Blind på kjærlighet & følelser.

Til tross for at jeg selv er oppvokst med foreldrene mine som gikk ifra hverandre, pappa som tok livet sitt og mamma som fikk en ny kjæreste inn i bildet like etter, så har jeg alltid hatt et fast mål med livet mitt og hvordan det skulle være. Jeg skulle bli voksen, gifte meg, ha barn, hus og en god jobb. Dette var tanker jeg hadde klart veldig tidlig i livet, og jeg føler selv at mitt "voksne liv" startet i en alder av seks år, da jeg mistet pappa. Jeg måtte ta vare på meg selv, for jeg lærte at man kunne ikke alltid regne med en av personene som står deg nærmest, for plutselig er de borte.Samtidig har jeg vell egentlig alltid vært ei "forholds jente", og hatt forhold som har vart i 1 - 4 år. Selvfølgelig var jeg innom denne tulle greia med å bli sammen med noen som varte i knapt en uke, men i den unge alderen regner jeg ikke med det som noe seriøst. Jeg har alltid vært ærlig og trofast, både i et forhold og som singel. Jeg har ikke helt de behovene med å bare "ha noen", og det er veldig få personer som jeg har sluppet innpå meg. Dermed har jeg jo hatt navnene både "isdronning" og "luremus", men ærligtalt - jeg vet bare hva jeg vil og ikke, simple as that. Det er jo helt okei å være alene også.

Mitt siste forhold var veldig ustabilt, mye frem og tilbake, en type som rett og slett aldri klarte å bestemme seg for hva han ville. Det er veldig slitsom i lengden, for man blir jo helt blind på kjærlighet med alle de følelsene man har, og i mitt tilfelle så jeg kun på det positive og gode vi hadde sammen, fordi det er så mye bedre å fokusere på det som er bra og kutte ut det som ikke er, mener nå jeg. Jeg sa ofte at jeg følte meg alene i dette forholde for alt var opp til meg, om jeg fikk nok og ville gjøre det slutt så var det bare helt okei, jeg skjønner ikke at det allerede da ikke gikk opp en lyspære i hodet mitt på at dette her, det er faen ikke noe "ekte kjærlighet" iallefall. I fire år har jeg gjort alt i min makt for å få det forholdet til å gå, i perioder var vi sammen om dette og til tider, ikke.

Jeg har vært hodestupt forelsket i den gutten, i flere år. Jeg tror egentlig aldri jeg helt mistet den "ny forelska" følelsen for han, som han ga meg. Jeg ble så vanvittig oppslukt i den kjærligheten vi hadde sammen at jeg til slutt fokuserte mer på "oss", fremfor meg selv. For det vi hadde sammen var så bra. Han er en av de få som jeg har lagt tilliten min hos, som jeg kunne tilbringe tid sammen med selv om vi begge holdt på med hver vår sitt og likevel stor kose meg i hans selskap. Han fikk meg alltid til å føle meg så spesiell og betydningsfull. Han hadde de armene som var "hjemmet mitt", der alt bare var trygt og godt.

Vi har vært igjennom så vanvittig mye sammen, både på godt og vondt - Likevel har vi alltid stått sammen, og følelsene vi hadde for hverandre var alltid de samme, om ikke sterkere. Men så kom smellen da, frykten som jeg lenge hadde hatt at plutselig sa det eventyret bare stopp. Slike ting er så utrolig sårt for begge parter når man da havner i den situasjonen der man ikke vil, eller føler det samme. Det eneste jeg visste var kun at jeg ville reddet dette og virkelig gjøre alt for å få det til å gå igjen, samme hva det krevde av meg. I flere måneder holdt jeg på, man trengte ikke si hopp før jeg hoppet en gang. Jeg vet egentlig ikke om jeg skal være glad for at jeg i det minste prøvde, eller om jeg skal føle meg naiv som er så dum snill. Det føles så rart når noe jeg trodde betydde så mye for begge, plutselig ikke gjorde det, lenger.Det var ikke før nå nylig når jeg så en episode av bloggerne at jeg fikk litt andre tanker. Jeg digger virkelig Anniken for hun setter så godt ord på mye av det jeg, og sikkert mange andre tenker. Så jeg tar det med her, for det er virkelig noe å tenke over for noen av oss som har eller går igjennom et brudd;

"Jeg ville så gjerne gjøre det slutt, at han til slutt gjorde det slutt, og da han gjorde det slutt, mistet jeg kontrollen og plagde han i et halvt år før jeg fant ut at det ikke funket og i stedet la meg ned for å bokstavligtalt dø. Jeg elsket han ikke før han gjorde det slutt, og da han gjorde det slutt, laget jeg en person i hodet mitt som ikke eksisterte. 

To år senere møter jeg personen, er overlykkelig og involverer meg i hans liv igjen og så er det jeg som da finner ut at jeg har brukt to år på å savne en person som ikke eksisterte. Godt jeg fant tilbake til livet mitt iallefall.

- Anniken"

Nå i ettertid som jeg sakte men sikkert har funnet tilbake til meg selv igjen etter et halvt år er jeg utrolig glad for å faktisk være alene. Misforstå meg ikke, for det forholdet jeg hadde er jeg evig takknemlig for å ville aldri ha byttet det ut mot noe annet. Vi var virkelig bra sammen og har hatt det veldig fint. Vi har fremdeles god kontakt som venner, noe jeg er veldig glad for. Men akkurat nå trives jeg godt alene. Jeg er min egen lykkesmed og har det veldig fint med det. Jeg føler egentlig aldri at jeg vil bli klar for noe forhold igjen, for den tilliten som har blitt brutt gang på gang sitter i meg som et dypt kutt som sliter med å gro. Jeg har alltid hatt litt for lett for å stole på andre å se på det gode, at nå føler jeg ikke jeg kan stole på noen nesten. Et forhold er ingenting uten tillit, og det skal mye til for at jeg skal få det igjen.
Energien som fikk en diagnose >

Til tross for all tragedier, sorg, vonde & vanskelige tider er jeg veldig glad for at jeg har en sterk drivkraft som hele tiden driver meg videre, bedre, sterkere og smartere. Jeg kan være verdens største symt og klagekjerring, uten tvil - men jeg gir aldri opp. Jeg står opp hver morgen for å gjøre den dagen god, på egenhånd. Jeg er min egen lykkesmed og det finnes ingen andre enn meg selv som kan styre livet mitt. Det sies at "Hard work pays off", og det stemmer(!) Jeg er en person som må ha noe å jobbe mot, og som holder meg igang. Innimellom tar det litt av, for jeg kommer ikke helt til der punktet der det er nok, jeg vil være verdens beste mamma for lille E, ha huset skinnende rent og ryddig - alltid, jobbe fullt, trene som en helt, være der for venner og familie, og slik fortsetter lista. Skal jeg være ærlig så holder jeg den lista, eller dette "flink pike syndromet" bra, og jeg trives best med meg selv når jeg er "nyttig" for de rundt meg.

Denne uka har jeg jobbet over 70 timer, trent og tilbringet mest mulig tid med lille E. Jeg husker i den perioden der jeg begynte å jobbe litt ekstra enn det jeg pleier, og var super stolt da jeg hadde 50 timer på en uke, mens nå som jeg er over 70, sikter jeg videre mot 80? 80 får bli målet, så må jeg sette en stopp, det får være min nok. Jeg trenger å bli litt flinkere på å chille helt ned og ikke alltid være så effektiv og energifull. Noen ganger jobber jeg på Cubus, går på nattevakt på omsorgsenteret så dagvakt igjen på Cubus. Mange lurer på hvordan jeg orker dette, eller klare? Jeg har selv hatt en mistanke en god stund, for innimellom flyr energien min til himmelen og jeg kan gå noen netter uten særlig søvn, ikke fordi jeg ikke får sove, men fordi jeg rett og slett ikke er trøtt og ikke har behov for søvnen. 

Jeg har vært så frem og tilbake om dette er noe jeg skal fortelle til de rundt meg, skrive om på bloggen eller hva, for det finnes alltid de som må trekke negative konklusjoner, dømme og lage sin egen mening om alt. Jeg har vært i utredning og fått diagnosen bipolar type 2. For min egen del gjør det meg ingenting, for jeg er for det meste "høy", og når jeg synker til bunns så takler jeg det så bra, fordi jeg har det fint, egentlig. Jeg tenkte å lage egne innlegg om bipolar etterhvert og forklare forskjellige ting. Mange har aldri hørt om dette og blir sånn wow, no good. men det handler om å gjøre det gode ut av alt, ikke sant? 

Jeg er iallefall mega trøtt nå, bare i løpet av helgen har 34 av timen vært på jobb, resten med lille E. Så tipp hvem som skal tidlig i seng ikveld? Jeeeg! Ha en super fin søndag dere <3
Vasking av sminkekoster;

Jeg har hatt skikkelig vaske dilla i det siste og når jeg først setter igang skal ALT av tak, skaper, skuffer, overflater og det som er vaskes. Jeg har fått vasket ned hele kjøkkenet og alt av ting som finnes der, det samme med badet og soverommene. Det finnes virkelig ikke noe bedre en et skinnende rent hus som lykter nyvasket.

Jeg har også satt meg en rutine på å vaske sminkekostene jeg bruker en gang i uka. Før brukte jeg kostene litt til de ble skitne for å så kjøpe nye, altså hallo? Heldigvis er jeg kommet litt lengre den dag idag. Både for å få sminken finest mulig og unngå alt annet av bakterier og dritt er det veldig viktig med rene koster. Skitne koster blir jo ala det samme som å sove med sminke eller gå med den i noen dager. Dersom du sliter med uren hud kan også skitne koster være problemet.

Tidligere prøvde jeg ut en sminke renser fra mac, men denne ble så tynn og ga ikke særlig effekt effekt heller, så den letteste måten er å vaske sminkekostene med shampoo i rennende vann. Jeg tar en kost om gangen og vasker over den i ett par ganger til jeg ser at all sminke er ute og kosten er ren, da blir de helt som nye igjen. Det er det samme hvilken shampoo du bruker, og det billigste er ofte det enkleste. Shampooen jeg vasker de med er en fra tigi som jeg ikke bruker.


Working day'n'night.

Riktig god lørdags morgen! Altså, hvor ble det egentlig av denne uka? Jeg føler meg som tidenes mest usosiale person, det eneste uka har blitt brukt til er jobb - trening og lille E. I tillegg til å ha jobbet på Cubus har jeg også hatt tre opplærings vakter på et omsorgsenter. Jeg var også så heldig å få to nattevakter allerede denne helgen som gjør det bedre å komme inn i alle arbeidsoppgaver og rutiner. Jeg var jo lærling her i 2012 og trivdes utrolig bra, noe jeg gjør nå også! Godt å være tilbake her <3

Jeg er nettopp ferdig på nattevakt og skal videre på jobb på Cubus, som utgjør 18 timer på jobb(!) Før jeg skal hjem igjen å være litt med lille E før neste nattevakt ikveld igjen. Så her er det bare å henge med! Det er sjeldent jeg jobber noe særlig den uka jeg har lille E, utenom når han er på skolen, så de få ukene som blir som denne er skikkelig kjipe. Jeg har planlagt en skikkelig kose dag sammen imorgen som jeg gleder meg til, før han reiser opp igjen for en ny uke hos pappaen sin.Vell, dere får ha en super fin lørdag iallefall! <3
Prioriteringer og planlegging!

For en dag, jeg skulle gjort mye for å ha sett ansiktet mitt da jeg våknet etter en god times søvn idag tidlig.  Jeg jobbet 08 - 16  på Cubus igår før jeg sov ett par timer og trente resten før jeg gikk på nattevakt klokken 22 igår kveld, frem til idag tidlig klokken 07:30. Jeg bestemte meg for å sette alarmen på klokken 10 så jeg skulle rekke en times trening før jeg måtte kjøre videre til jobb på Cubus igjen, men i dêt alarmen ringte var jeg sikker på at jeg hadde vært i tidenes dypeste søvn og skulle vært på jobb klokken 08! Jeg fikk somlet meg litt tilbake til virkeligheten og kom at jeg begynte ikke før klokken 12, så den planlagte treningen rakk jeg jammen meg også!

Vi hadde big smile på Cubus idag som vil si hele 30 - 40% på alle klær, med andre ord har det vært en utrolig hektisk men gøy dag på jobb. Jeg var hjemme rundt halv ni og fikk hentet hjem lille E som nå er trygt og godt i drømmeland, noe jeg også snart skal. Planen var å fullføre en liten økt nr 2, men jeg orker faktisk ikke, jeg kjenner kroppen trenger litt hvile nå.

Jeg har jo satt meg noen mål, uke for uke som jeg jobber målrettet mot. Både motivasjonen og energien er på topp fortiden, kanskje mye på grunn av at det skjer så mye bra fremover, iih! Jeg gleder meg <3 Før disse hektiske dagene startet brukte jeg søndagen til å gjøre klar de kommende måltidene. Altså, søtpotet, karbonadekjøttdeig og rødbeter er en skikkelig favoritt hos meg. Det er sååå latterlig godt.

Det handler bare om å prioritere riktig og planlegge godt :)

Nå er det iallefall leggetid for min del, natta dere <3
No bad vibes!

Jeg er en person som har tro på andre, en person som prøver å se det positive fremfor det negative. En person du kan såre igjen, og igjen, og alikevel gir jeg sjanse etter sjanse, stiller opp, og er der om det trengs nettopp fordi jeg har tro på det gode i andre, og da mener jeg alle. Jeg tilgir, og går videre. Hvorfor? Fordi livet er kort, og man vet aldri når man mister seg selv eller andre, det handler om å utnytte livet til det fulle, spre glede, få glede. Fokusere på alt godt og skape mange gode minner.

Samtidig vil man alltid møte på de få som allerede har dømt deg før de såvidt har fått sett deg. De som ikke kan annet enn å lage dårlig stemning. Det betyr ikke at jeg, eller vi selv trenger å synke like lavt som disse menneskene. Nøkkelen er å heve seg over det, og være glad for at man selv har et godt nok liv at man ikke trenger å irritere oss ovenfor andre. Man må gi litt faen innimellom og ikke bry seg om alt som blir sagt og gjort. Vi kommer til et punkt i livet der man kutter ut all negativitet som mennesker som drar oss ned eller ikke gjør oss noe godt. Du trenger faktisk ingen grunn til å være snill med andre - Bare vær det."Karma - Think good thoughts, say nice things, do good for others - Everything comes back"
Cookie'morning & planlegging!
Kjeks til frokost er vell innafor, elleR? De er så latteeerlig gode!

Jeg skulle til å skrive god morgen siden jeg nettopp stod opp selv, men det passer vell mer med god dag på denne tiden. Helgen har vært så utrolig fin og avslappende, noe jeg trengte for den kommende uka for den blir hektisk as shiiit. Jeg skal jobbe på cubus i tilegg til opplærling på en ny plass på både natt, dag og kveldsvakt, eller ny og ny, jeg var lærling der i 2012 da og som jeg gleder meg til å komme tilbake.

Dermed krever det en god del planlegging denne uken som kun går til jobb og lille E, forhåpentligvis litt trening også. Jeg har endelig kommet skikkelig inn i treningen igjen, og  har lagt bak meg 10 mil på mølla denne uken. Målet er 30 mil som jeg hadde i januar. Jeg blir jo helt oppslukt i disse seriene jeg følger med på så tiden løper helt ifra meg, men det skal jeg virkelig ikke klage på ;) Jeg er jo veldig glad i langkjøring med variasjon på fart og stigning, men denne uken tror jeg jeg går for mer korte økter med høy hastighet for å få mest mulig ut av tiden. Med to oppdaterte spillelister burde det gå lekende lett! Utrolig hvor mye den musikken har å si på prestasjon av trening, eller humøret ellers, og det kan du helt styre selv ved å velge rett musikk; No bad vibes!

Nå får jeg komme meg i gang med denne dagen og tidenes to do list! Have a good one <3

 
Vippepåfyll;

Endelig har jeg knekt koden til å sette på falske vipper, og blitt litt "små" avhengig. Vi selger en del forskjellige på Cubus som jeg er veldig fornøyd med, men etter at jeg bestilte fra wish er jeg blitt helt avhengig av disse. Det blir ikke det samme om jeg bruker noe andre, og om jeg velger maskara fremfor vipper føler jeg det blir helt feil, selv om det som oftest blir maskaraen som blir tatt i bruk da. Disse vippene koster faktisk bare 9 kr per stk, og fåes som sagt kjøpt hos wish. De er så lange og fyldige <3 

Nå står jobb for tur. Første dag etter 4 uker hjemme, det skal bli deilig å komme tilbake! Ha en fin lørdag <3
Friday, have a good one(!)

Til tross for at jeg har hatt fri hele uka, og skal på jobb imorgen så er det noe med den gode fredagsfølelsen på at det er helg. Jeg sov utrolig bra inatt, bedre enn på lenge og våknet uthvilt og klar for å kicke ass denne fredagen! Neida, men jeg har fått unnagjort en hel del. Huset er ryddig og vasket fa topp til tå, kjøleskapet er fylt opp og treningen er unnagjort. Jeg slo til med to mil på mølla og styrke på magen, så nå er energien på topp, virkelig! Må være de to skivene med nugatti zero før treningen som gjorde susen, ehe!

Kjøleskapet er så ryddig og fullt nå at jeg vil knapt røre det, haha. Alle favorittene er på plass <3 Iih!

Akurat nå har jeg lillebror på besøk litt før jeg skal få stelt meg litt. Det finnes ingen mellomting her, enten ser jeg ut som et skikkelig vrak, som nå. Besta spør alltid om jeg er syk de gangene jeg besøker henne uten sminke fordi jeg er så blek, kanskje jeg snart burde begynne å ta sol igjen likevel? Hm.

Resten av kvelden skal nytes i godt selskap B-)

 
Påfyll fra proteinfabrikken

Riktig god fredags morgen! Hva passer vell bedre enn å få en pakke fra proteinfabrikken like før helgen? Jeg trengte litt påfyll av energi og for å kicke igang trenings motivasjonen igjen. Når jeg først finner noen sukkerfrie energi drikker som jeg liker, er det typisk at de har de inne kun for en sesong før de slutter og går over til noe nytt igjen. Jeg savner så den hvite burn'en(!) Æh. Heldigvis er ikke Crystal fra proteinfabrikken så ille den heller.

Jeg fikk også bestilt pro pud, proteinpannekaker, sukrilett sukker og matbokser. Satser på jeg blir et skikkelig diett hode nå som har alt på stell. Neida, joda. Litt bedring i kostholdet atm skader ikke. Når det kommer til sukker erstatning så sverger jeg til sukrilett sukkeret, dette har samme konsistens og smak som vanlig sukker, synes jeg.Snakk om å ha skikkelig fotoshoot med noen energi drikker, haha. 

Jeg har nettopp hatt den siste natta som barnevakt for småsøsknene mine og skal straks få kommet meg til neset for å handle før jeg skal få unnagjort dagens trening så resten av dagen kan gå til max chill! Det trengs gitt, for gud jeg er sliten fortiden. Skikkelig tappet for energi.

Dere må ha en awesome dag!
 

 
Dickpics og sånn der...

Er det noe jeg ikke klarer å forstå, så er det hvilke tanker som går igjennom hodet til personen som plutselig finner ut at ey, jeg sender et dickpick, eller kanskje noe enda verre som en film. Nei, så kvalmt, og hvorfor i alle dager sende noe slikt til noen du ikke kjenner? Kleinere blir det jo om det er en vanlig kompis, altså hold deg til friendzone'n, jeg har virkelig ikke noe behov for å se pikken din... Jeg blir faktisk flau over at det finnes slike mennesker. En ting er jo de mennene som tar kontakt på facebook, skrive og maser hull i hue på enn (uten svar, så klart) og faen ikke tar et hint, men når man trår over grensa der til noe drøyt, takk gud for at det finnes blokkering sier jeg bare. Så klart finnes det jenter som liker det, jenter som sender det selv, det er nå opp til hver enkelt. Det er ok om man er kjærester, det blir jo noe helt annet. Men en vilt fremmed? Creepy. I don't wanna see it... Lite kleint når man sitter i en forsamling og plutselig får den greia dekket over hele skjermen, sånn uten videre. Jeg og flere av mine venninner har jo samme type person som sender til oss alle, helt ut av det blå, samme tidspunkt og hele greia. Vet du, jeg ville aldri hatt en sånn type.Før kunne jeg nesten le litt av det her, for seriøst? Det gir jo et heilt feil signal når til og med små barn driver å sender slike bilder til hverandre, til flere som de ikke kjenner, bare for å be etter oppmerksomheten, for å vise at man er villig eller? Det blir jo barneporno, og det er faen ikke greit når det går så langt ned i alder som 13 feks. Er det der vi har komt nå i 2017? Greit nok å by på seg selv, men ha litt selvrespekt'a.

Jeg er iallefall en av dem som ikke har hvem som helst på snap eller andre steder, så heldigvis er det svært sjeldent det skjer - men likevel. No thanks.
Ny tatovering - fortsettelse på armen.

På tirsdag som var hadde jeg time hos Svenni i Lyngdal for fortsettelse på armen, og jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle ha for noe. Jeg hadde funnet frem ett par bilder med noe jeg noenlunde likte, men alt i alt så spiller det ikke så stor rolle så lenge armen blir en fulldekket sleeve til slutt. De fleste tatoveringene jeg har er fra Svenni som jeg er veldig fornøyd med, dermed er det også lettere å ha litt frie tøyler til hva som skal tatoveres. Det ente opp med å bli underarmen, og jeg er så fornøyd med resultatet!Tatoveringen tok rett over 2 timer og kostet 2500. Jeg har allerede bestilt neste time til å fortsette på armen om rundt to uker til, og fremdeles aner jeg ikke hvordan jeg vil ha den så det blir spennende å se etterhvert som alt er ferdig. For å finne mer info om Svenni eller tatoveringene han har tatt kan du klikke deg inn på facebook siden hans HER :)

Jeg har en del ting jeg skal få ordnet idag så det er bare å kicke i gang denne torsdagen. Dere får ha en good one :)
Glede er..

.. å glede andre <3Mens lillesøsteren min var hos tannlegen idag tok jeg meg en tur rundt i Flekkefjord for å kjøpe inn sjokolade, kort og roser til to gode venninner som bor der, og la det klart ved døren til de kom hjem fra jobb. Jeg er så glad, heldig og takknemlig som har så mange gode mennesker rundt meg. Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten.

Etter at lillesøsteren min hadde fått på tannreguleringen sin gikk turen hjemover igjen. Jeg rakk akkurat å få ryddet litt og fullført treningen før jeg ble hentet av M. Snillingen som kjører fra Flekkefjord for å hente meg, lage mat til meg og stelle meg på håret for å så kjøre meg tilbake igjen nå som jeg er uten bil. 
Denne dagen har vært så fin, og nå kjenner jeg meg rimelig klar for å finne senga å få meg litt søvn. Jeg er virkelig på underskudd på den fronten, så tipp hvem som skal sove lenge på søndag? Meeeg! 

Natta dere <3
Girl'crush!

God morgen dere, *gjeeesp*. Tipp en gang om jeg klarte å komme meg tidlig i seng igår? Nope. Jeg må virkelig begynne å tvinge meg selv i seng så tidlig som klokken 9 å snu om denne elendige døgnrytmen som tror den ikke trenger noe form for søvn. Om jeg først klarer å legge meg tidlig har jeg en uvane med å begynne og bla på instagram og vips så flyr tiden.

Jeg kan bruke timesvis på instagram til dagen, og mesteparten av tiden går til "stalking" av jenter, men ikke fordi jeg skal finne ut ting om dem, eller klage på det ene og det andre, men fordi... Jeg blir helt girl crushet! Jeg liker glade og positive mennesker, som spre så mye glede og positiv energi. Slikt gjør meg så glad, og det stråler lang vei av slike mennesker! Jeg liker å se det fine i ting, fremfor å fokusere på det negative, for jeg tviler ikke på jeg er den eneste som er misfornøyd med ett eller annet på meg selv? Så hvorfor ikke droppe det og se i det positive både hos seg selv og andre?

La andre dømme deg, missforstå deg, gå bak ryggen din og snakke dritt. Det utgir kun hvem de er og ikke du.  Aldri tvil på deg selv utifra hva andre måtte mene og si. Deres handling burde absolutt ikke bli noen andres problem. Det er ingenting som gledes mer enn å se andre glade og lykkes med sine mål og planer i livet. Glade mennesker gjør meg glad, og det å glede andre gjør meg ihvertfall glad! 

Nå skal jeg få kommet meg hjem en liten tur å få unnagjort dagens første treningsøkt etter å ha passet på søsknene mine inatt. Etter det skal jeg følge lillesøsteren min til tannlegen en tur. Så får vi se hva denne fine dagen bringer videre. Have a good one :)
Nettshopping @Junkyard

Som jeg nevnte tidligere er formen ganske klein, så hva passer vell bedre enn å ligge på sofaen hos mamma, drikke pepsi max og nettshoppe litt? Jeg koser meg iallefall med det, Junkyard har jo så mye fint fortiden. Høsten er uten tvil min favoritt årstid når det kommer til klærne, de er så friske og fine!

Jeg kom over disse fine rosa adidas skoene og falt helt pladask for dem! Jeg kjøpte nylig en rosa bomber jakke så disse passer jo perfekt sammen. Skoene koster 999, og finner HER.Nå som våren står for tur og sommeren nærmer seg fant jeg denne adidas toppen som passer bra sammen med en høytlivs kortbukse eller et skjørt. Nå er det vell egentlig en bh - trefoil men på en varmsommers dag funker det fint som en "topp" spør du meg. Den koster 299 og finner HER.


 

Jeg har falt helt for fargene hvit, orange og rød fortiden, og da jeg kom over dette freshe settet falt jeg helt. Shortsen koster 349 og finner HER, mens t skjorten koster 299 finnes HER og singletten 299 og finnes HER


Rød fila genser til 799  finnes HER og i svart til 899 HER.

Vans genser - 549, finnes HER. Så enkelt og grei men likevel så fin.For å sjekke mer ut av utvalget Junkyard har kan dere besøke nettsiden deres ved å klikke dere inn HER. De har fri frakt for kjøp over 1000 kr og 30 dagers returrett. Følg dem også på instagram under; Junkyardnorge.
Min nye hår forandring;

Min nye hår forandring fremover er verken ny farge, extentions eller klipp, men å ta vare på mitt eget hår. Det er ingen hemmelighet at det har fått gjennomgått de siste årene, og virkelig trenger enn pause. Sist for et år siden hadde jeg litt lengde på det, mens nå går det såvidt ned til skuldrene, og det som henger der er kun noen tynne hårstrå. Lengden hadde forsåvidt vært ok om det bare hadde vært litt tykkelse på det.

Selv om jeg har mine svakheter når det kommer til farging og forandring, har jeg likevel noen ting jeg er litt flinkere på. Jeg har alltid hatt et stritt hår, og dermed ikke vært en av dem som er avhengig av strittetanga. Uten extentions bruker jeg så og si aldri verken strittetang eller hårføner. Jeg føner og stritter det en sjelden gang kun dersom jeg skal noe, og vil ha håret ekstra rett.

Fremover skal jeg;

Vaske håret sjeldent - Noe jeg allerede gjør. Det holder seg fint med 1 - 2 vask i uka. Skulle det bli krise finnes det jo tørrshampoo.

Føne / stritte det sjeldent - Ingen tvil i at dette gjør stor skade på håret. Dessuten er det like greit å ta det i en flette eller hestehale feks.

Ta ølgjær - Disse tablettene er mirakelkur på boks, de lukter og smaker ikke noe særlig, men jeg merker stor forskjell på de periodene jeg har tatt dette kosttilskuddet frem når jeg har vært tom.

Ikke farge det og ha en liten extentions stopp - Målet mitt er å være brunette frem til sommeren 2018! Nå har jeg vært det i snart 9 måneder, så ett år til burde gå ok. Skal jo ærlig innrømme at det frister å bli blondt igjen, men! Extentionsene jeg har i nå begynner å gå mot slutten, og da er planen å ha en liten pause på 1 - 2 måneder.

Gode produkter - Jeg gikk til innkjøp av Kevin Murphy shampoo og balsam igår etter å ha hørt så mye bra om dem! Allerede idag fikk jeg testet de ut og gir de 10/10. Helt magiske for håret! Jeg startet med å prøve ut serien repair for å så gå videre på den rosa med serum i etterhvert. Disse kjøpte jeg på A frisør i Flekkefjord til 389 per stk. Virkelig å anbefale videre.

Når det kommer til hårkur er jeg veldig glad i olaplex og moroccanoil som jeg kjøper her i Kvinesdal på Picasso. Hører også at de har fått en ny GHD kur som jeg gleder meg til å få testet ut!
Ellers har jeg fått unnagjort treningen idag, tatovert litt på armen og passet på lille broren min. Kjenner formen er ganske klein så jeg er stygt redd for at jeg begynner å bli syk. Æh! Satser på litt hvile resten av dagen gjør susen, så må dere ha en fortsatt fin tirsdag <3
@Ridestore.no

Jeg bestilte en ett par plagg på ridestor sist onsdag og fikk like etter en sms fra de om at min ordre var pakket og sendt. Kun to dager etter fikk jeg hentemelding om at pakket var ankommet postkontoret. Den kundeservicen de har er bare helt amazing! De har gratis frakt og retur, og 30 dagers retur rett. Utvalget på klærne er stort og stilen er bare rå!

Jeg begynte å handle på ridestore etter at kjæresten min gjorde det, og vips har det spredd seg til venninne mine også. Dersom du ikke har gjort det før, så anbefaler jeg å ta en sjekk innom nettsiden dere, HER :)
Jeg bestilte en genser fra dope, en fra New soul og en adidas topp. Trykk på navnet for å komme til direkte link av klærne :)

Imorgen er det endelig tid for noe nytt blekk på kroppen, og jeg gleder meg så til å se resultatet! Håper dere har hatt en fin mandag, natta <3
Be kind.

Mens jeg har holdt på med denne bloggen i over to år nå har jeg vært litt frem og tilbake på hva jeg skal dele, og hvor mye. På mange måter vil jeg ikke brette ut om sårbare ting og opplevelser, jeg vil aller helst holde den positiv og få frem det gode i alt, men det blir jo så feil på mange måter. Jeg vil ikke være en av de menneskene som later som om alt er så rosen rødt og flott, som om livet bare er tipp topp hele tiden, for vi opplever alle kjipe ting og tragedier. Jeg tenker av og til selv at jeg har jo opplevd ekstremt mye, men så blir det litt sånn, har jeg noen grunn til å prate om det? For hvem bryr seg, jeg har jo nesten sluttet å bry meg om det selv. Det går mer i normalen liksom, for min del så er det jo bare slik livet har vært, og det eneste jeg kan gjøre noe med er det som er her og nå, og livet videre.

Jeg prøvde meg en stund på å kun blogge om mat, oppskrifter, trening og slike "basic" ting som ikke er personlige, men det ble liksom ikke "meg", og utrolig kjedelig i lengden. Jeg liker å kunne sette meg ned å la fingrene rable i vei med hva enn det måtte være. Jeg har satt meg selv et ganske høyt mål om å en gang gi ut en bok om barndommen min, men så er det jo ganske typisk meg og sette meg litt for høye mål også, da. Hvem vet?

Det hjelper meg litt med en bekreftelse fra legen at "Du har opplevd mer enn en voksen mann", og ellers i veldig ung alder. Det er nesten litt skremmende at jeg har sett på dette som "normalt", og at livet bare er sånn. For min egen del hjelper det meg og prate om det og kommer meg "videre". For 1,5 år siden skrev jeg et innlegg om barndommen min og fikk så mange kommentarer og meldinger på facebook  og ellers at mange hadde opplevd det samme, deres historier, og at jeg hadde hjulpet dem. Det er akkurat det som gjør meg så glad, at jeg av alle kan hjelpe noen. For hva så om ti leser innlegget og synes det er helt idiotisk om jeg får den ene leseren som fikk noe ut av det, en bedre dag, et annet perspektiv på sin og en lettere tankegang


 

Jeg skal ærlig si at jeg ble litt paff av to kommentarer som kom inn igår og fort følte meg "alene" på en måte. Skal man alltid bare måtte føye alle andre? Nei vet du hva, er det noe jeg ikke skal tillate meg selv så er det slike ting. Så jeg håper dere alle har det fint, for det fortjener dere, alle! Jeg setter så uendelig stor pris på fine ord, kommentarer og meldinger ellers som jeg får fra dere. Tilbakemeldinger på godt og vondt er gull verd. Jeg føler meg så utrolig heldig som har så gode mennesker i livet mitt!

Nå skal denne mandagen bli brukt effektiv videre, for meg er mandagen grunnlaget for resten av uka, så en god start på mandagen gir også en god uke, det håper jeg dere også får :)
Påtvinge sin sorg videre?

Under mitt forrige innlegg "Når er det akseptabelt å ha en langvarig sorg", fikk jeg en kommentar som jeg ville svare mer utfyllende i et eget innlegg, om å påtvinge andre sin egen sorg og jeg ble sittende litt å tenke, for hvordan kan noen oppfatte det slik? Skulle det vært slik hadde verden vært et eneste stort kaos som man aldri hadde kommet seg bort ifra. Det handler jo ikke om det i det heletatt, for hva hadde det hjulpet meg om alle andre skulle deltatt i denne sorgen? Ingen verdens ting, tvert imot ville det jo blitt enda værre igjen. Det er jo derfor man har venner og familie rundt seg - for å bli løftet opp, takle det vonde og komme seg videre. Jeg liker ikke en gang å kalle det en "sorg", for det er heller et savn, et savn som er med i hverdagen noe man bare må leve med, og det er ok, selv om det ikke er ok. Om en person rammes av noe uansett hvor brutalt og forferdelig så går det videre for alle rundt, mens vedkommende bærer på dette. Det går jo ann å respektere hverandre, så lenge alle har det ok? Er det ikke det som betyr noe da?

Poenget mitt med hele innlegget var heller ikke å få frem "sorgen" min, men å kunne respektere hverandre og det gjelder uansett hva det enn måtte være. Respekt folkens... Man får det så mye bedre med seg selv om man snur om den negativen energien til det positive. Har man ikke noe fint å si, eller gjøre så la vær, simple as that. 

Det er jo synd da, men det er jo sånn det blir når ting blir skrevet, noen tolker det på en måte, og noen en annen. Desuten er det jo ganske greit å sitte anonym bak en skjerm men når man først har en mening så burde man jo ærligtalt å stå for den også, på godt og vondt. Det går an å være enige om å være uenige, ikke alt har ett rett / galt svar. Om man skriver navn eller ikke så kommer jo uansett Ip adressen frem, sånn btw :)Ellers håper jeg dere alle har hatt en fin helg <3 Min har iallefall vært helt tipp topp!
Når er det akseptabelt å ha en langvarig sorg?

Jeg har en ting på hjerte som har plaget meg en stund nå, so here we go! Jeg bor i en liten og "intim" bygd. De fleste vet hvem alle her er, noen tror til og med at de vet alt om alle de ikke kjenner også men det er nå så. Denne lille gode, fine bygda våres, der alle skal stå sammen, er det en slags fasade man later som om er realiteten? For virkeligheten er jo ikke like fin og flott, alltid. Er det noe jeg må lære meg, og burde ha lært så er det å bry meg litt mindre om hva alle andre måtte mene og si, for uansett hvor god og snill man kan være så er det viktig å være varsom med sine handlinger og ord, for noen ting sårer og noen ting ødelegger også et menneske. Det gjelder å behandle hverandre greit og ha respekt ovenfor hverandre. Vi er alle ulike, takk gud for det ellers hadde det blitt totalt kaos. Tenk hvor fin verden hadde vært om alle kuttet ut all sjalusi, hat, baksnakk og drittslenging da. Om vi heller alle var glade og positive, hjalp hverandre, gledet seg ovenfor hverandre og bare var, snille?

En annen ting er at det er umulig å ha noe i fred fortiden. Står en bil parkert, jo hvorfor ikke bare sette fyr på den? Det er helt okei at noen har satt fyr på sin egen bil, javell. Men, at noen andre gjør det på en bil de ikke selv eier, eller utfører hærverk, og det gjelder ikke bare på biler, men også i sentrum, lokaler, hus og you name it. Hva feiler det folk? Er det en slik bygd vi vil bo i? Hva om alle passet på sine egne ting, og lot andre sitt være.

I oktober 2015 mistet jeg broren min, dette var et valg han tok og kjørte rett i et tre som er like hvor jeg bor. Jeg var veldig usikker på hvordan jeg ville reagere på dette med tiden, ville jeg alltid kjenne på denne ekstreme smerten hver gang jeg kjørte forbi treet, ville det alltid føles sårt og vondt? Til min store lettelse så gjør det ikke det, broren min valgte dette treet og slik er det bare. For meg, og familien min så er dette blitt et "minne tre". Vi har tett treet som "hans", er det en plass jeg vil gå for å være "nær" han, så er det treet. Minuset med dette treet er at det ligger så sentralt ved veien og i tillegg mennesker som bor rundt. Jeg forstår godt at det er ugreit for dem og ha et "minnetree" like ved hagen som også minner de på om det forferdelige som skjedde den dagen, og at folk flest vil gå videre. Men spør deg selv, hvordan tror du vi som familie har det, tror du seriøst livet bare går videre? Jeg tror, nei jeg vet at ingen kan skjønne hvordan det er å miste broren / søsteren / barnet sitt, foreldrene sine, før det skjer dem selv, spesielt i en så ung alder. Broren min ble kun 18 år gammel, livet hans hadde ikke begynt en gang, og vi fikk så altfor liten tid sammen. Jeg har selv hatt bekjente og venner som har mistet et nært familie medlem som var ungt, jeg har tenkt litt på det som samme måte som at jeg også har mistet pappaen min, men nei. Det kunne ikke sammenlignes i det hele tatt, det finnes ingenting som kan beskrive det enorme tapet og tomrommet som er igjen. Tomrommet som er der HVER DAG.

Det finnes jo alltid de som må stikke nesa si andres ting og ikke har bedre å gjør en å prate dritt og lage dårlig stemning. Jeg vet ikke jeg om de bare har vært heldige å ikke opplevd så mye vondt selv, eller rett og slett ikke eier empati for andre? Noen mener vi som pårørende ikke har noe rett til å bruke dette treet til et "minnested", men på grunnlag av hva? Det står langs veien, eier av kommunen, så hvorfor bry seg? Er det bare for å være vanskelig, eller at en ikke klarer å skjønne at det å miste en gutt på 18 år gammel er helt for jævlig? Greit nok vi setter opp lys, bilder og pynt, men vi rydder også opp etter oss, fjerner ting som er blitt gammelt og holder det fint. Det har hengt bilder på dette treet, både av broren min, et bilde av han og en venn som også døde for noen år siden, og eller ting som venner og familien har laget. Disse har forsvunnet en del ganger, og vi tenkte først det var vinden. Men da vi spigret fast disse bildene, og de fysisk har blitt revet ned, mens "lysene og all den andre søpla" står igjen, da lurer jeg bare på... HVA FAEN ER PROBLEMET? Seriøst, jeg blir så skuffa ovenfor enkelte mennesker.

Jeg har møtt flere forbi kjørende i det jeg har hatt en time out, mennesker jeg ikke kjenner men som er så gode og snille å viser sin sterkeste medfølelse. I tillegg er det kanskje et tegn på å slakke farten litt? For folk kjører som idioter. Jeg har selv vært en idiot på veien i det jeg fikk lappen og jeg blir helt flau! Det er bare idiotisk. Jeg vil påstå at om det hadde hengt bilder av de som har dødd rundt omkring av bilulykker fremfor skilter med husk bilbelter og ditt og datt, så hadde sannsynligheten for at andre senket farten vært større, for folk dør.

For vet du hva? Det er faen ingen som kan bestemme hvor lenge noen skal sørge over noe, og denne sorgen kommer jeg til å ha livet ut, så pass på ditt eget liv.
Repeat, on my mind.

Musikk må være det beste jeg vet, det funker på alt ifra tanker til trening til rengjøring and you name it. Det er ingenting som slår den følelsen av en kjøretur i skinnende sol, men annlegget vrengt på fullt. Det er virkelig livet ass. Favorittene mine som surrer igjen på repeat fortiden er;

Italiobrothers - Summer air (dj gollum feat dj cap UK radio edit)

Tungevaag & Raaban, Clara mae - Wake up alone.

Vidar Villa, Henz - One night stand (Henz remix)

Rae Sremmurd, Madsonik - Black beatles (Madsonik remix)

Flo rida, 99 Percent - Cake.

Calvin Harris, Frank Ocean, Migos - Slide. 

Atmosphere - The loser wins.

Kaveh - Muhammed Ali.

Skei og PT - Kunne vært verre.

Ed Sheeran - New man.

Lorde - Green light.

Ms Williams - Fuck you right back.

Onkl P & de fjerne slektningene - VegasHva er deres favoritt sang / sanger fortiden?
Booket tatoveringstime.

Iih, tirsdag er endelig dagen der jeg skal fortsette på venstre armen min, og som jeg gleder meg! Jeg gjorde nok en feil når jeg begynte litt her og der, for jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal binde sammen alt så det "hører sammen". Heldigvis er Svenni utrolig dyktig å vet hva han driver med, så jeg tenkte å finne fram noe jeg liker, å la han gjøre hva han vil selv. Armen skal virkelig bli prioritert og ferdig før jeg begynner på noe nytt, jeg har jo så mye jeg vil ta men alt til sin tid. Jeg har iallefall google meg noe inspirasjonsbilder, så får vi se hva jeg ender opp med. 


Jeg gleder meg iallefall!
Kickback - Handle og få penger tilbake.

God lørdags morgen dere. Jeg tenkte å starte denne fine lørdagen med et lite tips til dere! For noen år tilbake kom jeg over en nettside som heter kickback og for oss som handler en del på nett, eller i det heletatt gjør det en sjelden gang så er denne siden genial! Du starter med å registrere deg og lage en bruker - noe som er helt gratis og reklamefritt, videre kan du logge deg inn, søke opp nettsiden du skal handle på igjen og få igjen X antall rabatt av summen på bestillingen din. Før fikk du ut et gavekort når du hadde spart opp 400 kr som du kunne ta ut, eller spare videre, mens nå kan du få pengene rett inn på din konto. 

Ikke alle nettsider ligger inne på kickback men de har et enormt utvalg, da jeg bestilte en pakke fra proteinfabrikken i begynnelsen av uken gikk jeg inn via kickback å får igjen 10% av summen jeg kjøpte for i det fakturaen er bestilt. Jeg har flere ganger spart meg opp til både gavekort, og pengene man kan ta ut.

Under er et eksempel på mine siste aktiviteter;

Dato Partner Kickback Status
07.03.17 Proteinfabrikken 99,- registrert
12.01.17 Tights.no 45,- registrert
02.11.16 CDON 95,- godkjent
25.10.16 Gymgrossisten 33,- godkjent
14.10.16 Gymgrossisten 48,- godkjent

Alt i alt har jeg spart 2000 kr på dette i løpet av den tiden jeg har brukt kickback. Dette er ingen reklame eller noe, bare et godt tips til alle nettshoppere. For å komme til kickback, trykk HER.Håper dere får en fin lørdag <3
Taco'fredag!

For å være ærlig så hater jeg følelsen av å være mett, jeg liker bedre "lett mat" som ikke er så mektig, så det å booke en date med mamma og co på bryggerhuset klokken to idag, for å så lage mat til M i syv tiden da jeg fremdeles var stappmett, haha. Jeg hadde et lite håp om at jeg skulle bli sulten igjen til da, snakk om luksus problem egentlig. Uansett, taco fredag ble det men en liten catch up sammen med M. Ingenting er som disse fredagskveldene hjemme, med full avslappning.Jeg er egentlig allerede ganske klar for å finne sengen, men først skal jeg ta inn en liten bonus økt på mølla, bare for å ha en liten grunn til å se litt mer av skam! Jeg er allerede på tredje og siste sesongen, heldigvis hører jeg rykter om en firer! Iiih, bare litt totusen og late, men nå er jeg hektet ass!
Hjemmelaget karameller.

Endelig er det helg, og den skal nytes til det maksimale! Været denne fredagen har jo vært helt fantastisk, skikkelig vårstemning (igjen). Oppskriften på hjemmelaget, sunnere karameller på da være en fin måte å starte helgen på? Disse er iallefall super lette og lage. Det du trenger er;

En boks viking melk, 2 ss smør, 3 ss sukrin melis, 1 ss sukrin gold, 1 ss Fiber sirup og 1/2 ts vaniljepulver.

Ha alt i en bolle og rør det godt sammen. Sett i mikroen på full styrke i 3 -4 minutt og rør godt, gjenta dette ca 5 - 6 ganger. Husk å røre godt i røren mellom hver gang, og pass på at den ikke svir seg. Etterhvert som den begynner å bli tykkere pleier jeg røre oftere for å unngå at det svir seg. Når den er ferdig er røren ganske tjukk og blitt mørkere i fargen. Fordel karamellen utover et bakepapir, matboks eller i noen former og la den stivne i noen timer i kjøleskapet før du serverer. Oppbevares i kjøleskap :)

Denne gangen hadde jeg i nøtter i det karamellen var ferdig i mikroen, og etter at de hadde stått i kjøleskapet noen timer tok jeg over mørk sjokolade på dem.

Nå skal fredagskvelden nytes i godt selskap. Måtte dere ha en riktig god helg <3
Date'time på Bryggerhuset. 

Er det noe jeg savner når jeg spiser ute noen sted så er det et godt utvalg i sunn mat (som også smaker godt og ikke kun er en salat med en kyllingbit, som de gangene M får viljen sin å drar meg med på burgerking), og ikke minst søtpotet på menyen som de sjeldent har rundt her omkring. Det er ingen hemmelighet at jeg forguder denne søtpoteten, den kan jo brukes til alt enten det er pizzabunn eller som fries tilbehør til noe annet.

Heldigvis er vi så heldige å ha bryggerhuset her i bygda, det er ingen tvil i at dette er min nr 1! Resturanten ligger sentralt til i neset / sentrum med adressen; Elvevegen 5 her i Kvinesdal, like langs elva. Et veldig fint sted å kose seg utendørs når våren og sommeren står for tur, ellers er selve lokalet super koselig innvendig også med en hyggelig betjening! 

 
Da lille E var ferdig på skolen startet vi helgen her sammen med mami og Vivian. Valget falt på Club Sandwich, søtpotet <3 Det er så god stemning på denne plassen, alle er så glade og positive. Desuten er jeg endelig gammel nok til å slippe inn på bryggerhuset festligheter! Man slipper inn det året man blir 25, så til tross for at jeg ikke fyller før i desember så kommer jeg likevell inn nå, da finnes det iallefall en positiv ting ved å ha bursdag sent. For her skjer det mye gøy(!)

Besøk gjerne facebook siden deres HER, eller kontakt dem på telefon for eventuelt bestilling på; 38907012

Menyen ser slik ut;
Ha en riktig gode helg dere <3
Oppslukt, bedre sent enn aldri.

Jeg hadde en plan om å få lagt meg tidlig idag, som jeg egentlig har hatt de siste kveldene nå, men imorgen kanskje? Det pleier faktisk å være sånn at jeg dingler meg i seng i tolv tiden i ukedagene, mens i helgene kan jeg komme meg i seng så tidlig som ni, ti tiden, da er det liksom helg og avslappningsmoduset kommer av seg selv.

Uansett, denne dagen startet med frokost sammen med lille E før skolen. Jeg rakk akuratt å få unnagjort en liten treningsøkt med rockeringen og styrke på magen før turen gikk videre til Flekkefjord på et møte, og Lyngdal for å hente bremseklosser til bilen og ordne diverse ting. Siden jeg hadde over 30 mil i Januar, og en ganske dårlig måned i februar på treningsfronten, har jeg bestemt meg for å ha 30 nye mil nå i mars. Jeg fikk ikke tid til mer en 7 km etter at vi kom hjem fra Lyngdal, før jeg måtte hente lille E på skolen og skulle ta resten nå ikveld.

Jeg skal ærlig innrømme at kveldstrening etter en lang, hektisk og slitsom dag var det som fristet minst i det lille E var lagt for kvelden, og en stund vurderte jeg å stupe i seng jeg også, men gud, 3 km - Det klarer jeg! Jeg kan jo ikke gi meg nå, så jeg kom meg på mølla og endte opp med 2,4 mil til slutt! Jeg har blitt helt hektet på skam og måtte bare ha med slutten av sesong to før jeg ga meg. Det er jo en god motivasjon da. Eneste gangene jeg ser på serier / film er på mølla, eller en sjelden gang med venner. Så nå gleder jeg meg til å begynne på sesong 3 imorgen, iih! Jeg har alltid synes skam er så teit, og william liksom? Han er jo så fæl. Vell, så feil kan man ta.Nå er det iallefall på tide å få komt seng i seng, natta <3
Even when I lose, I win.

Noen ganger blir jeg plaget av noe, som jeg ikke aner hva? Jeg vet det ikke gir noe mening, for det gjør det ikke for meg heller. Livet kan være fint og alt er på topp, likevel kan humøret mitt synke ned til, ingenting? Selv om jeg har all grunn til å være glad, ja til og med lykkelig. Dette er noe som plager meg veldig, selvfølgelig, så jeg har prøvd å gjort noe med det for å finne årsaken til hva som ligger bak, for hvorfor blir man lei seg når man har så mange gode grunner til å smile og være glad?

Både legen og andre har stilt meg spørsmålet om jeg ikke tillater meg selv å være glad, for eksempel på grunn av at jeg ikke har broren min her, og dermed føler at jeg må "sørge", være lei meg til evig tid eller no, om dere skjønner? Når jeg får dette spørsmålet tenker jeg... Hallo? Herregud, det er det dummeste jeg har hørt, selvfølgelig tillater jeg meg å være glad, gå videre, bli lykkelig og alt det der, og jeg vet også at er det noe for eksempel broren min vil, så er det jo nettopp det, at jeg skal være lykkelig å ha det fint. Samtidig så klarer jeg det likevel ikke helt, dersom ting går min vei og nye muligheter dukker opp så blir jeg på en måte redd og tar litt avstand? Trekker meg litt tilbake og vil aller helst være alene, iallefall for en liten stund.


 

Problemet mitt er vell at jeg må slappa av litt iblant, men jeg klarer ikke det, for jeg har alltid så mye jeg "må" gjøre. Det er kanskje på tide at jeg jekker ned det "flink pike" syndromet og gir litt mer faen.  Det er helt ok å chille litt, eller ha en dårlig dag, for er det noe jeg har lært meg så er det at det blir bedre.
Random spørsmål & svar;

1. Hva har du på deg nå? En stor genser og bukser.

2. Har du noen gang vært forelsket? Jeg er vell den klisjè typen som tror på kjærligheten.

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Jepp, jeg trodde jeg skulle dø, men her er jeg, i live, har det fint og greier.

4. Hvor høy er du? Aner ikke, kanskje påtide å måle seg igjen?

5. Hva var det siste du spiste? Speltlompe med ost og skinke i ovnen, yam. 

6. Hva var det siste du drakk? Pepsi max, altfor avhengig.

7. Er det noen du savner? Broren min, hver dag.


 

10. Favoritt artist? Altså Onkl P på en soleklar første plass. Ellers er jeg veldig glad i Rae Sremmurd, G-Easy, Kaveh og Nicki Minaj atm. Ja også russesanger så klart som Tix, bek og wallin, solguden osv.

11. Har du piercing? fire, overleppa, tunga og to i navlen.

12. Hva er din favorittsang? Atmosphere - The loser wins og Summer air - Dj Gollum feat DJ cap UK radio edit - Italobrothers.

13. Hvor gammel er du? 24, kan godt stoppe på 25, eller gå tilbake til 20. 

14. Stjernetegn? Steinbukken

15. Hva ser du etter i en livspartner? Tillit. Så lenge ærligheten er der og vedkommende er snill.

16. Favorittantrekk? En stooor genser eller tskjorte.

17. Favoritt skuespiller? Ikke noen spesiell.

18. Favorittfarge? Jeg er veldig for hvit og orange på klesfronten fortiden. Ellers blir det rosa sånn generelt.

19. Høy eller lav musikk? Vreeeng det! Neida, men jeg liker det høyt. Har du et bra anlegg er jeg solgt, eller i himmelen. 

20. Hvor drar du når du er trist? Hjemme bak persiennene, kjøretur i bilen eller til Kristiansand. 

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? Alt ifra 5 minutter til en halv time +. Kommer an på om jeg skal vaske håret som tar tid med disse extentionsene, eller barbere bena osv. Jeg kan være rask, men også innmari treg og da står jeg der uten varmtvann igjen.

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Kommer ann på, somregel 10 min, men kan også ta en time.

23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp? Njeei.

24. Hva fanger din oppmerksomhet? Åpne og snille mennesker. Mennesker som er positive og snakker fint om andre, DET liker jeg.

25. Hva irriterer deg mest? Negative mennesker som snakker dritt.

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Det husker jeg ikke, så det må da være et bra tegn?

27. Når sa du at du elsket noen sist? Nylig. Husk at det er viktig å si til de rundt deg at du er glad i de, for en dag er det plutselig forsent.

28. Hvilken bok var den siste du leste?  Fifty shades, men det er sikkert ett par år siden nå. Jeg kjøpte nettopp forbilde av Sophie Elise så jeg gleder meg faktisk til å begynne å lese igjen!

29. Favorittmat? Søtpotetpizza, søtpotetfries. Ja så lenge det er søtpotet lizm.

30. Hvilken serie så du sist? Bloggerne og skam under dagens økt på mølla.

31. Hvem snakket du med sist? Marta, ikke til å unngå med de ti gangene hun ringer til dagen. Neida, liker det!

32. Hvilken film var den siste du så? Fifty shades darker. Gud, det er jo snart en måned siden jeg så film sist.

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? Amsterdam, Las vegas, Los angeles.

34. Hvor var du sist på reise? Jeg regner ikke med sånne småturer til danmark og sverige så da blir det Tyrkia i 2013. Gud, jeg trenger en ferie.

35. Hvilken sport gjorde du sist? Løping.

36. Når kysset du noen sist? idk?

37. Når ble du sist fornærmet? Eh. Før tok jeg alt til meg og ble fornærmet av det minste. Nå gidder jeg bare ikke bry meg. Jeg er trygg på meg selv og lever mitt eget liv, så kan heller andre måtte mene hva de vil, så lenge jeg er glad B-)

38. Hva er favoritt godteriet ditt? Karamell og krokanrull.

39. Er foreldrene dine gift eller skilt? De var samboere og flyttet fra hverandre. Siden den gang har jeg kun hatt en mamma, men hun funker som en pappa også.

40. Hva er favoritt smykket ditt? Jeg liker ikke smykker egentlig. En choker er fin da, eller om man har fått et smykke av noen som betyr noe.

41. Har du et crush? Onkl P ofc.

42. Når var du med noen sist? Nå.

43. Har du en frykt? Jeg er vell den typen som frykter alt og tenker på alt og alle. Alle de menneskene som ikke har det greit og hva de måtte oppleve. Jeg blir så utrolig lei meg av det. Jeg skulle ønske at alle i hele verden bare hadde det fint, i det minste alt de trengte. Det er helt forferdelig å tenke på alt som skjer, og hvor ufattelig urettferdig livet kan være.
Snickerskuler.

God morgen dere, håper dere har fått en god natts søvn. Vi er allerede kommet halvveis i uka, og siden noen liker å kalle onsdagen for "lille lørdag", tenkte jeg det passet bra med en søt og seig oppskrift, nemlig snickerskuler. Jeg har laget disse en gang før for en stund siden, og bestemte meg for at det var påtide å lage de på ny igjen. Disse kulene er sunne, fulle av både protein og fiber.

Det du trenger er; 50 gram fibersirup clear > 25 gram sjokoladeprotein > 2 ts kakao > 1 ss sukrin melis > 25 gram salte, hakkede peanøtter. 


 

Ha fibersirupen i en kjele og varm den opp til den såvidt begynner å boble, for å få konsistensen mer flytende. Deretter tilsettes de tørre ingrediensene, videre kna du deigen godt sammen. Ta litt kaldt vann på hendene og form til kuler, før de settes i fryseren en liten stund til de får satt seg og bli fastere i konsistensen.Ha en fin onsdag <3
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits