Høsttur <3

Etter en kosekveld sammen med Elin igår, som E har gitt navnet "tyggis Laila", ble vi sovende helt til halv 11 idag. Vi våknet opp til sol, noe så hærlig! Vi hadde en skikkelig rolig morgen sammen før vi spiste en sen frokost og dro ut en tur. Jeg har hatt en bakfanger jeg fikk feil liggende i huset i evigheter som vi endelig fikk tatt opp i garasjen til mamma, før vi tok oss en tur til gullestad og gjennom steindør. Jeg sa til E at jeg synes høsten er så fin, spesielt de dagene der sola skinner mens man kjenner den friske lufta og bladene har falt ned på bakken. E mente på at han likte egentlig alle årstidene og kom igrunnen frem til at alle har hver sin sjarm, og jeg er så enig.

Nå skal vi straks opp til mamma for å tilbringe dagen sammen med henne og småsøsknene mine. Noe av det beste E vett er når han får tilbringet tid sammen med dem <3

 
Bytt ut tinder med harvest ;)

Det har vært veldig stille her fortiden og det finnes egentlig ingenting å skylde det på heller. Jeg har vært litt der at jeg gidder ikke logge inn for å skrive noe for hvem bryr seg, hva er vitsen og sist men ikke minst > de menneskene som kun stikker innom for å finne noe negativt, noe nytt å klage på. Øøh, jeg bryr meg egentlig ikke om det heller, så denne stillheten? Jeg lever jo et ganske A4 liv, med ikke det altfor spennende som skjer. Jeg jobber, er med familien og det er det, sånn egentlig? Men jeg trives med det, så det går vell opp i opp?

Jeg kjeder meg veldig fortiden da, og aner ikke helt hva det egentlig er craver her i livet? Sist uke var veldig "dårlig", som om den bare passerte uten mening. Jeg mistet også oldemoren min og hater å se de rundt meg ha det vondt, mens idag er jeg mer back on track - Det er alltid sånn. De ukene jeg er "alene" suger, mens de ukene som er min "barneuke" er prima'lykke. Livet gir så mye mer mening, på en måte. Haha jeg aner egentlig ikke om dette vaset gir noe mening, eller hvor jeg vil med det.

Apropo kjedelig atm, jeg ble lagt til på snap og pleier ikke å godta mennesker jeg ikke vet hvem er, men siden personen begynte å følge meg på insta også så sjekket jeg han ut, så noen tatoveringer og godtok, like etter fikk jeg snap av at han hadde sett meg på harvest på fredag og syntes jeg var fin. Så random men så koselig da. Btw så håper jeg dere ser litt ironi i overskriften :))) Tilbake til fredagen så var den suuuper duper bra, lenge siden jeg har hatt det så gøy! Jeg har blitt kjent med så mange snille gøye mennesker i det siste og det er jo super kos! Når vi har vært samlet hos meg i det siste har vi vært mennesker både fra Moi, Flekkefjord, Farsund og Lyngdal, og så mange forskjellige personligheter men likevel så "klaffer vi". Slike ting gjør meg så glad, når alle bare er snille og glade!

High five for bildekvaliteten ;) Ellers ser jeg frem til en gøy uke, litt nattevakter men mye kos! Jeg og E er så heldige å få besøk av fadderen hans som er en av mine bestiser imorgen, det gledes! 

Håper dere får en fin uke <3
Fredagsfri og selvpleie.

Mornings! Nattevakt 4/4 er ferdig, før jeg kicker i gang jobbehelgen igjen i morgen, men først - FRI FREDAG <3 Både trening og hus rengjøring er allerede done her i hus. Dette er faktisk den første uka siden juni der jeg har hatt mila på mølla hver dag. Jeg føler endelig at både trenings lysten og energien min er kommet tilbake igjen, og det gledes. Jeg føler meg så mye bedre når jeg bare får brukt kroppen godt. I tillegg har jeg også fått handlet og skal straks til Linettshudpleie for den samme behandlingen som jeg tok i sist uke (les mer HER), før jeg skal videre til Flekkefjord for en frisør time hos skjønneste Mariel på Cosmo frisør. Jeg har startet prosessen fra mørk til lys igjen, men denne gangen oven lengre tid. Det når 1,5 mnd siden sist behandling og etter at jeg var i Mallorca ble også den fine brunfargen jeg hadde i håret helt falmet så det skjærer litt i rød / Orange så jeg gleder meg til å få bort det + etterveksten, og bli enda ett hakk lysere.

Jeg har alltid en dag i uka der jeg tømmer kjøleskapet helt, vasker det og fyller det opp, og i dag er intet unntak. Jeg får også et etterlengtet besøk i kveld som jeg gleder meg veldig til! Da blir det søtpotet pizza og hyggetid. Iih, det trengs kjenner jeg. Den jenta er nemlig mitt svar på alle slags problemer uansett hva det gjelder.

Jeg kommer med et innlegg senere i kveld med en mer detaljert forklaring på behandlingen jeg tar hos Linettshudpleie som blir utført av flinke Amy som jobber der. Ha en fin fredag så lenge <3

 
How dopeee.

Morning people! Jeg er nettopp ferdig med ukas siste nattevakt og har kun i dag og i morgen igjen på jobb før jeg tar fri helg sammen E. Det skal bli herlig, og ifølge værmeldingen så melder de endelig litt bedre vær enn regnet som har høljet ned i det siste. Litt sol hadde ikke vært feil!

Tidligere i uka mottok jeg en pakken fra ridestore. Etter å ha sett den nye kolleksjonen klarte jeg ikke holde fingrene unna. Vinterjakker spesielt er noe jeg alltid har hatet, og ikke kjøpt før jeg "må", fordi jeg ikke finner noen jeg liker, eller i det heletatt er så fan av hele vinteren. Vell, det var helt frem til denne kom i nettbutikken, nå er det nesten så denne frøkna også klarer å glede seg litt til vinter, iih!

Nå blir det straks noen minutters avslapning i solariummet før Cubus. Senere får jeg og E middagsbesøk av ei venninne <3 Måtte dere også ha en fin dag :)
Crazy cat'lady

God morgen ;*

Jeg er nettopp ferdig med en nattevakt og skal straks videre til Cubus men først skal jeg snike til meg litt tid i solariummet for en liten powernap. Jeg begynner ikke før 9, dermed har jeg litt tid å slå i hæl på. Jeg kom på at jeg har helt glemt å vise dere frem de to nye familiemedlemmene til meg og lille E. Som dere vet fikk begge kattene mine kattunger i mai, og da de ble leveringsklare fikk vi gitt bort alle, til tross for at jeg var litt i tvil på å beholde en selv da den var helt nydelig! Like etter fikk også mamma kattunger, og der klarte jeg ikke motstå fristelsen. Det ble ikke bare en men to! Så nå har vi fire skjønne puser her hjemme <3

Jeg trodde nesten aldri de skulle klare å bli venner, da det var lite populært for de to store med to små kids. Endelig etter ett par uker så går de endelig sammen alle fire, og de to største er blitt sterilisert så vi slipper å ta helt av videre.

Hvor nydelige var ikke disse da? De fikk navnet Leo og Shaker, siste nevnte lever opp til tilstanden man blir av nettopp det, hehe.

Ellers gleder jeg meg til å komme hjem til E som har høstferie denne uken. Jeg har selv fri i morgen og helgen så den skal virkelig nytes sammen <3

 
Spontantur til Mallorca

Hola, I'm back(!) Etter to uker med fri, brukte jeg den tredje på en spontantur til varmere strøk sammen med Anette. Reisen ble bestilt så kjapt at jeg ante egentlig ikke hvilken by eller hotell vi skulle til, vi skulle iallefall til Mallorca og der var det varmt. Byen vi havnet i var Alcudia. Det var skikkelig digg å reise bort fra dette regnværet her hjemme, til en hel uke med sol. Det ble en skikkelig avslappningstur med tidlig i seng, tidlig opp og null alkohol. #Goodgirlspåtur. Denne uka trengtes virkelig, sett bort ifra at vi klarte å bli matforgiftet. 

Vi kom hjem natt til igår, og planen for lørdagen var egentlig og rydde huset, ha en etterlengtet treningsøkt og en rolig kveld hjemme, men så har jeg blitt kjent med Frøken E, og kvelden ente ikke helt opp som planlagt. Jeg begynner å bli elendig på disse edru helgene mine. Men, så lenge jeg har det gøy så er det verdt det også.

Vell, nå skal jeg og E straks få komt oss hjem, før jeg får besøk av frøken E for litt catch'up. Adios <3

 
Jeh tenker kjør >

God morgen! Her har jeg nettopp levert E på skolen, og sitter og sipper litt på energidrikken "shot and go", ihåp om at energien skal komme snikende innpå ganske snart. Jeg er så innmari lei av å ikke være i form og bare være helt "død", at jeg har ikke ord for det. Når jeg til vanlig er en durcell kanin som mamma så fint kaller det og holder meg i akitivtet fra morgen til kveld med både det ene og det andre, så er det ikke helt det samme når man bare blir liggende uten å få gjort noe. Den to do listen min har bare hopet seg opp i løpet av de siste dagene at nå må jeg snart få tatt ett tag her. Jeg har jo heldigvis blitt bedre nå som jeg har fått gitt kroppen noen dager med skikkelig ro og avslappning, at jeg gleder meg til å gripe fatt på hverdagen igjen for fullt, men først ventes en ukes ferie i neste uke, og da burde virkelig batteriene mine være full ladet? Hellye.

Vell, jeg har 4 timer på meg til å få unnagjort en hel del ting så jeg får bare komme igang asap. I det jeg henter E på skolen igjen skal vi til Flekkefjord for å besøke Marta. Jeg har også klart å smiske til oss kyllingsuppe idag, wee! Marta er best på den <3

Flere har lurt på hvorfor jeg skrive "jeh tenker kjør", istedenfor å bruke "jeg". Historien bak er egentlig en fin roadtrip med gøye mennesker og shakeren i handen, vi hadde nettopp begynt å kjøre da jeg la ut en snap. Jeg er jo kjent for å skrive bokstaver i hytt å pine når jeg er ute, at noen i det heletatt klarer å forstå hva jeg prøver å skriver, aner jeg ikke. Men da ble det altså "jeh", og slik har vi holdt det i hele sommer. Veldig god humor altså :-)))

Ha en fin dag dere ;*

 
GRL-POWER

Riktig god mandag til dere, fra denne stille frøkna. Etter flere dager med mye søvn og veldig lite som ble gjort ellers tok jeg kjøreturen til Arendal sammen med ei venninne på fredag, som hadde en time der borte. Kroppen har ikke vært i sitt ess i det siste, men nå føles det endelig som om det kommer seg, sakte men sikkert. Vi fikk en veldig fin roadtrip i skinnende sol med mye latter og snakk. Denne venninnen er den typen det kan gå flere måneder siden sist vi møttes, men likevell er alt som det alltid har vært. Vi snakket litt om å dra ut en tur sammen dagen etter og kanskje fyre et lite jente'vors hos meg. Senere denne kvelden hadde jeg besøk av to andre flotte frøkner, og de bestemte seg for å joine. 

Da lørdagen kom fristet alt annet enn å dra ut og jeg stod ikke opp før i 1 tiden, og kunne godt blitt liggende der ut dagen. Som tidligere nevnt har jeg ikke vært helt i form, og da jeg våknet lørdags "morgen" føltes det som om en blanding av en ukers fyll og ett bilkrasj, det kom seg heldigvis utover dager, og det tok ikke lange tiden etter at jeg hadde stått opp før jeg kjente at jeg fikk mer lyst til å ut likevell. Etterhvert som dagen gikk ble vi flere jenter som bestemte seg for å drikke sammen, og det gøyeste med det hele er at vi endte opp med å bli en gjeng jenter der nesten ingen kjente hverandre og flere av oss hadde hatt noen tidligere krangler. Like før kvelden startet lurte jeg litt på hvordan det kom til å bli med så mange forskjellige "typer", men GUD så gøy! Vi ble ikke sittende så lenge hos meg før vi tok turen videre for å krasje ett gutte vors (neida, joda). Men altså, jeg blir så glad når alle bare kan være glade og venner, når man ikke irriterer og dømmer andre utifra fortid og feil. "Jeg elsker jenter som støtter jenter", virkelig!

Ellers er E nettopp ferdig med lekesene sine, og vi har nettopp baket en kake til dagens bursdagsbarn og skal straks videre for nyte denne fine mandagen. Håper dere har fått en fin start på uka <3 Hejdå!

 
Liten comeback på morgencardio :ppp

Riktig god lørdag til dere <3

Etter at E var reist med pappaen sin til Seljord idag tidlig, tok jeg turen ut for litt morgencardio utendørs. Jeg er så fæl til å ty til mølla siden den står så lett tilgjengelig, men når solen først skinner ute så er det ingenting bedre enn å få kommet seg ut litt. Jeg har satt meg selv et lite mål om å gå oftere ute, noe det har blitt altfor lite av tiden. Det har egentlig blitt altfor lite av all aktivitet når jeg tenker meg om. Det ble iallefall to hærlige timer utendørs med musikk på ørene og tanker som fløy avsted. Nå har jeg nettopp spist frokost og skal snart få til en økt nr 2 innendørs, før jeg skal ordne noen ting og bli sminket. Iih, jeg gleder meg til å nyte denne fine lørdagen i godt selskap <3

<3

 
Komplett fredag.

Til tross for et grått regnvær denne fredagen har dagen vært super! Fornufitge ting som trening, jobb og vasking av hus er unnagjort, mens jeg og E også har kost oss med middagsgjest og kjøretur. Kveldsbesøket ble avsluttet med planlegging av sydentur om kun noen få uker til, gud som jeg gleder meg! Det skal bli skikkelig digg med noe varme igjen, før vinteren setter i gang for fullt. Jeg skulle jo være sååå flink å ta godt vare på brunfargen jeg fikk i Rhodos, men faila kraftig der gitt. Bedre lykke denne gang ;p

Nå er E i drømmeland, hvor jeg også har tenkt å ta turen ganske snart. Han reiser avsted til Seljord imorgen tidlig mens jeg har planlagt en veldig så produktiv lørdag, før jeg skal samlest med jobben senere mot kvelden.

Håper helgen deres har startet bra og fortsetter slik <3

 
Planleggings'mandag

Mandager som dette kan jeg gjerne ha flere av. Etter jobb og skole tok jeg og E en liten roadtrip til Mandal sammen med en venninne. Jeg skulle innom Blue View Tattoo for å ta mål av benet og planlegge litt av en spennende tatovering jeg har på gang, litt utenom det vanlige. Jeg tror det kommer til å bli drit bra! Tegningen skulle bli ferdig iløpet av neste uke, så imellomtiden må jeg bare smøre meg med god tålmodighet. Iiih! Gleder meg så til å få det ferdig. Jeg har hatt dette i tankene en god stund, men er blitt skikkelig pingle når det kommer til smerteterskelen på tatovering. Vell, det blir verdt det.

Mandag har blitt dagen der jeg alltid går sminkeløs og i koseklær. Viktig å ta en helt chill start på uka ;)) 

Etter at vi kom hjem fra Mandal fikk vi besøk av noen venner som vi tilbrakte resten av kvelden sammen med. Ingenting er som de sosiale kveldene der man sitter sammen og bare prater om alt og ingenting. Vi fikk også lagt en liten plan på en reise sammen. Det hadde vært så utrolig godt og kommer bort litt og bare slappet heeelt av. Apropo slappe av, så er det leggetid for liten og stor i dette huset.

Håper dere fikk en fin start på uka deres, natta <3

 
Gravidvekta.

Etter noen måneder med mye jobb og "dårlig helse" (om jeg kan bruke det ordet),  så har treningen vært relativt klein. Jeg var så godt i gang fra januar og frem til juni før kroppen begynte å by på problemer. Jeg har jo nevnt tidligere at jeg sliter en del med kvalme og hodeverk ++, og noen ganger verker jeg så i kroppen at det føles ut som benener bare knaser helt sammen der inne, om knase i det heletatt er ett ord? Det kjennes iallefall slikt ut.

I de periodene jeg har vært aktiv på treningsfronten fikk jeg ofte høre at jeg var så heldig som aldri la på meg og det ene etter det andre. Jeg husker jeg ble så sur over det for well, that's bullshit. Jeg jobber faktisk ganske hardt for å holde meg "der", når jeg først er i gang. Nå som jeg ikke har fått trent skikkelig på 2, 3 måneder har jeg (naturligvis) lagt på meg, en del. Jeg vet det er ille når klærne begynner å bli trange, og det er ikke den veien jeg vil gå videre. Jeg veier faktisk bare tre kilo mindre enn det jeg gjorde som høygravid i siste uke med E, siiick!

Jeg har helt "angst" for trening sammen med store folkemengder, men lot meg likevell friste av en gruppetimen på trimmeriet sammen med ei venninne, og det var DA jeg virkelig merket hvor elendig form jeg er blitt i, altså er det mulig. Det ga meg iallefall et skikkelig motivasjonsboost videre, så må jeg bare slutte å være så pinglete ovenfor store folkemengder, for gruppetimen var faktisk utrolig gøy.

Jeg har iallefall fått satt meg noen mål fremover og en plan på trening og kosthold så satser jeg på at jeg snart er back on track. Ser ut til at kroppen også er på bedringensvei, og ingenting er jo bedre enn det. En vellfungert kropp er virkelig så undervurdert.

Vell, jeg er nettopp ferdig med å ha jobbet 25 av de 32 siste timene og skal straks avgårde for å hente hjem my pink lady før vi tar turen til Kristiansand sammen med E, lil'sis og ei venninne. Jeg har en skikkelig kosesøndag i vente med andre ord <3 Håper dere får det samme ;*

 
#Dobbeljobbehelg.

Fredagen startet veldig produktiv med trening og vasking av huset, en middagsdate sammen med lillesøsteren min og søskenbarne mitt og en tur sammen med ei god venninne. Jeg avsluttet kvelden med et besøk hos mamma og var faktisk hjemme i seng før klokken 22 en fredagskveld, not bad! Problemet var bare at jeg hadde helt glemt bort at jeg hadde tatt på meg en ekstra nattevakst'helg denne helgen for en stund tilbake, altså er det mulig? Jeg fikk iallefall stått opp i en rekord fart, kastet på meg noen klær og komt meg i bilen.

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra nattevakten før jeg skal videre på Cubus, hjem og sove i ett par timer og videre på nattevakt igjen, før jeg skal til dyreparken imorgen. Tipp hvem som skal tidlig i seng i det vi kommer hjem på søndag? Det blir meg det. Iiih! Heldigvis har jeg fått sovet hakket for mye denne uken som jeg har vært syk, så jeg klarer meg fint til tross for at jeg ikke fikk forberedt meg på dobbel jobbehelg. Altså, jeg er en skikkelig vims til tider.

Ellers får jeg mest sannsynlig igjen bilen min idag, og gud som jeg gleder meg(!) Dere er vell sikkert dritt lei dette bil maset mitt, men jeg er så gira på dette lille "prosjektet" mitt at jeg må bare. Dette blir bare begynnelsen, men resten tror jeg får vente til våren, jeg blir jo helt stressa når jeg holder på med slike ting at jeg trenger en liten pause til å bare chille uten å ha for mye på "to do" listen min.

Ellers vil jeg bare ønske dere en fantastisk fin lørdag <3
Barndomshuset til salgs;

God morgen ;* Her om dagen ble jeg sittende litt å stirre i hjørnet på dataskjermen der hvor klokken og datoen står. August gikk allerede mot slutten og når jeg tenkte meg om følte jeg bare disse månedene hadde flydd forbi, som om man har levd på en autopilot. Startet vi ikke nettopp 2017 da? Det har iallefall vært et av de verste og mest lærerike årene jeg har hatt på noen år. I en alder av 24 er jeg tydeligvis enda ikke ferdig "utlært" om dette livet, men blir vi noen gang det? Jeg har iallefall gått på en smell her og der, tatt feil valg og blitt ett par hakk klokere så nå gleder jeg meg til å gå videre.

Det er første september idag, noe som betyr at det kun er en måned til mamma overtar det nye huset. Gud som jeg gleder meg! Jeg er så ufattelig stolt av henne som gir slipp på dette huset som har betydd så mye for henne. Vi hadde snakket litt løst om at hun skulle finne et annet sted å bo, men det ble egentlig kun med tanken helt til jeg fikk en melding for en månedstid siden med link til et hus, om hun skulle kjøpe dette. Altså, go for it! Allerede dagen etterpå hadde hun lagt inn ett bud på det, og hun fikk det samme dag! Ååh <3 Jeg har fått noen spørsmål hvordan det blir å "forlate" dette huset, for selv om jeg eier mitt eget er det liksom "her" som er hjemme, og til tross for at vi bodde ett par år på Breimoen fra da jeg ble født er det dette som er barndomshjemmet. Jeg synes egentlig det bare skal bli en befrielse, jeg har opplevd så mye vondt i dette huset, alt ifra å miste pappa, søvnløse netter, uendelig med gråting på "jenterommet", til å miste broren min også. Jeg vil si dette huset gir meg så mye mer vonde følelser enn gode, så jeg er veldig klar for noe nytt! Føles jo nesten som om jeg skal flytte selv, til tross for at mamma ikke har noe rom til meg i det nye huset <///3

Ellers vil jeg påstå at jeg er blitt heeelt frisk igjen, endelig! Jeg er virkelig dårlig på å ligge å gjøre ingenting, og blir så frustrert når kroppen ikke vil fungere. Æh! Nå kribler det i kroppen for å ta fatt på denne dagen. Senere skal jeg på date sammen med ei venninne, og det skal bli så kos! 

Ha en riktig god helg dere <3
15 timers søvn, legetime og sykehusbesøk >

Denne dagen er minst like regnfull som det kroppen min er .. ikke fungerende(?) Jeg har følt meg veldig dårlig i noe som føles en evighet nå - Kvalme, oppkast og svimmelhelt har vært det verste. På enkelte dager har jeg bare ventet på at kroppen har skulle kollapset. Da jeg stod i kassa mesteparten av dagen på jobb igår hadde jeg en sinnsyk hodesmerte som føltes som ett kuleskudd rett inn i panna, i tillegg ventet jeg egentlig bare på å besvime, heldigivis gjorde jeg ikke det da.

I det jeg kom hjem gikk jeg rett i seng og la meg, hele 15 timer har jeg sovet, før jeg måtte opp og avsted til legetimen jeg hadde fått, videre til en time på sykehuset. Er det ikke rart hvordan tattoveringer og fillers er null stress, mens blodprøve er noe av det verste jeg vet? Husker besvimte av å ta en crp en gang, som kun er et lite stikk i fingen? Er det mulig x) Men, nå var jeg jo syk også da, så det spiller kanskje litt inn på hvorfor jeg ikke tålte så mye før jeg gikk i bakken. Nå eg jeg hjemme igjen og har fått hentet noen medisiner og akkurat fått lagt meg i sengen igjen. Til vanlig er jeg så full av energi at når jeg først ikke er i form er det helt merkelig. Æh! Satser på at jeg snart får noen svar og straaaks er bedre igjen.

Jeg har fått tilsendt noen bilder av bilen som er levert hos Reklamebyrået Idè som jeg skal vise dere etterhvert, ført trenger jeg bare litt søvn.. Dere må ha en fin tirsdag så lenge <3

 

 
No time for fuckboyzzz

Hola people! Håper dere bare har det bra? Selv er jeg nettopp ferdig på nattevakt og er på vei for å slappe av litt i solariummet for å få litt energi til dagvakten som venter på Cubus fra 09 te 17, videre skal jeg hjem og sove før nattevakt igjen ikveld. Ikke så veldig innholdsrike disse dagene mine, dermed blir det veldig lite blogging fortiden. Når jeg først logger meg inn for å skrive ett innlegg så føler jeg ikke det er noe annet enn jobb som jeg har å "oppdatere" om, og det blir jo noe kjedelig, men over til noe gøy! Jeg skal nemlig levere bilen min i løpet av dagen til reklamebyrået IDÈ for foliering av utsiden. Jeg er så spent på resultatet! De fleste jeg har fortalt dette til synes jeg er helt på bærtur som velger en slik farge, men jeg liker best å ha noe som ikke alle andre har, eller kan få. Trenger man virkelig å alltid følge the basic? Dere skal iallefall få sett så fort bilen er ferdig B-)

Etter at jeg begynte å jobbe natt har jeg også vært en del innom appen wish, og plutselig havner det noen pakker i posten her og der, som toppen - No time for fuckboyz. Jeg har helt siden jeg var liten sakt at jeg skal eie mine egne ting og klare meg selv. Jeg husker en gang fra da jeg var liten og vi satt rundt middagsbordet så fortalte jeg at jeg ville feks ikke komme i en situasjon der jeg var i et forhold som tok slutt, og jeg var den som måtte flytte ut og miste huset, og slike ting. Jeg ville heller ikke finne meg i hva som helst og kaste bort tiden min på tull. Klok som liten, kanskje mer enn nå?;p Neida, men jeg vil ikke kaste bort tiden min på solnedgangen med noen som er borte før soloppgangen. Velg mennesker som velger deg, for man trenger ikke å jobbe så hardt for å ha noen i livet ditt, for at de som vil være der uansett er der.

Og foresten, en siste ting. Jeg må bare delen denne samtalen etter at jeg la ut bildet ovenfor på instagram. Haha, dette er min humor, når random folk tikker inn noen meldinger her og der med ting som dette;

Jeg er jo veldig glad i å svare noe tull tilbake. Jeg er ikke typen som gidder å bruke tid på å skrive å bli kjent med ukjente menn fra her og der akkurat..

Vell, nok vas ver, håper dere får en fin mandag <3

 
Working 22 - 16.

Booomshikabom, der var det helg; FRIHELG <3

Noen ganger må man bare stoppe opp litt, trekke pusten godt inn, og ut igjen og kjenne etter på følelsene sine. Hvordan har du det, hva gjør deg glad og hva drar deg ned? Deretter kutter du bort alt negativt og fokuserer litt på deg selv - Gjør det som gjør deg glad.  Mitt problem i begynnelsen / midten av sommeren var at jeg hadde veldig vanskelig for å si nei til ting, for jeg ville jo være sosial og være med de rundt meg, men med jobbuker på 70 - 90 timer, barn, hus, trening og alt som følger med i hektiske hverdager så blir man overtid tappet for energi. Jeg ville liksom aldri gå glipp av noe heller, men hvor verd det er det egentlig når man aldri får "tid" til søvn eller bare å slappe av litt? Det å jobbe i 18 timer, for å så dra ut feks, eller å være sjåfør til langt på natt, nærmest morgensiden for å så dra på jobb etter knapt ett par timers søvn, eller alle de andre hverdagslie tingene, det går jo ikke. Så denne helgen avsluttet jeg "arbeidsuka" på 73 timer idag, og tok meg fri imorgen. Jeg er invitert i både innflyttningsfest på Moi til en kompis og Rally på Ågedal, begge tingene frister, men jeg kjenner det er på tide å lade opp litt energi igjen, enn å tappe den enda mer. Så gjett hva jeg skal bruke helgen på? Vaske ned huset, trene og SOVE. Herregud det skal bli så digg, første natta denne uka med fri til å sove hjemme, i egen seng, uten en eneste alarm neste morgen.

De siste månedene har jeg vært igjennom en hard tid, der man alltid har det valget mellom å gi opp eller å prøve hardere, og dersom man gir opp kommer man jo ingen vei, så jeg har satt inn alle krefter til å komme noe sted her i livet, til å gjøre noe annet enn det "basic A4" opplegget, og ikke minst for å bli den beste versjonen av meg selv, for meg selv, og ikke for å imponere eller bevise noen andre at jeg er "god nok". Jeg har nesten vært litt redd for å si nei til ting, for jeg er så redd for å miste kontakten ved folkene rundt meg med å være usosial. Jeg må bare lære meg at man kan ikke være med på alt, og de menneskene som vil ha deg i livet ditt er der jo uansett. Det finnes heldigvis alltid nok av dager, og ikke minst bedre tider.

Sooo;  "Here's to the women who try their hardest to be better than they were yesterday. Women who spend hours working making sure all their bills are paid; Who still smile while picking up the broken pieces of their heart. Who are willing to fight for what they deserve and not settle for less. Here's to the women holding it down even when the world seems to be against them" 

Dere må ha en riktig god helg <3
Lista fyr - Varnes fort.

God morgen, fra en altfor trøtt frøken. Jeg klarte nemlig ikke å komme meg i seng før klokken hadde passert 01 inatt. Treningen har vært helt elendig helt siden jeg reiste til Rhodos, for ca to måneder siden, noe jeg er veldig opptatt meg å irritere meg over fremfor å ta tak i problemet å gjøre noe med det. En kompis sa til meg igår at han trodde aldri jeg kunne bli "slapp", ehe å joda! Bestått med glans nå ass. Uansett, da klokken nærmet seg halv tolv igår kveld, DA kom plutselig energien frem, altså? Jaja, jeg fikk jo bare utnytte det da, og heller jobbe med en bedre rutine, for det er virkelig på tide. Jeg har egentlig ferie denne uka, så grunnen til at jeg er oppe så tidlig er for at jeg... Skal en liten dagvakt på Cubus, kun for noen få timer da.

Ellers hadde vi en fantastisk fin dag igår. Jeg og E tok lillesøsteren min og ei venninne med på en roadtrip til vakre lista. Det må være en av de fineste plassene jeg vet om. Det er som om alt bare roer seg helt ned når man ankommer stedet, og man bare nyter tilværelsen for fullt. Vi dro innom listafyr, og videre til Varnes fort. Siste nevnte hadde vi aldri vært på før, dermed ente vi opp på 1,5 timers (ufrivillig) loffetur. Stedet var så fint at barna glemte helt bort den lange gå turern, til fordel for alt det fine vi fikk se på veien, og ingenting er bedre enn barnelatter fra barn som storkoser seg. Det gjør meg så glad!

Jeg gikk i både en foret genser og jakke siden det som oftest er så kald vind der og jeg er tidenes frysepinne, men igår var det helt vindstille og skikkelig sydenvarme. Skikkelig digg å få en liten sommerdag igjen, innimellom alt regnet som har øst ned i det siste. Barna syntes jo det var ekstra stas med alle gruvene, steinbyggene og hullene rundt i bakken så de sprang rundt som galninger på tur. haha;p

Håper dere får en fin onsdag <3

 
Lil'update

Hola <3 Det har blitt litt stille på denne fronten, men satser på at skrivelysten snart melder sin ankomst igjen. Jeg er ganske tom fortiden, og dagene går for det meste av seg selv. Når en dag er over, er plutselig hele uka over, om dere skjønner, eller ga det egentlig noe mening? Jeg hadde forhåndskrevet et innlegg som ble lagt ut på fredag, men måtte slette det siden planene ble endret. Jeg skulle egentlig jobbe natt, og på Cubus frem til kl 16 før jeg skulle i bursdag til lillebroren min som ble 5 og ut en liten tur med kollegaene mine. Istedenfor jobbet jeg dobbelvakt på Cubus og endte opp med 22 timer på jobb i strekk og var ikke hjemme før halv 9 på kvelden som jeg avsluttet med en kveldstur til varden. 80 timer ble tilbringet på jobb, som de fleste ukene har i sommer, så nå ser jeg veldig frem til litt fri med E.

Når man sjonglere rundt på fire jobber, husarbeid, trening venner & familie så setter jeg utrolig stor pris på hverdagsgledene sammen med min Nr 1. Den siste uka av ferien hans skal virkelig nytes MAX <3 Det skal bli helt fantastisk å slappe av sammen med en gøy film, og dra ut for å oppleve nye minner med den gode klumpen min <3

Håper dere får en god start på den nye uka, og en fin mandag <3
#Workaholic

Like før sommeren startet var jeg ikke klar over at jeg ville få en ny fast jobb i kommunen og i tilegg øke i stillingen jeg har på Cubus, noe som plutselig gjorde at jeg var "dobbel booket" i sommeren. Planen var egentlig å kutte ned på Cubus dersom jeg begynte som nattevakt fast i kommunen, men jeg klarte bare ikke å si ifra meg den stillingen, siden jeg trives der så godt, dermed har jeg jobbet 60 - 90 timer i nesten hele sommer(!)

Det har for det meste vært helt greit, men akkurat i sist uke var jeg utrolig sliten, og lei. Jeg begynte egentlig på ett innlegg om dette, og hvor viktig det er å ikke slite seg helt ut, mens når jeg våknet mandags morgen var energinivået tilbake på topp. Jeg jobbet fra 08 til 16 på Cubus, men valgte å blir igjen til klokken 20, før jeg tok sol og stakk på nattevakt. "Søvnen" min er helt fraværende fortiden, jeg kan gå på nattevakt, dagvakt og når jeg endelig kommer hjem kan jeg finne på å vaske både hus og bil, male tak og dille med alt mulig før jeg drar meg i seng i det klokken har tikket over midnatt.

Nå er jeg nettopp ferdig på natt 2/4 og skal videre til Cubus. Jeg kjenner det skal bli digg med ett par timers søvn senere, før det er på'an igjen.

Dere må ha en super fin onsdag så lenge <3
Back to basic.

Endelig har jeg fått meg tredemølle i hus igjen, etter at den forige sluttet å fungere for snart fire uker siden. Jeg gikk ifra å ha mila daglig til å ikke hatt den på en måned, visst ikke mer. Tipp om denne frøkna har blitt god å rundt i ansiktet da? Kroppen også forsåvidt. Jeg har faktisk lagt på meg fire fuckings kilo siden jeg reiste til Rhodos i begynnelsen av Juni. Nå kjenner jeg det skal bli skikkelig godt å starte treningen igjen for alvor, and back to basic(!)

Jeg var så smart å bestilte tredemølla så den skulle bli levert på døren, men adressen min er jo hos mamma og siden jeg ikke er den raskeste til å få ting gjort, ble den værende der i en uke før jeg endelig fikk den hjem igår med god hjelp.Ellers er formen på bunn, så denne dagen blir brukt til avslappning for fullt, satser på at det kommer seg i løpet av dagen. Det var vell bare kroppens måte å si ifra at jeg trenger litt hvile etter noen hektiske uker antar jeg ;p
A sunday well spent.

8 timers søvn etter nattevakt - rydding av huset til mamma - vasking av mitt eget - og litt bilpleie sammen med E. Det kaller jeg en bra søndag, det! Det var så godt å få igjen skatten min idag, selv om jeg har jobbet mye denne uken, har det føltes som en evighet uten han her hjemme. Denne uken skal virkelig nytes sammen med familien <3


Nå er det snart leggetid både for store og små her, jeg skal tidlig på jobb imorgen mens E skal kose seg sammen med "ålla". Heldige oss som har enn så ung og sprek familie ;p Håper uka deres har vært super, vi snakkes - plutselig :)

 

 
Lol, hvem trenger søvn

90% av denne sommeren har gått bort til jobb, og jeg må ærlig innrømme at jeg er en smule lei av å høre meg selv si «Nei, jeg skal på jobb» i det jeg blir spurt om noe som helst sosialt. Jobb, jobb, jobb er det eneste som sviver i hodet mitt fortiden. Ææh! Menmen, hard work pays off, dessuten trives jeg så bra i alle 4 jobbene mine! Jeg gikk av nattevakt 6/6 på onsdag og hadde helt fri på torsdagen. Til tross for at jeg hadde vært 16 timer på jobb og sovet minimalt den siste uka, kunne jeg ikke takke nei til en aldri så "liten" tur ut sammen med familien. Både jeg, mamma, besta, tante og noen venner av oss tok turen til Mandal på onsdagskonsert, og HERREGUD så gøy! Selve kvelden husker jeg lite av for å være ærlig, men jeg vet at jeg storkoste meg fra start til slutt.


Bilde nr 1 er ikke et sjeldent syn, når frøken treg og tregere er tregt ute. Jeg tenker alltid at jeg må blir bedre å få tatt noen bilder til denne bloggen, meg jeg suuuger. Enkelt og greit.

Torsdagen hadde jeg fri og fikk utnyttet den max med en date sammen med besta i Farsund, hentet Bmw'n på verksted, møtte Ida i Lyngdal, dro til Mandal med Marta, kveldsbesøk hos Anette og en liten rånetur sammen med Martine <3 Trengte virkelig den dagen etter å ha jobbet 90 timer på jobb på en uke, før jeg hadde en dag fri og nå har 36 timer på jobb denne helgen. 126 timer på 1,5 uke B-) #Trives!
Dager som dette <3

Denne fine solskinnsdagen har jeg tilbringet på jobb med en lunsj date sammen med bestis, etterfulgt av en liten tur etter jobb før jeg nå er hos mamma sammen med E og koser meg med småsøsknene mine, før jeg skal videre på nattevakt ikveld. Jeg ser så frem til å ha fri på dagene i helgen for å tilbringe den sammen med familien, før nettene tilbringes på jobb. 8 nattevakter på 10 dager står for tur i tilegg til full uke på cubus i neste uke, wish me luck ;p
Jatakk til flere av disse dagene <3
Familietur til kongeparken <3

Good morning! Denne frøkna her har endelig fått seg noen timers søvn inatt, det trengtes. Formen har vært skikkelig dårlig, energien lav og jeg har vært tidenes frysepinne. Igår ble det så ille at etter noen timer i kongeparken der jeg trodde jeg skulle fryse ihjel og kroppen kollapse, gikk jeg en time tidligere for å få varmen i meg og slappe av i bilen. Jeg som aldri sover på dagtid eller noe sovnet så "fint" der men benene opp i frontruda med tidenes soveansikt. Sikkert fint for de forbi passerende, haha. Heldigvis føler jeg meg bedre idag. 

 

Det er ingen tvil i at E har tidenes sprekeste oldemor som alltid stiller opp for barna og får med de på alt. Hva får man ikke lurt denne dama med på? Ellers fikk vi erfart at til tross for at det er sommer og været er meldt strålende så er det iskaldt i kongeparken. Det nytter visst å holde seg trofast til parkasen.
Sneak'peak.

Stikker raskt innom for å gi dere en liten oppdatering før jeg springer ut dørene igjen. Etter at jeg ble sittende oppe altfor lenge igår kan dere tenke dere hvem som brukte evigheter på å våkne idag? Jeg aner ikke hvor lenge jeg lå med bare det ene øyet åpent å myste på telefonen for å slå av de seks alarmene jeg hadde på, før jeg klarte å åpne det andre også.  Jeg har hatt en del på to do listen i det siste, men grunnet jobb og diverse er mye av det bare blitt utsatt, og utsatt. Idag må det faktisk gjøres for nå reiser jeg jo snart.

Jeg hadde en time hos Svenni i lyngdal klokken 11 for en ny tatovering, og jeg kødder ikke når jeg sier at jeg var så trøtt at jeg kunne klart å sovnet der jeg lå å ble tatovert. Etter tatoveringstimen dro jeg hjem for en date med A, kjøpte ny selvbruning hos Linett, fikk handlet litt og vasket huset før jeg hadde tok meg en catch'up date med M. Jeg kom egentlig nettopp inn dørene, men skal like fort ut igjen for en tur med en kompis før jeg drar på kveldsbesøk til A igjen og avslutter kvelder der. Imorgen må jeg begynne å pakke til helgen og få ordnet alt før jeg drar, åå jeg er så klar(!) Roadtrip <3

Jeg har fremdeles plasten på, så bilde av tatoveringen kommer imorgen.

Dere må ha en fin dag videre <3
Roadtrip, tatovering og sprøyte.

Jeg hadde egentlig en plan, eller iallefall et lite håp om å klare å komme meg i seng tidlig idag, iallefall tidligere enn dette.. I morgen kanskje? Jeg er skikkelig i underskudd av søvn fortiden og kommer meg i seng så altfor sent før jeg må opp tidlig neste morgen. Fri eller ikke så har jeg alltid timeplanen full, som idag. 

Jeg og ei venninne hadde oss en liten roadtrip til Stavanger, i hovedsak for to time avtaler jeg hadde; Refill på tatovering av brynene mine hos flinkeste Katarina i Sandnes og en time til fylling av lepper hos Fab Lounge i Stavanger. Jeg hadde aldri vært på denne klinikken så jeg var utrolig spendt. Heldigvis ble jeg veldig positivt overrasket både av salongen, den kosmetiske sykepleieren jeg hadde time hos og behandlingen hun utførte som gikk smertefritt unna med det resultatet jeg ville ha.

Sist jeg fylte i drammen for snart to år siden følte jeg leppene så ut som to avlange pølser og jeg mistet helt den "vippen" jeg hadde "bygget" opp under behandlingene mine hos Klinikk Ree. Jeg hadde jo en time for ett par måneder siden men da ble de kun rettet opp litt, i og med at leppene var for store til mer fyll av størrelse. Jeg ville jo helst hatt de litt større, men jeg skjønner at ikke alle går med på dette da det går jo utover ryktet til klinikken dersom noen kommer med de leppene. Etter dagens behandling ble de iallefall slik JEG ville ha dem, hva andre måtte mene påvirker ikke meg - Noen liker ditt og andre datt ;p Dere kan få se resultater imorgen, dersom jeg ikke blir hoven eller blå iløpet av natten, alltid like skummelt det der.
Jeg hadde med meg verdens mest tolmodige venninne på tur som brukte fridagen med venting på meg. Jeg storkoser meg på tur med denne jenta, vi to er som en. Vi kan være skikkelige barn på tur til tider. Vi hadde en tur innom nille kun for å kjøpe med noe "jalla" til rudskogen i helgen, og fikk helt latteranfall i butikken da vi begynte å tulle med en kjølebag trillekoffert som var "genial" til å dra rundt på shakerne mine, jeg som pleier å presse ned fire / fem 4pakkninger i vesken min hver gang jeg skal ut. Vi fant også ut vi måtte ha med vannpistol og mye dill for litt tull. Stakkars mann i kassa skjønte sikker ingenting.

I den siste tiden har jeg funnet så lite jeg vil ha i det jeg har vært innom butikker for å ta en titt, og hadde egentlig ikke noe plan om å kjøpe meg noe særlig idag heller, men shoppingslysten kom plutselig snikende innpå, det må være det gode selskapet jeg hadde med meg;) Åh, jeg har kost meg så med snuppa mi idag, ja takk til flere av disse dagene, for den siste tiden har vært en drøm.

Nå må jeg få kommet meg i seng, jeg må nemlig opp tidlig imorgen også for en tatoveringstime hos Svenni. Jeg gleder meg så til resultatet, det blir awesome!
Uten filter

Av og til er det ett greit tidsfordriv å logge seg inn her på bloggen for å skrive fra seg, mens av og til føles det som ett skikkelig tiltak. Jeg føler på mange måter at jeg er helt tom å ikke aner hva jeg kan skrive, om jeg så har mye på hjertet så blir det som om ordene stokker seg helt om og alt blir bare feil, noe som gjør at det er lettere å bare droppe hele innlegget. På en annen side så går kjeften i ett, inni hodet på meg selv da, så vi tar det derfra tenker jeg,

Jeg er skikkelig rastløs fortiden, fordi jeg er så gira, jeg bare aner ikke helt hva det er som gjør meg så gira, eller hva jeg i det heletatt er giret på? Jeg er bare glad og har det bra, tenker jeg. Jeg var i skikkelig plage humør hos mamma igår, så i det hun laget seg mat å skulle spise, moste jeg det i ansiktet på henne og kastet puter på henne som en liten unge mens jeg holdt på å le meg ihæl. Jeg får så sinnsykt dårlig humor når jeg er skikkelig glad.

For de som kjenner meg så vet de hvor kjent jeg er for å være treg, Jeg klarer somregel aldri å holde meg til tiden, noe jeg er fult klar over selv, så på lørdag fikk jeg kallenavnet for "kvateret", fordi jeg er så innmari treg, og når jeg først kommer så er det ikke lenge jeg blir før jeg er rastløs å må videre.

Ellers så nevnte jeg tidligere at jeg endelig har fått fikset anlegget mitt, (WOHO!) Jeg er så heldig som har en god kompis som alltid stiller opp i alle mine problemer og hjelper meg med et smil, hver eneste gang. Men, så skulle det ikke mer til at bilen min stod parkert hos han da spørsmålene om jeg hadde sovet der, eller om vi holdt på var ute å gikk. For guds skyld ikke ha venner av det motsatte kjønn, greia er så kjedelig som at jeg jobbet nattevakt og på Cubus mens jeg var heldig å få bilen min fikset - Så vet man det.

Snakkes :-)
Når eksen lager drama.

Good morning <3 Det er onsdag og vi er allerede halvveis i uka, noe som også betyr at jeg er ferdig med nattevakt 2/4. Det skal blir skikkelig deilig å ta helg i det klokken slår 16 på fredag. En liten sannhet når det kommer til nattevaktsjobbingen min er at jeg sjeldent sover noe særlig før og etter jeg skal jobbe natt, grunnen til dette er at jeg enten jobber kveld / dag på Cubus eller har lille E hjemme, noe jeg har nå. Jeg får likevel sneket til meg ett par timers søvn disse dagene før jeg henter hjem skatten og tilbringer dagene med han. Idag venter vi også middagsgjester, noe som blir super kos! Dette har blitt en veldig fin vanesak.

Som jeg har nevnt tidligere er det sjeldent jeg ser på serie eller tv generelt. Det er som oftest kun når jeg trener på mølla, eller lar tv'n stå på i bakgrunnen når jeg har besøk. De siste dagene har jeg tatt meg litt tid til å slappe av litt, ta med meg pc'n og sette på en serie uten at det trenger å være grunnet treningen. Serien jeg har begynt å se er Ex on the beach! For de av dere som synes paradise hotel er underholdende, så burde dere så absolutt se denne serien. Jeg ser den svenske, HER.  For å fortelle kort om Ex on the beach så er det mennesker som blir plassert i en luksusvilla i Karibien, der ekser til deltagerne etterhvert kommer inn en etter en, noe som resulterer i et fullstendig kaos. Det er ingen tvil i at denne serien er veldig underholdende, og noe jeg selv aldri kunne deltatt på. Dere må ha en fin dag så lenge, nå skal iallefall jeg få meg bittelitt søvn ;p
Gjenforening <3

Hei, håper dere har hatt en fin start på uka! Selv våknet jeg tidlig av kattekidsene som tydelig har lyd i seg men ble liggende litt før jeg stod opp. Jeg merket godt på kroppen at jeg gjerne kunne hatt noen timer mer med søvn før dagen startet, og vil nesten påstå at jeg er mer sliten etter en helg som sjåfør, enn om jeg hadde tatt meg en to dagers, for gud jeg har vært trøtt og sliten i kroppen idag! Heldigvis kom det seg utover dagen.

Jeg og E var så heldige å bli invitert opp på middags besøk hos ei venninne, sammen med ei annen venninne og sønnen hennes. Skikkelige husmødre som slår til med jentekveld igår og middagsdate idag. Det er jo år å dag siden vi tre jentene har funnet på noe sammen, så det har virkelig vært godt å brukt litt tid med alle tilstede igjen. Vi har også alle fri i neste uke og har lagt litt planer på hva vi skal finne på, jeg gleder meg(!) Jeg har kost meg så med disse jentene i disse dagene at jeg har helt glemt bort de tingene som har plagt meg en stund, og det er et godt tegn det!


Nå er E levert hos "ålla" (oldemoren hans), mens jeg skal få unnagjort litt trening før det er avsted på nattevakt. Burde kanskje sove heller, men det er så mye jeg burde - burde. Dermed henter jeg heller litt energi fremfor å sove meg trøtt akuratt nå.

Dere må ha en fin kveld videre, enn så lenge <3
Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits