Snickerskuler.

Det er fredag og endelig helg, da passer det bra med en litt søtere oppskrift, nemlig snickerskuler.


 

Jeg kom over disse saftige snickerskulene som jeg bare måtte teste ut. Ut ifra oppskriften var jeg litt usikker på hvordan disse kunne få smaken av "snickerskulerdfr", men etter å ha laget dem slo de alle forventningene når det kommer til smak. De er også både seige og sukkerfrie, fulle av proteiner og fiber.

Det du trenger er; 50 gram fibersirup clear > 25 gram sjokoladeprotein > 2 ts kakao > 25 gram salte, hakkede peanøtter.  

Jeg bruker proteinfabrikken sitt diet sjokoladeprotein pulver, som jeg synes er best på smak av de jeg har smakt tidligere.

Ha fibersirupen i en kjele og varm den opp til den såvidt begynner å boble, for å få konsistensen mer flytende. Deretter tilsettes de tørre ingrediensene, videre kna du deigen godt sammen. Ta litt vann på hendene og form til kuler, før de settes i fryseren en liten stund til de får satt seg og bli fastere i konsistensen.

Jeg aner ikke helt hva jeg gjør feil, men jeg klarer bare ikke å forme disse fine. Jeg har prøvd to ganger nå, men utsendemessig får jeg det bare ikke til! Smaken derimot... Den er amazing! Vil tippe disse hadde blitt ekstra gode dersom jeg hadde laget dem anlange, og tatt over karamell og toppet det med sjokolade igjen. Det får prøves neste gang, uten tvil. Ønsker dere alle en fantastisk fin helg!
Bananis med peanøtter og sjokoladebiter.

I dette fine og varme sommerværet vi har hatt, er det ikke mye som slår is! Det har vell alltid vært noe av det beste jeg vet om, og under hver en anledning med sår hals hadde jeg en god unnskyldning til å spise is, bare for å lette litt på samvittigheten. Nå på varme sommer dager blir det et must å få i seg noe for å avkjøle seg fra varmen, da er jo banan is perfekt. Så enkelt og så godt!

Det eneste du trenger er 2 - 3 fryste bananer > litt sjokolade styrk melk > Sukrilett melis > Sukrin gold og kakao.


Bananer kutter jeg alltid opp og har klart i fryseren, kjekt og ha sier de, enig sier jeg. Når jeg lager denne isen pleier jeg å smake meg til den smaken jeg selv vil ha. Du kan fint bruke kesam, yoghurt eller melk istedenfor sjokolade styrk melken. Jo mindre væske du bruker, jo tykkere blir konsistensen på isen. Like god om den spises som den er eller om du strør over sukrilett melis, peanøtter eller nøtter generelt, sjokolade, osv. :) Dersom du tar i mer væske kan du få en milkshake istedenfor is.

Jeg laget egentlig denne isen igår, og gjorde klart innlegget uten at jeg fikk publisert det. Så hvordan våkner jeg opp idag? Joda, sår hals og tett i alt som er. Da ble det milkshake varianten til frokost gitt. Satser på at formen kommer seg fort!Nå skal jeg snart få stelt meg litt og dra videre til Flekkefjord for å møte ei venninne jeg ikke har vært med på år å dag. Det blir koselig! Håper dere også får en fin dag :)
Sommerklar med Linetts hudpleie.

Hei, og god morgen dere. Allerede halvveis i uka og solen skinner like utenfor vinduet. Ingen tvil i at denne dagen skal nytes! Våren har for lengst meldt sin ankomst og sommervarmen har kommet snikende innpå, dermed tenkte jeg å komme med noen anbefalinger før ferie og festivallivet starter, eller om du rett og slett bare vil ha "det lille ekstra". Jeg er så glad for at vi er så heldige å ha Linetts hudpleie her i den lille bygda våres, før kjørte jeg både til Stavanger og Kristiansand dersom jeg skulle ha feks vipper eller tatovere brynene, mens nå har jeg det beste utvalget bare noen minutter unna. Så, over til sommerens "må ha".

Brazilian wax; Det er over et halvt år siden jeg ble spurt om å få sponset brazilian wax hos Linetts hudpleie her i Kvinesdal, mot at jeg blogget om det. Jeg husker tilbake til da meldingen tikket inn, hvor jeg var litt usikker. Jeg hadde lenge tenkt på denne type behandling, litt frem og tilbake i noen måneder, men aldri turt. Jeg vet ikke helt om det var "smerten" eller det å blotte seg helt på den måten for noen som skremte meg mest. Jeg bestemte meg i alle fall for å gripe sjansen, noe jeg aldri har angret på siden.

Salongen man kommer inn i er så fin og behagelig, med så herlige mennesker som jobber der. Bare det har mye å si. Behandlingen starter med at du bli vist rommet du skal være i, der du først går inn alene og gjør deg klar, før Nancy kommer inn. Jeg har et håndkle som hele tiden ligger over meg og demper denne blottingen ned, samtidig som Nancy er en så behagelig dame å ha behandling hos. Vi kan snakke om alt ifra været, til barn og ellers, uten at jeg tenker på at jeg faktisk blir vokset nedentil. Allerede innen 10 - 15 minutter er behandlingen ferdig, og slik holder det seg i 3 til 4 uker.

Sist jeg hadde Brazilian wax prøvde hun ut en ny type, som jeg merker at jeg likte bedre for jeg føler den har holdt seg lengre. Det er nå to uker siden sist time, og det er fremdeles like glatt og fint down there! "Smertene" varierer litt, jeg føler det er mer ubehag av og til, enn direkte vondt. Man er også ekstra sensitiv om man har menstruasjon, men det går helt an å utføre behandlingen med det.

Jeg har skrevet noen innlegg tidligere om brazilian wax som du finner i arkivet. Spør gjerne dersom du lurer på noe :-D

Vippe extentions; Helt siden Linettshudpleie startet opp her i Kvinesdal har jeg gått til henne og satt på vipper hver vår / sommer, som jeg tar en pause med når høsten / vinteren kommer for å pleie mine egne. Du kan velge mellom ulike lengder, tykkelse og bøy på dine vippeextentions, de på salongen hjelper deg med å finne det som passer ditt ansikt. Selv har jeg hatt både single og volum vipper. Jeg foretrekker helst å ha fyldige og lange vipper, derfor liker jeg best volum vippene. Jeg ble også positivt overrasket over hvor lite det slet på mine egne vipper, jeg hadde ca den samme lengde og fylde på vippene mine etter vippe extentions som før. Stort +! Husk også å bruke serium.

Jeg synes også at øynene mine ser så mye finere ut med vippe extentions enn det de er med mascara, i tillegg våkner jeg jo også opp like fin uten å måtte tenke på å sminke meg noe særlig.

 Bildet ovenfor er helt ifra 2014, der har jeg singlevipper, mens på bildet nedenfor har jeg volum vipper. 

Ellers selger også Linetts hudpleie noen helt fantastiske løsvipper. Disse er også et godt alternativ å ta i bruk.
Tatovering / forming av bryn; Selv har jeg aldri gått til noen og formet eller farget brynene mine, men det er virkelig på tide at jeg snart begynner! Er det noe jeg ikke kan, så er det å gjøre dette selv. Jeg tatoverte jo brynene mine i for over ett år siden i Sandnes, men glemte helt bort den tredje ganga, dermed ble de aldri helt ferdige. Den dag i dag er "de tatoverte brynene" så og si borte. Det er bare et spørsmål om tid når jeg får gitt mer det ekstra dyttet til å tatovere dem igjen, men denne gangen blir det her i Kvinesdal, hos Linetts hudpleie uten tvil.

Dersom du har vipper og bryn i boks til sommeren, hva annet trenger du for å freshe deg opp? B-)

Selvbruning og spraytan; Spraytan testet jeg ut for første gang i fjord sommer, og for et resultat! Den perfekte brunfargen kom til syne bare på noen minutter. Desverre har jeg ingen bilder fra før og etter, men jeg kjenner det ikke blir lenge til jeg må ta en spraytan igjen, de kjører tross alt venninne tilbud til kun 290 kr dersom dere er to!

Etter flere år som solariums avhengig har jeg klart og jekke det ned litt til noen gå ganger i måneden, og heller tatt i bruk Vita liberata sin selvbrunings mousse. Altså, denne slår alle forventninger, jeg har nylig skrevet et eget innlegg om selvbruningen HER. Fordelene med denne typen selvbruning er at den ikke inneholder toksiske ingredienser og er ikke testet på dyr. Den er økologisk, luktfri og tørker umiddelbart ved påføring, samtidig som du får en jevn og fin brunfarge.

Vita liberata har også et trystal minerals pudder, som er et luksuriøst solpudder som gir en fantastisk glød og naturlig finish, samtidig gir en gradvis "touch" av selvbruning ved bruk over 4-8 dager. Den er godt pigmentert med varme fargetoner, slik at huden oppfattes brun og gyllen. Du får med Kabuki børste på kjøpet. Selv føles det som om jeg har vært i syden når jeg har det i bruk, huden blir plutselig så mye freshere! Jeg har brukt dette pudderet i over et år nå, og fremdeles er det ikke tomt. Jeg tror aldri jeg noen gang kommer til å bytte det ut.


Sminke; Mitt favorittsminke merke er uten tvil Nilens jord. Jeg har en allergi og reagere på det meste, men denne typen funker perfekt for meg, i tilegg er produktene helt magiske. Mine topp tre favoritter er duo concealeren (215 kr), Velvet perfection foundation som tilfører huden masse fuktighet og gir en høy dekkevne. Konsistensen er lett å jobbe med, og resultatet er en silkematt finish (359 kr) og flytende eyelinger med en myk filtpenn som er lett å legge, selv for en utrent hånd. Kan legges i en tynn elegant linje, eller en tykker strek for en mer dramatisk look - avhengig av hvordan man fører pennen (145 kr).

I tilegg har også Linetts hudpleie besøk av den kosmetiske sykepleieren Kari! Sjekk gjerne ut Linetts facebook side, for mer info, ulikebehandliger, tilbud og tips :-D

Ha en fin onsdag så lenge, nyt det fine været som har meldt sin ankomst!

Det er hele to uker siden jeg hadde sist time med Brazilian wax hos Linetts hudpleie, og fremdeles er huden helt glatt og fin Down there.
Dagens spenning, eller bare en skikkelig blå mandag?

Herregud, får jeg lov til å begynne innlegget med det ordet? Denne mandagen har vært alt som tyder på en skikkelig blå mandag. Alt som har kunne gått galt, har gått galt. Heldigvis tar jeg alt med et smil og dermed har ikke dagen vært så ille likevel.

Den morgentreningen jeg skrøt så fint av før jeg la meg i går kveld, kan jeg bare skryte av meg igjen. Jeg fikk ikke helt sove i går kveld / natt, så da mobilen slo til å ringe i 5 tiden bestemte jeg meg for å prioritere bort trening for litt mer søvn og stilte klokken frem til 8. Det var jo greit nok, problemet var bare at jeg ikke våknet før jeg våknet av meg selv, 09:10, da møtet jeg skulle på allerede hadde begynt. Jeg var nok fortere ut døra enn noen gang, og slik så det forresten ut også.

Så til dagens spenning, frisørtimen jeg hadde i dag på Picasso frisør hos beste Anette. Jeg skulle gå ifra blått til blondt, men hva blir vell mellom landingen mellom disse fargene? Grønn. Jeg visste egentlig på forhånd at fargen ikke ville bli blond, spørsmålet var bare om jeg ville ha noe hår igjen i det hele tatt etter den torturen jeg har utsatt håret mitt for de siste månedene, men joda. Resultatet ble faktisk bra og jeg er fornøyd. Jeg har jo snakket litt om å farge håret pastell grønt, så nå fikk jeg det jammen meg også. Det ser litt ut som en feila blondering, noe det også er, men jeg liker det!

Serr, jeg var klar over at jeg hadde en milelang ettervekst, at mitt eget hår hadde falmet til mer blond / grønn og at extentionsene var noenlunde blå fremdeles etter 2,5 mnd som smurf, men at det var så ille.... Hjelp. På etterbildet ser man ikke grønn skjæret så veldig, skal prøve å få tatt ett der det synes. Det vil jo naturligvis bli mer blondt med tiden. Jeg kunne gjerne hatt det skikkelig pastellgrønt egentlig, men skal la fristelsen ligge, for denne gang.

Jeg skal også få byttet ut extentionsene mine snart, men er så usikker om jeg skal gå for microringer eller å sy på hår igjen. Mitt eget hår er så kort nå at det rekker nesten ikke lengre ned en ørene, så en pause hadde vell vært på tide... Vi får se.

Nå skal jeg i alle fall få unnagjort den treningen jeg skulle tatt i dag tidlig. Håper dere får en fin mandag så lenge :D
Til alle nysingle der ute!

Jeg har dratt på ferie, og ferien den er singellivet. Yoo ass, det er i det minste sykt chill (ass). Altså på forhånd, ikke ta alt så bokstavelig, humor er også viktig.

Jeg regner med alle har gått igjennom at du plutselig har blitt singel, du mistet den personen som stod deg nærmest og er nå blitt "alene". Det er vell egentlig alltid kjipt i det man blir singel, spesielt for slike "vane mennesker" som meg som har det trangsynte synet i hode om å holde ut i godt og vondt og aldri gi opp. I et forhold så er jeg en fighter, det å gi opp er ikke min greie uansett hvor mye det suger der og da. Det blir alltid bedre så lenge man vil, det er vell der problemet kommer, når den andre "partneren" bare kutter det av. Det er også da du selv må innse at det ikke betyr en dritt og det er greit å kutte det ut av livet, legge det i fortiden, og komme deg videre.

For, hva er vell et forhold om det bare er den ene som vil? Hva er et forhold der kjærligheten går over til et vennskap? Man må rett og slett akseptere at det er greit å gjøre det slutt, og at det av og til er til det beste, for det blir alltid bra igjen, det trenger kun tid.


Livet kan fort føles som et kappløp, du skal hele tiden bevege deg fremver og glemmer ofte bort å nyte tid til nuet. Spesielt når man blir singel, og desperat er på jakt etter en "partner", der du glemmer helt hvor deilig singellivet er. Selv har jeg alltid vært ei skikkelig forholdsjente, de to siste forholdene mine har vart i nesten 4 og 3 år. Når jeg først har blitt singel har jeg fort havnet i et "nytt", men ikke denne gangen. Jeg skal bruke denne tiden på meg selv. Gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Ingen krangling, irritasjoner og diskusjoner. Kun fokus på mitt liv som innebærer; barn, trening og jobb! For en fin balanse det er.

Jeg kan vri meg rundt i hele sengen, springe rundt som en idiot hjemme når enn jeg vil. Jeg kan kle meg som jeg vil, være med hvem jeg vil, og være ute så lenge jeg vil. Jeg kan spise så jævlig at det ser ut som jeg er 4 mnd på vei uten å være redd for at jeg må holde inne magen hele natten og trekke pusten så jeg nesten svimer av, neida. Men dere skjønner? Jeg bestemmer over egen tid, jeg kan dyrke mine hobbyer og jeg har masse tid til familie og venner.

Det aller viktigste er at man faktisk kan trives med seg selv, uten å ha en partner å støtte seg til. Målet bør jo kunne være å ha det bra alene, så blir det en bonus om man treffer den rette som kan gjøre det bedre. Der føles jeg at jeg er nå, jeg har det bra, alene.

Jeg synes jo også det er veldig morsomt når typen gjør det slutt for han vil være "alene", kun tenke på seg selv og jobbe mest mulig når saken er at det er det jeg som gjør mens han er on to the next. Vell, vi har det begge fint så det er vell det viktigste B-)

Aldri gråt for at noe er over, smil for at det skjedde. Så, hva venter du på? NYT nuet. :-*
Bananpannekaker fyllt med nugattizero og jordbær.

Det er fredag, så hva skjera? Haha, de ordene er det første som strømmer gjennom hodet i det jeg våkner opp hver fredags morgen. 

Til tross for at vi våknet opp til regn like utenfor vinduet, er det ingen hinder for en god dag, tvert i mot! En god dag startes også med en god frokost! Både jeg og lille E har fri idag, noe som gir oss muligheten til å chille an helt ned og bare nyte morgenen for fullt. Vi ble sittende å se litt på film før vi begynnte på frokosten som ble banan pannekaker. Jeg har faktisk aldri prøvd kombinasjonen med sjokolade pålegg og jordbær, så det var vell kanskje på tide, selv om jeg ærlig skal innrømme jeg er og forbli en jordbær sylt fan der ass.

Bananpannekakene lager av 2 bananer som moses med en stavmikser. Videre rører du inn 2 egg, 1 dl vann, 3 dl havregryn, 1 ts vaniljesukker, 1 ts bakepulver, 1 ts kanel, litt salt og 2 ss sukrin gold. For å få de litt tykkere pleier jeg å droppe vannet i røren. De har lett for å svi seg så pass på å stek dem på svak varme, og følg med.

          
Klokken nærmer seg allerede halv tolv, så det er på tide å få gjort noe ut av dagen! Ha en fin fredag så lenge <3
"Velkommen inn i mine tanker, velkommen inn i hodet mitt".

Av og til så tenker jeg på hva jeg tenker, akkurat som nå... Hva tenker jeg egentlig på? Jo jeg tenker på hva jeg tenker, uten at det er noe jeg i det heletatt tenker. Hodet er så fullt av tanker, som sviver rundt uten stopp, som en jobb jeg aldri kommer meg hjem fra. Jeg vil så gjerne tenke en tanke som er så vanskelig at jeg ikke klarer å tenke den tanken.  Mine tanker er ikke lett å forstå når det eneste jeg vet er det at jeg alltid har dem på.

Yo, jeg vet du ikke skjønner det, men det er ikke meningen heller, det skjønner du vell? Etter noen linjer fulle av tanker burde jeg vell kanskje gå mer inn på selve tankene. I skrivende øyeblikk skinner solen inn gjennom vinduet, smilet mitt sprer seg fra øre til øre mens jeg kjenner kriblingen i kroppen. Det er alltid så spennende når noe nytt er på vei, som en ny begynnelse på et nytt eventyr. Jeg er bare så glad, enkelt og greit.

Jeg sier til tanta mi som sitter ved siden "Jeg er så rastløs", men Jeanette.... Det har du alltid vært. Bare denne gangen er jeg så gira på å oppleve noe, hvem vet hva.


Ellers har jeg fått reservert meg en time hos verdens beste frisør her på Picasso i Kvinesdal nå på mandag. Det er allerede 2,5 måneder siden jeg gikk fra blondt til blått, og med tidenes ettervekst og en del extentionsfester mindre i håret er det på tide med en ny forandring, spørsmålet er bare, fra blått til... hva? Vi får se, vi får se.

Det er endelig fredag i morgen, så med det ønsker jeg dere en fin torsdag videre <3

 
Det er siste gang jeg blir forelska, det er siste gang jeg driter meg ut.

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg logger meg inn her på blogg.no, blar rundt i arkivet der jeg har flere innlegg liggende i utkast, mens jeg liksom ikke kommer lengre enn ett par setningen før det stopper helt opp. Så jeg velger å bare la fingrene taste fritt, og sier på forhånd at dette blir ett innlegg uten mening, for det er jo meningen. 

Det finnes tusenvis av "tips" til hvordan du skal komme over denne kjærlighetsorgen, og de aller fleste går på å "finne en ny", om det så bare er for å komme over xen. Men vet dere, det der er iallefall ikke min greie. Jeg vil ikke være med noen på DEN måten uten at det er noe der, uten at jeg føler noe, uten at det betyr noe. 

Jeg er veldig "old fashion" av meg. Jeg har vell aldri innrømmet det før, men jo. Jeg er jævlig kresen. For det første liker jeg ikke å ha noe som er brukt, og for det andre deler jeg ikke. (Foresten, for det tredje skal jeg bli behandla som ei prinsesse B-) Enten får jeg ta enn Madonna å finne en som er så mye yngre enn meg at han ikke en gang er født, ellers får jeg droppe hele greia. Det får bli siste nevnte, altså. Jeg har alltid hatt denne "store pikedrømmen" om å finne mannen i mitt liv, tidlig. Holde ut i godt og vondt livet ut, men fuck det. Vi lever tross alt ikke på bestemors tid lengre. Jeg vil heller være alene, enn å være med feil person.

Det som er så bra et at etter regnet skinner solen. Det er alltid lys i enden av tunnelen. Hva som venter bak neste sving er det bare den som velger å gå videre som finner ut. Livet går videre og jeg følger etter.Haha, jeg smiler og jeg ler. Neida, JODA. Jeg har ikke sangene av onkl P på hjernen heller, neida, JODA. Uansett, aldri ta livet for gitt, LEV DET, og ikke minst, ta vare på de rundt deg :) 
Ovnsbakt knekkebrød, med ost og skinke.

God morgen dere, tenkte å stikke innom en tur på morgenkvisten for å ønske dere en god helg, og dele et frokost / lunsj tips som jeg har fått helt cravings på i det siste. Har dere noen gang prøvd å hatt ett knekkebrø i ovnen? Det er iallefall noe jeg aldri har tenkt tanken på før jeg så et bilde på instagram, nysgjerrig som jeg er måtte det så klart testes. Det eneste du trenger er ost og skinke på et knekkebrød, og inn ovnen på 200 grader til osten er smeltet. Det smaker faktisk bedre enn vanlig osteskive for de som liker det. Altså, det MÅ prøves. Jeg lover du blir positivt overrasket.


 

Nå går turen videre på jobb for en liten jobbehelg! Ha en fin dag så lenge :)
Ulempene med silikon.

Hei dere! Det er så mye snakk, spesielt i media om hvor flott og fint alt er, og det er stadig flere som legger seg under kniven for både det ene og det andre. Min mening angående alle opperasjoner og fillers er at den det handler om skal være fornøyd, for hva bryr det meg hva andre gjør, eller deg? Vi må alle kunne ta valg for oss selv, uten å la oss påvirke av andre og alt annet.

Silikon er vell en ting som er blitt mer "vanlig" med årene. Er ikke mange år siden det var "Hæ, har hun silikon?:O" mens nå er det omtrent omvendt. Likevell så er det så "tabu", man skal ikke prate om det, og for all del ikke gjøre det med mindre man vil bli dømt på den mest negative måten, for da påvirker man jo alle andre, yeah right. Skulle man vært så lettpåvirkelig så hadde vi alle vært falske, ikke bare på utsiden men også innsiden. 

Jeg er den personen som er oppvokst sjenert, noe jeg fremdeles er blandt mennesker jeg ikke kjenner så godt, likevell har jeg alltid vært veldig ærlig og åpen av meg. Jeg legger ikke skjul på noe enten det er bra eller dårlig. Det finnes alltid "de menneskene" som bare er imot deg uansett hva du gjør, om du hadde fyllt trynet med juvederm, eller kjøpt deg en bil, eller om du så hadde gjort... Ingenting. Sååå, who cares?


Bildene ovenfor er tatt i Egypt i 2012, der jeg bestemte for at NÅ skulle jeg ta silikon, og det skulle helst skje med en gang, så jeg kjøpte meg nett, sjekke opp ulike klinikker og mailet i vei, på ferie vell og merke. Hehe, jaja! Ting skulle helst skjedd igår for min del.

Jeg oppererte for første gang i mars 2012  på en klinikk i oslo som da het Nobel Clinic som nå har byttet navn til teres (mener jeg på). Det gikk ikke mange månedene før jeg så noe var feil, uten å klare å sette ordet på dette. Jeg hadde lagt inn 260 i den ene og 290 i den andre, som er en stor forskjell, noe som også syntes! Dersom jeg gikk i trekant bikini så det ut som jeg kun hadde en pupp, det rare var bare at det var den med mest gram i som var "borte". Etter en stund fikk jeg bestilt time til kontroll i oslo der kirurgen mente på at alt var som det skulle og de så helt naturlig og fine ut.

Jeg så jo selv at det ikke skulle være sånn, og gikk med da ei venninne skulle på konsultasjon i Stavanger, der kirurgen der så på meg. "Du har fått pølsa", pølsa? Han klarte iallefall å sette navn på det, for det var akkuratt slik det så ut, ei pølse helt i bunnen av "puppen". Jeg følte meg ikke så veldig høy i hatten da han ville ha bilde av dette for å vise eksempler på komplikasjoner videre til de som skal inn på konsultasjon, for å si det sånn. Les mer angående den saken HER.

Jeg søkte litt frem og tilbake på ulike klinikker, for en ny opperasjon. Det fristet lite å betale 35000 igjen og bruke hele 70000 på pupper på 3 år. Jeg kom tilslutt frem til Clinic Strømstad i Sverige! Der la jeg inn 490 gram i hver, og er veldig fornøyd med klinikken der. Menneskene er både hyggelige og dyktige. 


I tvil om jeg skulle droppe å ha med noen bilder eller ikke, men som mamma sa... "Det er jo bare et bikini bilde". Om det blir for mye, så hold dere unna stranda folkens, der er det bikini kroppen over alt, "desverre".


Så tilbake til overskriften; Ulempene, for det er som oftest både fordeler og ulemper med på kjøpet. Dette er mine ulemper, det er heldigvis ikke likt for alle.

Man kan risikere og ikke trene skikkelig igjen, spesielt styrke med tunge vekter. Per dags dato; et år etter har jeg veldig vondt dersom jeg løper eller hopper. Jeg må ha en veldig stram sportsbh som ikke la dem røre seg i det hele tatt. Det føles som om kapslene skal skjære seg ut, og rister helt løst inni der. Som oftest er det mest ubehag, men innimellom er det smertepåvirket.

Jeg kan med andre ord ikke gå uten bh uten å få ubehag. Spesielt når jeg bøyer meg. Tar jeg under brystet da så kjenner jeg kapslene og kan "dra" de rundt inni der.

Haha, jeg vet ikke om dette gjelder flere, men jeg er ofte iskald på brystet? Ikke på den måten at jeg fryser, men visst jeg tar på dem, så er de kalle.

Jeg er også så uheldig å fått rippling, er det ikke typisk? Jeg skal på en kontroll i Strømstad nå i sommer, men svaret jeg har fått foreløpig er at det mest sannsynlig er siden protesene er så store, så det blir spennende og se. 490 gram høres ut til å være veldig mye og det er det jo også, men siden jeg har under muskel føler jeg de blir litt "gjemt", iallefall ikke så store som man tanker at 490 gram er, så aller helst vil jeg ha enda litt til før jeg sier meg fornøyd, eller iallefall skriftet fra under, til over muskel :-)

Første gangen jeg tok silikon ble arrene borte ganske kjapt, mens denne gangen syns de fremdeles. Bildet under er tatt nå, jeg kan ærlig innrømme at det er kun meg selv å legge skylden på her, for det første er det andre gang jeg skjærer igjennom der, og for det andre var jeg ikke så nøye med å bruke tapen man skal bruke etterpå.Dersom det er noe du lurer på kan du gjerne stille meg spørsmål i kommentarfeltet, så kan jeg lage et eget innlegg med spørsmål og svar :-D
Saftige "daim" karameller.

Hei dere, allerede onsdag og halvveis i uka, da passer det bra med en oppskrift på karameller. Meg og lille E testet ut denne for noen måneder tilbake og konkluderte med at karamellene smakte akkurat som daim. Nå er det en stund siden sist, så jeg fant ut det var på tide å lage de igjen. Det eneste du trenger er 40 gram sjokolade og 25 gram fibersirup. (Jeg bruker Atkins sin crispy milk chocolate).

Med den oppskriften fikk jeg fire karameller, dermed laget jeg en til. Den første jeg laget tok jeg riktig mål av, mens den andre tok jeg på "slump", med ca den samme mengden, bare for å se om man må være så nøye. Helt ærlig ble den første best, skikkelig seig med god smak, mens den andre ble mer "hard", men god den også. Siste nevnte minner nok mer om daim, hadde de bare vært litt tynnere.

Disse karamellene er utrolig enkle å lage, og dersom du bruker rett sjokolade kan du få dem sukkerfrie og fiberrike. 

Det du gjør er å smelte sjokoladen i vannbad, mens du har fibersirupen i en kjele og varmer den forsiktig opp til den begynner å boble. Bland sjokolade og fibersirupen godt sammen, deretter har du det over i små former og setter de en liten stund i fryseren til karamellene får en fastere konsistens.

 

Denne oppskriften på karameller må nok være den som er både enklest og best i smak, kun med to ingredienser.

Håper dere får en fin onsdag videre <3
Sunnere og enkle pannekaker.

Jeg har blitt veldig glad i banan pannekakene, og bestemte meg for å prøve en ny variant etter at Lena la ut oppskriften på snap. (Se bloggen hennes her).

Det eneste du trenger er; 2 Bananer - 3 egg - 2 dl melk - 2 ss Maizena og 2 ss havremel. Kutt opp bananene i biter å ha de i en boller, deretter moser du de med en stavmikser. Tilsett så egg, melk, maizena og havremel. Rør godt sammen og la røren svelle noen minutter. Stekes på svak varme, har lett for å svi seg så pass på :)


 

Nå skal jeg videre på kurs, før det blir jobb ikveld. Håper dere får en fin tirsdag :)
Brunfarge på flaske, gjort på 1,2,3.

Etter flere år som solariumsavhengig, der jeg både skadet huden og kunne bruke opp til 400 kr i uka, som ble hele 1600 i måneden fant jeg ut at det var på tide og roe ned litt, spesielt med tanke på huden som ble helt forbrent da det til tider ble alt for mye av det "gode". Jeg ble flinkere til å ha noen dagers opphold, og noen minutter mindre med solarium, og i perioder ha et lite opphold.

Det er ingen tvil i at jeg føler meg mest vell med litt brunfarge på kroppen, og ikke er så særlig keen på å være for "hvit", noe vi fleste normenn bare må akseptere i dette landet. Jeg har siden ungdomsskolen testet ut en rekke selvbrunings produkter i håp om å erstatte solariummet med en krem som ikke gjør noe skade på huden, uten hell, frem til jeg oppdaget Vita Liberata som selges her i Kvinesdal hos Linetts hudpleie.

Denne er virkelig verd pengene, og et forsøk! Selvbruningsproduktene fra Vita liberata er formulert med økologiske botaniske ekstraker for å pleie og mykgjør huden, samtidig som du får en fin brunfarge. Selvbruningen finnes i mousse og lotion, selv har jeg prøvd ut begge og er mest fornøyd med moussen, den er så lett å påføre at jeg kan nesten garantere deg at de såkalte "selvbrunings" tabenne er umulig. Selv har jeg smørt den på i hundre og nitti før jeg skal avsted, der jeg tar rikelig med mousse og smører ut med hansken, uten å ha noen sjoller eller ujevnheter.

NB; Bildene er uredigerte for å vise resultatet best mulig. Selv om fargeforskjellen var mer synlig i virkeligheten :)

Selvbruningstypene finnes i ulik farge og varighet. Jeg bruker tan mousse dark som skal vare i 2 -3 uker. Jeg påfører somregel 2 lag med litt tid i mellom hvert lag, for at det skal tørke innimellom. Vil jeg bli veldig brun tar jeg tre lag. Etter noen timer pleier jeg å dusje av den "overflødige" fargen for at den ikke skal farge av på klær, eller noe annet. Kjedelig å våkne opp med selvbruning i hele sengen, eller om man går i shorts / skjørt / kjole og sitter på en hvit stol. Jeg har nemlig hvite kjøkkenstoler og har erfart det mens jeg venter på at fargen skal tørke helt inn, hehe.

Noen tips før du skal bruke selvbruning; Bruk alltid hanske for det optimale selvbruningsresultatet. (Hansken kan skylles i varmt vann eller vaskes på 40 grader i vaskemaskin. La den tørke naturlig før neste bruk). For å få en brunfarge som holder seg lengst mulig er det viktig å forberede huden, hårfjerning og peeling skal helst gjøres 24 timer før påføring.

Siden det er de ytterste lagene med tørre, døde hudceller som farges, må man ha en god peeling før man setter i gang med selvbruningsprosessen for ansikt og kropp, dette gjør at huden absorberer selvbruningsproduktet bedre, og får en jevnere farge som sitter godt.Fordelene med denne typen selvbruning er at den ikke inneholder toksiske ingredienser og er ikke testet på dyr. Den er økologisk, luktfri og tørker umiddelbart ved påføring, samtidig som du får en jevn og fin brunfarge.

Selvbruningen kan kjøpes hos Linetts hudpleie her i Kvinesdal, sjekk gjerne ut facebook siden HER, eller besøk deres insta profil for anbefalinger, tips og inspo.

Gjerne kom med spørsmål om det er noe du lurer på :D
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits