Lol, hvem trenger søvn

90% av denne sommeren har gått bort til jobb, og jeg må ærlig innrømme at jeg er en smule lei av å høre meg selv si «Nei, jeg skal på jobb» i det jeg blir spurt om noe som helst sosialt. Jobb, jobb, jobb er det eneste som sviver i hodet mitt fortiden. Ææh! Menmen, hard work pays off, dessuten trives jeg så bra i alle 4 jobbene mine! Jeg gikk av nattevakt 6/6 på onsdag og hadde helt fri på torsdagen. Til tross for at jeg hadde vært 16 timer på jobb og sovet minimalt den siste uka, kunne jeg ikke takke nei til en aldri så "liten" tur ut sammen med familien. Både jeg, mamma, besta, tante og noen venner av oss tok turen til Mandal på onsdagskonsert, og HERREGUD så gøy! Selve kvelden husker jeg lite av for å være ærlig, men jeg vet at jeg storkoste meg fra start til slutt.


Bilde nr 1 er ikke et sjeldent syn, når frøken treg og tregere er tregt ute. Jeg tenker alltid at jeg må blir bedre å få tatt noen bilder til denne bloggen, meg jeg suuuger. Enkelt og greit.

Torsdagen hadde jeg fri og fikk utnyttet den max med en date sammen med besta i Farsund, hentet Bmw'n på verksted, møtte Ida i Lyngdal, dro til Mandal med Marta, kveldsbesøk hos Anette og en liten rånetur sammen med Martine <3 Trengte virkelig den dagen etter å ha jobbet 90 timer på jobb på en uke, før jeg hadde en dag fri og nå har 36 timer på jobb denne helgen. 126 timer på 1,5 uke B-) #Trives!
Dager som dette <3

Denne fine solskinnsdagen har jeg tilbringet på jobb med en lunsj date sammen med bestis, etterfulgt av en liten tur etter jobb før jeg nå er hos mamma sammen med E og koser meg med småsøsknene mine, før jeg skal videre på nattevakt ikveld. Jeg ser så frem til å ha fri på dagene i helgen for å tilbringe den sammen med familien, før nettene tilbringes på jobb. 8 nattevakter på 10 dager står for tur i tilegg til full uke på cubus i neste uke, wish me luck ;p
Jatakk til flere av disse dagene <3
Familietur til kongeparken <3

Good morning! Denne frøkna her har endelig fått seg noen timers søvn inatt, det trengtes. Formen har vært skikkelig dårlig, energien lav og jeg har vært tidenes frysepinne. Igår ble det så ille at etter noen timer i kongeparken der jeg trodde jeg skulle fryse ihjel og kroppen kollapse, gikk jeg en time tidligere for å få varmen i meg og slappe av i bilen. Jeg som aldri sover på dagtid eller noe sovnet så "fint" der men benene opp i frontruda med tidenes soveansikt. Sikkert fint for de forbi passerende, haha. Heldigvis føler jeg meg bedre idag. 

 

Det er ingen tvil i at E har tidenes sprekeste oldemor som alltid stiller opp for barna og får med de på alt. Hva får man ikke lurt denne dama med på? Ellers fikk vi erfart at til tross for at det er sommer og været er meldt strålende så er det iskaldt i kongeparken. Det nytter visst å holde seg trofast til parkasen.
Sneak'peak.

Stikker raskt innom for å gi dere en liten oppdatering før jeg springer ut dørene igjen. Etter at jeg ble sittende oppe altfor lenge igår kan dere tenke dere hvem som brukte evigheter på å våkne idag? Jeg aner ikke hvor lenge jeg lå med bare det ene øyet åpent å myste på telefonen for å slå av de seks alarmene jeg hadde på, før jeg klarte å åpne det andre også.  Jeg har hatt en del på to do listen i det siste, men grunnet jobb og diverse er mye av det bare blitt utsatt, og utsatt. Idag må det faktisk gjøres for nå reiser jeg jo snart.

Jeg hadde en time hos Svenni i lyngdal klokken 11 for en ny tatovering, og jeg kødder ikke når jeg sier at jeg var så trøtt at jeg kunne klart å sovnet der jeg lå å ble tatovert. Etter tatoveringstimen dro jeg hjem for en date med A, kjøpte ny selvbruning hos Linett, fikk handlet litt og vasket huset før jeg hadde tok meg en catch'up date med M. Jeg kom egentlig nettopp inn dørene, men skal like fort ut igjen for en tur med en kompis før jeg drar på kveldsbesøk til A igjen og avslutter kvelder der. Imorgen må jeg begynne å pakke til helgen og få ordnet alt før jeg drar, åå jeg er så klar(!) Roadtrip <3

Jeg har fremdeles plasten på, så bilde av tatoveringen kommer imorgen.

Dere må ha en fin dag videre <3
Roadtrip, tatovering og sprøyte.

Jeg hadde egentlig en plan, eller iallefall et lite håp om å klare å komme meg i seng tidlig idag, iallefall tidligere enn dette.. I morgen kanskje? Jeg er skikkelig i underskudd av søvn fortiden og kommer meg i seng så altfor sent før jeg må opp tidlig neste morgen. Fri eller ikke så har jeg alltid timeplanen full, som idag. 

Jeg og ei venninne hadde oss en liten roadtrip til Stavanger, i hovedsak for to time avtaler jeg hadde; Refill på tatovering av brynene mine hos flinkeste Katarina i Sandnes og en time til fylling av lepper hos Fab Lounge i Stavanger. Jeg hadde aldri vært på denne klinikken så jeg var utrolig spendt. Heldigvis ble jeg veldig positivt overrasket både av salongen, den kosmetiske sykepleieren jeg hadde time hos og behandlingen hun utførte som gikk smertefritt unna med det resultatet jeg ville ha.

Sist jeg fylte i drammen for snart to år siden følte jeg leppene så ut som to avlange pølser og jeg mistet helt den "vippen" jeg hadde "bygget" opp under behandlingene mine hos Klinikk Ree. Jeg hadde jo en time for ett par måneder siden men da ble de kun rettet opp litt, i og med at leppene var for store til mer fyll av størrelse. Jeg ville jo helst hatt de litt større, men jeg skjønner at ikke alle går med på dette da det går jo utover ryktet til klinikken dersom noen kommer med de leppene. Etter dagens behandling ble de iallefall slik JEG ville ha dem, hva andre måtte mene påvirker ikke meg - Noen liker ditt og andre datt ;p Dere kan få se resultater imorgen, dersom jeg ikke blir hoven eller blå iløpet av natten, alltid like skummelt det der.
Jeg hadde med meg verdens mest tolmodige venninne på tur som brukte fridagen med venting på meg. Jeg storkoser meg på tur med denne jenta, vi to er som en. Vi kan være skikkelige barn på tur til tider. Vi hadde en tur innom nille kun for å kjøpe med noe "jalla" til rudskogen i helgen, og fikk helt latteranfall i butikken da vi begynte å tulle med en kjølebag trillekoffert som var "genial" til å dra rundt på shakerne mine, jeg som pleier å presse ned fire / fem 4pakkninger i vesken min hver gang jeg skal ut. Vi fant også ut vi måtte ha med vannpistol og mye dill for litt tull. Stakkars mann i kassa skjønte sikker ingenting.

I den siste tiden har jeg funnet så lite jeg vil ha i det jeg har vært innom butikker for å ta en titt, og hadde egentlig ikke noe plan om å kjøpe meg noe særlig idag heller, men shoppingslysten kom plutselig snikende innpå, det må være det gode selskapet jeg hadde med meg;) Åh, jeg har kost meg så med snuppa mi idag, ja takk til flere av disse dagene, for den siste tiden har vært en drøm.

Nå må jeg få kommet meg i seng, jeg må nemlig opp tidlig imorgen også for en tatoveringstime hos Svenni. Jeg gleder meg så til resultatet, det blir awesome!
Uten filter

Av og til er det ett greit tidsfordriv å logge seg inn her på bloggen for å skrive fra seg, mens av og til føles det som ett skikkelig tiltak. Jeg føler på mange måter at jeg er helt tom å ikke aner hva jeg kan skrive, om jeg så har mye på hjertet så blir det som om ordene stokker seg helt om og alt blir bare feil, noe som gjør at det er lettere å bare droppe hele innlegget. På en annen side så går kjeften i ett, inni hodet på meg selv da, så vi tar det derfra tenker jeg,

Jeg er skikkelig rastløs fortiden, fordi jeg er så gira, jeg bare aner ikke helt hva det er som gjør meg så gira, eller hva jeg i det heletatt er giret på? Jeg er bare glad og har det bra, tenker jeg. Jeg var i skikkelig plage humør hos mamma igår, så i det hun laget seg mat å skulle spise, moste jeg det i ansiktet på henne og kastet puter på henne som en liten unge mens jeg holdt på å le meg ihæl. Jeg får så sinnsykt dårlig humor når jeg er skikkelig glad.

For de som kjenner meg så vet de hvor kjent jeg er for å være treg, Jeg klarer somregel aldri å holde meg til tiden, noe jeg er fult klar over selv, så på lørdag fikk jeg kallenavnet for "kvateret", fordi jeg er så innmari treg, og når jeg først kommer så er det ikke lenge jeg blir før jeg er rastløs å må videre.

Ellers så nevnte jeg tidligere at jeg endelig har fått fikset anlegget mitt, (WOHO!) Jeg er så heldig som har en god kompis som alltid stiller opp i alle mine problemer og hjelper meg med et smil, hver eneste gang. Men, så skulle det ikke mer til at bilen min stod parkert hos han da spørsmålene om jeg hadde sovet der, eller om vi holdt på var ute å gikk. For guds skyld ikke ha venner av det motsatte kjønn, greia er så kjedelig som at jeg jobbet nattevakt og på Cubus mens jeg var heldig å få bilen min fikset - Så vet man det.

Snakkes :-)
Når eksen lager drama.

Good morning <3 Det er onsdag og vi er allerede halvveis i uka, noe som også betyr at jeg er ferdig med nattevakt 2/4. Det skal blir skikkelig deilig å ta helg i det klokken slår 16 på fredag. En liten sannhet når det kommer til nattevaktsjobbingen min er at jeg sjeldent sover noe særlig før og etter jeg skal jobbe natt, grunnen til dette er at jeg enten jobber kveld / dag på Cubus eller har lille E hjemme, noe jeg har nå. Jeg får likevel sneket til meg ett par timers søvn disse dagene før jeg henter hjem skatten og tilbringer dagene med han. Idag venter vi også middagsgjester, noe som blir super kos! Dette har blitt en veldig fin vanesak.

Som jeg har nevnt tidligere er det sjeldent jeg ser på serie eller tv generelt. Det er som oftest kun når jeg trener på mølla, eller lar tv'n stå på i bakgrunnen når jeg har besøk. De siste dagene har jeg tatt meg litt tid til å slappe av litt, ta med meg pc'n og sette på en serie uten at det trenger å være grunnet treningen. Serien jeg har begynt å se er Ex on the beach! For de av dere som synes paradise hotel er underholdende, så burde dere så absolutt se denne serien. Jeg ser den svenske, HER.  For å fortelle kort om Ex on the beach så er det mennesker som blir plassert i en luksusvilla i Karibien, der ekser til deltagerne etterhvert kommer inn en etter en, noe som resulterer i et fullstendig kaos. Det er ingen tvil i at denne serien er veldig underholdende, og noe jeg selv aldri kunne deltatt på. Dere må ha en fin dag så lenge, nå skal iallefall jeg få meg bittelitt søvn ;p
Gjenforening <3

Hei, håper dere har hatt en fin start på uka! Selv våknet jeg tidlig av kattekidsene som tydelig har lyd i seg men ble liggende litt før jeg stod opp. Jeg merket godt på kroppen at jeg gjerne kunne hatt noen timer mer med søvn før dagen startet, og vil nesten påstå at jeg er mer sliten etter en helg som sjåfør, enn om jeg hadde tatt meg en to dagers, for gud jeg har vært trøtt og sliten i kroppen idag! Heldigvis kom det seg utover dagen.

Jeg og E var så heldige å bli invitert opp på middags besøk hos ei venninne, sammen med ei annen venninne og sønnen hennes. Skikkelige husmødre som slår til med jentekveld igår og middagsdate idag. Det er jo år å dag siden vi tre jentene har funnet på noe sammen, så det har virkelig vært godt å brukt litt tid med alle tilstede igjen. Vi har også alle fri i neste uke og har lagt litt planer på hva vi skal finne på, jeg gleder meg(!) Jeg har kost meg så med disse jentene i disse dagene at jeg har helt glemt bort de tingene som har plagt meg en stund, og det er et godt tegn det!


Nå er E levert hos "ålla" (oldemoren hans), mens jeg skal få unnagjort litt trening før det er avsted på nattevakt. Burde kanskje sove heller, men det er så mye jeg burde - burde. Dermed henter jeg heller litt energi fremfor å sove meg trøtt akuratt nå.

Dere må ha en fin kveld videre, enn så lenge <3
Rampene mine <3

God morgen, eller i det minste håper jeg det er det for dere? Denne frøkna her fikk nemlig ikke komet seg i seng før nærmere 3, sa da alamene satte igang i 6 tiden med et lite håp om trening før jobb, visste jeg at det kom til å bli byttet ut med noen timers slumring. Jeg er så trøtt at jeg aner ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg og har allerede planlagt en liten powernap senere, noe jeg aldri gjør til vanlig og mest sansynlig ikke kommer til å gjøre senere heller, men noen minutter i solariummet hadde gjort seg.

Ellers sitter jeg her å koser meg litt med kattungene før jeg må løpe til jobb, de er allerede over 6 uker gamle, og de er så fine! De tro gråe er allerede reservert, men om noen vil ha de andre tre søtingene er det bare å sende meg en melding på facebook. Etter forespørsmål om bilder av disse rampene fikk jeg meg iallefall en prøvelse, disse har det nemlig helt umulig med å være i ro. Så lekne og søte.


Nei nå dere, nå må jeg faktisk løpe! Ha en fin lørdag så lenge <3
Nabo'kos

Den følelsen når man er så trøtt at man føler øynene triller helt rundt inni der, men likevell klarer jeg ikke helt å få lagt meg, enda! Det burde egentlig bli nå snart med tanke på at jeg har jobbehelg og skal opp tidlig imorgen, så jeg satser på fornuften tar overhånd ganske snart.

Jeg hadde en aldri så liten middagsdate sammen med naboene mine idag. På menyen stod hjemmelaget burger med søtpotet, etterfulgt av noen timer som bare fløy avsted. Så koselig og så heldig jeg er som har disse snille menneskene til nabo. Det må så absolutt skje oftere.

Endelig kan jeg også være en av de som koser seg med naboer! Haha, har alltid synes det har vært så koselig med slike naboer som tar en kopp kaffe med hverandre, slår av en prat her og der eller finner på noe. Selv er jeg nok hakket for sjenert og litt for glad i å holde meg inne bak persiennene mine hjemme.

Nei, dere får ha en fin kveld videre <3 Her er det snart natta iallefall.

 
Paradiset i Rhodos.

God morgen sunshines!

Tenkte jeg skulle starte denne fine fredagsmorgenen med litt info om hotellet vi hadde i Rhodos og beliggenheten rundt, som virkelig gikk over alle forventninger. Menneskene der nede er jo så hyggelige og snille, men etter noen dager med det samme "maset" om tilbud de ulike stedene ble vi litt sånn at vi unngikk øyekontakt og spørsmålene vi fikk om det ene og det andre, da den ene mannen sa "Jeg vet folk er kalde og avvisende i landet deres, men her er vi varme og snille", og det er jo så sant. Vi nordmenn har virkelig mye å lære der.

Er det en plass jeg virkelig skal reise til igjen, så er det Rhodos! FOR en fantastisk fin plass, og for noen gode mennesker som bor på den koselige øya. Vi var så heldige å bo på hotell Alexia som er et  nyoppfikset hotell med moderne design til den minste detalj. Her hadde vi ett flott rom, frokost inkludert, basseng på utsiden og bar i første etasje.

Dette hotellet hadde også 16 års aldersgrense som passer bra for de som er på reise uten barn, og veldig god rengjøring daglig(!)  Hotellet har beliggenhet like ved både bargata, standen, all shopping og aktiviteter i Rhodos by. 


Så mens girlsa var ute og danset rumpene av seg, mens jeg lå syk på hotellrommet fikk jeg iallefall ryddet litt i jenterotet og tatt noen bilder av rommet. Hehe! Det var like før jeg holdt på å besvime kun av det, så formen var virkelig bad, That's for sure.

Vi betalte rett over 4000 for hotellet, inkludert frokost og taxi frem og tilbake fra flyplassen. Jeg har allerede en ny plan i tankene, og neste gang blir det samme hotell, bare muligens i suite. Boblebad på verandaen hørtes jo slettes ikke feil ut, iallefall ikke med den fine utsikten ned til havet. åh <3 Satser på det blir en ny tur allerede i høst igjen, det hørtes iallefall ikke feil ut etter en sommer med mye jobbing.

Nå skal jeg straks avsted på jobb, før jeg har middagsgjest senere med søtpotet og burger på menyen. 

Dere må nyte denne fine fredagen <3
Utnyttet fridag.

Hei dere, hatt en fin dag? Det håper jeg iallefall! Jeg må bare få takke for så mange gode tilbakemeldinger på innlegget mitt igår om problemene jeg har hatt etter mine to silikon operasjoner, heldigvis ser det ut som at de fleste av dere skjønner hva problemet egentlig går ut på, i tillegg til at flere av dere har delt deres problemer i ettertid og hva dere fikk gjort med det. Utenom kommentarene her på bloggen så fikk jeg også flere meldinger på facebook og snapchat så jeg tror jeg har funnet en liten løsning på det hele! Når den tid kommer skal jeg selvfølgelig oppdatere dere angående det.

Jeg har hatt fri idag og fått utnyttet dagen maks med søvn, trening, vippe påfylling hos Linettshudpleie etterfulgt av en dag sammen med familien. Vi fikk samlet alle de små ungene for et middagsbesøk hos besta. Jeg kom nettopp inn dørene hjemme hos mamma etter en tur til Dyreknuten sammen med lil'sis, og skal straks ut på tur igjen. Endelig har jeg fått kommet meg litt av feriebobla og tilbake til hverdagen igjen. Jeg føler meg så mye bedre når jeg får brukt meg selv til noe fornuftig.

I løpet av de siste ukene ser jeg at det har vært flere innom bloggen, dersom dere vil følge med på oppdateringer som blir lagt ut her kan dere følge bloggsiden min via facebook på jeeaa.blogg.no.

Eller via instagram; Jeanetteegeland heter jeg der.


Jeg har en liten plan om å snart få kjøpt meg en macbook og ta bloggen litt mer seriøst med et skikkelig design, videoblogger osv. Dersom dere har noen ønsker for videoblogging, eller noe annet dere vil lese om så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet så fikser jeg det :-D

Ha en fin kveld så lenge <3
Endring av utsende.

Jeg har bestilt meg en time som jeg gleder meg ekstremt til, det skal bli så spennende å se det nye resultater og jeg er veldig sikker på at det kommer til å bli bra. Dette er noe jeg har tenkt på lenge så endelig fikk jeg gitt disse tankene en handling. Nå er det ikke mitt utsende som skal endres på da, men den nye bilen min. Jeg liker best ting som skiller seg litt ut og som ikke alle andre har, dessuten har jeg jo min egen stil så hva andre mener betyr ikke så veldig mye for min del. Noen som kan tenke seg hva jeg skal gjøre? 

Hadde jeg skulle begynt på skole på nytt så hadde det uten tvil vært noe innenfor det jeg skal levere bilen min for. Slike ting interesserer meg, men jeg hadde faktisk aldri turt, er jeg ganske sikker på. Æh at jeg er så pingle på det som ikke er så "vanlig". Heldigvis er det blitt bedre nå, siden den tiden da jeg skulle søke meg inn på skole. Jeg digger de jentene som tar en helt annen vei i yrket, det samme med guttene. Denne grensen på "kvinne og mannejobb" er heldigvis snart borte. Uansett, jeg gleder meg så til å få hjem bilen igjen med en liten forandring! Dessverre var det ikke noen ledige timer før i slutten av juli, så denne jenta her må nok smøre seg litt med tålmodighet enn så lenge.Nå er det iallefall natta etter en utrolig koselig og etterlengtet kveld med bestis <3 
Reisen til blue hawaii.

Hola! Morgenen idag startet tidlig for å gjørr seg klar til hjemreise. Denne uken har gått så utrolig fort, og som jeg har storkost meg her nede! Jeg skal uten tvil ned igjen, aller helst om ikke så lenge til. Vi rakk ikke annet enn en rask dusj, pakking og frokost før vi måtte avsted. I skrivende stund er jeg i taxien på vei til flyplassen. Vi lander på sola i tre tiden ca, før turen går hjem til flekkefjord i bursdagsfest med temaet blue hawaii. Oh, jeg gleder meg!

Gårsdagen fikk vi utnyttet maks med soling på casino poolen, båttur, togtur, shopping og litt utforskning rundt her på Rhodos. Iih, for en fin tur det har vært! Men, det skal bli digg å komme hjem igjen også💛
A D I D A S @Junkyard

God morgen❤ Har dere sovet godt? Selv eg jeg ganske så trøtt i trynet i dag. Jeg har selvfølgelig klart å blitt syk og har hatt to dager med feber og store smerter, så mens girlsa sminket seg, gikk fra bar til bar med grabbarna grus og danset rumpene av seg, lå  jeg igjen på hotellrommet som et vrak med smerter. Heldigvis ble jeg med på narchet da, Party M tror nemmlig at hun enda er russ😂

I det jeg skulle reise til Rhodos gikk jeg til innkjøp av noen nye sommerklær og bestilte hjem noen plagg fra Junkyard. Det ble for det meste kun adidas, så jeg går rundt med det fra topp til tå. Denne shortsen er så utrolig behagelig!

Nå venter frokosten før vi skal tilbringe noen timer på stranden. Allerede klokken to idag venter tatoveringstimen våres.

Ha en nydelig dag dere❤
Fra solsengen i Rhodos.

Hei dere❤ Jeg hadde egentlig bestemt meg for å holde meg unna blogg.no og 4G nettet generelt. Jeg hadde til og med et lite håp om å holde meg unna wifien og ta en helt mobilfri uke, men den planen får jeg ta igjen en annen gang. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er tidenes rastløse person, det å ha en treningsfri uke her nede, liggende i en solseng fra morgen til kveld er virkelig en prøvelse. Det hjelper med en variasjon av litt lesing, scrolling på mobilen, musikk og bading. Jeg vil jo så veldig gjerne bli brun, aller helst svart om jeg skal være ærlig. Uansett så nyter jeg tilværelsen, men jeg synes synd på dere der hjemme etter å ha sett utallige snaps med regn.

 


 

Akkurat nå nyter vi de siste timene av solen før vi har en gratis massasje time fra hotellet. De behandler oss virkelig bra her nede, og det finnes ingen tvil i at kroppen har godt av denne uka med avslappning.

Håper dere får en fin dag videre❤
Våknet i panikk!

Vindusheisene på Audien er ødelagte, der vinduet på høyre side har sklidd ned og kilt seg fast. I og med at været har vært fint i det siste har det ikke gjort så mye, dere vet.. Jeg stresse jo ikke med ting, men tar det som det kommer. Jeg våknet plutselig her om natten av regnet som plasket ned på utsiden, plutselig slo tanken meg, "SHIT! bilen". Jeg stod opp i et rekord fart, tok på meg morgenkåpen og tok med meg noen håndkler ut for å tørke bilen som var kliss, videre tettet jeg igjen den glipe som var nede av vinduet med håndkler. Jeg tenker det så veldig smart ut, haha! Nå er iallefall Audien parkert hjemme hos mamma og venter på nye deler og litt fiksing så er den god som ny. Jeg har vært innom tanken på å selge biler, men er ikke helt "der" enda. Jeg skal iallefall fikse den og ha den til rudskogen først, så får vi se.

Jeg har lenge vært innom tanken på ny bil, og har brukt ett par måneder nå for å se etter ny på finn. Det eneste jeg var bestemt på var at det skulle være en BMW, og at kjøpet skulle være gjennomtenkt. Jeg har hatt så mange bomkjøp der jeg bare finner en bil, drar for å hente den uten å se på den, og kommer hjem med katten i sekken, uten katten da. Jeg er uten tvil frøkna med bilproblemer, så og si daglig. Gjennom disse ukene var det en bil som stadig dukket opp i fanene jeg åpnet, og jo mer jeg så på denne bilen, jo mer sikker ble jeg på at dette var den rette!
Det beste av alt var at bilen var her i Kvinesdal, til salgs av en som har et utrolig godt rykte på seg når det kommer til biler. Bilen er EU godkjent, bra påpasset med service og nylig hatt ett mini service med olje og filter. Alt av bremser, støtdemper og nye dekk med felger er på. Ellers er ny olje og filter til gearkasse bestilt, som jeg får med på kjøpet. Say what? Dette må slå igjen på bil karmaen min, for gud jeg får mye bil for pengene. Jeg er så fornøyd, det føles fantastisk å kjøre noe som er helt 100%. At det stod i anonsen at den var som en drøm å kjøre kan jeg virkelig bekrefte, iih! Det fortjener faktisk en hashtag > #Lykkelig.
Kvalitetstid i dyreparken <3

For noen fantastiske dager det har vært den siste tiden, været har vært fint frem til torsdag, og jeg hadde fri både tirsdag og onsdag der jeg fikk tilbringet skikkelig kvalitetstid med lille E. Han sluttet tidlig på onsdag dermed tok vi turen til dyreparken i Kristiansand sammen med lillesøsteren min og ei venninne som er E's fadder. Hun bor i Kristiansand så det var super kos å se henne igjen, det var virkelig altfor lenge siden nå.

Jeg var litt skeptisk til været da det var litt yr og kald vind før vi kjørte hjemmenfra, men straks vi ankom Kristiansand skinte solen og vinden var borte. Vi hadde noen fine timer i dyreparken før vi tok turen til senteret for litt mat på Egon og shopping til barneselskapet av E. Han har fått skikkelig bamsedilla fortiden og fikk kjøpt seg fem bamser. Vanligvis er det lego og andre leker, men nå var det kun bamser det gikk i. Storfornøyd liten tass <3


Like barn leker best? Jatakk til flere av disse dagene!

Ønsker dere en riktig god lørdag <3
Stolt mamma til 7åring.


 

Helt rart og tenke på at det allerede er hele 7 år siden jeg ble mamma for første gang, til en liten skatt som bestemte seg for å komme akkurat på termindagen, 2 Juni. Jeg husker det så godt som om det skulle vært igår, jeg hadde store smerter i det jeg la meg, etterhvert var det bare å innse at den søvnen kom aldri til å komme. Jeg stod opp klokken fem, tuslet litt frem og tilbake i stua mens jeg ventet på at klokken skulle bli 8 så jeg kunne besøke besta en morgentur før skolen. Smertene ble bare verre og tittere, og selv om jeg var full klar over det ville jeg ikke helt innrømme ovenfor meg selv eller noen andre at det måtte være rier. Jeg var så redd for at det skulle være falsk alarm. Til slutt innså jeg at jeg måtte bli hjemme fra skolen, og en time etter var vi på vei til sykehuset. 

I det vi ankom var fødselen allerede så godt igang at vi rakk ingen av kontrollene, allerede etter en god halvtime var lille skatten kommet til verden. For en uvirkelig følelse, den beste dagen i mitt liv der alt endret seg til det bedre. Livet ga plutselig en helt annen mening. Jeg er så takknemlig og stolt for denne "lille" gutten min som har vokst seg så stor og god <3

 

Gratulerer så masse med 7 års dagen til denne skatten <3
Det var blod over alt.

Litt usikker på om jeg turte å legge ut dette bildet i fare for at noen skulle tro jeg var helt gal, meeen så tar jeg jo ikke meg selv så veldig høytidelig. Bildene skiller 2 - 3 timer imellom og noe alkohol. Det siste bildet er screenshottet fra en film jeg selv la ut på mystory (er det mulig, viktig å få alt på snap).


Det var blod over alt, og vet dere hvorfor? Joda, denne smarte frøkna skulle være så kul med fake nesering, men fant ut at det var en god ide og bare rive den ut, sånn plutselig. Den er jo til vanlig vond og ta ut når jeg gjør det forsiktig i edru tilstand, så jeg kan ikke tenke meg hvor vondt det egentlig var å rive den av mens den var strammet så den satt fast. Aotch.

Nå skal jeg straks kicke igang jobbehelg nr 5. Bare to jobbehelger til nå så sitter jeg på flyet til Rhodos! Hærlig. Håper dere får en fantastisk vær, ser iallefall ud som om værgudene er på våres side. 
Nedtelling til Rhodos.

Rett over to uker til tar jeg turen til Rhodos sammen med noen venninner, og gud som jeg ser frem til denne lille "ferien". Vi skal bo på Alexia premier city hotell som har beliggenhet like ved stranden og gå avstand til Rhodos barer, restauranter og shopping. Jeg gleder meg så til å tilbringe en uke for å utforske stedet, og bare nyte dagene sammen med jentene.

Utenom en lang helg i rudskogen så er dette den eneste uka jeg har satt av til litt ferie i år. Jeg sjonglerer mellom fire forskjellige jobber, der jeg nettopp har startet i den siste, med andre ord skal det bli digg med litt avslapning og morro før jobbsommeren starter for fullt. Det positive med å jobbe natt er at man har fri hele dagene, og noen dagers fri mellom jobbingen at sommeren i Norge skal nytes den også. Håper det blir en bra en ;p
Om sommeren blir like bra som været har vært idag skal jeg iallefall ikke klage. Jeg har kost meg i familie selskap, på tur med ei venninne og skal snart på en ny tur med en annen venninne. Håper alle har hatt en veldig fin Kristi himmelsfartsdag <3
Til sandnes på punktert dekk.

Da jeg kjørte på jobb igår merket jeg at bilen ristet mer enn den pleier. Etter jeg fikk på sommerdekkene har jeg hatt et stort behov for en firehjulskontroll, men siden jeg har vært så treg med å få denne timen (som jeg har fått imorgen), har jeg blitt så vandt til denne ristingen at jeg tenker ikke så mye over det. Samme tanke slo meg i det jeg kjørte hjem fra jobb idag tidlig at det måtte være noe mer, jeg var sikker på at jeg hadde punktert, vanligvis er det normalt å sjekke opp i dette asap, men neida - Jeg kjørte hjem, gikk å la meg ett par timer og glemte det helt bort, helt til jeg kjørte mot Sandnes da tanken plutselig slo meg, "shit! Jeg skulle jo sjekke de dekkene", jaja jeg tar det senere.

Etter å ha vært på timen jeg hadde og kom tilbake til parkeringshuset skulle jeg bare ta en snap av den gode ryggeparkeringen min, da jeg la merke til at den ene felgen stod helt i bakken. Optimist som jeg er så tenker jeg, jaja felgene er jo veldig store, noe som gjør at dekkene ser så små ut. Men neida, det var like flatt som ei pannekake. Der stod jeg da, i et parkeringshus midt i Sandnes, akkurat i det rushet setter i gang for fullt, med flere stopp og køer grunnet veiarbeid på toppen av alt. I slike situasjoner er jeg somregel alltid litt "fuck it, det går bra, ellers blir det som det blir", dermed kjørte jeg hjem, og heldigvis kom jeg meg hjem også.

Anbefaler ingen å kjøre på punktert dekk i retning Kvinesdal - Sandnes retur for å si det sånn! ;p Haha, det er så typisk meg...Ellers hadde jeg en time hos Katarina, endelig har jeg bryn igjen og jeg er så fornøyd! Iiih. Kommer et eget innlegg senere i uka. Nå skal jeg prøve å hvile litt før nattevakt, trening, verksted og jobb på Cubus. Gud det skal bli DIGG med fri på torsdag <3
Fødsel i heimen.

Hva er sannsynligheten for at begge kattene mine blir gravide samtidig OG har fødsel på samme tid? De var begge ute da jeg hørte de like utenfor døren, og ved siden av de lå det en søt liten kattunge, den viste seg å være king sin. Stakkars liten var helt kald der den lå, så jeg fikk de alle inn i varmen. Begge kattene koste med hverandre og så ut til å være overlykkelige. Det virket ikke helt som om king visste hva hun skulle gjøre med denne, så det ente med at Pia (den hvite) tok seg av den. Bare fem minutter etter satte fødselen av Pia også igang, og noen timer senere hadde jeg fem små kattekids. Ett par dager etter begynte også king og interessere seg litt for disse små så nå ligger de sammen og mater de begge to. 

På toppen av alt under kattefødslene jeg hadde hjemme, satt jeg i telefonen med bestis som også hadde kattefødsel hjemme hos henne. Er det mulig? Hehe! Idag er de allerede en uke gammel, og jeg vurderer virkelig å beholde to av dem selv, de er jo så fine!Kosetrollene mine <3
Van$, @Junkyard

God morgen dere! Mandag og ny uke, den kan ikke bli annet enn bra. Endelig nærmer sommeren seg, og ikke nok med det så ser det ut som om jeg klarer å snike til meg en uke med ferie i begynnelsen av juni også. Krysse fingrene for fri og alt annet som trengs, jeg har ikke vært borte på en ferie siden 2013! Jeg starter jo i ny jobb allerede 1 juni, i tillegg til å jobbe på Cubus og være vikar på et omsorgsenter, med andre ord blir det ellers en veldig "jobbende" sommer i år. Da er det bare å benytte seg av de fridagene man har til å nyte. Heldigvis stortrives jeg i jobbene mine, og er sikker på at jeg vil gjøre det samme i den nye.

Det er så deilig å kunne slippe alt av tykke klær og heller bare kaste på seg noe lett og enkelt. Jeg er helt hekta på kjoler som disse, finnes det noe mer chill å gå i, egentlig?Både kjole og caps er fra junkyard.
Do what makes you happy

Good morning sunshines! Håper hver og enkelt av dere har det helt supert, og har hatt en ellers så bra uke. Jeg føler denne uken snart er over før den startet, dagene går så fort og de er virkelig bra fortiden. Jeg har det så fint fortiden både med meg selv og alt annet rundt at jeg klarer ikke å la være med å smile. Møtet igår gikk over alle forventninger, (mer om det kommer i et eget innlegg), dagen på jobb gikk som en lek og jeg fikk meg en tur med ei venninne etter jobb til høgfjell og en med lil'sis til dyreknuten og langevann før jeg avsluttet dagen med en mil på mølla.

 

Da jeg endelig sovnet ble det kun for fire timer før det var opp å ta en mil på mølla før jobb. Det frister ikke alltid like mye, men de dagene det skjer så blir som regel ikke dagene noe annet enn bra! Hvordan man velger å starte dagen har så mye å si på resten av den, føler jeg. 

Nå venter jobb før jeg skal videre for å gjøre ferdig anlegget til bilen etter det. Perfekt start på helgen spør du meg! Dere får ha en like god en <3
Ny jobb og livsglede på topp!

Good morning, håper dere har fått en fin start på uka, og denne fine tirsdagen! Etter å ha sovet hos mamma inatt og passet søsknene mine starter jeg dagen med en tur til dyreknuten sammen med mamma, før det ble en bedre frokost. Jeg hadde helt glemt hvor god kombinasjonen av havregrøt, peanøttsmør, rosiner og baner er, yam! Jeg var så glad i dette før at jeg spiste det gjerne flere ganger til dagen også, det er jo så mettende og godt. 

Jern og ølgjær tabletter er noe jeg tar hver morgen og kveld, jern fordi jeg har veldig lite av det i kroppen og slitt med jernmangel i flere år. Det er helt utrolig hvor slapp, svimmel og uvel man blir i hele kroppen dersom man har altfor lite, så disse tablettene er gull. Ølgjær tar jeg i håp om at det korte håret mitt snart skal bli litt lengre. Jeg brukte disse etter graviditeten og husker at håret mitt ble både lengre og fyldigere, noe jeg virkelig treng. Jeg er så på nippet til å bestille extentions igjen, men det beste hadde jo vært om mitt eget fikk litt fred å kunne blitt langt selv. 
Nå har jeg nettopp vært en tur for å sett på turnusen min i den nye stillingen jeg begynner i Juni. Gud som jeg gleder meg til å starte, dette blir noe helt nytt så jeg er veldig spent. Jeg føler allerede at jeg kommer til å stortrives. Ellers skal jeg snart ut på tur nr to til dyreknuten sammen med en kompis, før jeg har en tur avtale sammen med ei venninne og en med lillesøster etter det igjen. De melder regn allerede imorgen, og så som så vær etter det så det er bare å få benyttet seg av de dagene været først er fint.

Siden det er en ny uke med paradise igang har jeg også en liten plan om å ta mila på mølla senere ikveld. Jeg er så glad og full av energi fortiden, så hvorfor ikke bruke den?

Dere får ha en super tirsdag <3
Make the best of it

Håper at dere har fått en god start på den nye uka. Her har kroppen vært i ett skikkelig blå mandags modus idag, selv om jeg hadde tidenes mest avslappende helg med mye søvn og aktiviteter. Det eneste som fristet aller mest var sofaen, teppe og en serie! Det er jo en evighet siden jeg har tatt meg "tid" til nettopp det så kanskje det snart er på tide? Åh, det hadde vært digg iallefall. Heldigvis hadde jeg en tur avtale sammen med en kompis så jeg hadde ikke noe annet valg enn å komme meg opp av sofaen for å få satt igang denne dagen. Det ble først en tur til Høgåsen med han, Borghammerknuten med søskenbarnet mitt og til slutt Dyreknuten sammen med lillesøsteren min. Været har gått ifra strålende sol den siste uka til å bli overskyet idag, men så lenge vi slipper regnet så klager ikke jeg iallefall. Jeg tilbringer natten hjemme hos mamma for å passe småsøsknene mine mens hun er på nattevakt. Jeg kjenner det er på tide å få seg noe søvn før morgen dagen, selv om jeg har fri er dagen fullt opp fra morgen til kveld. Ingen tvil i at det blir en bra dag. Natta dere <3
 
Lykke i boks.

Til tross for at jeg jobbet sist uke og E hadde skole føles det nesten ut som om vi var på ferie også, med tanke på det fine været vi hadde. Jeg hadde nesten glemt hvor godt det er når Norge byr på så fint vær som det. Sommerfølelsen var på topp og vi hadde noen veldig fine dager utendørs. Jeg brukte den fine søndagen igår til å hente litt nytt til anlegget mitt før jeg fikk god hjelp av C til å koble det.


 

Det er et år siden jeg kjøpte det, og allerede en måned etter begynte det å fucke seg. Jeg trodde jeg var lur som leverte bilen til bilradio spesialisten i Sandnes for å koble dette "profesjonelt". Jeg endte opp med å vente i totalt 7, 8 timer, da utfallet ble at de ikke fikk til AUX på original spilleren som var hovedgrunnen til at de skulle fikse anlegget for meg, dermed betalte jeg for tapt tid, deler jeg ikke hadde bruk for og en ny spiller, i tillegg måtte jeg selv bytte spillerne for de ikke hadde tid. Basskassa og det jeg hadde bak lå allerede klart med ledninger, det eneste de skulle var å få alt på plass, da forsterkerne ble lagt under matta hvor reservedekket ligger, trenger man å ha så høy IQ for å først og fremst skjønne at disse vil gå varme under alt det, og hvor lite praktisk det er med tanke på... alt? På toppen av alt ble det feilkoblet så kort tid etter gikk 2 -3 av de 5 søbbene til helsikke + høytalere og forsterker. Så de timene med venting og de 10000 for arbeidet var overhode ikke verd en shit.

Videre har lyden i dørene også forsvunnet på mystisk vis så jeg har nå de siste fem månedene hatt null lyd i hele bilen, og er det noe jeg har vært opptatt av siden jeg var mindre så er det lyd, helst så høyt som mulig, jeg får liksom ikke nok der. Jeg burde virkelig vurdere å lære noe av dette selv, men det blir liksom aldri noe. Det er et område som er blitt så "sårbart" for meg fordi jeg ville brukt den tiden med broren min. Det er han jeg ville lært alt av mens vi tullet og tøyset rundt og han kunne gjort narr av hvor ubrukelig jeg er. Hehe.. Nå får jeg nærmest angst med tanken på at noen andre skulle ha lært meg noe, du vet når man går inn i det der "nei jeg kan ikke" moduset? Det er jo klart man kan, egentlig.

Nå er det iallefall koblet skikkelig, og jammen meg spiller det ikke også! Jeg er så takknemlig for den gode hjelpen jeg fikk av C igår som "kun" tok ett par timer før alt var på plass. Utrolig hvor mye glede man kan få av noe lyd. Nå mangler jeg bare nye høytalere i dørene og bytte ut de søbbene som ikke funker så er alt perf.
En liten fun fact, jeg har fri idag og skal ikke på jobb før på onsdag. Jeg har egentlig ikke noe jeg må rekke idag, samtidig som jeg har bestemt meg for hundrevis av ting som jeg "må" gjøre, dette såkalte "flink pike" syndromet. Det skulle ikke mer til en litt trøtt morgen og et overskyet vær ute til at jeg ble sittende her å tenke "ææh", der alt føles som et tiltak akkurat nå. Heldigvis gjelder det bare å snu litt på tankegangen å hoppe i det, så har jeg troa på at denne mandagen blir en aktiv og super dag! 
avskiltet

Så lenge jeg kan huske har jeg alltid hatt uflaks med alt, uansett hva det gjelder så går alt som kan gå galt - galt. Jeg må alltid igjennom flere omveier før jeg endelig er i mål. Denne gangen er det egentlig meg selv å takke, men grunnet så mye annet så blir feilen ti ganger verre å rette opp igjen. Jeg skulle ha EU godkjent bilen min, men i og med at jeg ikke har pappa eller broren min her er det et skikkelig tiltak, for denne frøkna kan nemlig ingenting selv. Tilslutt var jeg i gang da, og feilene på mangel lappen var ikke så ille. Jeg er så heldig å ha fått utrolig god hjelp av en som bor i nærheten, tilslutt gjenstod bare å få til bremselyset i den ene bak lykta. Jeg har hatt bilen på verkstedet på gumpen i Lyngdal og hatt flere kamerater til å sett på dette uten at noen har blitt noe klokere. 

Da jeg endelig hadde fått dette ordnet, mistet jeg skiltene dagen før jeg skulle vise den på EU kontrollen igjen. Jeg kom til en parkert bil uten skilter, æh! Vi fikk til lykta, men i den dagen den skulle vises virket den ikke lengre, altså? Det viste seg da at lykta var ødelagt. Jeg fikk beskjed om at Evje hadde inne lykter som passet til bil så jeg tok turen hit. Snille søskenbarnet mitt som låner meg bil og blir med meg for turen, som ble en bomtur. Lyktene var nemlig til en A6. Heldigvis får jeg beskjed om at det blir ordnet likevel og jeg kan få bilen klar på fredag som var, endelig! 

Da dagen kom var ikke personen som godkjenner bilene på jobb, dermed måtte jeg igjen vente til igår i og med at det var helg og mandagen var hellig.

Jeg tenkte at jeg imellom tiden kunne bruke prøveskilter da og ringte til biltilsynet for å høre, men neida - De hadde ikke fått inn noen skilter eller fått beskjed om at bilen var avskiltet, dermed kunne de heller ikke gi ut prøveskilter. Jeg har lenge slitt med lavt blodtrykk, helt siden jeg var gravid for 7 år siden, men jeg tørr vedde på at det på et tidspunkt var rimelig høyt. Gud som jeg stresser meg selv opp. (haha ;p)

Jeg ringte ned til politiet her i Kvinesdal for å høre, men vedkommende jeg snakket med visste ikke noe om dette, hadde ikke hørt noe om skiltene mine eller noen ting. Okei? Etter litt skulle det iallefall blitt undersøkt så skulle jeg bli ringt opp. Joda, skiltene lå igjen i en bil og det hadde skjedd en misforståelse her. Biltilsynet hadde verken fått inn skiltene mine eller fått beskjed om at bilen var avskiltet, nå tre dager etter, siste dagen før helgen. Great.

Jeg vet hvordan jeg vil ha det, og når ting ikke går helt etter planen stresser jeg til de grader med å likevel få det til å gå. Da jeg endelig klarte å innse at den bilen kom ikke på veien før på tirsdag, uansett - Klarte jeg endelig å legge alt dette styret bak meg. Nå er den iallefall godkjent og skiltene er på plass igjen. Nå gjenstår det bare å få til anlegget og fikse noen småting så er den good2go!
Good vibesss.

Riktig god kveld - Jeg vet ikke helt med dere men med tanke på at jeg var ute på søndagen, og igår var hellig så har jeg vært i et skikkelig mandags modus denne tirsdagen. Denne søvnen som jeg har slitt så utrolig med i flere måneder nå har endelig snudd om, jeg sovner letter og sover godt natta igjennom. Det føles nesten som et nytt liv å ikke bli liggende våken hele natten, eller å våkne hver eneste time. Jeg begynte ikke på jobb før klokken 14:45 idag, dermed fikk jeg en god start på dagen med avslapning og frokost sammen med E, før vi startet dagen helt. Da han var levert på skolen bestemte jeg meg for å ta meg en tur ute nå som været først var så nydelig. Det er vell ingen hemmelighet at jeg er litt for glad i tredemølla og som oftest tyr til den. Jeg hadde ikke helt bestemt meg på hvor turen skulle gå, men ente opp med å gå opp Gullestad - Norskeknuden - Kleiven - Steindør og hjem. Underveis fikk jeg en melding om at bilen min endelig var EU godkjent, bare fem måneder over tiden, hehe. Alt for at jeg ikke har fått til et bremselys i den ene lykta. Jeg rakk å få lurt med mamma på en liten tur rundt Gullestad også, før det var på tide å hente hjem E fra skolen. Nå er jeg nettopp kommet hjem fra jobb og tenkte jeg skulle få tatt meg en liten tur på mølla før sengen kaller, bare for å ha gjort det også. Det må være dette været som gir denne positive energien ;)
Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » Mai 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits