En dag i Legoland.

God kveld dere, hatt en fin dag?

Jeg spør Camilla: "Hvordan får jeg på stavekontroll på dataen igjen?" mens hun svarer: "Trenger du det?" på en ironisk måte. Jeg har på ett eller annet vis fått slått den av, og suuuger så mye i staving at jeg ofte må spør de rundt meg, så når dere ser alle de gode feilene kan dere vell tenke dere til norsk karakteren min.

Uansett, her startet vi dagen tidlig med en aldri så liten roadtrip til Billund for å dra i legoland. Der hadde jeg ikke vært siden jeg var liten, og nå som jeg har lille E var det virkelig på tide med en tur. Det er ingenting som gleder meg mer enn å se den gutten smile, og det smilet har virkelig gått rundt idag. Til tross for at de meldte regn idag, og det regnet litt på veien nedover, var vi så heldige å få sol og varme helt fra vi kom til vi gikk, og lille E fikk også lurt oss med i alt av karuseller, spøkelseshus og ninjago slottet. Med min høyde og vannskrekk skal det godt gjøre, meeen alt for barna.
Nå tar vi kvelden her, før hjemreisen venter imorgen. Selv om vi kun har vært borte i ett par dager, kjenner jeg det skal bli godt å komme hjem igjen også. 

Natta <3


 
Det er faktisk gratis å være hyggelig...

... Så la oss alle være venner, eller iallefall snille med hverandre, spesielt oss jenter. Chicks before dicks, girpower, eller hva enn du vil kalle det. "Det finnes så mange uskrevne regler for hva jenter ikke får si eller gjøre, så da gjør jeg de tingene bare for å vise at det er greit", og det synes jeg du også skal gjøre.

Du vet den følelsen når du er full på et utested, spesielt på toalettet og møter både bekjente og fremmende og alle er enkelt og greit bare glade og hyggelige? Slik skulle det vært alltid. Jeg skjønner seriøst ikke greia med drittslenging, baksnakking, rykter og bitching egentlig? Det gir oss jo null, det er så unødvendig at jeg har overhode ikke ord for det.

Mennesker som konstant må klage, prate stygt og lete etter feil hos andre. Hva gir det deg? Det er så mye bedre og heller snu det om, prate fint om og til hverandre, komme med komplimenter, gi et smil, eller i det minste bare holde kjeft om du ikke har noe greit å komme med. Det er først nå, etter at jeg ble singel og begynte å gå ut litt oftere enn 1 gang per 1 - 2 måned i mellom at jeg har møtt på så mange søte, snille folk! Det er så koselig, bare så synn at man må ha noe drikke for å få frem all den godheten, la oss nå alle bli bedre på det.

Det finnes ingenting mer usexy enn pene jenter som er klar over hvor pene de er og ikke gidde å være hyggelige mot andre mennesker. Er innsiden din stygg, så er du STYGG.


Nå skal jeg faktisk ta kvelden, blir den første kvelden på lenge at jeg kommer meg i seng på en oppegående tid! Meg og lille E har tatt turen til Danmark idag sammen med ei venninne, etter at vi overnattet hos henne i Kristiansand fra igår. I morgen står legoland for tur og jeg aner ikke helt hvem som egentlig gleder seg mest. Like barn leker best, regner jeg med.

Natta så lenge <3
 
Sparket ut av sengen, ja "gomåren".

Fra å være en skikkelig morgenfugl som spretter opp fra sengen i det alarmen ringer i 5, 6 tiden, har jeg blitt en skikkelig slumrer hver eneste mandagsmorgen i det siste. Sist mandag ble jeg vekket med en knyttneve i ansiktet, mens idag ble det ett spark i siden. Veldig morgengrettne venninner jeg har, med andre ord. Jeg fikk iallefall slått av alarmene til slutt, og skippet hele morgentreningen til fordel for litt ekstra søvn. Jeg vil tippe jeg hadde vært noen hakk mer våken og opplagt om jeg heller hadde kommet meg opp, men.

                              
Jeg hadde en time hos frisøren sist torsdag der det var på tide med en liten forandring. Etter at jeg gikk ifra blått til blondt for noen uker siden ble fargen en blanding av gul, blå og grønnskjær. Jeg hadde også hatt i kreatin extentionsene i hele seks måneder, så det var virkelig på tide å få byttet de ut. Denne gangen gikk jeg for microringer som jeg bestilte på rapunzel. Det er seriøst det beste håret jeg har kjent i, krysser bare fingrene for at det sitter like bra.

Ett par dager før frisørtimen fikk jeg en melding av den snille frisøren om jeg ville være prøvekanin på en farge, nye ting er jo alltid spennende så jeg takker vell aldri nei. Fargen ble faktisk noe av det samme som jeg hadde tenkt selv, en kald blondfarge med litt pastell lilla skjær i hodebunnen. 

Bilde nr 1 er "blond fargen" etter at jeg gikk ifra blått til blondt. Her har jeg også nettopp tatt ut kreatin festene, som dere ser er håret blitt veldig ødelagt etter mye farging og extentions, jeg har lovet meg selv og ta en pause fra farging nå, og etter at microringene går ut skal jeg gå uten extentions også. Vell, vi får se. Bilde nr 2 er etter vi tok i microringen, før vi farget håret. Bilde nr 3 er under prosessen, skal ærlig innrømme jeg begynte å bli litt skeptisk til hva jeg hadde sagt ja til når fargen var slå lilla / blå. Bilde nr 4 og 5 er den endelige resultatet. Langt og blondt er vell mest "meg", selv om jeg ærlig skal innrømme at jeg savner det blå, det må faktisk være den fargen jeg har vært mest fornøyd med, som om det skulle vært min "naturlige hårfarge".

Ellers har jeg og lille E ferie sammen denne uka, til tross for at regnet har meldt sin ankomst skal den utnyttes for fullt! 

Håper dere får en god start på uka :)
Havrebrød.

God morgen dere, eller.. Det er iallefall en god morgen for meg! Treningen er nettopp unnagjort, solen skinner ute mens fuglene kvitrer morgenvisen sin. Jeg skal snart gjøre meg klar for siste dag på jobb før jeg tar ferie, men først en liten oppskrift til dere. Det begynner og bli en stund siden sist jeg la ut en, så det var virkelig på tide.

Jeg har lenge sett gjennom andre bloggere og instagram, dette populære havrebrødet. Til tross for at det kun er ett par ingredienser og er laget på et ett par minutt, har jeg likevell ikke testet det ut før nå. Vell, jeg er jo kjent for å være sent ute så hvorfor ikke? Det var iallefall på tide, for noe mer enklere og smakfullt "brød" skal godt gjøres, hos meg fallt det overraskende bra i smak.

Det eneste du trenger er ca 2 dl havregryn, et egg og litt salt. Rør godt sammen og form det til en runding på et stekbrett og ha det i ovnen på 200 i ca 10 min. (Eller stek det som en pannekake i panna). På tide å få gjort seg klar til jobb nå, dagen for min del skal brukes på kosmetikk påfyll hos oss på Cubus. Denne uka kjører vi 30% på alt kosmetikk, så kom og gjør et kupp! Senere står frisøren for tur, jeg skal faktisk være prøvekanin på en ny farge idag, alltid like spennende.

Ha en fin dag da, dere :)
 
He treats me like a fucking queen.

"En dag skal du møte noen og selv om du ikke liker romantiske sanger, så vil den mest klissete låta bli din nye favoritt".


 

<3
Sommerbutikk sjef!

Himmel som tiden går, det føles som om dagene går om kapp med hverandre. Det sies jo at tiden flyr når man har det bra, så jeg antar det ligger noe i det. Jeg føler jeg endelig er kommer der jeg vil være, der jeg er fornøyd, og der jeg rett og slett bare lever livet mitt. Det er som om puslespillet mitt har falt på plass, bit etter bit. Det er nesten litt klisje hele greia, egentlig.

Jeg har lenge følt at jeg trenger en forandring, eller bare noen nye utfordringer? Noe å gripe fingrene fatt i, noe som drar meg videre, uten å helt vite hva? Frem til sjefen spurte meg for litt siden om jeg ville være sommerbutikk sjef mens han hadde ferie. Det er ikke mange månedene siden der jeg kun var en ekstrahjelp, uten noen form for utdannelse innenfor det yrket, det var liksom helsefagarbeider som var meg, noe det fremdeles også er, men dette. Jeg trenger noe påfyll i livets lære. Det er jo ikke akkurat store forskjellene fra å være "butikkselger", til "sjef", men det er mer ansvar, forventninger og alt det der, og det trenger jeg nå, for jeg aner virkelig ikke hvilket yrke eller jobb jeg kommer til å havne i fremtiden, jeg vet bare at jeg begynner å bli klar for noe nytt.

Når jeg først er inne på forandringer og noe nytt, så er det ikke lenge før jeg skal gjøre en liten "hår forandring" igjen. Spørsmålet er bare... Blir det kort eller langt? Grønt, rødt, lilla eller kanskje mørkt? You never know.

Dette ble vell mer et "Hey, jeg er i live innlegg", la oss prate om "alt og ingenting" liksom, men det får nå være. Håper dere har fått en fin start på uka, nå skal nemlig denne frøkna snart krype i seng for å lade opp til en ny dag. :)
Bursdagsfeiring.

For en fin dag, med et helt fantastisk vær! Denne morgenen startet litt anderleses her i hus, siden den lille sjarmøren min fyller hele seks år idag! Hvor blir tiden av? Det var iallefall etter at jeg ble mamma at jeg skjønnte hva de "voksne" alltid har ment med at årene går så fort, for plutselig er lille babyen min allerede en stor skolegutt. En skikkelig smart og fornuftig liten skapning, som jeg er så uendelig stolt over.

Tenk at det er hele seks år siden jeg opplevde mitt livs største øyeblikk, og jeg husker dagen som om det var igår. Det å få bli mamma må være livets største gave, for meg er det selve livet. Jeg er så heldig som har fått en så nydelig skapning inn i livet mitt.


Vi fikk samlet alle "barna" i familien idag, og lille E fikk en super feiring! Nå ser vi frem til en fri dag sammen imorgen, og om været fremdeles er med oss har vi planlagt en tur med bading og grillkos sammen med fadderen av lille E som er hjemme fra Kristiansand denne uken.

Håper alle har hatt en minst like fin dag som oss!
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits