Maybe all we need is time.

Man har de dagene der alt er tipp topp og livet er fint men også de dagene der alt bare er elendig og ingenting føles rett, eller forsåvidt galt heller, jeg antar idag er en sånn dag. Jeg våknet etter 12 timers søvn, like trøtt og sliten som da jeg la meg. Tanken på å stå opp var bare ikke der, for akkurat idag føles det som om det ikke var noe å stå opp til. Hele dagen har vært som en seig karamell som man kan tygge evig, mens den setter seg fast i tennene, nei alså jeg vet ikke, og når jeg tenker etter finner jeg ikke noe svar på det heller. Vi har vell alle de dagene der ingenting går etter planen, der alt som går galt - går galt. Der alt bare føles feil, kjipt og man er skikkelig lei, der humøret synkes til bunn og det eneste som frister mest er, ingenting?

Pappa sa kjærlighet dreper, broren min sa livet ikke var for alle, mens jeg mener livet er så mye mer, det er jo hele poenget. Det skal ikke være en dans på røde roser, svevende på et fly. Vi skal heletiden utvikle oss, feile og lære og styrke oss videre. Noen ting gjør så vondt at det føles som om jeg skal dø, men jeg gjør jo ikke det, vil jo ikke det og skal ikke det. Så her er jeg da, prøver å gjøre det beste ut av alt, se det positive fremfor det negative og bare lar livet gå videre. Noen ganger må man bare gi seg selv en boss up talk at hey, you can do it. Så, imorgen dere, da er det på tide å skjerpe seg.

Jeg merker godt at mon jeg skipper treningen noen dager så synker humøret mitt til bunns, og januar som egentlig var en veldig kjip og vanskelig måned for meg, var like vell så bra siden treningen var på topp. Dermed kickstarter jeg Mars med en aldri så liten trenings challenge til meg selv. Så etter å ha sløst denne dagen bort på ingenting, utenom ett par timer i telefonen med M, skal jeg iallefall avslutte den med en god treningsøkt, legge meg tidlig, sove lenge, lage med en næringsrik frokost og trene igjen! Jeg skal sette sammen treningsplanen i løpet av morgen dagen, lage planer for den kommende måned med gøye opplevelser, lage avtaler med de gode menneskene jeg har rundt meg også skal jeg lære meg å ta vare på meg selv, igjen. For ingen skal kunne styre min lykke eller ulykke.For hvor bra er det ikke de gangene man får spørsmålet; "hvordan går det med deg?", og du kan svare fint, og virkelig mener det?
Tatoveringene mine, meningen bak, sted og pris.

Den første tatoveringen jeg tok var i mai 2012, på den tiden hadde jeg kun en tanke om å ta denne ene og stoppe der. Jeg hadde verken lyst eller noe behov for å ta noen flere. Etter å ha søkt litt rundt etter inspirasjon endte jeg opp med quoten; "You know my name, not my story. You,ve heard what I've done, not what I've been through" På en måte en standard fjortis quote, men på en annen måte gir den meg mye mening. Jeg har opplevd utrolig mye i veldig ung alder, og det har aldri noensinne tatt stopp, det bare fortsetter. Til tross for at det har vært mye kjipt, er jeg veldig glad for å ha kunne taklet alt, lært av både mine og andres feil og ikke minst styrket meg bedre og heletiden tatt veien fremover. Tatoveringen ble tatt hos GG tatto i farsund, kostet rundt 900 kr.


Under en ferie til tyrkia samme sommer i 2013 tok jeg en ny under venstre bryst med "Stay strong". Denne er så skjev og fæl, og ligger så langt opp under brystet at den syns ikke heller. Det blir mer en påminnelse til meg selv om å aldri gi opp noe som helst. Litt spesielt å ta denne der den ble tatt, der jeg lå ganske blottet føre alt av folk i gaten rett utenfor vinduet og alt, ble nok første og siste gang, tror jeg ga rundt 300.

Våren etter i 2013 begynte jeg på på venstre armen som en minnearm etter pappa. Planen er vell egentlig en full sleeve der, men i mellomtiden har jeg tatt noen andre her og der så fremdeles fire år etter, er denne armen enda ikke helt ferdig, langt ifra. Det begynte med to roser pg quoten; Daddy, did I ever tell you you're my hero? Videre har jeg tatt på noen perler, en krone og diamant rundt rosene som var fra før. Tilsammen for disse to gangene kostet det ca 5000, tatt hos Svenni i lyngdal.

Sommeren 2014 tok jeg en ny på høyre lår, av ei jente som ser seg selv i speilet med et skjelett som speilbilde. Den virker kanskje mer som en "pynt", men den har en veldig stor personlig mening bak, kanskje jeg kommer tilbake om hva i et eget innlegg. Den ble tatt i Kristiansand på titan tatto, kostet rundt 6000.


Fremfor å gjøre videre på venstre armen som jeg hadde begynt på, tok jeg en ny på høyre arm med quoten; "ain't a woman alive that could take my mama's place", med et slags dødsningshode med sløyfe rundt som "pynt". Tatt hos Svenni til rundt 1500.

Jeg hadde lenge hatt lyst på en tatovering under brystet, så sommeren 2015 var tiden inne. Denne ble tatt på Blue wiew Tatto i Mandal, til 3500. Denne er vell den eneste som ikke har noe særlig betydning, sånn egentlig.

Noen uker etter booket jeg en ny time på Cherry flavour i Mandal, til en på hånden. denne kostet 2500.

Jeg mistet broren min i oktober 2015, så i begynnelsen av 2016 tok jeg en ny på venstrearm av en drømmefanger, som har en veldig stor betydning bak, for meg og han sin del, sammen. Vi har vært igjennom så mye, jeg skulle bare ønske vi fortsatt var oss to. Denne ble Tatt hos Svenni til 1700.

Sommeren 2016 tok jeg en ny på høyre arm av Marilyn Monroe med halve og quoten; "if you're gonna be two faced at least make one of them pretty", tatt hos Svenni i Lyngdal og kostet rundt 3000. Meningen i tatoveringen ligger jo i quoten, jeg er så for ærlighet og godhet.Fremover så har jeg en plan om å fortsette på benet, til et minneben om broren min. Hva jeg skal ha blir dritbra! Ellers skal jeg også få gjort sleeve på venstrearm, og en over brystet. Og jeg som bare skulle ha en? Ting forandrer seg :)
Oppdatering og spørsmålsrunde >

Etter å ha slitt med søvn i snart ett par år har jeg fått noen sovetabletter fra legen som jeg skal teste ut, i håp om å få nettene lengre enn ett par timer, om jeg i det heletatt klarer å sovne. Jeg har vært litt frem og tilbake på å bruke disse sovetablettene, for personlig føler jeg ikke det er noe jeg vil ta meg nytte av, jeg er mer for det "naturlige" på dette punktet, samtidig som de uendelig mange våken nettene suger opp hele energien min. Jeg føler ikke selv at det er noen spesiell grunn til disse søvnløse nettene, jeg er bare våken, liksom.

Jeg våknet ikke før klokken slo 12 idag og var egentlig klar for å bare legge meg ned for å sove enda litt til. Jeg føler egentlig jeg bare kunne lagt meg ned å sovet bort hele dagen, kanskje til og med uka, men slik funker det jo ikke så jeg sendte kusina mi en snap om jeg skulle hente henne og Minni for en frokost date, og slik ble det. 

Siden har vi tatt en tur med Minni, ordnet noen ting og pratet om alt mellom himmel og jort. Tiden bare flyr når vi er sammen, enten vi finner på noe, eller bare sitter i hvert vårt sofagjørne med hver sin data, helt i sin egen verden. Jeg elsker slike mennesker man bare kan ha det totalt chill med <3

Ellers fikk jeg en kommentar på å kjøre i gang en spørsmålsrunde, så det er bare å fyre løs i kommentarfelten! Det er vell ingen hemmelighet at jeg trenger et lite kick til å komme igang med bloggingen igjen, for motivasjonen til å skrive er bare ikke til stede fortiden, selv om jeg har så mye som skjer både i livet og tankene ellers. Før kunne jeg jo skrive om aaalt, kanskje litt for mye også?
Gi meg gjerne et til tips hva dere vil lese om, eller dersom dere har noen spørsmål :)
Bursdagsjenta og Safarikake

Hipp hurra for en av favoritt jentene mine som har bursdag idag! En liten fun fact er at jeg og Marta jobber sammen i rundt to år på Cubus, før vi ble skikkelige venninner. Da året gikk mot slutten i 2016 gikk va fra å være "jobb buddies" til å henge med hverandre konstant på fritiden, eller "hærje". Hele "vennskapet" startet med en tur til Kristiansand via på jobb på et kurs om hårfarger, bilturen hit gikk rolig med litt småsnakk, lav musikk, altså... Når jeg kjører bil med noen jeg ikke kjenner så godt er det såvidt jeg tørr velge sang, og iallefall ikke skrue opp så mye, men om jeg kjenner personen bra, så er det full guffe med mitt utvalg, litt synging og tull må man også regne med, og der er vi idag. En bestevenn for livet <3Vi har vært igjennom mye av det samme, så vi har hjulpet hverandre en del. Jeg tror aldri jeg hadde klart meg så bra gjennom visse perioder uten Party M ved min siden. Hun stiller opp natt og dag og er kun en snap unna. Vi kræsjer litt med at jeg haaater å prate i telefonen, da skal det liksom være viktig og kort, mens denne frøkna kan skravle i en time. På den korte tiden har vi opplevd så mye gøy sammen, og jeg gleder meg til mer! Dagene er en fest med Party M i nærheten. Måtte du får en super dag <3

Jeg og lille E er så heldige å få besøk av bursdagsbarnet også, og har i den anledning laget kake, kjøpt gave, skrevet kort og laget fastelavensris. Det ble safarikake, godt og enkel! Det du trenger er;

Ca 2 pakker safari kjeks, en boks med kremfløte (3 dl), 1 pakke philadelfhia, 200 gram melis og ønsket frukt / bær.

Start med å mose kjeksene som skal være i bunnen av kaken. Videre piskes fløten om til krem og deretter blandes forsiktig philadelfhia og melis inn. Ha kremblandingen over kjeksene. Du velger enten å ha dette i et form, eller om du feks lager safari cupcakes. Til slutt tar du på ønsket topping;(Jeg laget kun halve oppskriften idag)

Kvalitetstid <3

Jeg la meg samtidig som Lille e på søndag og hele tolv timers søvn fikk vi. Vi startet dagen med frokost før vi tok turen til Neset for å få ordnet noen småting. Lille E fikk litt ny lego på bokhandelen, mens vi var innom Åmot klær for å finne gave til M som har bursdag imorgen. Vi kjøpte også med oss fjær til å lage fastelavensris. Vi tok oss en tur rundt steindør for å finne noen greiner til å tvinne fast fjærene. Senere tok vi turen innom mamma før vi gikk hjem for å lage middag til middagsdaten våres.

Da lille E var lagt for kvelden prøvde jeg meg på en liten treningsøkt, men måtte bare gi opp i det jeg startet. Kroppen er helt fraværende og føles nærmest lam. Formen er skikkelig kjip fortiden, selv om jeg ikke er syk, men heller ikke i form. Satser på det gir seg asap!

Lille E har vinterferie denne uka så dårlig form eller ei så får vi ut å nyte det fine været som er. Ha en fin dag dere <3
Nytt familiemedlem;

Etter at min kjære Triana ble påkjørt i sist uke har det vært skikkelig tomt og stille her i hus, spesielt nå som lille E også er hos pappaen sin denne uka. Den lille pelsdåtten har virkelig satt sine spor, og savnet er stort. Den var så unik i både utsende og væremåte. En skikkelig god og unik liten pus som vi fikk hatt så alt for kort tid sammen med. Lille solstrålen min ble kun knapt et år.

Besta hadde søsteren til min katt, som er nokså lik utsendemessig. Da jeg idag fikk tilbudet om å overta denne hadde jeg ikke helt ord, jeg vet selv hvor glad besta er i denne katten og hvor mye den betyr for henne, så det betyr enormt mye at hun vil gi den videre til meg. Nå har jeg endelig to katter i hus, og "kattedama Jea" e back on track. 

Når besta fikk denne katten selv trodde vi alle at det var en gutt, derfor fikk den navnet King. Det viste seg å være en jente da, men King får funke fordeom.

Sett noe så nydelig?

Ellers har jeg hatt et etterlengtet besøk av en venninne fra Kristiansand. Så godt å se henne igjen og få tatt igjen det tapte. Nå venter jeg bare på Party M som skal komme innom etter jobb å få tatt etterveksten min, så slipper jeg å se skallet ut for morgendagens festligheter B-) Ha en god helg dere <3
Pannekake frokost <3

Er det ikke typisk når jeg først ikke skal begynne på jobb før klokken 16, så våkner jeg lys våken klokken 6 og forblir det frem til i 8 tiden? Mens da jeg skal stå opp i 10 tiden, da er jeg stuptrøtt og umulig å få ut av sengen? Joda, men jeg kom meg nå opp, og til tross for at jeg har ekstremt mye å ordne her hjemme satte jeg meg ned med dataen og laget meg en god frokost, bestående av bananpannekaker!

Til ca 6 pannekaker trenger du; 2 bananer, 3 dl havregryn, 2 egg, 2 ss sukrin gold, 1 ss kanel, 1 ts bakepulver og 1 ts vaniljesukker.

Start med å dele opp bananene og ha de over i en bolle, videre moses de med en stavmikser. Deretter tar du i havregrynene og moser de så godt at de blander seg i ett med banan, før de tar i resten av ingrediensene og rører det godt sammen. La røren svelle 5 minutter før de stekes på svak varme, det har veldig lett for å svi seg.


 

Nå skal kroppen trenes og huset vasket før det går videre til jobb. Idag kjører vi på med jeanskveld og en rekke gode tilbud! Stikk gjerne innom oss på Cubus Flekkefjord :-) Ha en fin dag videre dere <3
Middagsdate og tur!

Dagene på jobb går så utrolig sent fortiden, ti minutter føles som en time, og slik fortsetter de åtte timene, noe som føles i en evighet og at dagen ikke har noen ende å ta. Det er skikkelig kaldt ute og ellers veldig rolig i butikken noe som gjør at klokken står dønn stille, da den endelig nærmet seg tre idag og det kun var en time igjen så kom bestis innom for å fortelle at hun hadde middag klart til jeg var ferdig på jobb, før vi skulle på tur med Chevy. Hvor heldig er ikke jeg da? Dagen ble straks ti ganger bedre!

Jeg har små mast litt om denne kyllingsuppa og endelig fikk jeg viljen min, og den var sååå verdt ventetiden. Yam! Vi har også begynt å sett skam, eller jeg har begynt å sett skam, er vell den eneste som enda ikke har begynt? Frøken totusen og late når det kommer til alt. Jeg er iallefall hekta nå da, slike serier passer meg perfekt. Vi ble sittende å se ett par episoder før vi tok Chevy med oss og gikk turen til høgåsen hvor vi har utsikt over flekkefjord! For en fin by, fine folk, fine alt. Ingen tvil om at jeg liker meg best der.

 

Nok en fin dag er over og en ny venter i morgen, ih! Da skal jeg nemlig til linetts hudpleie for voksing, før jeg skal til Marta å farge etterveksten etter jobb. Fresh og klar for helg eller no sånn!

Natta dere <3
En fin valentine.

Den gårsdagen bare fløy forbi, og før jeg visste ordet av det var klokken allerede passert tolv, og langt over leggetid. Jeg tilbringet ettermiddagen min sammen med kusina mi og den nydelige lille valpen hennes, minni! Vi hadde en aldri så liten middagsdate sammen bestående av salat, søtpotet, biff og peppersaus. Timene bare flyr avsted når vi er sammen og skravlingen tar aldri slutt. Vi planlegger faktisk å arrangere et aldri så "lite" rave party, bare for morro! Jeg sier ofte det er så lite som skjer fortiden og kjenner jeg kjeder meg i hæl i de barnefrie ukene, så hvorfor ikke gjør noe med det? Det blir bra!Jeg har alltid hatt en trang til at alt av "utstyr" jeg bruker når jeg lager mat må være vasket før jeg setter meg for å spise, mens med tiden har det også blitt til at jeg "må" jo ta bilder til bloggen også! Heldigvis var middagsgjesten lik <3 Haha, og maten holdt seg fremdeles varm B-)

Senere på kvelden hadde vi en kinodate, altså fifty shades darker på valentinesdagen kan jo ikke blir mer rett, eller? Klarer ikke helt å skjønne hvorfor denne filmen har fått så mye pepper, for selv jeg som aldri går på kino eller har tolmodighet til å sitte stille en hel film satt helt oppslukt i filmen fra start til slutt. Den var sååå bra! Nå må jeg nest begynne å lese ferdig på bøkene jeg begynte på, for noen år siden, hehe..Avsluttet kvelden med et besøk hos mamma før jeg fikk kommet meg hjem i seng. Denne dagen var bare bra, gud så heldig jeg er som har så gode mennesker i livet mitt! Håper dere alle hadde en like bra dag ;)
Ny uke - nye fordeler!

Ah gud så deilig det var å begynne denne mandagen med en "vanlig" dag på jobb, nå som to uker med varetelling er over(!) Vi startet også denne dagen på jobb med å rigge til de nye kampanjene og pakke opp dagens vår nyheter. Vi mottar en palle til dagen, som vi pakker og påfyller dermed er butikken full av nyheter og påfyll hver eneste dag.

Denne ukens kosmetikk kampanje er;

30% på ALT ifra max factor(!) Mitt favoritt merke når det kommer til sminken vi selger. Jeg er helt frelst av false lash effect maskaraen.  Jeg prøvde også ut foundationen; Skin luminizer i fargen 77 etter at Sophie Elise anbefalte denne, og den kan virkelig anbefales videre! Nå har vi også fått inn flere nye produkter fra max factor, blant annet øyenskygge palett og matte leppestifter. 

I tilegg kjører vi på med;

3 for 2 på all basic - 3 for 2 på alle sokker og strømper - 25% på all undertøy og pysj - 199 for alle dufter - 20 kr for all sunsilk, elvital og LDB.

Du finner oss på facebook på Cubusflekkefjord eller på Instagram; Cubus920. Følg og gjerne :-D
Skolekjeks.

Jeg hadde en skikkelig kosehelg med gode venner og familie! Jeg og lille E fikk også baket litt, blant annet skolekjeks som det begynner å bli en stund siden sist. Oppskriften er nokså enkel,men jeg har prøvd å gjøre den litt sunnere med å bytte ut vanlig mel og sukker til andre alternativer, oppskriften ble dermed;


 

5 dl fibra fullkorns mel - 5 dl siktet speltmel - 300 gram sukrilett sukker - 100 meierismør - 5 dl kulturmelk - 4 ts hornsalt.

Fremgangsmåte; Smelt smøret og bland det sammen med kulturmelken, ha deretter i sukrilett sukkeret og hornsalt. Rør dette godt sammen mens du spe på med mel til en fast deig. Kjevles så ut, og laget rundinger av. Selv brukte jeg bare et rundt lokk. Stekes på 225 grader i ca 10 minutter. 

Sååå gode når de er nystekt med litt smør, eller jordbærsylt på, yam!
Prøvde også ut noen med sjokolade på, altså.. Hvorfor har jeg ikke prøvd dette før? Døds godt!

Nå er det natta her, litt senere en planlagt, jaja la gå! God natt <3
Helg, alkohol og hooking? No thanks.

Sjefen min spurte oss her om dagen hva man gjør og snakker om på en date, altså... Jeg tror aldri jeg har vært på en date i mitt liv, jeg har ikke en gang vært på kino, ute og spist og slike *normale* ting, aldri. Men det er helt ok også, jeg er ikke den typen som liker det så "fancy", om man bare sender meg en melding om en kjøretur så er jeg mer en fornøyd.

Er det noe jeg savner så er det den tiden hvor jeg brukte litt ekstra tid på badet for å gjøre noe mer enn "bare" den hverdagslige looken, før jeg skulle bli hentet og tatt med på ett eller annet, om det så var en film, en kjøretur eller hva som helst, for å så blir kjørt hjem igjen. Hvorfor er det ikke slik enda da? Må alt handle om alkohol og hooking? Haha, men det er iallefall det mye av my storyene fra helgen har handlet om. 

Det er iallefall mandag imorgen, og jeg er mega klar for en ny uke(!)Weeell, I wish this generation valued love as much as they value fucking.
Alle mødres dag.

Zzzøndag og jeg våknet uthvilt etter en natt med flere timers søvn. Endelig klarte jeg å få sovet mer enn en time eller to før jeg våknet. Det er morsdag, og lille E hadde laget det søteste kortet jeg noen gang har sett, mammahjertet mitt smeltet helt. Noe så fantastisk fint! Jeg er så stolt over den lille, gode gutten min. Han har virkelig et hjerte av gull, fullt med godhet.  Han er så smart og flink til alt den lille tassen der. Jeg føler meg så utrolig heldig som er blitt mamma til skjønningen min. Det er virkelig livets største gave <3
Så til alle dere mødre der ute, gratulerer så masse med dagen(!) Håper dere får en fin en og blir stelt godt med av deres nærmeste <3 Jeg vil gi en spesiell morsdags gratulasjon til min mamma! Jeg har alltid følt meg utrolig heldig som har fått akkurat henne til mamma, hun har vært livets svar på det alt uansett hva det skulle være som var galt eller som jeg har lurt på. Hun har vært den dama jeg har beundret så til de grader, med en utrolig viljestyrke og pågangsmot som ikke kan sammenlignes med noe annet. Uansett hvor mye dritt som har skjedd og vonde opplevelser så takler hun det som en proff fotball spiller takler ballen, eller som maraton vinneren har sprunget maraton. Hun må være den sterkeste personen jeg kjenner, som er like fin på innsiden som utsiden. Jeg kunne aldri ha fått, eller ønsket meg en bedre mamma enn den jeg har, for hun er best.

Nyt dagen dere <3
Minneinnlegg, triana <3Da jeg var på jobb på torsdag fikk jeg en utrolig trist beskjed som jeg ikke helt ville tro i det jeg las det, siden jeg ikke var sikker på om jeg slapp ut begge kattene da jeg gikk på jobb, tenkte jeg at håper fortsatt var det på at ikke det var en av mine gode, nydelige katter som hadde vært så uheldig å blitt påkjørt, og deverre døde. I og med at jeg var på jobb fikk jeg mamma til å gå å se om det var en av mine, og til min store frykt så var det min lille prinsesse.

Jeg kjente hvordan jeg måtte holde tårene inne, men i det jeg kom ut døren fra jobb klarte jeg det ikke. Seriøst hele veien fra Flekkefjord til Kvinesdal så fosset tårene som en foss med storm i, og de var ikke på lydløs for å si det sånn. Det er utrolig hvor glade man blir i disse dyrene. Jeg har aldri hatt det sånn før, en katt er en katt, det er selvfølgelig trist, men det går livets gang liksom. 

Triana var så spesiell i farge, mønster og være måte. Mange har trodd hun har vært en rasekatt grunnet utsende, kanskje faren kan ha vært noe(?) Hun var iallefall nydelig, og min lille baby! Det er super trist å miste henne allerede nå! Hun er og kommer til å bli høyt savnet, til tross for at det "bare" er en katt, fordi hun var så mye mer for meg <3Hvil i fred lille pus <3
Fredagskos!


Foruten en elendig kvalitet... Snakker vi poser under øynene, eller? Det har blitt uuutrolig lite søvn denne uka, det skal være sikkert! Jeg liker å tro jeg er en slags superhelt / kvinne som klarer dobbel jobbing, barn, rydding og vasking, trening, matlaging, baking og alt i sammesleng på de få timene døgnet har, dermed har søvnen blitt litt nedprioritert, på en måte, jeg har jo ikke jyst vært trøtt heller, egentlig? Merkelig det der, klarer fint å gå i ett par døgn uten søvn, liksom og alikevell være super opplagt. Er jo en super fordel i travle tider da.

Etter fem lange dager på jobb med varetelling, der vi har sittet timesvis på det iskalde gulvet på lageret og scannet inn flere tusen strekkoder er det endelig helg, og på mandag avsluttes hele varetellingen for i år, noe så deilig! Nå står fri helgen for tur sammen med lille E, og den startet bra med selskap til en av de sprekeste 60 åringene jeg vet om. For en dame <3 Etterfulgt av familiekos og kvalitetstid sammen med søskenbarnet mitt og den nydelige lille hunden hennes. Jeg blir helt forelsket av den lille tassen, for en nydelighet. Nei, denne fredagen har bare vært fin, ikke noe mer å si på det! Håper og tror at resten av helgen blir minst like fin.
God helg dere, ta vare på de du er glad i <3
My milkshake brings all the....

Cats to the yard and I'm like... I'll adopt every single one of you, don't test me. No, just kidding. Men, en soleklar favoritt her i hus som har gått igjen i flere måneder og snart år er banan is / milkshake! Yum, jeg tror aldri jeg kommer til å bli lei, noe så friskt og godt. Jeg husker broren min alltid pleide å lage milkshake "før", heldigvis er min hakke sunnere, så det hjelper i det minste litt på samvittigheten om jeg velger å starte eller avslutte dagen med det! Jeg har somregel alltid oppkuttet bananer som jeg har lagt i fryseren, klare til bruk!Det eneste du trenger er; 2 fryste bananer, 2 ss gresk yoghurt med vanilje smak, 1 ss sukrilett melis og 1 ss sjokolade proteinpulver.

Du kan fint bytte ut gresk yoghurt vanilje med kesam, melk eller annen yoghurt, det samme med sjokolade protein pulveret til kakao pulver. Dersom du vil ha en mer "isete" konsistens har du minst mulig væske i, mens om du vil ha milkshake så har du mer.

Jeg har i flere år brukt diet sjokolade protein pulveret fra protein fabrikken. Jeg er et vanemenneske som hater nye ting, men etter litt mot fikk jeg smakt et nytt som jeg bestilte fra Tights. Dette var (er?) på salgt til 99, og smakte fantastisk! Skikkelig god, ekte sjokoladesmak. Jeg blander det ofte ut i kun vann og har det over havregrøten, pannekaker, eller som annet sjokoladepålegg. 


 Tights har også utvidet januarsalget sitt til et februarsalg - Her finner du alt du trenger enten det er treningsklær,utstyr, smartmat og kosttilskudd. Sjekk det ut HER B-)

Ellers har denne uken startet med to lange dager på jobb. I dag var dagen der butikken skulle telles før vi fortsetter videre på lageret imorgen og ut uken. Rundt 80000 strek koder skal skannes inn så det er litt av en jobb. Jeg vurderer fremdeles om jeg skal ta en liten treningsøkt, eller prioritere søvnen? Vi får se. Håper iallefall dere har hatt en bra start på uka så langt! Night :)
Hotellkos og konsert.

Åh idag er en bra dag, og de siste dagene har vært noen bra dager. For en helg det har vært! Etter at første uka med varetelling startet tok jeg fri helg på fredag. Kvelden ble brukt til "taco fredag" i Flekkefjord etterfulgt av "fredagsråningen" sammen med to fine snupper. Mye latter og prat og kun positiv energi, jeg liker det(!) 

Etter noen litt for mange timers søvn natta til lørdag fikk jeg pakket og kommet meg avgårde i en hast. Stavanger stod for tur med hotellkos og Onkl P og de fjerne slektningene sammen med bestis. Det er ikke mange som jeg har det så chill med, kan slappe av, synge for full hals og tulle som en drittunge, men sammen med M har vi det heeelt hundre. Finnes ikke kjedelige stunder når vi er sammen. 

Vi fant greit frem og ankom hotellet i 15 tiden. Stelte oss og tok en liten shoppingsrunde før vi begynte drikkingen. Det er utrolig hvor gøy vi kan få det med å "bare" være oss to, men stemningen er alltid på topp(!) I det vi skulle gå oppdaget vi at vi hadde to søte nabodamer som også skulle på samme konsert som vi slo følge med. Det er noe med det der når man drikker litt, humøret er på topp og man møter nye folk som man bare koser seg max sammen med.

Konserten var awesome, helt rå! Jeg blir like paff hver gang, den mannen ass.. Shit, for en kjekkas! Det er en slik opplevelse som gjør meg skikkelig gira på livet og hvor bra det er, som gir meg den glade, gode følelsen der jeg kan svive rundt i min egen boble av lykke, høre på musikk og bare kose meg! Hele turen var fantastisk bra fra start til slutt, og det blir uten tvil ikke lenge til neste gang! Nei, jeg har ikke ord. Jeg er bare glad, fornøyd. Nå som det er blitt mandag igjen står en ny uke med varetelling for tur, og gud det skal bli digg å bli ferdig. Denne uka blir bare bra! Let's do this!

Ha en fin uke dere <3
Junkyard vans wants >

Et av målene mine for februar er; Kjøpestopp(!) Jeg kjøper så mye som jeg aldri har bruk for og ting som aldri blir brukt, bare fordi at jeg føler jeg må ha det der og da. Jeg får heller ikke helt den gleden av å kjøpe eller få noe som jeg virkelig har hatt lyst på, som jeg har måttet vente litt på, om dere skjønner? Likevel "datt" jeg innom nettsiden til Junkyard, det kan vell ikke skade å bare se vell?

Når det kommer til T-skjorte eller singlet så er jeg en skikkelig singlet person, egentlig aldri tenkt over det selv før venninnen min sa at T-skjorte var så ikke meg.


Disse fra vans er ganske basic, men samtidig kule! koster 249 pr stk > Hvit HER, svart HER.


Wtf singlet til 299 fra vans HER og Wtf genser til 549 fra vans HER.


Topp fra Adidas til 299, HER og genser fra Adidas til 399 HER.

Etter at jeg ble brunette er jeg blitt helt besatt av fargene hvit og rød når det kommer til klær. Til "vanlig" er jeg jo egentlig den som alltid går i svart, men nås om våren nærmer seg passer det bra med litt forandring. Jeg skal heller oppdatere dere på om jeg klarte å motstå fristelsene, eller ikke. Joda, lett. I can do it, or something B-)

Nå skal jeg straks avgårde på jobb, for en ny dag med vare telling. Igår fikk vi scannet inn rundt 2000 klær, men jeg tror vi skal opp i rundt 80000, så vi har lang vei igjen. Ha en fin onsdag så lenge <3
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits