Weightless magi.

Er det noe jeg virkelig hater, så er det å gå i bukser. Jeg kunne kanskje tvinge meg selv til å gå i bukse for en dag, mens i det jeg kom inn døra hjemme, var den alt av igjen! Mye av grunnen er ganske enkelt at jeg synes det er veldig ubehagelig å gå med. Personlig synes jeg det er finest når buksa sitter stramt, og dersom den for eksempel er stiv i stoffet, så kan du jo tenke deg selv? Det finnes også uendelig med bukser som ikke sitter fint på, som gjør at jeg bare føler meg som en svær pære i en plastpose. Nei, bukser er virkelig ikke min ting, eller det var i alle fall ikke det, frem til?..

For en tid til bake siden ble det mye snakk om de fantastiske "rumpebuksene" fra Weightless. Det tok meg flere måneder før jeg gjorde et forsøk på å bestille hjem en bukse selv, mye fordi bukser som oftest burde prøves for å komme frem til rett størrelse, og det hele virket bare så "stress", når buksene også kostet såpass mye som de gjorde. Men tvert i mot! Jeg har aldri opplevd en så god service fra en nettside før!

Jeg har ikke styringen på hvor mange bukser som jeg har bestilt hjem, som jeg har sendt tilbake i retur dersom den for eksempel har blitt for kort, eller fargen feil osv, og det har aldri vært noe problem! De betaler frakten til returen, og dersom du allerede har betalt får du pengene tilbake på konto, eller fakturaen slettet om du vil returnere varen.

Dersom du vil prøve ut buksene men er usikker på hvilken størrelse, tenkte jeg å komme med en liten guide. De finnes i ulike typer som WR.UP skinny, WR.UP straight, WR.UP peitete og med ankel zip. Selv er jeg veldig lang, og ut av erfaring er det "skinny" buksene som passer best til meg for å ikke bli for korte, men de med ankel zip går også an, men da blir lengden kortere og buksa strammere. Det står veldig greit forklart på nettsiden på hver av buksene angående formen på buksa, om den er full lengde eller 7/8 lengde for eksempel. Selv bruker jeg samme str som jeg gjør i andre bukser. Forskjellen på skinny og straight leg er at skinny er mer slim rundt anklene, mens straight er stor rundt anklene. Hvis du ser på bildene på weightless ser du stor forskjell på anklene.

Disse buksene koster litt, men er så absolutt verd hver eneste krone! Jeg vil tørre å påstå at disse buksene skal passe til alle slags "typer", og har hørt de funker bra dersom man går gravid også.

Selve buksene har en "gummi linje" rundt livet på innsiden som gjør at buksene sitter som et skudd, uten å gli ned hele tiden. Kan du tenke noe mer irriterende enn å gå å heise på buksa hele tiden, eller føle den sklir ned og ikke sitter på plass? Ikke nok med at dem sitter som et skudd, så er de også helt magiske å gå med, man merker egentlig ikke at man har bukser på, fordi de er så myke og gode i stoffet, akkurat som en vanlig tights, bare at de er mye finere. De passer både til hverdag og til fest, til og med som et "koseplagg" dersom du bare skal være hjemme også. Jeg lyver ikke når jeg sier jeg er innom nettsiden hver eneste dag og sikler etter buksene, spesielt nå som de har fått inn så mange nye i vår kolleksjonen sin.

Noe som er typisk oss jenter at vi "aldri" har noe å gå med, dersom vi skal noe. Jeg har ofte funnet ut nettopp dette, jeg skal ett eller annet, men har "ingenting" og gå med. Der er weightess en løsning, buksa er som regel i postkassen allerede 1 - 2 dager etterpå.

Jeg forguder nesten disse buksene som om du skulle vært mine egne barn! Alle jenter burde virkelig ha en slik bukse, jeg lover deg du blir overasket. :) Jeg er helst frelst, og vil tro de som kjenner meg er dritt lei av å høre om "har du sett den nye buksa de har fått inn! De blir neppe heller overasket når jeg sier jeg venter hjem en ny i posten, ehe... Kontoen min er ikke like glad for det, som meg!
Klikk den inn på Weightless for å se det gode utvalget, de selger blannt annet også treningstøy og sokker. Benytt deg av påsketilbudet med 15%, eller sjekk ut rest salget med opp til 40% :)
Bollesøndag.

Er det noe jeg ikke kan si nei til, må det være nettopp boller, i alle slags varianter! Finnes det noe bedre, spesielt når dem er ferskende nystekte rett fra ovnen, mm! Jeg har jo også en sønn som er veeeldig glad i kanelboller, dermed blir svaret som regel nettopp det når jeg spør om vi skal bake noe.

Jeg for min del holder meg til de "sunnere oppskriftene", som dessverre ikke alltid faller like godt i smak hos lille ea. Jeg bestemte meg dermed for å prøve ut en annen oppskrift, hentet fra bloggen Fitfocuse.

Det du trenger i oppskriften er; 1 kg fibra fullkornsmel - 25 gram gjær - 100 gram sukrin gold - 50 gram smør - 5 dl melk - 1 egg.

Start med å varme melken og smøret hver for seg til romtemperert, rør deretter i gjæren. Videre tar du i egget, sukrin gold og deretter melet. Elt dette godt sammen til en luftig og god deig, og la den heve en time før du baker dem ut. Bak dem som du selv vil ha dem, enten du vil ha vanlige boller, sjokolade boller, rosinboller, kanelsnurrer, skoleboller, etc. Smak og behag! Fantasien setter ingen grenser :)

Gjerne etterhev dem i 30 minutter, før de stekes på 200 grader i ca 15 min.
Burde prøves :) Ha en fin søndag så lenge!
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits