Ting jeg vil bli bedre på;

Trening og kostholdet - Jeg vet ikke hvor lenge jeg har sagt dette nå, men gud NÅ må det bli bedre. Kondisjonen går helt okei, men når det kommer til styrketreningen er jeg heldig om jeg gidde en økt i uka, og kostholdet... Enten spiser jeg lite, eller for mye, og som oftest helt feil. Det er blitt en liten ond sirkel jeg har havnet inn i, som virkelig er på tide å melde seg ut av.

Legge bort mobilen - Jeg hadde en periode der jeg logget helt av, slettet appen til facebook og klarte å holde meg unna en dag eller to før jeg gadd å stikke innom, samme med insta og snap. Altså til tider kan jeg være tidenes snap dronning og snappe som en galning, og insta? Jeg bruker sikkert timesvis på dagen på å scrolle nedover.

Get shit done - Før skrev jeg alltid lister for meg selv med alt som skulle gjøres og fikk det gjort fortest mulig, mens nå har jeg blitt veldig flink til å drøye det, helst lengst mulig og altfor lenge. Herregud, jeg har hatt et bremselys på den ene bak lykta på bilen som jeg manglet å få fikse, før den ble eu godkjent. Vell det gikk så langt at jeg mistet skiltene fordi jeg er for, lat rett og slett. Imorgen er den heldigvis på veien igjen, håper jeg! I tillegg begynte jeg å male taket i ganga i begynnelsen av påsken og det kom ikke lengre enn et halvt strøk, og slik er det blitt stående. Sooo... yeah

Ta vare på tiden og leve i nuet - Jeg må virkelig slutte å bekymre meg for alt mulig og gjennomtenke ting gange 1000. Jeg må slutte å tenke frem og tilbake, hit og dit, og jeg må slutte med å la tiden fly forbi i mobilskjermen. Livet er jo så fint, og jeg opplever så mye bra - hvorfor ikke bare nyte det?Sist men ikke minst... SØVN! Jeg har sklidd helt ut og kommer meg aldri i seng fortiden. Klokken bikker fort over midnatt før jeg tenker på å komme meg i seng, og med det sier jeg god natt, iallefall snart B-)
Nyeste tatoveringene.

Siden sist har jeg fortsatt mer på armen og er herved sånn ca helt ferdig med underarmen. Bare litt igjen på overarmen så er den en fulldekket sleeve. Iih, bedre sent enn aldri. Det er Svenni i Lyngdal som har tatt alle på armen min, og jeg er så utrolig fornøyd med arbeidet han gjør! Jeg føler tatoveringene mine gjør meg mer til "meg", og jeg angrer ikke på noen. Selv synes jeg de er så fine, og ville aldri vært foruten.

Jeg har så mange planer fremover på hva det neste blir etter armen er ferdig. Jeg skal blant annet ta en minne tatovering av pappa og broren min, hva og hvor er hemmelig, videre skal jeg pynte litt mer på høyre benet der jeg allerede har en ifra før, det blir også etter broren min, og tankene jeg har rundt er så spennende. Jeg gleder meg skikkelig til den dagen jeg skal gjennomføre det(!) Men enn så lenge blir det en liten stund til, enda. 

Håper dere får en fin torsdags, folkens <3
Spontan leppefylling.

I det jeg scrollet nedover facebook på fredag la jeg merke til at Linettshudpleie hadde publisert en status om en ledig time hos Kari morgenen etter. Fristelsen til å ta timen var der, men jeg bestemte meg for å ikke tenke noe mer på det. Senere denne fredagen hadde jeg en liten jentekveld hjemme med to av mine gode snupper fra Flekkefjord. Vi begynte å snakke om denne ledige timen, og før jeg visste ordet av det hadde jeg allerede sendt en melding til Linettshudpleie i håp om med at jeg skulle få det. Med tanke på at det var så sendt på kvelden regnet jeg med den allerede var tatt, og i det jeg la meg hadde ikke meldingen blitt lest, selvfølgelig.

Da jeg våknet lørdagsmorgen hadde jeg fått svar om at jeg fikk timen - og slik ble det! Det er over 1,5 år siden sist jeg fylte noe i leppene, og jeg har lenge klødd i fingrene etter å bestille meg en time for litt påfyll. Jeg vet godt selv at leppene mine er store, men det er slik jeg liker de. Timen ble spontan, men valget er godt gjennomtenkt, i flere måneder nå.I tillegg til at leppene er fylt har jeg også PMU som jeg tok for et halvt år siden. 

Det er flinke Kari Bjelland som fylte leppene mine denne gangen, første gang jeg har vært hos henne og jeg er så utrolig fornøyd. For en dyktig dame. Kari er en kosmetisk sykepleier som er hos Linettshudpleie ca en gang i måneden. Jeg er vant til at sprøyter blir brukt der jeg får 20(+) stikk som tester smerteterskelen min godt, men hos Kari ble det brukt kanyle, det vil si hun stakk et hull, videre tok hun inn en lang nål gjennom leppa og fylte. Vi ble enige i at leppene mine er store nok, men at de trengte litt korrigering for å få de helt rette og vippe opp formen litt. Spesielt på den siden jeg har piercingen får jeg et heng. Så vi fylte kun nede på venstre side og oppe på høyre side. Jeg er så fornøyd med resultatet selv.

Kari holder til i luramyrveien 1 i Sandnes, besøk facebook siden hennes HER -  Linettshudpleie holder til i Austerdalsveien 7 her i Kvinesdal, besøk facebook siden deres HER.
Pangstart på uka!

Jeg startet mandagen med å slumre de fem alarmene så lenge jeg kunne før jeg måtte stå opp som var ti minutter før jeg måtte kaste meg i bilen for å kjøre til Flekkefjord på jobb. klokken gikk fort fra 08 til 12, før de neste timene frem til 16 gikk i sneglemodus. Planen var egentlig å stå opp tidlig for å trene før jobb, men etter lørdagens festligheter kunne jeg bare glemme det. Som oftest går det helt til torsdag før kroppen fungerer "normalt" treningsmessig, og der ligger vell grunnen til hvorfor jeg som oftest pleier å holder meg til en gang i måneden - Meeen det var så verdt det!

Heldigvis hadde jeg en avtale med søskenbarnet mitt om å gå en tur like etter at jeg kom hjem fra jobb, som ble opp til dammen - rundt hjemlestad og ned hengebroa. Videre hadde jeg en avtale med mitt andre søskenbarn om en tur til dyreknuden. Den jenta har jo blitt en racer på toppturer så når vi er på vei ned spør hun om jeg har planer? Eeh, nei - okei vi tar orresteinen også! Allerede på vei opp til orresteinen fant vi ut at vi avlutter med varden også! Vi var egentlig så godt i gang, og siden vi ikke hadde vært med hverandre på noen dager så hadde vi mye å oppdatere hverandre på så vi pratet bort hele tiden og la egentlig ikke merke til at vi gikk, og gikk. I det vi kom ned fra varden avsluttet vi turene med en tur rundt heldalen også! Altså jeg gikk hjemmefra i fem tiden, og var hjemme klokken tolv, sovnet som en sten i 8 timer før jeg våknet av meg selv og har nettopp hatt en mil på mølla.
Merkes på mystoryen min at sommeren nærmer seg. Hehe, neida, joda. 

Om litt skal jeg videre til varden sammen med M, før jeg har lurt med en kompis på en liten tur før jobb! Håper dere får en super dag dere <3
Jentefredag <3

Endelig frihelg, og ikke nok med det så startet den med en aldri så liten jentekveld sammen med girlsa <3 Timene bare flyr avsted med disse jentene, og jeg storkoser meg i deres selskap uansett hva vi finner på. De er jo også favoritt jentene til E. Alltid stas med besøk av disse <3


Søtpotetpizza; 350 gram søtpotet (ca en stor søtpotet) - 1 Egg - 120 gram mel (brukte en blanding av fibra fullkornsmel og havremel) + Litt krydder.

Skrell søtpoteten og mikrobak den i mikroen til den er mør, ca 10 min. Mos den så med en stavmikser, eller i en foodprosessor til en klumpfri søtpotetmos. Tilsett egg og tørrvare og bland sammen. Smør røra over en langpanne med bakepapir. Forstek på nederste rille i ovnen på 200 grader i 10 - 15 minutter. Avkjøl før du tar på fyll for å ikke få bunnen "myk". Personlig synes jeg den smaker best når du steker bunnen dagen før du skal ha pizzaen. Fyllet bestemme du selv ;)


Ser ut til at dette blir en bra helg, håper dere får det samme ;*
Pro'pud favoritt.

Bare en dag igjen til helg, og denne helgen tar både jeg og lille E oss fri fra imorgen av. Det skal bli godt å tilbringe masse tid sammen før han reiser opp igjen til pappaen sin på søndag. Den uken vi har sammen går så ufattelig fort, mens den uka han er borte går skikkelig langsomt. Skulle virkelig ønske det var omvendt! Her gjelder det bare å utnytte tiden til det fulle. Vi har iallefall noen koselige planer for den kommende helgen.

Ellers er jeg blitt helt hekta på pro pud. Jeg liker ikke vanlig sjokoladepudding og slikt, men disse - Ohyes! Jeg har lenge vært stor fan av sjokoladesmaken, men etter å ha smakt karamellen igjen er den en ny favoritt. Disse er så utrolig gode, spesielt sammen med frukt og bær, eller salte nøtter. Er det egentlig noe som slår kombinasjonen av søtt og salt, egentlig?

Ha en fin torsdag <3
Kake i en kopp.

God morgen dere <3

Onsdag også kalt lillelørdag og allerede halvveis i uka gitt. Tenkte jeg skulle stikke innom for å tipse dere om denne micro kaken som enkelt lages i en kopp ved bruk av Cake in a cup posen og litt vann, plutselig har du en god og fersk sjokoladekake i hånden med et greit næringsinnhold. Veldig greit å ha liggende om man plutselig får besøk eller bare lyst på noe søtt. For denne er mektig!


Nå er skolen igang for lille E, og jeg har en ny dag på jobb foran meg. I morgen har vi nemlig en stor dag på Cubus, BIG SMILE! Det kommer til å bli en hektisk men bra dag. Det er de dagene som det er mange kunder og dagen går i ett i kassa som er mine favoritt dager.  Håper vi ses der, @Cubusflekkefjord :)
Dagen starter bra;

Jeg har sovet godt inatt, startet dagen bra med en god treningsøkt etterfulgt av en god frokost sammen med E. Han er hekta på pølsr fortiden og jeg på eggerøre, dermed ble det en blanding av begge deler. Han har sin siste fridag før skolen begynner imorgen, mens jeg begynner på jobb igjen idag og skal straks gjøre meg klar til å ta turen til Cubus. Men først skal vi ta en liten tur sammen ute, før han skal kose seg hos besta mens jeg er borte noen timer.Håper dere får en fin tirsdag <3
Uken som gikk;

Akkurat nå; Nettopp fått trent litt, jeg kjenner jeg har tatt meg en liten "ferie" fra treningen i påsken, for å si det mildt. Jeg må virkelig skjerpe meg. Kondisjonen er jeg god på (på mølla, haha), men den styrketreningen har jeg mistet helt sansen for siden 2013? Jeg må snart finne lysten der, jeg vil jo ha skikkelig @$$ og flat mage!

Ukens opptur; Hele uka var egentlig helt tipp topp! Jobbing, trening, venninnekos, bilfyll, påskefest og litt avslappning med familien!

Ukens nedtur; Det som skjer når man drikker alkohol, iallefall for min del... Lenge siden jeg har vært sååå dårlig, men det var verdt det så jeg skal da ikke klage. Neste gang skal jeg heller planlegge dagen derpå så jeg slipper å ligge helt død.

Ukens tanke; Man strever etter å beholde noe bra, men plutselig finnes det noe bedre. Hvorfor gidde å grave etter gull om man kan finne den rundt svingen liksom? Neida, var ikke meningen dere skulle skjønne det, bare jeg endelig klarte å skjønne det sjæl'az.

Ukens cravings; Proteinbarene. Herregud, er det mulig. Jeg har spist meg kvalm på disse så det er på tide å sette en stopp der.

Ukens Serie; Jeg har vell kun sett på paradise hotel og bloggerne mens jeg har trent på mølla denne uka. Sagt det før og jeg sier det igjen, jeg digger Anniken og måten hun setter ord på all dritt her i livet.

Ukens høydepunkt; Hm, det må bli onsdagen når det ble en spontantur ut. Jeg klarte å motstå en skikkelig drikketur til Danmark og var fast bestemt på å bruke påsken til jobb og trening. Men i det jeg hørte drikking i van var jeg solgt. Jeg kommer aldri til å bli for gammel til bilfyll. Det var iallefall verd det, for gud så gøy det var!

Ukens beste bilde;


Jeg digger mennesker som man kan snakke med om livet, ting som betyr noe, ting som gir mening, noe vi blir smartere av, lærer av - Noe vi forstår. Altså finnes det noe kjedeligere enn å prate om været eller andre overfladiske ting?

Ukens mest spilte sang; Acan 2017! Det eneste jeg hørte når jeg skulle velge sang på lørdag var "Neeei, ikke acan!!" 

Ukens trening; Kunne vært bedre, men jeg fikk mila noen dager, tur til frøytlandsvarden ++, så helt ok.

En frihelg var nok for min del, kjenner jeg! Nå er jeg suuuper klar for jobb imorgen og kicke i gang denne uka en dag senere enn vanlig! Jobb, trening og EA kos <3 Håper dere får en bra en ;)
Bedre med en god trekant enn en ond sirkel.

Vi bryr oss for mye om de som ikke bryr seg og for lite for de som bryr seg.  Vi tar ikke imot dritt fra våres trofaste, mens vi står og tar imot massevis av de som behandler oss som dritt, gang på gang i en evig repeat. Vi stoler for lite på de med tillit og for mye på de som ikke er fylt med noe annet enn løgn. Hvorfor? Hvor vanskelig er det egentlig å sette ned foten på at dette ikke er greit? Jeg liker å være snill og god, men jeg er også så dritt lei av å være snill med de menneskene som ikke er det samme bak ryggen min, tørke tårer av de som har forårsaket mine, hjulpet de som har dratt meg ned og vært der for de som aldri var der for meg. Det virker som om de nye århundrene der løgn er blitt den nye sannhet,  kjærlighet er et sitat og lojalitet er en tatovering? Unnskyld har blitt ett ord som kan fjernes fra ordboka eller iallefall burde komme med en forklaring, for hva er vitsen når det ikke gir noe mening, når det samme skjer igjen?

Er det ikke rart hvordan vi selv kan sitte igjen med dårlig samvittighet og skyldfølelse, når det er noen andre som har gjort oss vondt? Når noen viser deg sitt virkelige "jeg", gang på gang - Ta det til deg, ikke prøv å unnskylde det. La maleriet holde seg orginalet uten at du kladder det til. Vi har alle muligheten til å rette opp i ting man gjør galt med noen, eller noe - Forkjellen er bare om man gjør det.

Jeg har alltid strevd etter å være dette "gode" menneske som alle skal like, prøvd å gjort alt rett, men det blir alltid feil for noen. Det handler om å skille ut hva og hvem som er viktig og ikke. Hvordan noen behandler deg er rett og slett bare hvordan de føler for deg. Livet er for bra til å la andre påvirke det så innmari negativt. Du er din egen lykkesmed, vet du.
Bananbrød;

Det du trenger er; 3 modne bananer > 2 egg > 2 ss yaconsirup > 1 dl melk > 250 gram havremel > 2 ss sukrin gold > 2 ts bakepulver > 1 ss kanel > 1 ts vaniljepulver > 1 ts salt > 70 gram mørk sjokolade.

Start med å mose bananene med en stavmikser, før du tilsetter egg, sirup og melk. Rør det godt sammen og tilsett deretter de tørre ingrediensene. Hakk sjokoladen i små biter, og ha det meste i røren, mens noen strøs over toppen på brødet. Fordel i ei brødform med bakepapir i. Stekes i ovenen på 180 grader i 50 minutter.


Håper dere har hatt en fantastisk fin påske alle sammen og nyter siste rest! Det har iallefall jeg hatt <3
ADIDAS @JUNKYARD

Hjemme er den plassen jeg kan stå i undertøyet å spise protein kjeksene mine mens jeg failer på rappingen til "black barbies" og svitsjer over til eminem som blir litt lettere å holde flyten i - Jea can't rap for shit - Nicki send me some tips ;))

ADIDAS JAKKE HER - ADIDAS TOPP HER. Begge fra Junkyard. 
Mitt lille one night stand.

Denne dagen fortjener denne overskriften. Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller riste på hode å lure på hva som går av folk, men jeg velger førstenevnte og ler litt for meg selv. Er det lov å si herregud nå? Haha. Tidligere idag får jeg en snap av en kompis av en eller annen fyr som jeg aldri har sett før, som hadde sagt at han hadde "vært på meg". Jeg skjønner ikke helt greia med å sitte på en fest og fortelle ting som ikke er sant, og iallefall ikke om personer man verken har møtt før eller kjenner noe til. Ett par timer senere får jeg en ny snap fra en annen, om jeg er dårlig idag og jeg skjønte ikke helt om snappen skulle være til meg i og med at jeg ikke var ute igår, og brukte natten på jobb på fedaheimen. Det viste seg at en annen person også sier akkurat det samme, altså er vi serr nå eller? Her hjelper det virkelig ikke hvor fornuftig man er, for ryktene kommer jo uansett. Bare så synd for de personen som tror alt de hører, men det er nå så;p

Ellers har dette vært en skikkelig langfredag bokstavligtalt, og egentlig med store bokstaver også. Jeg ble liggende å sove etter nattevakten frem til klokken ett idag, stod opp - malte et strøk på taket i gangen - trente litt og ellers bare slappet totalt av. Kroppen har gitt beskjed lenge nå at den er sliten og tom for energi, men jeg er veldig dårlig til å høre etter på akkurat dette, og pusher alltid videre med jobbing, trening, husarbeid ++. Så idag har jeg kun brukt den på meg selv og tatt livet med ro i mitt eget tempo. Jeg hadde helt glemt hvor digg det faktisk er å bare slappe av helt alene, og ha en dag der man egentlig ikke gjør noe spesielt. Jeg har også tatt helg, og den skal nytes(!)Peace and love, take care aaz.
På mitt beste.

Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg får det til, men jeg er tidenes bonglehode. Jeg er så vimsete av meg at jeg blir nesten flau, for å komme meg noen eksempler siden igår; Jeg parker oss mamma og har med meg noen ting ut av bilen, i det jeg tar fart for å lenge meg ut med hendene fulle og slipper bremsepedalen så triller bilen sakte men sikkert fremover. Heldigvis var jeg rask nok til å få komt meg tilbake før bilen traff garasjeporten av mamma. Jeg hadde altså glemt og tatt den fra "drive" til "park". Jeg går inn med tingene og kjører hjem, men nøklene til huset? De har jeg glemt hjemme, inne. Så i og med at jeg har smekklås er døren låst uansett. Reservenøklene? Joda, de henger også inne i min egen gang. Heldigvis hadde jeg er vindu åpent som jeg fikk klart å klatre meg inn i.

Jeg er også utrolig glemsk, jeg har hørt det kanskje kan komme fra en bilulykke jeg var i, men jeg aner ikke. Det eneste jeg vet at jeg har veldig vanskelig for å huske ting, og bruker flere lapper til dagen med ting jeg skal gjøre, huske på eller hva det måtte være. Sp er jeg på butikken går jeg ofte igjennom de samme plassene ti ganger før jeg får med meg det jeg skal. I det jeg skal gjøre hjem klarer jeg å sette bilen i fri, istedenfor "drive", så hvem står å ruser bilen midt på parkeringsplassen? Joda, skranglekassa mi det. 

Jeg har iallefall klart å fått ryddet huset og handlet inn alt jeg trenger i forhåpentligvis laaang tid fremover. Handling og mye folk er virkelig noe jeg hater, blir så sykt stressa av det. Nå står litt trening for tur, før jeg tar turen på jobb på Cubus. Ønsker dere en fin onsdag, og god påske!
Bio Oil, mirakel på boks.

Jeg husker tilbake til den tiden da jeg gikk gravid og var livredd for å få strekkmerker, noe jeg ikke gjorde. Jeg var veldig heldig som slapp unna det, men å slippe unna strekkmerker generelt er ikke like lett. Det er vell noe vi alle drar på oss på ett eller annet tidspunkt, og helt personlig er det ikke noe som har plaget meg noe særlig. Selv har jeg (hatt?) ganske synlige strkkmerker på lårene, helst på innsiden mens også litt på utsiden av dem, de er der fremdeles og har egentlig aldri vært noe jeg selv har brydd meg om eller lagt merke til. Det er liksom noe av det naturlige med utviklingen av oss mennesker.

Det finnes så mange annonser på nett og produkter her og der som skal hjelpe, både å forebygge strekkmerker og fjerne de som alt er kommet. Som leser av bloggen til Sophie Elise har jeg sett innleggene om bio oil som interesserte meg litt at jeg ga det et forsøk. For min egen del ble det mer et "ork" fordi det var noe kliss, følte jeg - Så det ble til at jeg droppet det, helt frem til nå nylig. Jeg har nemlig holdt meg unna solarium i nesten to år, utenom ett par ganger jeg koblet av etter nattevakt før jobb. Den siste tiden som jeg har jobbet en del er det å ta sol en skikkelig avslappning med påfyll av energi før neste jobb. Så typisk meg da, kjører på med 40 minutter på noen helt nye solsenger som skal være bedre, og booom! Jenta som aldri har blitt solbrent av solen før, uansett om jeg ikke bruker solbrent, er blitt en kokt hommer i solarium. Det gjorde så vondt at jeg følte hele kroppen skulle brenne opp. 

Etter at vi fikk inn bio oil på jobb sa en kollega av meg at den hjalp mot solbrenthet også, så jeg ga det et forsøk og smørte på et tynt lag, og jammen sluttet det ikke og svi, og kort etter gikk huden mer over til det normale. Det er nå 2 - 3 uker siden og jeg har fortsatt med å bruke bio oil etter det, helst hver morgen og kveld men iallefall en gang til dagen. Huden blir som ny av denne olja, det er som om du tar et bilde og redigerer det til "smooth", og jammen meg har ikke strekkmerkene mine på lårene blitt mindre synlige også, mens huden blir helt silkemyk og fin. Denne oljen er virkelig et mirakel på boks  og hjelper på både tørr hud, ujevn hudtone, alderstegn, solbrenthet, strekkmerker +.Man ser det ikke så godt på bildet, men jeg var like rød som en paprika fra topp til tå! Nesa, haka, brystet og lårene var verst. Var sikker på at kroppen skulle brenne opp på et tidspunkt. Heldigvis gikk det bort så fort jeg tok på en god krem og bio oil. Den er veldig drøy i bruk og varer lenge. koster rundt 129 og kan fåes kjøpt på blant annet Cubus hvor jeg kjøper min, i og med at jeg jobber der. Verd å prøve ut :)

Dere må ha en fin tirsdag <3 Her skinner solen i alle fall, selv om dagen skal bli brukt på trening, tatovering og jobb! Satser på den kan holde seg til fridagene mine også :)
Tights bestilling og mid season sale.

Riktig god søndag dere, hatt en fin helg? Det har iallefall jeg, og nå er jeg mega klar for en ny uke! Bare fem små dager på jobb før jeg tar helg, og den skal brukes til maaax chill, og trening! Nettopp det har det blitt lite av denne helgen, æh! Jeg har iallefall bestilt meg en motivasjonspakke fra Tights hjem i posten. Jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte nytt treningstøy, det er snakk om år og dag siden så det var virkelig påtide.


Jeg falt helt for dette rosa settet fra "We are fit". Sports bh HER til 399 og tights HER til 699.

Jeg bestilte også proteinbarer fra Questbar og nutramino, sukrin melis og selvfølgelig... protein kjeksene. Jeg er blitt heeelt hekta på de kjeksene. Burde egentlig ikke ha de tilgjengelig... heh!
 


Ellers har tights fortiden mid - season sale med en rekke av gode tilbud! Verd å ta en titt :-)
Helgens handlekurv;

Riktig god lørdag, dere! Dette innlegget skulle egentlig ha blitt publisert igår, men siden blogg,no ikke var så samarbeidsvillig på bildeopplastningen gikk det seg ikke til før idag. Jeg er veldig opptatt av å ha det ryddig rundt meg, også i kjøleskapet. Er det noe jeg får helt hetta av så er det å titte innom en tur i mamma sitt, for der finnes det ikke noe system på noe som helst. Det ser ut som om tingene er blitt kastet inn, i en skikkelig flystyrt. Hehe, da må Jea til å fikse litt ;)

Selv om jeg hater å dra på butikken for å handle, spesielt når jeg skal ha mye så prøver jeg å holde meg til å handle en gang i uka, og heller planlegge i forveien hva jeg vil trenge for de neste dagene. Da slipper jeg alle disse småturene på butikken for småting. Det er så mye lettere å kunne spise regelmessig og sunt også når kjøleskapet er fullt av et godt og ferskt utvalg. De dagene jeg nettopp har vasket ut av kjøleskapet og handle inn nytt så er det nesten så jeg ikke tørr å røre noe, neida - men det er så diiigg! Mine "må ha" varer er uten tvil egg, melk, havregryn og ultimoo - med det kommer jeg langt.Påskeuka mi skal tilbringet på jobb frem til fredagen, DA tar jeg meg en liten langhelg helt til tirsdag! Gud det skal bli hærlig. Dermed skal morgendagen brukes til planlegging og matlaging for de kommende dagene. Alt blir så mye enklere når ting ligger tilrette på forhånd, synes jeg.
Fredagsburgeren;

Vi hadde en utrolig fin og koselig fredag igår. E hadde med seg hjem en venn fra skolen, så til middag ble det hjemmelaget hamburger og bacon. Det slår somregel aldri feil hos barna. Til tilbehør hadde vi søtpotetfries, grove pitabrød og salat til. Burgerne lages veldig enkelt av karbonadekjøttdeig, egg og krydder, før de formes og stekes. Dersom man er alergisk mot feks egg går det fint ann å droppe egge, og kun mose karbonadedeigen med en stavmikser, noe vi gjorde igår.Nå går turen straks videre til jobb. Nyt helgen deres <3
Pastasalat;

Riktig god fredag dere, noen har kanskje tatt helg, mens noen har påskeferie? For min del står jobbehelg nr 4 for tur og det gleder jeg meg til!

Jeg fikk plutselig skikkelig cravings på pastasalat her om dagen, og ikke skjønner jeg hvorfor. Jeg liker egentlig ikke pasta noe særlig, uansett hva man kombinerer det med, men det er nå så. Jeg fikk iallefall sendt melding til mamma etter "oppskriften" hun bruker, selv om man kan lage denne salat just som man vil. Jeg brukte iallefall;


 

1 boks rømme - 1 pakke remulade - fullkorns pasta - 1 boks mais - 1 rød paprika - 1 liten purre - 1 boks skinke - kylling - 1 isberg salat.

Kok pastaen, skjær kyllingfilene i biter og stek dem, skjær opp paprika, purre, skinke og salat og bland alle ingrediensene godt sammen, voila!

Tidligere idag var jeg å leverte bilen på verkstedet, krysser fingrene for at de finner ut hvorfor lysene utvendig driver disko og ikke som oftest ikke funker. Lille E har med seg hjem en venn fra skolen så nå er det leking for fullt!

Ha en fin fredag dere <3
Havregrøt favoritt.

God morgen dere <3

Før hadde jeg en periode på rundt to år der jeg hadde havregrøt til frokost fast hver eneste morgen, gjerne også flere ganger i løpet av dagen. Det er så sunt, godt og mettende og kan varieres i det uendelige. Mine topp tre er med blåbærsylt - Peanøttsmør og banan eller toppet med sjokoladeproteinpulver utrørt i vann. Yam!

Dere må ha en super torsdag så lenge <3
short hair don't care

Ooog vips så ble det noen dager siden sist innlegg. Gud hvor dagene flyr, hvor tiden egentlig blir av aner jeg ikke. Det må da tyde på noe bra? For mye har skjedd på disse dagene, heldigvis kun på den positive siden. Det er noe med det når det blir lysere og varmere ute, som gjør at livet automatisk smiler. Jeg storkoser meg om dagen med "hverdagslivet" mitt og rutinene jeg har, tiden går for det meste til jobb, trening og E. Jeg har alltid skrevet "lille E" tidligere, men i og med at han allerede fyller syv år i juni føler jeg ikke han er så liten lengre. Fine gutten min som vokser seg til <3

Jeg har lenge vært skikkelig lei av extentionsene, det å bestandig ha noe i håret, som med tiden har tustet seg til store fuglereir har irritert meg grønt for å si det mildt, så i sist uke tok jeg frem tangen og klemte ut microringene. Det er hele to år siden jeg har hatt et opphold uten extentions, og med alt jeg har gjort med håret på den tiden trenger det en solid pause og en god reparering. Håret er ikke lengre enn til skuldrene nå, såvidt, som vil si det har "krympet" en del siden jeg begynte å hærje med det. Det er ingen tvil i at jeg liker det best langt, men gud det var digg å få det kort akkurat nå! Så spørd det bare hvor lenge jeg klarer å holde meg.Nååå blir det snart sengen for min del, kjenner jeg! Natta <3
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits