, og sover vell generelt best i bråk, gjort det siden jeg var liten.

> Når jeg publiserer innlegg går Christer av og til igjennom dem og retter opp i feil, mens jeg spør mamma om diverse ting er greit å skrive.

> Tar aldri telefonen visst jeg ikke har lagret nr. Finner jeg det ikke på 1881 får vedkommende aldri kontakt med meg med mindre de sender en melding der de seier hvem de er, haha...

> Er alltid sent ute, jeg skal baree.... jeg må bare, shit jeg glemte at...


 
Alt blir bedre når man dør?

Jeg er en person som tenker veldig mye, og leter etter svar på det meste. Alt ifra hva dagen skal inneholde, til hvordan andre har det. Det vondeste med all tenkingen, er alle tankene på alle som har det vondt "der ute", hva andre opplever og har opplevd. Hvor urettferdig livet kan være, for det finnes så mye vondt "der ute". Brudd som skjer i et forhold der jeg ikke engang har kjennskap til de det gjelder, eller et tap av personer andre opplever er blannt annet ting jeg tar veldig innpå meg. Jeg er nok kanskje en smule dårlig til å vise at slikt påvirker meg, at jeg bryr meg, samtidig som jeg er veldig empatisk av meg, og ønsker alle alt godt, uansett om det er familien min, vennene mine, bekjente, ukjente, eller personer som kanskje ikke liker meg, jeg har likevell ikke vonde ønsker om noen. Jeg ser liksom ikke problemet i at alle bare kan ha det bra, hjelpe hverandre, og la mennesker leve sitt eget liv.

Tilbake til overskriften... Når mennesker dør, får man ofte høre at de har det bedre der de er nå, som om det skal være en slags trøst? Med mindre de har levd livet ut, til en gammel alder, og sliter med sykdommer og diagnoser, så kan jeg si meg enig i at de endelig får "fred", og har det bedre der de er nå. Men når det kommer til de yngre, de friske og raske så kan jeg ikke si meg enig, for meg er det bare tull! Hvordan i alle dager er døden bedre enn livet?!

Det er ikke mange månedene siden jeg mistet en av mine aller beste venner, den kjære lillebroren min. 18 år gammel, og hele livet sitt forann seg, med en lys og god fremtid i vente... "Han har det iallefall bedre nå", seriøst, kan noen si at han har det? Og hva med alle de unge som dør av sykdom eller ulykker? "De har det iallefall godt nå", nei vet du hva... De hadde alle hatt det bedre her. Livet dere, ikke undervurder det. LEV DET.
Navn-økta, tar du utfordringen?

Jeg kom over et innlegg på bloggen til Maren som jeg ble inspirert til å teste ut, og gjerne ville dele med dere. Jeg skjønner virkelig hva Maren mener når hun skriver at hun aldri skulle trudd hun skulle bli lei seg for å ha bokstaven E i både fornavn og etternavn, og jeg synes nesten litt synn på meg selv som har hele 5 E'er i navnet mitt. Siden jeg allerede hadde hatt 90 minutters langkjøring på mølla, etterfulgt av 180 Knebøy etter "Squat challengen", valgte jeg å kun ta fornavnet mitt idag.

Dermed ble min navn økt;

 

J - 30 jumping jacks

E - 50 Burpees. 20
A - 60 Jumping jacks. 30
N - 40 Squats.
E - 50 Burpees.
T - 40 Plank jacks.
T - 40 Plank jacks.
E - 50 Burpees.
En grei måte å variere treningen på. Jo lengre navn du har, jo hardere blir også økta, da kan det være greit å dele opp fornavn og etternavn hver for seg, før man går "rett på". Lykke til med din navn økt! 
Tips; før og etter brazilian wax.

Etter barbering anbefales det at du venter ca. 14 dager før du kommer, så hårene er lange nok. For korte hår er det umulig å vokse bort.  Unngå soling 48 timer før og etter behandling for å unngå pigmentendringer, og kom nydusjet / ren nedentil til behandlingen. Om du er fyllesyk, trøtt, ikke føler deg bra, eller er midt i menstruasjonssyklus, vil du være mer sensitiv. 

Husk å peele huden 2 ganger i uken for å unngå inngrodde hår. I tillegg anbefaler vi å hver dag bruke en kroppskrem med fruktsyrer på det behandlede området. Spesielt de første 14 dagene etter en voksbehandling. Dette er noe vi selger i salongen. Hårvekstreduserende midler kan brukes med fordel da det kan utsette voksbehandlingen med ca 1 uke. Vi selger Kalo krem & Spray.

Vent ca 1 døgn med å ha sex, og Ikke bade i sjø/elv osv før det er gått 12 timer etter en behandling for å unngå at bakterier i vannet kan gå inn i de åpne porene. 

Etter behandlingen er det normalt å være rød og noen ganger også litt hoven. Rødheten er borte fra 1-2 dager. Trening og annen fysisk aktivitet samt dusjing, må unngås inntil 12 timer etter voksbehandlingen. Etter ca. 4 uker er det tid for ny behandling. Selv om noen velger å vokse seg etter 3 uker og andre etter 5 uker. Men en tar alltid forbehold om 4 uker mellom hver voksbehandling.

Les tidligere innlegg om min første gang med brazilian wax HER. :)

 

Jeg kan love deg at denne behandlingen er mye bedre enn barbering, og bør prøves ut. Sjekk ut Linetts hudpleie for bestilling av time :) 
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits