Rundstykker av havre.Åh, god morgen! Jeg var så heldig å bli sovende helt til halv ni, da ea enda ikke hadde våknet. Det er ikke så ofte at han må bli vekket i den siste tiden, da han har blitt en skikkelig morgenfugl.

Til frokost ble det hjemmelaget rundstykker som vi laget sammen på søndag. Oppskriften er så enkel som;

- 4 Egg.

- 1 Boks mager kesam.

- 6 Dl havregryn.

- 1,5 Dl havremel.

- 1 Ts bakepulver.

Og litt melk dersom deigen er tørr, jeg har aldri hatt behov for det. Jeg moser alt med en stavmikser, og former dem til rundstykker på et bakebrett. Stekes i ovnen på 200 grader i ca 18 min. I mine har jeg også i rosiner, da synes jeg de blir så mye ferskere :)

Nå skal vi ta turen til barnehagen før jeg skal få brukt dagen effektivt, i alle fall prøve!

Ha en fin onsdag så lenge :-)
Juvederm påfyll.

Åh, finnes det noe bedre en roadtrip i godt selskap, god musikk og fint vær? Kjøreturen blir rene leken da!

Det er som sagt ca 6 måneder siden sist besøk på klinikk Ree, så i dag ble det litt påfyll i leppene med juvederm. Jeg blir helt fasinert over hvor dyktig Tove er! Det er som om hun leser tankene mine om hva mine komplekser er, og hvordan jeg vil ha det før jeg kommer til ordet selv. Det er så godt å vite at man er i trygge hender, for det er ingen selvfølge. Det finnes de som jobber i yrkene sine for penger for eksempel, og driter i grunnen i om du er fornøyd eller ikke, og tar seg heller ikke bryet med hvordan de utfører behandlingen, der det bare er for å få det gjort! Mens det heldigvis også finnes slike som Tove som virkelig tar seg tid til deg, kommuniserer, lytter og forstår. Som tar vare på deg, og gjør det beste både for at resultatet skal bli bra, men også for at du blir godt ivaretatt.

Når det kommer til selve behandlingen er det veldig forskjellig fra person til person og deres smerteterskel. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er ei pingle, og når det kommer til tannlege, eller bare en crp hos legen, så får jeg helt noia. Men akkurat dette, overraskende nok går helt fint for min del. Noen stikk kjennes ikke (grunnet bedøvelseskremen), mens andre er som et lite pirk bare. :)

Tenkte å lage et innlegg om før og etter om ett par dager når hevelsen er nede, så man ser det tydelige resultatet. Jeg fikk også med meg en spennende krem som jeg skal prøve ut på fødselsmerket som jeg har på halsen. Mer om den kommer i et eget innlegg. Blir spennende og se!

Har ny time igjen i midten av juni :-D

Jeg skrev tidligere at jeg skulle prøve å finne et bilde fra noen år tilbake, når smilet mitt kun var fylt med tannkjøtt, skjeve tenner, og små lepper. Jeg må nok bare innse at så komplekser jeg hadde for det, er alle slike bilder som jeg har hatt tilgang til; slettet og fjernet. Men smilet mitt før kunne ganske enkelt beskrives med dette bilde;
Dagen før dagen.

I en alder av 22 år, kan jeg si at jeg føler meg som en 5 åring som sitter på lille juleaften og venter spent på den store dagen i morgen. Det er dagen hvor jeg har time hos klinikk REE, som er en ny moderne klinikk, sentralt på Gausel. Klinikken drives av kosmetisk sykepleier Tove Ree. Hennes spesialområder er kosmetiske injeksjonsbehandlinger og kjemiske peelinger.

Tove er sertifisert juvederm behandler på høyeste nivå, og har en undervisende og praktisk rolle vedrørende botulinomtoxin (Botox), fillers og kjemiske peels i regi av den norske legeforenings kursvirksomhet. Hun er den eneste jeg stoler på, ut ifra erfaring! Det er ikke bare å bestemme seg for å ta en leppeforstørrelse, og gå til hvem som helst, noe jeg fikk erfart da jeg først var på en klinikk i Kristiansand. Hun får frem det beste; "Det er viktig at resultatet blir naturlig og ikke kunstig, man må derfor ha god etisk sans og lang erfaring for å ikke overdrive å få et kunstig uttrykk på dem man behandler". Hun tilbyr godt utprøvde og vitenskapelig dokumenterte behandlingsformer, og har et godt samarbeid med leger og fagfolk i Norden, deltar flere ganger i året på kongresser i Europa for å hole hy faglig kvalitet innen kosmetisk medisin.

Klinikk Ree kan tilby et godt utvalg av behandling for hudfornyelse, rynkereduksjon, solskadet hud, arr etter akne, bruxisme (tanngnissing), hyperhidrose (overdreven svette i armhuler og håndflater) og behandling for gummysmile (synlig tannkjøtt når en smiler).

For mer info om klinikk ree, besøk nettsiden HER. Eller lik henne på facebook HER :)

Siden vi har fått en bonus søndag, skal jeg bruke litt tid på å bla i albummene for å finne frem et bilde av hvordan smilet mitt var før, som er en av grunnene til at juvederm hjelper meg så mye, både på smilet, men ikke minst på selvfølelsen! Det kommer et nytt innlegg i morgen om selve behandlingen, litt info om juvederm som jeg tar, og ikke minst resultatet!

Ha en fin mandag så lenge :)Fine, behagelige klinikken til Tove, her føler man seg virkelig i trygge hender og godt ivaretatt! Alltid like blid med god service og resultater :-D
Banan og havrecookies.

Jeg hadde en del bananer liggende som jeg måtte få brukt til noe, etter en titt i shape up blandet fant jeg en fristende oppskrift; banan og havrecookies. Disse var latterlige lette å lage, og gjort på 1, 2, 3! Ikke minst var de veldig gode, sunne og sukkerfrie.

Det du trenger for 5 stk er; 1 banan - 60 gram havregryn - 15 gram rosiner, 1 ts jkanel - en klype salt.

Mos en banan med med stavmikseren og rør inn resten. Legg 5 runde klatter på et bakepapir å ha dem i ovnen på 180 grader i ca 15 minutter.Klinikk REE.

Et av mine store komplekser gjennom tidene har vært smilet mitt, og munnen generelt. Vi mennesker er jo så mye finere med et smil, men etter hvert som tiden gikk ble det noe jeg prøvde å unngå i stor grad. Dersom jeg skulle smile på for eksempel bilder, ble jeg tilslutt bevist på "Fake a smile" metoden, der man gjør til et falskt smil slik vi vil, hvorfor? Jo, fordi når jeg smilte, så det ut som kjeften til en hest, jeg pleide selv å kalle det "hestesmilet", for utenom de skjeve tennene mine som ikke ble noe bedre med tannregulering, viste også hele tannkjøttet.Jeg H.a.t.e.t det.

Etter hvert som jeg kom i ungdomstiden tok jeg også piercing i overleppen, som medførte at "leppa" hang litt på den ene siden, og munnen generelt ble skjev. Dette var noe som plaget meg i flere år, før jeg tok til mot å prøve juvederm i leppene.

Jeg vet det er mange som ser på det som en fake overfladisk ting, og ikke synes det er noe fint i det hele tatt. Selv var jeg heller ikke så stor fan av dette for noen år siden, og trodde dette var noe jeg aldri kom til å gjøre. Men alt med måte?

Jeg var først på en klinikk i Kristiansand, der resultatet kun ble pengeløs og blåmerker uten noe form for forandring ellers, før ei venninne av meg tipset meg om Tove på klinikk REE. Jeg bestilte meg en time, og fikk raskt et svar. FOR en kundeservice denne dama gir, jeg har ikke ord! Hun tar seg virkelig tid til kundene, og man merker godt at hun utfører arbeidet sitt med fokus på det beste for kunden.

Jeg har allerede vært hos denne flotte dama 3 ganger, og går alltid ut med et smil rundt munnen, og følelsen av å være fornøyd. Det er virkelig verd all smerte og penger!Nå er det allerede 5 måneder siden sist behandling, og jeg har fått booket meg en ny time 16 Juni, da skal jeg også prøve noe nytt som jeg skal fortelle senere. På bilde nr 2 som nettopp ble tatt kan jeg faktisk smile uten å vise hele innvollene av kjeften. Jeg har dessverre ikke et før bilde av hvordan "hestekjeften" min så ut før, men skal prøve å finne et til neste gang, så vil dere virkelig skjønne hvorfor, og hvor godt det har hjulpet meg.


På bilde nr 1 er leppene enda litt hovne etter behandlingen på etterbildene. "Mange har tørre lepper i dette klimaet. Juvederm kan i små mengder gi mer fuktighet uten at leppene får noen endring i fasong og fylde. Juvederm brukes som regel til leppeforstøtrelse som denne damen ønsket, noen ønsker fyldigere lepper mens andre kun litt mer fylde. Her er før- og etterbilde av en kunde som ønsket å stå frem. Ta kontakt med Klinikk Ree om du ønsker en vurdering om hva jeg kan gjøre med dine lepper, tlf 451 94 991"

Bilde nr 2 er fra tilbudet Klinikk REE tilbyr, samt at du kan vinne en behandling! Se mer på klinikk REE på facebook, eller besøk nettsiden hennes; HER.
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits