Gamle sanger > Gamle minner.

God morgen! Av en eller annen grunn er jeg skikkelig glad og i fredagsmodus idag, heldigvis er det bare en dag unna før frihelgen står for tur. Iih! Apropos glad, det er helt utrolig hvor mye musikken styrer humøret, om jeg setter på noe "trist shit" blir jeg skikkelig deppa, mens om jeg bare dropper det der å heller finner fram noen sommerhits, listepop eller whatever så blir jeg drit gira! Favoritt listen min på spotify fortiden er gamle sanger, gamle minner. Herregud så fine minner det vekker. 

 
 

Disse tre sangene gikk på repeat i sommeren 2012/2013. Jeg hadde nettopp blitt singel etter et forhold på neste fire år, som "hjemmeværende husmor". Plutselig hadde jeg litt fritid, tid til å leve litt, finne på ting og bli kjent med nye mennesker, ikke minst bare være meg. Jeg husker jeg var helt bekymringsfri og hadde ikke noe annen "partner" å tenke på. Det var en tid der jeg var helt alene og ingenting kunne såre meg. Isdronning versjonen av meg selv, den savner jeg gitt! 

 

Og disse da, altså jeg irriterer meg grønt over at lemonade ikke finnes på spotify. Den er så fin! De beste sommerne har uten tvil vært 2012 og 2015, men jeg satser på at 2017 klarer og toppe de begge ;)) Jeg har brukt så altfor lang tid på å irritere meg over ting som går galt, mennesker som fucker opp for seg selv og i det hele tatt. Nok er nok, en gang for alle. Man vet aldri hva som venter rundt neste avsnitt om ikke man går videre, for når et kapittel lukkes, åpnes ett nytt, og jeg er veldig, veldig klar for akkurat det.

Nei, nå må jeg få sovet litt etter nattevakten, og drar med meg disse fine, gode tankene inn i drømmeland. Dere får ha en nydelig dag ;*
That boy is hot enough to melt Hell.

"Sooner or later you get tired of fighting for the person who choose to hurt you". Overskriften er egentlig bare fra Cinderella man av Eminem som jeg hørte mye på i den tiden som innlegget ble skrevet eller iallefall påbegynt på, for det er en tid tilbake siden.

Det gikk plutselig opp for meg at jeg har brukt 2 år på å tviholde fast på en person som vinglet frem og tilbake hele tiden, på en evig repeat... Om man bryr seg så mye som man sier, hvor vanskelig er det da å vise det? Finne på noe, være der eller i det minste sende en melding, mens da, lå jeg plutselig ved siden av en person som bare var en "venn", uten noe fortid, minner, noe. Og bare det, føltes så trygt og godt at jeg kunne blitt der for alltid. Hvorfor velge å kaste bort så mye tid av livet på å være trist og kjedelig når man faktisk kan ha det så bra, lett som bare det? Ikke alt her i livet trenger å bli tatt så seriøst og så jævlig høytidelig. Jeg må snart slutte å være så pingle på nye ting - Shit happens, move on.


 

Jeg ble helt blind på alle de gode personene som dukket opp på veien, som la rose på bilen min eller hjemme på døra, som tittet innom jobb med energi drikke til meg, som hjalp meg med det jeg trengte hjelp til eller som bare stilte opp når jeg trengte en venn. Slike mennesker er så gull verd og burde virkelig bli tatt vare på, for det finnes så ufattelig få av de, og det er jo virkelig slike mennesker man er heldige å ha i livet sitt. Nei, ikke faen om jeg skal kaste bort slike gode mennesker som finnes, til fordel for å bli forlatt 140 ganger.


Now you know.
Kjøttkaker i brun saus.

Etter noen timers søvn etter nattevakten har jeg ikke gjort annet enn å lage middag, kost meg med fine folk og fått unnagjort litt trening. Nå skal jeg straks ned å ta litt sol før det er nattevakt igjen ikveld, bare to igjen nå så tar jeg helg, og allerede etter mandagen igjen tar jeg meg en liten "mini ferie", det skal bli hærlig! Den siste uka har jeg kost meg så sammen med A og C, og det har virkelig vært så mye gøyere å lage mat når vi er flere til stede. Det føles nesten som vi er blitt en liten familie i løpet av denne uka, hehe!

Jeg liker best å lage alt fra bunnen av så jeg kan gjøre det litt sunnere, og vet nøyaktig hva som er i maten. Utenom sausen da, den er nok jukset med ferdigpakke. Haha, jeg må virkelig snart begynne å lage sausene fra bunnen av... Potetene skrelles og kokes i ca 35 minutter, gulerøttene burde være skjært opp i like store deler og kokes til du kan stikke en gaffel i dem.Kjøttkaker (4 porsjoner) - 600 gram karbonadedeig, 0,5 dl melk, 1 ss potetmel, salt og pepper. Fremgangsmåte; Mos sammen alle ingredienser med en stavmikser. Bruk hendene til å forming av kjøttkaker og stek de gjennomstekt. Lettest og forme dersom man har litt kaldt vann på hendene. 

Søtpotetmos; Skrell og kok søtpotet til den er mør, før den moses med en stavmikser og ønsker krydder. Ertemos; er kun kokt i ett lite minutt for å så bli krydret og most med stavmikseren.Nå må jeg må litt fart i meg om jeg skal rekke alt før jobb, dere må ha en fin kveld så lenge <3
Når eksen lager drama.

Good morning <3 Det er onsdag og vi er allerede halvveis i uka, noe som også betyr at jeg er ferdig med nattevakt 2/4. Det skal blir skikkelig deilig å ta helg i det klokken slår 16 på fredag. En liten sannhet når det kommer til nattevaktsjobbingen min er at jeg sjeldent sover noe særlig før og etter jeg skal jobbe natt, grunnen til dette er at jeg enten jobber kveld / dag på Cubus eller har lille E hjemme, noe jeg har nå. Jeg får likevel sneket til meg ett par timers søvn disse dagene før jeg henter hjem skatten og tilbringer dagene med han. Idag venter vi også middagsgjester, noe som blir super kos! Dette har blitt en veldig fin vanesak.

Som jeg har nevnt tidligere er det sjeldent jeg ser på serie eller tv generelt. Det er som oftest kun når jeg trener på mølla, eller lar tv'n stå på i bakgrunnen når jeg har besøk. De siste dagene har jeg tatt meg litt tid til å slappe av litt, ta med meg pc'n og sette på en serie uten at det trenger å være grunnet treningen. Serien jeg har begynt å se er Ex on the beach! For de av dere som synes paradise hotel er underholdende, så burde dere så absolutt se denne serien. Jeg ser den svenske, HER.  For å fortelle kort om Ex on the beach så er det mennesker som blir plassert i en luksusvilla i Karibien, der ekser til deltagerne etterhvert kommer inn en etter en, noe som resulterer i et fullstendig kaos. Det er ingen tvil i at denne serien er veldig underholdende, og noe jeg selv aldri kunne deltatt på. Dere må ha en fin dag så lenge, nå skal iallefall jeg få meg bittelitt søvn ;p
Gjenforening <3

Hei, håper dere har hatt en fin start på uka! Selv våknet jeg tidlig av kattekidsene som tydelig har lyd i seg men ble liggende litt før jeg stod opp. Jeg merket godt på kroppen at jeg gjerne kunne hatt noen timer mer med søvn før dagen startet, og vil nesten påstå at jeg er mer sliten etter en helg som sjåfør, enn om jeg hadde tatt meg en to dagers, for gud jeg har vært trøtt og sliten i kroppen idag! Heldigvis kom det seg utover dagen.

Jeg og E var så heldige å bli invitert opp på middags besøk hos ei venninne, sammen med ei annen venninne og sønnen hennes. Skikkelige husmødre som slår til med jentekveld igår og middagsdate idag. Det er jo år å dag siden vi tre jentene har funnet på noe sammen, så det har virkelig vært godt å brukt litt tid med alle tilstede igjen. Vi har også alle fri i neste uke og har lagt litt planer på hva vi skal finne på, jeg gleder meg(!) Jeg har kost meg så med disse jentene i disse dagene at jeg har helt glemt bort de tingene som har plagt meg en stund, og det er et godt tegn det!


Nå er E levert hos "ålla" (oldemoren hans), mens jeg skal få unnagjort litt trening før det er avsted på nattevakt. Burde kanskje sove heller, men det er så mye jeg burde - burde. Dermed henter jeg heller litt energi fremfor å sove meg trøtt akuratt nå.

Dere må ha en fin kveld videre, enn så lenge <3
Jomfrudom, drømmemann, fremtidsplaner +

PRIVAT;

Når mistet du jomfrudommen din?

Når jeg var 16 år gammel. De fleste venninnene mine var tidlig ute mens jeg var den som ventet på "den rette" som det så fint heter. Jeg stresset ikke noe med det og forhastet meg ikke, jeg kjente rett og slett på selv når jeg var "klar", da hadde jeg også vært sammen med min daværende kjæreste i ett år og slik er jeg fremdeles. Jeg ser ikke helt greia med sex i så veldig ung alder, jeg føler ikke at barn er barn lengre, heller ikke det med å ligge rundt, men det er jo opp til hver enkelt, det er jo noe av det mest naturlige så man kjenner sine egne behov.

Hva ser du etter i en mann, og hva tiltrekkes du av utsendemessig? 

Utsendemessig så skal det ikke mer til en noe kule skatesko, stor hettegenser eller stram tskjorte, caps bak frem så fanges oppmerksomheten min, haha. Men herregud, det skal så mye mer enn et utsende, det er jo bare en liten bonus for personlighet har alt å si. Han skal være snill, ærlig og trofast.

Drømmemannen er vell en blanding av utsende til onkl P og personligheten til drake;)))

Hva er fremtidsplanene dine?

Min nr 1 er å gi sønnen min en best mulig barndom med gode verdier og minner, det er egentlig min eneste "hovedplan". Jeg har ingen langsiktige mål, kun slike ting som at jeg skal fikse opp i huset, snarest mulig og slike "småting".


 

Studie og jobb?

Jeg gikk første året på helse og sosial og andre året på helsefag før jeg gikk ut i to år som helsefagarbeider lærling. Jeg fikk meget bestått og er utdannet helsefagarbeider i 2014. Nå jobber jeg på Cubus og nattevakt på tre forskjellige steder. Men kun en av de tre er "fast". 

Hvilken type musikk hører du på?

Dette kan være alt ifra Tix til onkl P. Det går for det meste i listepop egentlig, så lenge det ikke er noe skikkelig hard rock eller country. 

Hvordan oppdaget du at du var bipolar, tips til andre som sliter med det samme?

Bipolar er vell egentlig en litt skjult og ukjent sykdom, og den kan være helt ulik fra person til person. Det kommer også an på om du er type 1 eller 2, og i hvor høy grad. Selv er dette en diagnose som er i familien, og kan være arvelig. Det jeg merket mest oss meg selv er at jeg kan være litt "høy", ha mye planer, veldig glad og giret på livet, til og plutselig bli helt "tom". Før jeg visste hva årsaken kom ifra var det veldig frustrerende å være drit glad til drit lei meg og omvendt, mens nå har jeg funnet min balanse og har det veldig fint. Jeg utnytter når jeg er "høy" og har mye energi, mens jeg prøver og holde meg midt i mellom, dersom jeg blir "lav" så tenker jeg at det er bare slik, dermed prøver jeg å bare godta det og gjøre det beste ut av det. Det er jo helt ok å ta en dag der man slapper av og bare kjenner litt på hvordan man har det.

Jeg fant ut av diagnosen med å gå til legen, der jeg fikk henvisning til DPS lister for utredning. Der har vi samtaler, spørsmål og skjemaer som vi går igjennom.

Diverse;

Hva slags type vippeextentions og lengde har du?
Jeg har en blanding av volum og vanlige vipper, er litt usikker på lengde, men rundt 12.

Hvor og hva fyller du i leppene dine?

Jeg gikk lenge til Tove på Klinikk Ree, hun er bare HELT fantastisk(!) Der tok jeg juvederm. Jeg hadde en pause på 1,5 år før jeg fylte igjen sist og da var det her i Kvinesdal hos Linettshudpleie, utført av Kari. Vi brukte da kanyle med restylane, utrolig fornøyd og kan virkelig gå varm for de begge. Disse damene er 100% trygge. Dersom man skal fikse på noe slikt så anbefaler jeg virkelig å finne noen som er dyktige.Hvilken årsmodell er du?
Jeg er født i 1992 og blir faktisk 25 i år! Jeg henger jo fortsatt igjen i 19 års alderen. Man er ikke voksen før man er barnslig, eller? Jeg trives iallefall og vil helst ikke bikke over 25.

Hvor høy er du?
1.71, og jeg hater det! Skulle ønske jeg var lav. 

Hvordan er den naturlige hårfargen din?
Den er faktisk helt hvit! Hvorfor i alle dager begynte jeg å farge håret allerede i sjette klasse? Altså hallo... Nå fortiden er den en 3er i brun, men ser / er helt svart. Jeg har faktisk holdt meg mørk i 10 måneder uten å gjort noe drastisk! Imponert over meg selv, for jeg klarer ikke lengre å telle på mine egne fingre på hvor mange ganger jeg har hatt lyst til å bleike det blondt igjen. Stay strong eller no.Hva er yndlingsfargen din?
Rosaaa såklart <3

Hva gjør deg glad?
Ååh denne lista er egentlig lang, men glade, snille, ærlige mennesker, venner og familie, lille E, sol og sommer, bil og anlegg, mestringsfølelse, fremtidsplaner, jobb, trening og sunn mat, musikk ++.

Hva gjør deg trist?

Å bli løyet for eller på noe som helst måte gått bak ryggen.

Bloggen;

Kommer du til å starte med videoblogg? 
Ja, det skal jeg faktisk! Jeg er så lite teknisk av meg at det er helt flaut, men jeg har noen planer på gang og mye å lære, så plutselig.

Kan du lage en sminke video?

Ja! Jeg har allerede avtalt med ei venninne at hun skal sminke meg på denne, hehe! Jeg er jo elendig selv, den typen som gjør det "fort og gale", så kanskje jeg kan få bruk for video selv når jeg sminker meg.

Sliter du ofte med å finne ut hva du skal blogge om?
Ja det er veldig opp og ned. Livet mitt er et veldig A4 liv med alt det "vanlige" og utrolig lite som skjer, da er det ikke alltid at hodet er helt kreativt, så kom gjerne med ideer :-)

 
Denne ukens;

Akkurat nå; Er jeg hos mamma med E og skal snart hjem for å gjøre klart til en aldri så liten... JENTEKVELD. Det blir så koselig, iallefall når det er sammen med noen som vi ikke alle er samlet så altfor ofte. Virkelig på tide med en catch'up.

Ukens opptur; Denne uken har fløyet forbi med det vanlige, men likevel har jeg kost meg max! Kvalitetstid med onkelen min, middag hos besta sammen med alle barna, besøk av mine to fantastiske naboer på fredagen og koselige roadtriper i godt selskap. Ellers har malingen i huset endelig blitt påbegynt, det skal bli så digg å få det gjort!


 

Ukens nedtur; Været(!) Jeg liker ikke å klage altså, men det hadde ikke vært feil med flere solskinnsdager.

Ukens tanke; Jeg er takknemlig for de fine menneskene jeg har rundt meg - Samtidig blir jeg helt overgitt ovenfor hvordan det går an å oppføre seg for noen.

Ukens cravings; Sjokolade! Den uvanen der må snu asap. 

Ukens Serie; Jeg har ikke sett noe verken av tv program eller serier. Noen få home and away episoder mens jeg har vært på mølla og det er det.

Ukens beste bilde;


Fordi jeg har hatt en så vanvittig fin helg med denne jenta <3 Takk gud for kjøreturene og samtalene våres!

Ukens mest spilte sang; Spada, elen levon - Don't you worry.

Ukens trening; Har vært elendig! Jeg merker kroppen har vært en uke på ferie uten trening, for å si det mildt. Lurer på hvor jeg la igjen den motivasjonen.

Nå er jeg veeeldig klar for å gripe fatt på den neste uka, men først skal jeg nyte denne søndagskvelden - Det samme må dere :-)
Rampene mine <3

God morgen, eller i det minste håper jeg det er det for dere? Denne frøkna her fikk nemlig ikke komet seg i seng før nærmere 3, sa da alamene satte igang i 6 tiden med et lite håp om trening før jobb, visste jeg at det kom til å bli byttet ut med noen timers slumring. Jeg er så trøtt at jeg aner ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg og har allerede planlagt en liten powernap senere, noe jeg aldri gjør til vanlig og mest sansynlig ikke kommer til å gjøre senere heller, men noen minutter i solariummet hadde gjort seg.

Ellers sitter jeg her å koser meg litt med kattungene før jeg må løpe til jobb, de er allerede over 6 uker gamle, og de er så fine! De tro gråe er allerede reservert, men om noen vil ha de andre tre søtingene er det bare å sende meg en melding på facebook. Etter forespørsmål om bilder av disse rampene fikk jeg meg iallefall en prøvelse, disse har det nemlig helt umulig med å være i ro. Så lekne og søte.


Nei nå dere, nå må jeg faktisk løpe! Ha en fin lørdag så lenge <3
Nabo'kos

Den følelsen når man er så trøtt at man føler øynene triller helt rundt inni der, men likevell klarer jeg ikke helt å få lagt meg, enda! Det burde egentlig bli nå snart med tanke på at jeg har jobbehelg og skal opp tidlig imorgen, så jeg satser på fornuften tar overhånd ganske snart.

Jeg hadde en aldri så liten middagsdate sammen med naboene mine idag. På menyen stod hjemmelaget burger med søtpotet, etterfulgt av noen timer som bare fløy avsted. Så koselig og så heldig jeg er som har disse snille menneskene til nabo. Det må så absolutt skje oftere.

Endelig kan jeg også være en av de som koser seg med naboer! Haha, har alltid synes det har vært så koselig med slike naboer som tar en kopp kaffe med hverandre, slår av en prat her og der eller finner på noe. Selv er jeg nok hakket for sjenert og litt for glad i å holde meg inne bak persiennene mine hjemme.

Nei, dere får ha en fin kveld videre <3 Her er det snart natta iallefall.

 
Paradiset i Rhodos.

God morgen sunshines!

Tenkte jeg skulle starte denne fine fredagsmorgenen med litt info om hotellet vi hadde i Rhodos og beliggenheten rundt, som virkelig gikk over alle forventninger. Menneskene der nede er jo så hyggelige og snille, men etter noen dager med det samme "maset" om tilbud de ulike stedene ble vi litt sånn at vi unngikk øyekontakt og spørsmålene vi fikk om det ene og det andre, da den ene mannen sa "Jeg vet folk er kalde og avvisende i landet deres, men her er vi varme og snille", og det er jo så sant. Vi nordmenn har virkelig mye å lære der.

Er det en plass jeg virkelig skal reise til igjen, så er det Rhodos! FOR en fantastisk fin plass, og for noen gode mennesker som bor på den koselige øya. Vi var så heldige å bo på hotell Alexia som er et  nyoppfikset hotell med moderne design til den minste detalj. Her hadde vi ett flott rom, frokost inkludert, basseng på utsiden og bar i første etasje.

Dette hotellet hadde også 16 års aldersgrense som passer bra for de som er på reise uten barn, og veldig god rengjøring daglig(!)  Hotellet har beliggenhet like ved både bargata, standen, all shopping og aktiviteter i Rhodos by. 


Så mens girlsa var ute og danset rumpene av seg, mens jeg lå syk på hotellrommet fikk jeg iallefall ryddet litt i jenterotet og tatt noen bilder av rommet. Hehe! Det var like før jeg holdt på å besvime kun av det, så formen var virkelig bad, That's for sure.

Vi betalte rett over 4000 for hotellet, inkludert frokost og taxi frem og tilbake fra flyplassen. Jeg har allerede en ny plan i tankene, og neste gang blir det samme hotell, bare muligens i suite. Boblebad på verandaen hørtes jo slettes ikke feil ut, iallefall ikke med den fine utsikten ned til havet. åh <3 Satser på det blir en ny tur allerede i høst igjen, det hørtes iallefall ikke feil ut etter en sommer med mye jobbing.

Nå skal jeg straks avsted på jobb, før jeg har middagsgjest senere med søtpotet og burger på menyen. 

Dere må nyte denne fine fredagen <3
Utnyttet fridag.

Hei dere, hatt en fin dag? Det håper jeg iallefall! Jeg må bare få takke for så mange gode tilbakemeldinger på innlegget mitt igår om problemene jeg har hatt etter mine to silikon operasjoner, heldigvis ser det ut som at de fleste av dere skjønner hva problemet egentlig går ut på, i tillegg til at flere av dere har delt deres problemer i ettertid og hva dere fikk gjort med det. Utenom kommentarene her på bloggen så fikk jeg også flere meldinger på facebook og snapchat så jeg tror jeg har funnet en liten løsning på det hele! Når den tid kommer skal jeg selvfølgelig oppdatere dere angående det.

Jeg har hatt fri idag og fått utnyttet dagen maks med søvn, trening, vippe påfylling hos Linettshudpleie etterfulgt av en dag sammen med familien. Vi fikk samlet alle de små ungene for et middagsbesøk hos besta. Jeg kom nettopp inn dørene hjemme hos mamma etter en tur til Dyreknuten sammen med lil'sis, og skal straks ut på tur igjen. Endelig har jeg fått kommet meg litt av feriebobla og tilbake til hverdagen igjen. Jeg føler meg så mye bedre når jeg får brukt meg selv til noe fornuftig.

I løpet av de siste ukene ser jeg at det har vært flere innom bloggen, dersom dere vil følge med på oppdateringer som blir lagt ut her kan dere følge bloggsiden min via facebook på jeeaa.blogg.no.

Eller via instagram; Jeanetteegeland heter jeg der.


Jeg har en liten plan om å snart få kjøpt meg en macbook og ta bloggen litt mer seriøst med et skikkelig design, videoblogger osv. Dersom dere har noen ønsker for videoblogging, eller noe annet dere vil lese om så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet så fikser jeg det :-D

Ha en fin kveld så lenge <3
Endring av utsende.

Jeg har bestilt meg en time som jeg gleder meg ekstremt til, det skal bli så spennende å se det nye resultater og jeg er veldig sikker på at det kommer til å bli bra. Dette er noe jeg har tenkt på lenge så endelig fikk jeg gitt disse tankene en handling. Nå er det ikke mitt utsende som skal endres på da, men den nye bilen min. Jeg liker best ting som skiller seg litt ut og som ikke alle andre har, dessuten har jeg jo min egen stil så hva andre mener betyr ikke så veldig mye for min del. Noen som kan tenke seg hva jeg skal gjøre? 

Hadde jeg skulle begynt på skole på nytt så hadde det uten tvil vært noe innenfor det jeg skal levere bilen min for. Slike ting interesserer meg, men jeg hadde faktisk aldri turt, er jeg ganske sikker på. Æh at jeg er så pingle på det som ikke er så "vanlig". Heldigvis er det blitt bedre nå, siden den tiden da jeg skulle søke meg inn på skole. Jeg digger de jentene som tar en helt annen vei i yrket, det samme med guttene. Denne grensen på "kvinne og mannejobb" er heldigvis snart borte. Uansett, jeg gleder meg så til å få hjem bilen igjen med en liten forandring! Dessverre var det ikke noen ledige timer før i slutten av juli, så denne jenta her må nok smøre seg litt med tålmodighet enn så lenge.Nå er det iallefall natta etter en utrolig koselig og etterlengtet kveld med bestis <3 
Silikon for tredje gang?!

Hadde jeg kunne gått tilbake i tid hadde jeg aldri tatt en operasjon av puppene mine i en alder av 19. Nå som jeg er fem år eldre har jeg helt andre tanker og synspunkter angående dette, og hadde nok valgt mye annerledes om jeg kunne gjort det igjen. Jeg angrer ikke, men jeg skulle gjerne ventet til jeg var litt mer eldre, kanskje nå som snart 25 år gammel? Jeg har fått konsekvenser jeg heller ville vært foruten. Det er så typisk meg og ha uflaks med alt jeg gjør, enten det er denne puppeoperasjonen jeg har gjort to ganger, eller bilene, anlegget eller whatever, så går alt som kan gå galt - galt. Jeg lurer så inderlig på når denne uflaksen min vil snu? Den har fulgt meg fra det jeg kan huske som seks åring. Det å operere puppene sine, eller noe som helst av utsende burde virkelig tenkes igjennom nøye, over tid. Spesielt hvilken klinikk du velger.

I de aller fleste tilfeller så går det som oftest greit, men i mine to tilfeller har begge gangene ført med seg komplikasjoner. Første gangen gikk det bare noen få måneder før silikonen var ødelagt, da det hadde lagt seg som en pølse nederst, dermed var den flat. Når jeg gikk i trekant bikini så det ut som jeg hadde fjernet ett bryst og hadde ett igjen. Jeg sendte mail til klinikken og var på kontroll og alt men de var uenige å ville ikke rette opp eller dekke dette. Jeg har skrevet et innlegg tidligere fra første gangen jeg opererte puppene mine som ble publisert sommeren 2015, etter at jeg hadde operert for andre gang. Innlegget kan dere lese HER.

Jeg opererte på nytt i april 2015 på Clinic Strømstad i Sverige. Operasjonen gikk veldig fint, og jeg reiste hjem igjen samme dag med en 7 timers lang biltur. Resultatet de første måneden holdt seg og jeg var utrolig fornøyd med det hele, frem til sommeren. Det begynte med at jeg kjente ubehag, dersom jeg gikk uten bh, og var bøyd over noe, eller bøyde meg mot bakken for å ta opp noe. Jeg husker spesielt en gang jeg tok spraytan og hadde smerter og ubehag under brystet hele tiden. Det kjentes som om puppene lå over protesen på en måte, jeg tenkte ikke så mye over det siden jeg har hatt det en god stund. Ikke før en kveld da jeg kjente under venstre bryst og kunne kjenner hele protesene og skyve de rundt, mens det er hakk / risser i huden under, som om de skal skjære seg ut mens på den høyre var det som om det lå en stor middagspølse under, da jeg tok hånden helt opp under brystet var det et "tomrom". Jeg ble så kvalm og uvel i kroppen av det hele at jeg måtte ringe mamma før jeg besvimte.

Jeg tok kontakt med klinikken like etter og utifra beskrivelsen fikk jeg beskjed at dette hørtes ut som rippling, noe som ikke kunne gjøres noe med, annet enn å fjerne protesene. Nå har to nye år gått, og med tiden har det blitt verre. Jeg kan faktisk kjenne hele protesene og følge hele "kantene", av og til føles det som om de prøver og "støte" seg ut ifra arrene om dere skjønner? Samtidig som det gir et veldig ubehag og i noen tilfelle smerter. Noen som har opplevd noe lignende selv? Utsendemessig preger de ikke noe særlig preg av dette, men det er veldig ubehagelig å ha det slikt. Jeg vil jo gjerne rette opp i dette, men utrolig kjedelig å måtte betale og gå igjennom en tredje operasjon på kun 5 år.


 

Begge klinikkene jeg har operert hos har selv sagt at det "ikke" er noe galt og alt er som normalt, utenom denne andre gangen når jeg fikk til svar at det var rippling. Jeg har vært på konsultasjons time i Stavanger der de første gangen brukte bilde av meg som "sjokk" bilder ovenfor andre over hva som kan gå galt, der de mente at det var noe jeg skulle fått en ny, gratis operasjon for i og med at dette skjedde bare få måneder etter operasjon. 

Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail dersom du har noe tips, opplevd noe av det samme, eller har en god klinikk og anbefale :)
Ærlighet, time out, eller'no.

Tipp hvem som lå å dro seg i sengen frem til klokken nesten var elleve idag? Joda, det var jeg det. Planen var egentlig å trene, vaske huset og ordne en del ting før jeg skulle på kveldsvakt, men jeg får prøve på nytt før jobb igjen imorgen tidlig. Etter en uke i Rhodos har jeg så altfor mye å ta igjen her hjemme, og når man da jobber hver eneste dag kjenner jeg at det blir vanskelig å finne tid og motivasjon til tider. Jeg har iallefall fått laget meg en skikkelig to do list, så får vi se. Jeg hadde fri igår så jeg fikk utnyttet dagen maks sammen med familien, kvalitetstid med dem er så gull verd <3

Selv om jeg hater å måtte innrømme det for andre, men også inkludert meg selv så har de siste to ukene vært skikkelig dritt. Jeg vet egentlig ikke helt hva det er som egentlig plager meg mest, kanskje det bare er en god blanding av alt som har skjedd. Jeg føler ikke helt jeg har vært til stede i meg selv, fra å være den glade, aktive og energiske personen, til å bli helt tafatt, sur og lei. Jeg har orket så lite og aller helst bare ville vært alene, selv om jeg ikke vil være alene heller, om dere skjønner? Kanskje alene, men ikke ensom..

Mye i det private har vært veldig tøft dette året og jeg har ikke alltid følt meg så bra. Jeg får gjort det jeg skal av jobb og hverdagslige ting, men følelsene jeg har gående inni meg har vært veldig vonde. Mennesker, de kan være slemme de. Det verste jeg noen gang har gjort er å synke ned på samme nivå, om ikke enda mer. Man kan ikke styre hvordan andre skal være eller oppføre seg, og ikke alle vil deg godt - men man kan styre hvordan man reagerer på det. Jeg tror dersom man er så redd for å miste en person, kan man fort miste seg selv, noe jeg føler jeg har gjort. Slike ting har alltid vært så lett dersom man har vært personen på "utsiden", og ser andre gå igjennom det, men når man først står i det selv så skjønner man hvor galt det faktisk kan gå. 

Det eneste som har fristet mest i det siste har vært søvn, jeg som hater å holde meg i ro å ikke få noe ut av dagene. Det gjør jo hele saken bare verre en det egentlig er. Kanskje man bare trenger en liten time out av og til for å kjenne på ting og ta styringen over sin egen lykke tilbake. Man må av og til nå bunnen for å finne styrken til å komme seg opp igjen, antar jeg. Det er til tider lang vei ifra ord til handling, men akkurat det å kutte ut det som drar deg ned, eller påfører deg noe negativt i livet uansett om det handler om jobb, venner, familie eller whatever, så er ens egen lykke mer verd en å bruke tid på å ha det dritt.Peace and love <3
Denne ukens;

Akkurat nå; Skal jeg legge meg, noe jeg skulle gjort altfor lenge siden. Jeg kjenner jeg er veldig sliten etter en dag med reising og forsinkelser i hele går, etterfulgt at jeg hadde en liten tur ut. Jeg passer søsknene mine inatt mens mamma er på jobb, og skal passe på lil'bro litt på dagen imorgen mens hun sover ut etter jobbnatten. Gitt om vi skal kose oss,a?

Ukens opptur; Jeg tilbringet hele uken i Rhodos, med skikkelig sol og sommer. Kroppen har virkelig fått en uke med 100% avslapning, i tillegg fikk jeg også tatt en tatovering jeg har tenkt på i ett par år nå, som endelig er på plass på kroppen. Jeg kom også hjem til en fin overraskelse på lørdag. Den dagen der alt bare gikk galt, så kom det iallefall noe bra ut av det.

Bildet ble tatt fra båtturen vi var på. Mobilen min gikk selvfølgelig tom for strøm, men for en fin tur det var. Vi fikk sett så mye av fine Rhodos både gjennom båtturen og togturen vi var på siste dagen før vi reiste hjem igjen. Denne båtturen må være noe av det gøyeste jeg har vært med på lenge.Angrer så for at vi ikke gjorde dette noen dager før, og opptil flere ganger.

Ukens nedtur; Tipp hvem som lå syk i 3 dager på ferie da? Joda, jeg! Mens jentene var ute og koste seg på kveldene, lå jeg igjen i hotellsengen med store smerter og oppkast, ellers var lørdagen også en veldig kjip dag fra start til slutt - Heldigvis ordner det seg som regel. 

Jeg rakk å bli med noen få timer før kroppen plutselig bestemte seg for å være ett mareritt. Tror ikke det finnes mye som er kjedeligere enn å ligge syk på ferie altså, æh.

Ukens tanke; Hode mitt har vært et eneste stort tankekaos denne uka om alt egentlig.

Ukens cravings; Twix is(!) omg, det er seriøst den beste isen jeg har smakt i hele mitt 24,5 års lange liv. Nesten litt flaks at den ikke selges her, men har sett den finnes i Oslo, så kanskje den dukker opp i is disken soon? Haha, det minner meg om ett par helger tilbake da jeg og ei venninne var rundt på fire forskjellige steder her i Kvinesdal for å finne den isen vi likte. Ukens beste bilde;

Haha altså! Dette var fra den første kvelden "vi" var ute, der jeg havnet tidlig hjemme på hotell rommet. Hvem andre enn Marta er så søt å tenker på alt? Så mens de var ute for å finne seg nattmat, klarte hun å snike med seg hjem til jeg som lå å sov, den gikk dessverre i søpla da, men tanken var gull. Marta har tatt mammarollen på tur, og fikset at vi har alt under kontroll.

Ukens mest spilte sang; Plumbo - bade nakne. Altså jeg hatet den sangen når jeg først hørte den. Jeg er jo enda i russemusikk modus til tross for at jeg verken har vært russ, eller er så ung lengre... Men nå er det blitt en skikkelig glad sang som jeg digger! Ellers går det i Olav Haust - Jakten på verdigheten, Onkl P og de fjerne slektningene - Den hellige gral, Aksel og Hef - Copacabana. Siste nevnte spilte her på Harvest i helgen, og denne frøkna stakk av med to gratis billetter inn, ihi!

Ukens trening; Teller trappene på hotellet eller litt svømming i bassenget? Nei uff, den har vært elendig og det merkes både på kropp og humør. Det skal bli digg å kickstarte denne uken med en skikkelig treningsøkt, kjenner jeg.Håper dere våkner opp til en ny og fin uke <3
Reisen til blue hawaii.

Hola! Morgenen idag startet tidlig for å gjørr seg klar til hjemreise. Denne uken har gått så utrolig fort, og som jeg har storkost meg her nede! Jeg skal uten tvil ned igjen, aller helst om ikke så lenge til. Vi rakk ikke annet enn en rask dusj, pakking og frokost før vi måtte avsted. I skrivende stund er jeg i taxien på vei til flyplassen. Vi lander på sola i tre tiden ca, før turen går hjem til flekkefjord i bursdagsfest med temaet blue hawaii. Oh, jeg gleder meg!

Gårsdagen fikk vi utnyttet maks med soling på casino poolen, båttur, togtur, shopping og litt utforskning rundt her på Rhodos. Iih, for en fin tur det har vært! Men, det skal bli digg å komme hjem igjen også💛
Den nye tatoveringen.

Hej dar! Har denne fine fredagen startet bra for dere? Selv sitter jeg midt i solsteken på Casino poolen for å få på siste del av brunfargen før vi reiser hjem imorgen tidlig. Planen er å chille max før vi skal på ladies night på grabbarna grus ikveld, med strippeshow for jentene og det hele;)) De er jo helt crazy her nede, så etter å ha tilbringet de siste kveldene på hotellrommet med sykdom er jeg veldig klar for å sjekke ut utelivet her nede, til tross for at det blir en rolig kveld på oss siden vi reiser imorgen tidlig og skal rett i bursdagsfest i det vi kommer hjem. Eller, rolig er iallefall planen.

 Fotograf Birre fikk knipset et fullfart bilde av den nye tatoveringen jeg tok igår på baksiden av lårene. I love it! Den gir så utrolig mye mening, og i en alder av 24 tar jeg fremdeles vare på slike ting som drar meg ned. Om det er fordi jeg bryr meg så altfor mye om andre, eller om jeg bare er så naiv og tror at det en gang kommer til å bli anderledes er jeg litt usikker på, kanskje begge? Anyway, you live - you learn.. :-)
Når forholdet tar slutt.

Vi har alle vært der, regner jeg med. Hvordan vi reagerer og hva vi føler er forskjellig og varierer veldig. Jeg har selv vært der hvor jeg er helt ferdig, null følelser og veldig klar for å gå videre, jeg har vært der hvor jeg har vært helt knust og ikke sett noe mening videre i livet uten å vite hvordan i alle dager jeg skal komme meg videre, og jeg har også vært der hvor man later som at man gir helt faen og har det super bra, spiller på en glede som ikke er der og er helt Yolo. Drar ofte ut, snapper og gjør alt for å få eksen oppmerksomhet. Siste nevnte er jeg heldigvis ferdig med, forhåpentligvis var det bare en "alderfase", for det gjør jo ingenting annet enn å gjøre vondt verre, og fallet høyere enn det ellers hadde trengt å vært. Altså det er jo ingen som plutselig vil ha tilbake en person som blir helt "crazy" og bare dummer seg. 

Ikke alle forhold er fine, og heller ikke alle brudd. Jeg skal jo ærlig innrømme at det føles helt for jævlig når personen du er håpløst forelsket i som du ser foran deg hele livet ditt sammen med, plutselig ikke føler det samme lengre. Det er så vanskelig men man må bare kjempe seg videre, ta tiden til hjelp og komme seg over det. Selv om det virker helt uvirkelig og langt unna, så blir det bedre tilslutt - alltid.

De gangene jeg har vært helt knust i noe som føles i en uendelig kjærlighetssorg så må jeg virkelig gå inn i meg selv og tenke på alt jeg har opplevd her i livet, og kommet meg videre med. I mitt tilfelle da, så har jeg mistet både pappa og broren min i ung alder, av selvmord, men jeg har lært meg å leve videre med det, så hvorfor i alle dager skal jeg la en person som ikke føler det samme, ta knekken på meg for at mine følelser er enveis kjørt? Det betyr jo bare at den "rette" er der ute et annet sted, der alt vil gå begge veier.

Dette med kjærlighet har blitt så mye "spill" der man skal gjøre den andre sjalu, ta igjen på ting, ignorere hverandre. Hvorfor kan man ikke bare være ærlige, om du ville hatt din eks tilbake - si det. Om ikke - gå videre, ikke lek rundt med andres følelser. 

Ta tiden til å fokuser på deg selv, gjør deg selv bedre. Bli flink til å være alene uten å være avhengig av noen andre.  Av og til må man bare godta at ting går galt, og noe vil kanskje alltid sitte igjen i oss, men livet går likevel videre, heldigvis <3
Ett par timers smerte > En tatovering rikere.

Da var min femtene tatoveringstime (endelig!!) over. Jeg er en person med en enorm høy smerteterskel både på det psykiske og fysiske, men jeg tror jammen meg at denne terskelen min reduseres for hvert år som går. Autch!

 

 

Før en tatoveringstime er jeg helt avhengig av å bruke emla kremen, tiltross for at jeg ikke merker noe forskjell, men jeg føler automatisk at det gjør så mye vondere uten🙈

Tatoveringen jeg har tatt er bak på lårene med motiv av et seilratt og anker og sitatet "Be the one to guide me, but never hold me down". Den kostet 3000, minus 10% rabatt siden jeg kjøpte VIP bånd med grabbarna grus. Før vi kjøpte båndet av grabbarna grus visste vi ikke at de hadde et samarbeid sammen, så vi traff virkelig på det beste stedet på Rhodos, som er house of pain.


Jeg er så fornøyd med reaultatet og at jeg endelig fikk tatt noe jeg har tenkt på i ett par år nå. Sitatet har en stor mening bak seg for meg personlig.

Skal vise dere resultatet imorgen👌 I mellomtiden må dere ha en fin kveld videre❤
A D I D A S @Junkyard

God morgen❤ Har dere sovet godt? Selv eg jeg ganske så trøtt i trynet i dag. Jeg har selvfølgelig klart å blitt syk og har hatt to dager med feber og store smerter, så mens girlsa sminket seg, gikk fra bar til bar med grabbarna grus og danset rumpene av seg, lå  jeg igjen på hotellrommet som et vrak med smerter. Heldigvis ble jeg med på narchet da, Party M tror nemmlig at hun enda er russ😂

I det jeg skulle reise til Rhodos gikk jeg til innkjøp av noen nye sommerklær og bestilte hjem noen plagg fra Junkyard. Det ble for det meste kun adidas, så jeg går rundt med det fra topp til tå. Denne shortsen er så utrolig behagelig!

Nå venter frokosten før vi skal tilbringe noen timer på stranden. Allerede klokken to idag venter tatoveringstimen våres.

Ha en nydelig dag dere❤
Booket tatoveringstime på Rhodos!

Da vi lå på stranden å solte oss på søndagen kom vi inn på å prate om tatoveringer. Plutselig ble vi alle giret på å ta en ny og bestemte oss for å sjekke ut utvalget her nede. Vi er jo selvfølgelig veldig skeptiske til å ta her nede, men stedet vi havnet opp med ser ut til å være veldig bra, både stedet og menneskene som jobbet der. Vi bestemte oss for hva og hvor, før vi satte opp time til oss alle tre. 

Tatoveringen jeg skal ta er en jeg har tenkt på i rundt to år nå, så det var kanskje på tide? Jeg gleder meg så til å se hvordan det endelige resultatet blir, men! Jeg må ærlig si jeg gruer meg til de timene med smerter. Føler jeg bare blir mer og mer pingle med årene og tåler mindre med tiden. Heldigvis er det verd det!
Imorgen er dagen hvor vi har time, jeg skal vise dere resultatet så fort jeg er ferdig. Ønsk meg lykke til🙏
Dette gjør meg glad;

Gode samtaler > Dere vet de menneskene dere bare klikker helt sammen med, som man kan snakke om ting som gir mening og betyr noe, fremfor været eller slike overfladiske ting. Åh, slike samtaler er gull.

Bilder > Jeg kan bla gjennom bildene på mobilen, dataen og i album flere ganger til dagen for å mimre tilbake til minnene bak. Det er noe jeg har gjort siden jeg var liten, det er da jeg skjønner hvor mye bra jeg har opplevd og hvor bra mennesker jeg har hatt og fremdeles har i livet mitt.

Familie og venner > Jeg føler meg veldig heldig som har en så stor og god familie rundt meg der alle står sammen og er tilstede for hverandre, det samme med vennene mine.

Trening > Jeg merker fort på meg selv om jeg ikke har trent en dag, humøret mitt blir automatisk trukket ned, det samme med energien. De beste dagene er uten tvil de som starter med en god treningsøkt som gir overskudd til resten av dagen, jeg føler meg så mye bedre om jeg vet jeg har brukt kroppen til noe fornuftig.

Sol og varme > Humøret, hverdagen og alt blir automatisk bra, så lenge solen skinner og himmelen er blå. Iih, jeg skal virkelig nyte dagene i Rhodos!

Roadtrip > Det er vell ingen hemmelighet at jeg eeelsker kjøreturer, enten det er alene med god musikk på eller sammen med noen andre. Jeg trenger ikke noe roser eller fancy date for å bli imponert, bare en kjøretur takk! haha, jeg er ikke så kravstor si.
Grensen til utroskap?

Greit nok at vi lever i 2017, og ikke 1917, men jeg skjønner ikke helt greia med dagens syn på "kjærlighet", eller kjærlighet hva er det jeg sakker om, for jeg aner ikke lengre hva man skal kalle det. Hvor er egentlig hele kjærligheten blitt av? Det virker nesten som det er blitt en slags ny trend, for jeg blir virkelig ikke overasket lengre når jeg hører om noen som har vært utro eller på noen som helst måte gått bak ryggen på kjæresten sin. Fokuset på sex tar jo helt av, på en måte jeg synes er feil. Man skal være tidligst ute, helst med flest også, og dersom man i tillegg kan fucke opp i noen forhold? Jo da er det driiit kult. Nei selvfølgelig skal jeg ikke ta alle under en kam, men jeg regner med at de fleste skjønner hvor jeg vil?

Det å ha et forhold nå til dags er virkelig godt gjort, og en stor klapp til alle som klarer det. Virkelig! Før i tiden fantes ikke facebook, snapchat, tinder og all mulig slags datingsider. Altså, hvor ofte får man ikke hørt at noen er utro eller går bak ryggen på sin partner på noen måter? Akkurat hvor grensen til utroskap går er også veldig forskjellig fra person til person, noen mener det er utroskap i det partneren går bak ryggen og prater med andre, skjuler ting på telefonen mens andre mener man ikke er utro med mindre man har sex. Selv synes jeg om man har noe å skjule for kjæresten sin, der man prater med andre, sletter meldingene for å "gjemme" dette, og fortsetter, så er det totalt galt. Et forhold skal jo være "åpent" for vedkommende i mellom, bygget på tillit og ærlighet. En liten hvit løgn om "ingenting", kan likevel ødelegge så mye. Hvorfor ha behov for å "flørte" med andre enten i det man er ute på fylla eller melder noen, når man er sammen med noen? Nei, man er jo ikke utro da, men det er nesten like ille spør du meg.
Jeg var nesten sikker på at jeg skulle bli voldtatt.

God morgen sunshines! Håper alt står bra til med dere? Selv har jeg det veldig fint på tur med jentene, og Rhodos behandler oss bra! Hotellet her er så fint og menneskene er så hyggelige! Vi fikk en gratis massasje kupong vi kunne bruke, men jeg må ærlig si jeg var litt skeptisk.

Massasje som er så godt og bra for kroppen har blitt en ting jeg holder meg unna, både hjemme og ellers på ferie. For noen år tilbake slet jeg veldig med kroppen og hadde en del låsninger og knuter. Smerten dette påførte var helt sinnsykt vondt, og videre strålte det opp i både tenner og øre, noe som gjorde det enda verre. Jeg pleide å gå fast til en dyktig plass vi har her i Kvinesdal og har kun bra erfaring derfra, behandlingen er både behagelig og god.

Etter en tur til tyrkia i 2013 endre dette seg til noe av det ekleste jeg har vært med på. Det værste med denne episoden var at det var meg som følte skam over dette og nesten ikke turte å fortelle det til en sjel.

Jeg var på ferie sammen med venninna mi som skulle sette på extentions, hva jeg skulle bedrive tiden med imens ante jeg ikke. Tilfeldigvis stod det en eller annen massasjefyr der som kom med et tilbud om massasje. Siden jeg slet med plager og smerter tenkte jeg det kunne være lurt, til tross for at jeg er veldig skeptisk til fremmende, spesielt menn. I det vi gikk bortover, nedover og bak til noe som kunne minne en hule eller forlatt kjeller fikk jeg allerede da en følelse som sa meg at dette ikke var lurt.

Jeg ble med inn i et mørkt rom, for vinduene var dekket til og døren ble låst. Det var en irriterende musikk i bakgrunnen som ga uttrykk for en feil "stemning". Jeg kledde av meg til bikini og la meg til rette. Det startet med at han ville jeg skulle ta av meg bikinitoppen, men utifra hele stemningen rundt var det noe som gjorde det hele ubehagelig, i og med at jeg lå på ryggen da, og bikinien ikke var i veien for noe, annet enn at den dekket til brystene mine. Jeg husker ikke helt hvordan, men tilslutt følte jeg meg som en dum drittunge som var vanskelig, dermed tok jeg av toppen. Men, det var ikke godt nok, bikinitrusa måtte også av. Jeg tenkte litt frem og tilbake om dette er normalt, og hvorfor i alle dager at den måtte av? Heldigvis stod jeg fast på mitt at der gikk grensen, og den skulle være på.

Denne mannen ble faktisk veldig sint, og måtte tydelig roe seg ned før han fortsatte. Jeg lå nå på rygg, mens han startet nederst på benene. Måten han tok på meg var sensuell og ekkel, ikke noe som lignet eller kjentes ut som en massasje. Han beveget seg oppover og oppover, helt til han tutcha like under bikinitrusa.  Jeg var sikker på at nå kom jeg til å bli voldtatt nede i det ekle hullet av et "massasje studio". Jeg reiste meg opp og fikk heldigvis kommet meg ut derfra, men opplevelsen kunne jeg helst vært foruten.

Heldigvis var massasjen vi fikk igår helt fantastisk! Jeg hadde virkelig glemt hvor godt det er og hva det gjør for kroppen. Jeg er tilvanlig veldig stiv og anstrengt så det er ingen tvil i at jeg trenger det.Planen for idag er å "jobbe" litt mer med brunfargen, teste ut casino poolen og på trafikklys fest!

Dere må ha en fin dag videre så lenge💛
Fra solsengen i Rhodos.

Hei dere❤ Jeg hadde egentlig bestemt meg for å holde meg unna blogg.no og 4G nettet generelt. Jeg hadde til og med et lite håp om å holde meg unna wifien og ta en helt mobilfri uke, men den planen får jeg ta igjen en annen gang. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er tidenes rastløse person, det å ha en treningsfri uke her nede, liggende i en solseng fra morgen til kveld er virkelig en prøvelse. Det hjelper med en variasjon av litt lesing, scrolling på mobilen, musikk og bading. Jeg vil jo så veldig gjerne bli brun, aller helst svart om jeg skal være ærlig. Uansett så nyter jeg tilværelsen, men jeg synes synd på dere der hjemme etter å ha sett utallige snaps med regn.

 


 

Akkurat nå nyter vi de siste timene av solen før vi har en gratis massasje time fra hotellet. De behandler oss virkelig bra her nede, og det finnes ingen tvil i at kroppen har godt av denne uka med avslappning.

Håper dere får en fin dag videre❤
Tatoverte øyenbryn @KatarinaPMU.

God morgen, og riktig god mandag til dere

For et par uker siden tok jeg turen til Sandnes for en timeavtale hos flinke Katarina til å tatovere brynene mine. Jeg gjorde dette for to, tre år siden og har helt glemt å fylle på i ettertid. Denne gangen endret hun litt på formen og tok de litt tykkere, resultatet er jeg utrolig fornøyd med! Brynene mine til vanlig er veldig forskjellige og vanskelig å forme noenlunde likt, på toppen av alt er jeg elendig til å forme og stelle disse selv. Bryn har så mye å si for helheten i ansiktet og utgjør så mye. Så lenge jeg har bryn kan jeg fint gå uten noe annet sminke til vanlig, noe jeg ofte gjør.Bildet ovenfor er fra første gang jeg tok PMU på bryn. Prisen er 5100, inkl 2 refill. Det er lurest å vedlikeholde med å ta en gang i året, prisen for det er ca 2000 kr.

Katarina holder til i Sandnes med adressen; solaveien 2. Det er 3 min gå avstand fra togstasjonen / ruten i Sandnes sentrum. Hun tilbyr blant annet; permanent makeup av øyenbryn, eyeliner, lepper og vippeextentions. Hun er veldig dyktig og kan det hun gjør, og har en utrolig god kunde service! Man blir så godt tatt imot her og går ut dørene med et fantastisk resultat. Jeg har ikke fått tatt noen nærbilder av brynene etter jeg tatoverte de sist, men på bildet ovenfor har jeg ikke gjort noe med brynene annet enn at de er tatovert. Jeg er så fornøyd med den nye formen og har allerede booket meg en ny time etter at jeg er hjemme igjen fra Rhodos. Siden det var 2, 3 år siden sist og den forrige tatoveringen så og si var borte velger jeg å ta to ganger for å få de skikkelige. Jeg gleder meg!

Håper dere får en fin uke! Det skal iallefall jeg ha her i Rhodos <3
På sidelinjen til seg selv.

Her sitter jeg, eller ligger i en solseng vell og merke, midt i Rhodos sammen med to venninner. Gradene på snapchat viser 24, men jeg er ganske sikker på at det er 29. Det føles som om jeg har tatt en ukes ferie fra livet, selvfølgelig for å slappe av men mest av alt og finne igjen meg selv. Jeg føler jeg har blitt kastet på sidelinjen, eller kanskje satt forann en tv der jeg ser på Jeanette, men ikke på den Jeanette jeg er, eller var. Jeg er ikke lengre den sterke jenta som står opp for meg selv, på ett eller annet punkt ble jeg dyttet i bakken, og uansett om jeg reiste meg igjen, ble jeg dyttet ned igjen. Eneste forskjellen er at disse dyttene ble hardere, og tilslutt kom jeg meg ikke opp igjen, ikke enda men snart.


Tiden er inne for en ny start, etter alt jeg har vært igjennom kan jeg teorien på dette livet, jeg trenger bare å utføre det i praksis. Noe av det lureste jeg har lært i livet er at det går videre og at minnene er noe som blir i fortiden. Det er godt å kunne savne noe, for da har det vært noe bra, men det er viktig å huske på at selv om man savner minnene, savner man nødvendigvis ikke personen bak de, for mennesker forandrer seg, d samme gjør du.Ellers har denne dagen vært helt topp (!) Til tross for all mas om alt ifra masasje til gratise drinker og shots, kom det ett par super koselige svensker som hadde et godt og ikke minst spennende tilbud til oss. Denne uka her kommer til å bli så bra!

Håper alt står bra til med dere der hjemme også💛
Uken som gikk;

Akkurat nå; Er jeg i på ferie og lever livet på det beste.

Ukens opptur; RHODOS! Akkurat nå befinner jeg meg nede i paradis. Denne turen har vært skikkelig etterlengtet. Jeg har alltid jobbet i alt av ferier både i juletider, sommer osv. Jeg er så glad for jeg fikk det til å passe i iallefall en uke i sommer så jeg får litt avslapning i de hektiske hverdagene. Ellers har uken vært fin med litt selvpleie hos linettshudpleie, kristiandsand tur med M, toppturer med T og i det heletatt, jeg har storkost meg!

Ukens nedtur; Været, solen kunne godt holdt seg frem til igår, hehe! 

Ukens tanke; Hm, jeg har vært skikkelig skuffet denne uken. Litt imellom der hvor jeg er så skuffa at jeg gidder ikke engang og si noe, fordi jeg forventer faktisk at personen står til ansvar for sine handlinger, og der hvor jeg har lyst til å bare riste personen og spør hva den feiler. Rett og slett, men jeg har holdt kjeft da, sikkert det beste.

Ukens cravings; Shot and go zero energidrikkene og snickers proteinbarene. Hehe uffda!

Ukens beste bilde;


Altså jeg er helt elendig på å ta bilder. Det eneste bilde jeg hadde i kamerarullen denne uka er dette bildet fra høgfjell som jeg og ei venninne tok en regnværs tur i.

Ukens mest spilte sang; Åh jeg har fått skikkelig dilla på "Bare du" og "Forelska meg i deg igjen" av Stavanger kameratene. Jeg har egentlig bare likt "Bare så du vett det" av dem, derfor droppet jeg bryggerhus festen som var på bryggerhuset sist helg der Stavanger kameratene spilte. Jeg angret bare liiiitt på det! Det virket til å være super god stemning, de er virkelig gode å få det til i denne bygda!

Ukens trening; Siste innspurt med trening før Rhodos har gått overraskende bra med tanke på nattevaktene og jobb på Cubus og hva jeg ellers har hatt på "to do" listen. Jeg regner ikke med det blir noe trening i Rhodos akkurat ;p

Ellers så håper jeg dere har hatt en fin uke, måtte den nye bli like så :-)
Zzzøndag

Altså, har dere prøvd denne ansiktsmasken? Den er helt amazing, og vi er så heldige å ha den på Cubus hos oss til kun 29 kr. Jeg har veldig sensitiv hud og en allergi mot det meste så det er lite jeg tåler, men denne funker fint. Etter noen minutter med denne ansiktsmasken er huden helt babymyk. Jeg pleier alltid å ha en dag eller to i uka der jeg har skikkelig selvpleie, og da er denne blitt ett fast produkt. 

Det blir ingen selvpleie på meg idag, annet enn at jeg skal ligge strak ut å bli brun B-)


Ellers håper jeg dere har hatt en fin uke og nyter denne gode søndagen :)
Avkobling.

Til tross for at jeg har vært selvstendig fra jeg var 6 og frem til nå i en alder av 24, har jeg aldri før følt meg så liten og ensom før - som en 5 åring som trenger pappaen sin der med en trygghet om at alt vil ordne seg, for det var det alle sa, i åresvis. Det er så rart hvordan man kan føle så mye, samtidig så lite. Hvordan skal man egentlig beskrive det, sette ord på det? I det jeg skreiv de siste ordene ble jeg sittende her å tenke litt på hva jeg tenker på akkurat nå. Flere tanker surrer rundt, men ingenting av det gir noe mening. Av og til trenger jeg bare å koblet helt ut, legge bort mobilen, leve i nuet og bare være meg. Denne Rhodos turen kunne ikke passet bedre enn nå.


 

Jeg gleder meg så til en uke med sol og varme sammen med fine jenter! Jeg kommer ikke til å blogge mens jeg er på ferien, for den skal nytes til det fulle, men jeg har forhåndsskrevet et innlegg til dagen som er innstilt til de bestemte dagene, så innlegg blir det, alt ifra grensen til utroskap, når forholdet tar slutt, fasaden bak butikkselger, tatoverte øyenbryn, hva som gjør meg glad,  ++.

Håper dere får en fin uke mens jeg er borte <3
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits