Søtpotet "sandwich".

Denne søtpotet dilla mi tar aldri slutt, heldigvis er venninnene mine nesten like glad i søtpotet som det jeg er. Jeg fikk et koselig besøk av søskenbarnet mitt som skulle hente med seg hjem to av kattungene mine. Så jeg slo to fluer i en smekk med å ta en middagsdate med henne og en aldri så liten catch'up. Jeg har ikke vært med henne siden rudskogen, så det begynte å bli en stund siden sist.

Det ble søtpotet sandwich med søtpotet fries! Søtpoteten skæres i skriver på langs, pensles gjerne med et tynt lag av olje og krydder på hver side, før de stekes i 25 - 30 minutter på 30 grader. Og altså, kan noen forklare meg hvordan det går ann å skjære tynne, fine skiver ut ifra en stor og hard søtpotet uten å kutte av seg fingrene, eller er det bare jeg og de altfor lange fingrene mine som er helt klyse? Æh, jeg får det jo aldri til. Videre fylles den med kylling, kalkunbacon, salat, agurk og det du måtte ønske. Det er så gooodt! Jeg tror og håper jeg aldri kommer til å spise meg lei på søtpotet.

 
Back to basic.

Endelig har jeg fått meg tredemølle i hus igjen, etter at den forige sluttet å fungere for snart fire uker siden. Jeg gikk ifra å ha mila daglig til å ikke hatt den på en måned, visst ikke mer. Tipp om denne frøkna har blitt god å rundt i ansiktet da? Kroppen også forsåvidt. Jeg har faktisk lagt på meg fire fuckings kilo siden jeg reiste til Rhodos i begynnelsen av Juni. Nå kjenner jeg det skal bli skikkelig godt å starte treningen igjen for alvor, and back to basic(!)

Jeg var så smart å bestilte tredemølla så den skulle bli levert på døren, men adressen min er jo hos mamma og siden jeg ikke er den raskeste til å få ting gjort, ble den værende der i en uke før jeg endelig fikk den hjem igår med god hjelp.Ellers er formen på bunn, så denne dagen blir brukt til avslappning for fullt, satser på at det kommer seg i løpet av dagen. Det var vell bare kroppens måte å si ifra at jeg trenger litt hvile etter noen hektiske uker antar jeg ;p
Kalender'sjekkern

Jeg har alltid vært så glad for at jeg ikke har vært en av de som må sjekke kalenderboka si hver gang de skal finne på noe sammen med venninner, bestille en time hos frisøren eller hva det nå enn måtte være, og om jeg så har vært opptatt noen dager med jobb, så har jeg alltid litt ledig tid i den samme uka og det har jo vært en ren luksus. Det vil si, helt frem til nå som jeg er blitt en av disse kalenderbok menneskene selv, med en stappfull kalender fullt av jobb. I den siste tiden er det kun en dag i uka jeg har fri, somregel etter en nattevakt, og kanskje før en ny. Jeg har jobbet mellom 70 og 90 timer i den siste tiden og hadde nettopp 128 timer på den siste 1,5 uka. Jeg har iallefall vist meg selv at jeg kan hva enn jeg setter meg som mål, og det beste med det hele, jeg jobber mot noe stort.

Heldigvis har jeg bare ett par uker igjen, før jeg har en fri uke sammen med E, og det skal bli så hærlig! Den uka har jeg kun 17 timer på jobb, mens den resterende tiden skal nytes maks med skatten min før skolestart.

I en hektisk hverdag er en kalenderbok et must for å holde styr på alt av jobb, møter og avtaler. Min er kjøpt på personlig almanakk, der kan du designe din egen, enten du vil ha den helt vanlig eller pynte den med privatebilder. 

Dere må ha en fin onsdag så lenge ;*

 
Media'press.

Er det noe jeg er skikkelig lei av så er det den evige krigen på hva som er "rett og galt", finnes det i det hele tatt ett svar på dette? Det er så mye oppstyr i dette med kroppspress, trening, operasjoner, sminke and you name it! Altså, hvorfor skal man bry seg så veldig? Enten man liker å være naturlig, med lite eller uten sminke - OK, eller om man så liker å sminke seg litt eller mye - OK(!) Det samme gjelder trening, liker du det, nyt det, føler du ikke behovet så chill. Vi tar alle våres egne valg her i livet, så hvem som påvirker hvem er det kun deg selv som styrer. Selv kan jeg fint gå uten sminke, samtidig som jeg også kan klatte i 10 kg sminke i ansiktet om det var det, hva skal det ha å si? Æhr, jeg blir så gal av dette her. Diskusjonen på rett og galt kunne vart evig, poenget er jo hva som er rett for deg selv, der og da.

Altså skal man få creed fordi man stiller på en photoshoot uten sminke? Skjønner dere hva jeg mener eller? Hvem bryr seg egentlig, så lenge du bryr deg om deg selv og har det fint med det så whateveeeR.

Når vi først er inne på utsende, så skal jeg faktisk gjøre noe nytt idag. Denne pingla her har hatt lyst til å gjort dette i åresvis men har aldri turt, jeg kommer tilbake senere på hva, i mens må dere ha en fin tirsdag så lenge <3
En baby mindre >

Dere vet den følelsen man får når man er forelsket? Når alt bare er fint og man går rundt og smiler som en tulling? Når man kjenner sommerfuglene kjille rundt i kroppen mens man lever på en sky av lykke, som en dans på røderoser? Akkurat denne følelsen har jeg for audien min, gud som jeg elsker den biler. Den følelsen jeg får av å kjøre den, den skulle jeg ønske alle kunne kjent. Det er helt latterlig hva en bil kan gjøre med meg, for jeg er den typen som elsker bilene mine, og får skikkelig kjærlighetsorg uten dem. Det høres nok helt teit ut, men jeg blir skikkelig lykkelig av det!

Etter at jeg kjøpte meg bmw'en i juni hadde jeg egentlig bestemt meg for å selge audien. Per dags dato så funker ikke vindusheisene, air condition, og servoen hyler verre enn et grisehus, men siden jeg ikke har noe handyman og er rimelig lei av å bruke unødvendige penger på gumpen var planen å selge den som den er. Jeg laget annonsen, og fikk utrolig nok en del telefoner og meldinger med interesse. Men, for det er somregel et men og ikke bare et, men to. Nr 1, jeg hater å ha ting "halv ferdig", eller ikke i orden. Nr 2, audien er min lille baby som jeg forguder over det meste. Den er en drøm og kjøre og jeg klarer bare ikke helt å gi slipp på den, så hva tror dere jeg gjorde? Joda, jeg ringte gumpen å fikk meg en verkstedstime nr 100 for å fikse resten, dermed var det bare å smøre seg med tolmodighet men en månedsventetid.

Det tikket inn en melding i helgen med en som var veldig ivirig etter å få kjøpt bilen, og da slo det meg at det kanskje ikke var så dumt likevell å bare selge den så slipper jeg å styre noe mer med det selv. Da de skulle komme for å se på den idag var det kun snakk om en liten titt, så jeg hadde ikke tatt ut anlegge eller gjort bilen klar for salg på noe som helst måte. Etter en liten prøvetur og titt på bilen ble konklusjonen at de ville ha den med seg med en gang, og en lite time etter hadde de tatt ut anlegget for meg og kjøpt min dyrebareskatt fra meg. Altså what, hva skjedde nå? Haha, jeg blir nesten litt stressa over at jeg solgte gulle mitt.

Spontane bilkjøp er gøy, men spontansalg er var ikke fult like gøy. Gjorde jeg virkelig det her?Den ble solgt til en mekaniker, så den kommer nok til å trives godt <3 Haha, jeg snakker om denne bilen som om det skulle vært et kjæledyr eller no, men det var jo tross alt min lille baby <3
Waste no time.

Jeg kjøpte faktisk en jakke med overskriften på ryggen, den passet perfekt nå! Det blir livsmottoet mitt fremover.

Det er med alderen at man merker hvor fort tiden går, det er nesten litt skremmende at jeg selv kan si det er seks år siden jeg var ferdig på videregående, og at det kun er rett over fem år til jeg er 30. Gud, nå føles jeg meg skikkelig gammel, til tross for at jeg føler meg som den 18 åringen. Er det noe jeg har lært meg på alle disse årene så er det at livet er for kort. Det finnes så mange som ikke engang rakk å pakke ut den gaven livet faktisk er. Jeg er iallefall evig takknemlig for det livet jeg har hatt og har på både godt og vondt.Livet er kanskje ikke alltid en fest, men man kan vell alltids danse når man først er her.

Endelig er denne glad jenta tilbake og gud som jeg har savnet henne! Her sitter jeg da og både smile og ler for meg selv, helt uten grunn sånn egentlig. Jeg er bare skikkelig lykkelig og glad fortiden, og det skal egentlig ingenting til før jeg når det optimale gledesnivået. Det er ingen tvil om at andre gleder, er mine gleder! Jeg blir så glad når det ordner seg for andre mennesker, både kjente og ukjente.


 

Jeg har ei venninne, eller hva jeg skal kalle det, for vi har faktisk vært skikkelig fiender back in the days, gud som vi har kranglet og alt på grunn av en gutt. Hele greia er egentlig helt latterlig og jeg skjønner ikke hvordan jeg selv har oppført meg så idiot, men heldigvis har vi kommet oss over det og har god kontakt sammen nå. Jeg fikk en gledesnyhet at ting som ikke har vært så greit den siste tiden, endelig ordnet seg for henne, og jeg ble så glad! Skulle trodd jeg hadde vunnet i lotto, eller var på vei til en lang ferie i varmere strøk, om dere skjønner greia? Jeg ble liggende og smile fornøyd for meg selv i en time sikkert. Jeg elsker når det ordner seg for andre og når andre er glade.

Jeg klarer ikke å forstå meg på mennesker som ikke unner andre noe godt, eller noe som helst suksess her i livet. Herregud, er vi ikke kommet lengre enn det i ett årstall av 2017? La oss heie på hverandre, hjelpe hverandre og i det minste være snille(!) Jeg er så ferdig med mennesker som drar meg ned eller bringer noe som helst negativ påvirkning i livet mitt. Altfor lenge har jeg latt noe / noen styre "gleden" min, og alt det den personen har såret meg med, har jeg tatt ut over andre. Det er så feil. Ingen personer er verd noe slikt. Om man har noe negativt i livet sitt, enten det er jobb, venner, kjæreste eller whatever, kvitt deg med det - Livet er rett og slett for kort til å la tiden brukes på det.

 
A sunday well spent.

8 timers søvn etter nattevakt - rydding av huset til mamma - vasking av mitt eget - og litt bilpleie sammen med E. Det kaller jeg en bra søndag, det! Det var så godt å få igjen skatten min idag, selv om jeg har jobbet mye denne uken, har det føltes som en evighet uten han her hjemme. Denne uken skal virkelig nytes sammen med familien <3


Nå er det snart leggetid både for store og små her, jeg skal tidlig på jobb imorgen mens E skal kose seg sammen med "ålla". Heldige oss som har enn så ung og sprek familie ;p Håper uka deres har vært super, vi snakkes - plutselig :)

 

 
Lol, hvem trenger søvn

90% av denne sommeren har gått bort til jobb, og jeg må ærlig innrømme at jeg er en smule lei av å høre meg selv si «Nei, jeg skal på jobb» i det jeg blir spurt om noe som helst sosialt. Jobb, jobb, jobb er det eneste som sviver i hodet mitt fortiden. Ææh! Menmen, hard work pays off, dessuten trives jeg så bra i alle 4 jobbene mine! Jeg gikk av nattevakt 6/6 på onsdag og hadde helt fri på torsdagen. Til tross for at jeg hadde vært 16 timer på jobb og sovet minimalt den siste uka, kunne jeg ikke takke nei til en aldri så "liten" tur ut sammen med familien. Både jeg, mamma, besta, tante og noen venner av oss tok turen til Mandal på onsdagskonsert, og HERREGUD så gøy! Selve kvelden husker jeg lite av for å være ærlig, men jeg vet at jeg storkoste meg fra start til slutt.


Bilde nr 1 er ikke et sjeldent syn, når frøken treg og tregere er tregt ute. Jeg tenker alltid at jeg må blir bedre å få tatt noen bilder til denne bloggen, meg jeg suuuger. Enkelt og greit.

Torsdagen hadde jeg fri og fikk utnyttet den max med en date sammen med besta i Farsund, hentet Bmw'n på verksted, møtte Ida i Lyngdal, dro til Mandal med Marta, kveldsbesøk hos Anette og en liten rånetur sammen med Martine <3 Trengte virkelig den dagen etter å ha jobbet 90 timer på jobb på en uke, før jeg hadde en dag fri og nå har 36 timer på jobb denne helgen. 126 timer på 1,5 uke B-) #Trives!
1 år som brunette!

God morgen, solstråler! Gjett hva denne frøkna har klart? Nemlig å hatt samme hårfarge i ett helt år, altså hallo - Klapp på skuldra takk. Jeg ble mørk i begynnelsen av august i fjord, og til tross for alle innfall med å farge det rosa, blått eller bleke det har jeg klart å holdt ut med tvangstankene mine. Det er ingen hemmelighet at jeg trives best som blond, som også er min naturlige hårfarge. Nå som jeg har det mørkt kommer jo etterveksten etter kun noen dager, og det skal ikke mer enn ett par uker til før det ser ut som jeg er skalla, grunnet den lyse etterveksten som sniker seg frem. Heldigvis finnes det ettervekst spray da, så jeg har klart å holdt meg i 3 - 4 måneder før jeg har farget det igjen.

Ikke nok med det så er det fire måneder siden jeg tok ut extentionsene. Jeg begynner virkelig å bli flink til å passe på mitt eget hår. Fokuset mitt har vært å reparere det ødelagte håret mitt, å få litt lengde på det igjen. Selv om det enda er skulderkort har det blitt mye tykkere, og den lille hestehalen jeg hadde har nå doblet seg. Det fortjener nesten en frisørtime spør du meg. Målet er helst å vente til neste sommer igjen, samtidig som det frister å starte prosessen om ikke så altfor lenge til. Jeg vil helst ikke legge flere lag med mørk hårfarge i, når jeg likevel skal bli lys. Hm, vi får se.


Redningen min har vært å ikke vaske håret mer enn 1 - 2 ganger i uka og bruke minimalt med rettetang og føning. I tillegg har jeg tatt ølgjær tabletter, og har nå startet på hairburst kapsler. Disse skal jeg ta to av hver morgen. Jeg har også begynt med Kevin Murphy produktene. Først startet jeg med den blå serien for å reparere håret mitt som varte i 3 måneder før de gikk tomme, da gikk jeg over til den rosa som er serum serien. 


Mens jeg har holdt på med dette innlegget har jeg allerede klart å skrive en melding til frisøren min om en time i august, ups! Men jeg er mega klar for en forandring nå, og hvem vet, kanskje ender jeg opp pastell grønn som er den eneste fargen jeg ikke har prøvd av de fargene jeg har ville hatt ;)

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra nattevakt 5/5 og har heldigvis fri fra Cubus idag, men jeg jeg får likevel kun en times søvn før jeg må sette meg i bilen for en roadtrip, mer om det senere. Have a nice daaay <3
Jea fakta fra vennene, del 2.

Det er ingen tvil i at vennene mine kjenner meg godt, for de vet alle mine sterke sider, svakheter og uvaner. Nå vet jeg iallefall hva jeg skal gjøre om jeg er i dårlig humør en dag, for dette har virkelig gjort dagen min, jeg har ledd høyt for meg selv som en liten drittunge i det jeg har lest igjennom hva de har skrevet. For noen herlige mennesker jeg har i livet mitt <3

Marta <3

👉 Hun kan se ut som ei skikkelig "høy på seg selv jente, ei typisk bitch" men så er hun så langt ifra det! God som gull tvers igjennom.

👉 Hun komme til å se ut som en rosin når hun blir gammel etter så MYE sol som hun tar.

👉 Hun er ei skikkelig ikke one night stand jente. Heller ute etter et lykkelig og laaangt forhold fremfor ei natt med en gutt.

👉 Hun er alltid sent ute, til jobb, fest, eller whatever 😂

👉 Hun er treningsnarkoman!

👉 Når man er ute å drikker med deg, så slår det aldri feil at etter en liten stund så forsvinne Jea uanfansett!

👉 Hun kan faktisk ingenting når det komme til sminke! Har aldri i mitt liv sett noen gjøre så mye rart når de sminker seg men alikevell ende opp perf når de er ferdige 🙈😍

👉 Hun er den beste venninna enn noen gang kan finne.

👉 Hun elske russesanger! Forever fjortiss.

👉 Hun elsker biler med anlegg og kan virkelig ikke ha en bil uden bra lyd og bass. Og e rett og slett villig til å betale i bøtte og spann for å få det!

Camilla <3

👉 Hun er en humørspreder og har et hjerte av gull.

👉 Hun er Pepsi max avhengig (og selvfølgelig avhengig av sunne kjeks og sjokolader, ofte innom helsekostbutikker / bestiller lager så hun har sikret seg)

👉 Hun er sta som et esel og gir seg ikke før hun har nådd et mål hun har satt seg. Et eksempel; Hun ble gravid da hun var 16, fullførte videregående med en liten baby som 17 og fikk toppkarakterer (Jeg er så utrolig stolt av deg, det er ikke en eneste ting du ikke får til, snuppa!:-*)

👉 Hun er utrolig spontan, finner hun ut at noe høres gøy ut en eller annen plass blir hun så gira at hun setter seg i bilen og kjører dit, om det så hadde vært til andre siden av jorda så hadde hun lett kjørt dit. (Digger det!)

👉 Hun elsker å bli kost på ryggen til hun sovner.

👉 Hun foretrekker vorspiel i bil (Les; Helst hele kvelden😅👏)

👉 Hun kan virke som ei stille og forsiktig jente, men hell no!

👉 Hun kan irritere på deg en stein når du først setter i gang, det går i ett.

👉 Hun har ca 1243 tanker og idéer i hodet på en gang og alt skulle helst skjedd igår!

👉 Hun er vimsete og låser seg ute av sitt eget hus x antall ganger i løpet av kort tid.

👉 Hun eeelsker alt som er glitter og bling og for ikke å glemme ROSA!

Til slutt vil jeg bare si at jeg er utrolig glad i deg og setter uendelig stor pris på deg snuppa!❤Ida <3

👉 I Jea's verden skulle helst aaalt vært rosa!

👉 Finnes ikke vondt i henne, god tvers igjennom ❤

👉 Hun hater å snakke i telefonen, lurer du på noe så helst send en snap!

👉 Hun er alltid forsen. Tror aldri vi har hatt en avtale, uten at hun er minst 15min forsen.

👉 Skal du ha Jea på besøk, må du skru opp gradene på varmepumpa til minst 25, helst fyre i ovnen itilegg.

👉 Hun er alltid god å snakke med, hun er ei som ser lyset i tunnellen uansett hvor mørk den er.

👉 Hun tror hun har den fineste sangstemmen ever på fylla 😂😘


Jeg og Ida skiller faktisk 8 år(!) Men det føles virkelig ikke slik, denne jenta her er bare helt fantastisk, som en lille søster fra en annen familien, og en av de beste venninnene man kan få. Tenk at jeg har kjent denne jenta i 3, 4 år nå, den gang du var bitteliten, haha! Jeg har alltid sett på deg som om vi var like gamle ;*

Siden Ida først nevner sangstemmen min skulle jeg nesten redigert en film med alle snappene fra denne kvelden der vi synger, haha. Det er SÅ ille! Jeg har virkelig den verste stemmen noensinne. Og, med tanke på bilde nr 1 av meg, var det flaks de neste bildene er skurrete med filter. Denne "Shakerdronninga" klarte nemlig å helle nedpå 16 stk på en god time, dere kan jo tenke dere hvordan jeg ble da jeg gikk for å få tak i mer drikke... Nei, for en kveld, men gøy var det!

Jeg er så glad fortiden, og det er fordi jeg har disse herlige skapningene i livet mitt! Jeg aner virkelig ikke hva jeg har gjort for å ha så mange gode venner <3 Dere er gull verd hele gjengen!
Uken som gikk;

God morgen, og riktig god mandag til dere. Håper helgen deres var super! Jeg kjenner iallefall at det har vært skikkelig digg med en rolig helg, selv om hele uken bare har fløyet avsted. Jeg klarer nesten ikke å fye med dagene lengre, føler der er over før de starter, dermed tar vi en liten oppsummering;

Akkurat nå; Er jeg nettopp ferdig på nattevakt 4/6, og på vei til Cubus for en dagvakt der, før nattevakt igjen ikveld.  Jeg lurer på hvor lenge jeg holder ut med dag, natt, dag egentlig. Jeg kjenner jeg trenger ett par dagers søvn snart. Heldigvis er jobbene mine så fine at jeg stortrives og det gjør det jo til en lek!

Ukens opptur; Denne uken har kun blitt brukt sammen med familien, utenom jobb.

Ukens nedtur; Det er kjipt å jobbe når E har ferie, jeg vil jo helst være med han 24/7 i og med at vi har en 50 - 50 løsning. Heldigvis er det bare for små perioder at jobben krasjer med han, mens til vanlig har jeg som oftest fri i "min uke".

Ukens høydepunkt; Onsdagen da vi dro til kongeparken sammen. Vi fikk samlet både besteforeldre, oldeforeldre onkel, søsken, venner til kongeparken, sammen med meg og E. Så koselig når vi alle er sammen, noe som skjer altfor skjeldent siden jeg og mamma har ungene i ulike uker til vanlig. Nei, denne uka har bare vært topp sammen med de!

Ukens tanke; Dobbelmoralen til enkelte mennesker, som jeg skrev et eget innlegg om HER. Jeg fikk faktisk flere private meldinger på facebook av mennesker som trengte å lese dette, som kjente det hjalp dem og uendelig med fine ord! Jeg blir skikkelig glad når folk kommer med slike tilbake meldinger, spesielt fra denne bygda. Det er jo ingen hemmelighet at flere liker å titte innom her kun for å snike og snakke dritt :-) Men, har man et kjedelig liv eller dritt med seg selv, så for all del, hvorfor ikke legge seg opp i andres.

Ukens sang; Kevin Boine, Markus Tørseth - Fin og drømmeland og etter rudskogen har jeg fått helt dilla på Refuzion - Don't care og Granada remix, altså what, jeg som hater slik musikk, og spesielt de sygge granada sangen, haha! Seriøst, når noen setter på country og slikt vil jeg aller helst hoppe ut av bilen, det er det værste jeg vet.

 

Ukens serie; Eneste jeg har sett på denne uken er tre episoder av home and away. Jeg gleder meg til å få den nye tredemøllen så jeg kan få begynt igjen! Føler meg som en geleklatt fortiden.

Ukens mest leste innlegg;  Meningen bak som dere kan lese HER.

Ukens person; Lille E <3 Så godt å få sett skatten min igjen og finne på ting sammen med han. Verdens herligste klump. Jeg er så utrolig heldig!
Jea fakta fra vennene, del 1.

Jeg sendte en melding rundt til vennene mine igår, om de kunne beskrive noen typisk meg ting, og like etter tikket melding etter melding inn, ikke værst på en lørdagskveld. Snille gode vennene mine, iloveyou! So, here we go...

Mamma <3

👉 Hun er veldig ansvars bevist og klarer å ordne det meste selv.

👉 Hun har alltid en plan på hva som skal gjøres i løpet av en dag, kødder noen med det blir hun gal.

👉 Hun stresser med alt hun skulle fått gjort, for det er alltid noe og må alltid ha noe å gjøre.

👉 Hun trener som en gal, men blir aldri helt fornøyd med seg selv, noe jeg hører titt og stadig.

👉 Hun må alltid ha det ryddig, men det gjør ingenting om skapene mine er proppa og ting faller ut av dem dersom de blir åpnet. (Det er fordi du har for mye rot mamma:-*)

👉 Hun er helt gal etter musikk og godt anlegg i bil.

👉 Alltid sagt hun skal ha rosa bil, og når hun først fikk en så var den så lav at den kunne måkes snø med.


Jeg angrer faktisk veldig på at jeg solgte denne skatten... </3

Tina <3

👉 Hun kunne fint klart seg med kun et rom med varmekabler å der kunne hun bodd fordi hun elsker varme.

👉 Hun går aldri på fylla uten shakerene sine, humøret blir ikke særlig bra om hun må drikke noe annet fordi de er tomme både i Kvinesdal og Flekkefjord.

👉 Hun er avhengig av alle slags protein sjokolader, hun prøver å gjemme de selv men vet jo alltid hvor de er!

👉 Hun er veldig sta, har hun gått inn for noe så skal det gjennomføres.

👉 Hun virker som den mest sjenerte personen i verden når hun er med ukjente personer men får du bli kjent med hun er hun en jente som snakker og snakker!

👉 De beste pausene Jea kan få, er definitivt en matpause i et solarium.

Caroline <3

👉 Hun er alltid sent ute.

👉 Hun er alltid blid og fornøyd.

👉 Hun liker fart og spenning.

👉 Hun hører somregel alltid på musikk, til og med sovemusikk.

👉 Hun har alltid en løsning på alt, uansett.


Jeg har jo mistet alle bildene etter alle dataene mine som jeg har klart å mistet i bakken (ups). Så jeg fikk funnet frem et fra Pie sine bilder da Caroline var sjåfør for søsknene Egeland <3

Onkel Georg <3

👉 Hun har superkrefter, det er derfor hun er så sterk som hun er👊😎

👉 Hun sier alltid at hun går eller kommer om 5 minutt, når hun mener 15.


 

Henrik <3

👉 Hun er en solstråle 24-7.

👉 Hun er god som gull og kan prates med om alt.

👉 Hun er en god mamma nr 2.

👉 Hun er veldig glad i shaker og saiko idiot på fylla. (Eey! haha)

Ikke alle rakk å svare før denne utolmodige jenta måtte publisere dette, dermed kommer det en del to i løpet av de neste dagene B-)

Nå står nattevakt 4/6 for tur, før 2 netter fri og 5 nye igjen! Adios <3
Jea'fakta om meg selv;

👉 Jeg er verdens mest naive person og tror alltid det beste om alle mennesker, helt til det motsatte er bevist, men da er jeg så naiv igjen og tenker at alle gjør feil og ignorerer helt sannheten. Jeg har det veldig vanskelig for å tro at noen faktisk vil andre vondt, eller lyver med vilje. 

 


 

👉 Jeg kan ofte bli helt rød i ansiktet uten at jeg blir flau, men da jeg først står der å kjenne ansiktet koke blir jeg jo drit flau! Haha hvorfor skjer dette? På ungdomsskolen kunne de bare si "tomaten", så ble ansiktet mitt brennende rødt i sekundet, noe det enda kan...

 


 

👉 Jeg er veldig lang i både høyde, fingre, ben og i det hele tatt alt! Drømmen hadde vært å vært 1,50 høy, korte fingre og hatt 35 i sko str. Jeg bruker til vanlig 38, men det hender i noen sko at de blir for trange, men jeg blå nekter å ha større, dermed har jeg ofte trange sko som gjør at jeg verker benene av meg, er det mulig😂

 


 

👉 Om jeg først får en idè på noe jeg vil gjøre, så må det skje ASAP, helst igår. 

 


 

👉 Drømmen min har alltid vært en rosa bil, fine felger og et rått anlegg i! Og vet dere, drømmer er til for å bli virkelighet, bare vent å se <3

 


 

Når jeg først er i gang med litt Jea fakta har jeg også fått vennene mine til å skrive ned noen punkter, innlegget kommer senere 😎

Ha en fin Søndag så lenge💛
Ta en sjanse.

Jeg har alltid vært ei skikkelig forholdsjente, og når jeg først har funnet en person som jeg har falt for så går jeg all in. Jeg er ikke den typen som gir opp et forhold for bagateller eller er noe fan av dårlig stemning - Ærlighet og tillit er det viktigste. Det blir jo hva man selv gjør det til. Uansett, jeg startet dette året som singel og den tiden for meg selv har jeg virkelig trengt. Jeg antar at jeg egentlig bare har vært redd for å være alene, redd for å ikke føle noe for noen igjen og ikke minst gi et annet menneske "makten" til å kunne påvirke meg så mye på godt og vondt, men det er ingen grunn til å holde fast på et forhold som ikke er noe lengre, og iallefall ingen grunn til å ikke la seg selv bli lykkelig igjen i en "senere tid". 

Jeg er et skikkelig vanemenneske og hater nye ting. De fleste synes denne forelska fasen og alt det der er så sykt spennende og koselig mens jeg har vært livredd. Om ting er skikkelig bra trekker jeg meg mer unna, kun for redselen. Hvorfor i alle dager har jeg egentlig gjort det? Av og til kunne jeg ønske jeg bare kunne ta meg en chill'pill, gi faen i å overtenke alt så frem og tilbake i tid og heller bare være tilstede i nuet - Enten går det bra, ellers går det over, men dersom man aldri tar sjansen finner man jo aldri ut av noe, da vil jeg jo heller angre på noe jeg gjorde, enn noe jeg aldri turte.

Dere vet den greia når dere blir betatt av en eller annen, men er usikker på om personen føler det samme? Kanskje er det du som tror han ikke vil ha deg, mens personen tenker det du som ikke vil ha han. Hvorfor skal det egentlig være så vanskelig å bare si ting som det er, ta en sjanse og satse litt her i livet? Det er kun deg selv som vet hva du tenker og føler, dermed er det opp til deg selv hva du gjør med det, hva så om det ikke er likegyldig? Da har du iallefall tatt forsøket, fremfor håp, hint og overtenking. Det er så typisk oss jenter å tenke at gutten skal ta det steget, men hvor vanskelig er det egentlig å sende en melding, da har man iallefall gitt det et forsøk.
Går på veggene >

Det er allerede tre uker siden tredemøllen min bestemte seg for å slutte å fungere, og siden da har jeg holdt på å gått på veggene. Jeg har brukt mølla nesten hver eneste dag i flere år nå, så det å plutselig være uten har stoppet opp hele treningen min. Det er så typisk meg, om en liten ting går galt, eller ikke fungerer så gir jeg faen i hele greia. Om så mølla ikke har funket så er det jo så mye annet jeg kan trene, men neida, her legger man seg på latsiden.

Jeg føler meg fort fæl om det blir noen dager uten trening, så hvordan jeg føler meg nå skal jeg spare meg for å komme med noen kommentarer på, men det er heldigvis nok til at jeg endelig fikk ræva i gir å bestilte meg en ny tredemølle. Altså hallo, jeg gleder meg! Intervallene må være det jeg har savnet mest, faktisk.Tredemølla bestilte jeg hjem fra Xlife som leverer på døra med leveringstid på 4 - 5 dager, i tillegg hadde de tilbud og gratis frakt B-) 
Jeg mottok også nylig en stor prakke fra protein fabrikken med energidrikke, protein barer, propud, sukrilett sukker, melis og ikke minst protein cookiesene som jeg er helt hekta på. Endelig har jeg klart å spise meg litt lei på disse, haha. Nå har jeg iallefall et "lager" for en stund B-)

Ellers er jeg nettopp kommet hjem fra nattevakt og skal hive meg i seng snart før jeg skal tilbringe dagen med E og familien. Ha en fin dag dere <3
 
Jeg orker ikke dette livet.

Det finnes kun en gang i året der jeg drikker 3 - 4 dager i strekk og det er når jeg drar på gatebil i rudskogen. Jeg er den typen som blir så ekstreeemt dårlig etter at jeg har vært ute, det kan fort ta meg opp til fem dager før jeg fungerer noenlunde normalt igjen, uansett hvor mye / lite jeg har drukket og hvor lenge jeg har holdt det gående. Eller dårlig er jeg jo ikke, bare helt tom for energi i kroppen.

Vi kjørte bortover på torsdagen og siden vi ikke dro før i fem tiden og var fremme like før midnatt var planen å vente med drikkingen til dagen etter, trodde vi. Jeg følte meg som en skikkelig festbrems som gikk rundt der edru, sliten og trøtt etter en lang tur at vi fant ut vi skulle ta ett par shaker, som ble til at vi henter ett par til, og ett par til, og ett par til - 2 ble til 4, til plutselig 10 som ble til enda flere, og der var det gjort. Men, det var så verdt det. Jeg tror ikke jeg var i seng før nærmere 5, før jeg våknet lys våken igjen halv 7 og da klokken slo 8 hadde jeg alt stått opp og begynt å drikke igjen.


Sura på dag 3, haha.


I det siste har jeg havnet inn i en slags boble der jeg for det meste er helt trøtt, og mangel på både motivasjon og energi. Det er flere dager, egentlig uker siden sist jeg trente. For meg som er vant til å dra ut en gang i måneden ca, til å plutselig ha vært ute oftere og spesielt etter denne langhelgen i rudskogen med tre dagers fyll så er jeg helt ødelagt i kroppen. Det at jeg gikk hjem fra den turen og rett på nattevakt etterfulgt av dagvakt, for å så ha en full jobb uke ellers har tappet meg helt. Jeg hater å ikke få trent skikkelig eller fått gjort noe fornuftig ut av dagene, men jeg innser at jeg må begynne på nytt, prioritere søvn fremfor ting som trening så jeg får sovet skikkelig ut og er klar for å gripe fatt igjen. Deretter starter treningen, et sunnere kosthold (igjen), for herregud så mye matlyst jeg har hatt i det siste! Også skal jeg være edru leeeenge nå! Lenge! Merk mine ord. Heldigvis jobber jeg for det meste de fleste helgene fremover. Å jobbe helg er faktisk noe jeg liker veldig godt. Jeg får jo med meg ting via my story så jeg føler ikke jeg går glipp av noe særlig. haha.

Det finnes faktisk ikke noe bedre enn de helgene som tilbringes hjemme med E, familien eller venninnene på besøk. Jeg vil heller brukene helgene jeg har fri på til sene kvelder i godt selskap og bare chille max enn å løpe i dusjen, shave kroppen, føne håret, kaste alt av klær utover gulvet før jeg prøver 140 plagg for å så finne ett antrekk mens jeg sminker meg som et malingspann og kaster shakerne i veska for å så dra ut.

Nei ass, mitt mål er å ta igjen mye tapt søvn og starte treningen igjen, lage mye sunn og god mat og ta livet helt med ro B-) Jeh tenker kjør!
Meningen bak;

For en ukes tid siden var jeg hos Svenni i Lyngdal for en aldri så liten tatoveringstime. Dette har vært en tatovering jeg har tenkt på i flere måneder uten å ha fått gjort noe mer med det, før jeg plutselig fikk et kick at nå, NÅ skal jeg ta den tatoveringen, og det skal jo selvfølgelig helst skje nå også. Til tross for at Svenni hadde ferie fikk jeg meg en time like etter at jeg tok kontakt, heldig der!Det ble to fugler over brystet. Planen var egentlig å ha navnet til pappa under den ene, og navnet til broren min under den andre, men jeg droppet det. Tror det hadde blitt litt "for mye". Jeg vet jo selv hva de står for og hva de betyr for meg.

Tatoveringen tok 1,5 time ca og kostet 1600, hos Svenni i Lyngdal. Det er han som har tatt de fleste mine - Simply the best!
Dager som dette <3

Denne fine solskinnsdagen har jeg tilbringet på jobb med en lunsj date sammen med bestis, etterfulgt av en liten tur etter jobb før jeg nå er hos mamma sammen med E og koser meg med småsøsknene mine, før jeg skal videre på nattevakt ikveld. Jeg ser så frem til å ha fri på dagene i helgen for å tilbringe den sammen med familien, før nettene tilbringes på jobb. 8 nattevakter på 10 dager står for tur i tilegg til full uke på cubus i neste uke, wish me luck ;p
Jatakk til flere av disse dagene <3
Familietur til kongeparken <3

Good morning! Denne frøkna her har endelig fått seg noen timers søvn inatt, det trengtes. Formen har vært skikkelig dårlig, energien lav og jeg har vært tidenes frysepinne. Igår ble det så ille at etter noen timer i kongeparken der jeg trodde jeg skulle fryse ihjel og kroppen kollapse, gikk jeg en time tidligere for å få varmen i meg og slappe av i bilen. Jeg som aldri sover på dagtid eller noe sovnet så "fint" der men benene opp i frontruda med tidenes soveansikt. Sikkert fint for de forbi passerende, haha. Heldigvis føler jeg meg bedre idag. 

 

Det er ingen tvil i at E har tidenes sprekeste oldemor som alltid stiller opp for barna og får med de på alt. Hva får man ikke lurt denne dama med på? Ellers fikk vi erfart at til tross for at det er sommer og været er meldt strålende så er det iskaldt i kongeparken. Det nytter visst å holde seg trofast til parkasen.
Lenge leve dobbelmoralen.

Er det noe som irriterer meg grenseløst så er det den evige dobbelmoralen. Greit nok, jeg tror vi alle sier imot oss selv til tider, går på en smell og gjør noe feil - Det er tross alt slik vi (dessverre) lærer. Forskjellen her er å kunne innse at man gjør noe feil, kunne gjort noe annerledes OG kunne innrømme det og stå for det. Man skulle trodd det fantes mennesker som aaaldri gjør noe som helst galt, og hvordan er det i det hele tatt mulig? Altså hva så om du gjør en feil, sånn egentlig. Det skjer, livet går videre. Jeg skjønner ikke at noe skal gidde å bruke så mye energi og tid på å bry seg om alle andre enn seg selv.

Dette gjelder spesielt når det kommer til å rakke ned på andre og legge seg opp i ALT hva andre gjør galt, for å så snakke seg selv så høyt opp i skyene om hvor fint alt er, ting de aldri hadde gjort, men når det er sagt så er det faktisk helt motsatt. Du som snakker om at alle må være snille med hverandre, er du som samme som sitter å rakker ned på andre. Hvor snill er du da?Jeg er forøyeblikket på tur til kongeparken med hele familien. Hærlig å slutte tidlig idag😄

Dere må ha en fin dag💛
Polarbrød av søtpotet.

Siden både jeg og E har fri idag tok vi å inviterte girlsa + T ned på lunsj. Det er så koselig når vi fem er sammen og så gøy når barna leker så fint sammen. Tiden sammen med dem bare flyr avsted. Det føles nesten ut som vi er en liten familie sammen <3

 

Så var det meg og denne søtpoteten da, den kan seriøst brukes til alt om det så er søtpotetmos, fries, polarbrød, pizzabunn, hamburgerbrød eller hva. Det begynner å bli en stund siden jeg brukte den til polarbrød, så det var virkelig på tide for disse er så saftige og gode.

Det eneste du trenger er en søtpotet, 200 gram med ønsket mel og bakepulver - Start med å skrelle søtpoteten og mikrobak den i mikroen til den blir mør nok til at den kan moses med en stavmikser. Videre tilsetter du 100 gram havremel og 100 gram grovere mel, + litt bakepulver. Bland ingrediensene godt inn, og del dem opp i 8 "baller" på et steke brett, som du gjør flate. Stekes på 180 grader i ca 10 - 15 min.

Ellers er det på tide å finne sengen kjenner jeg, før jeg skal opp tidlig på jobb imorgen. Heldigvis er det bare fire små timer, før jeg og familien drar til kongeparken sammen <3
Singellivet, drømmemann, girlcrush ++

Hva fyller du i leppene dine?

Jeg har lenge brukt juvederm som jeg har vært kjempe fornøyd med, mens jeg har testet ut både restylane og denne gangen teosyal RHA 2.

Skal du ta flere tatoveringer, isåfall hva?

Ja, jeg har planer om en del. Først skal jeg få gjort ferdig armen min så den blir en fulldekket sleeve, det samme vil jeg ha på det ene benet, tror jeg.

Har du noen i kikkerten?

Ja, nei, ja.. Jeg er så singel som jeg kan bli og er ikke den typen som er avhengi av å ha noen der bare for at det skal være noen, da er jeg heller alene, så nå skal jeg leve i et skikkelig sølebat frem til den dagen jeg engang blir forelsket igjen. Jeg har jo mange guttevenner, men jeg har aldri vært den jenta som har venner med fordeler.

Hva er det beste med å være singel?

At min lykke ikke ligger i hendene på noen andre og at jeg ikke blir såret. Jeg trenger heller ikke stresse med at noen venter på meg eller forventer noe av meg. Jeg behandler meg selv bra og har uendelig med tid til familie og venner, trening og jobb. Nå vil jeg bli det "gamle" meg, og bli den beste versjonen av meg selv for meg selv.


Ovenfor har dere meg. Jeg har ofte fått hørt at jeg aldri sender selfie osv, You're god damn right

Hva ser du etter i en drømmemann?

Det kjenner jeg når jeg ser han. Jeg trengte egentlig en kjøretur, men får nøye meg med jakka ;p

Har du en "type" jente du faller for?

Haha JA! Jeg får ti ganger oftere et girl crush enn det jeg gjør meg gutter. Jeg liker å se det positive i alle og er skikkelig for girlpower, og la oss alle bare være venner. Vi jenter burde heller stå sammen fremfor å hate på hverandre.

Hvem ringer du til når du er sint / lei deg?

Anette, Marta eller mamma.

Hvem er den siste personen som gjorde noe spesielt for deg?

Anette, det gjør hun egentlig hver dag også. Beste bestien min som passe på at jeg har det bra. Ikke rart jeg har det bedre enn på evigheter.

Hva gjør deg glad?

Å se mine nærmeste glade og at de har det bra. Ellers skal det ikke mer til enn en kjøretur før denne frøkna er i topp humør.

Hva gjør deg lei deg?

Nåtidens levemåte, jeg skjønner meg ikke på mennesker i 2017. Neida (joda). jeg blir lei meg når de rundt meg ikke har det bra.

Har du noensinne vært i en ambulanse? 
Ja, da jeg krasjet i det eneste treet på hele øyesletta, til tross for jeg holdt fartsgrena og brukte belte ;)) 

Er det viktig å feire bursdager? 
Ja det synes jeg, kanskje for de siste årene mine har vært driiitt :)

Føler deg ung eller gammel for alderen? 
Ung! Jeg ser på meg selv som en 18 åring selv om jeg faktisk blir 25. Alder er skremmende men heldigvis bare ett tall. 
Uken som gikk;

Akkurat nå; Har jeg nettopp hentet E etter å ha kommet hjem fra jobb. Vi skal straks ut på tur å ta igjen noe etterlengtet kvalitets tid sammen etter en uke borte. Jeg ser frem til mye familiekos denne uken!

Ukens opptur; Tatovering av bryn, over brystet og fylling av lepper med en roadtrip sammen med A som bonus - Storkoser meg på tur med denne jenta!

Ukens nedtur; Hm, det må være de 18 timene jeg nettopp har hatt på jobb, etter en syv timers biltur hjem fra tredagers fyll på gatebil. Hardt å være på topp, elleR'no. Jeg kjenner iallefall at det skal bli deilig å legge seg i sin egen seng å sove mer enn ett par timer, etter disse 4 nettene.

Ukens høydepunkt; Rudskogen(!!) Som jeg har kost meg denne helgen, det er godt å kjenne at man lever litt. Det har nesten vært som en liten boble avsted, uten hverdagen, bekymringer og plikter, kun kos og hygge, og bittelitt tull.


Ma new bruh'friend. Jeg digger når man bare møter noen, og er "venner" - Snille, glade og god stemning(!) Til vanlig er jeg veldig sjenert med mennesker jeg ikke kjenner, men dersom jeg har noen shaker i blodet er jeg et skikkelig gnagsår med munndiare, og en liten smule drittunge, men det ergøy, for meg iallefall. Haha.

Ukens tanke; Nr 1 - Jeg må snart lære meg at jeg ikke kommer fra en stor by der man kan skrive om noe personlig, men likevel at det blir anonymt. I det jeg deler noen personlige innlegg her har jeg vært veldig dårlig til å tenke på konsekvensene av det med tanke på at vi er en liten bygd, og dersom innlegget handler om et "tema", går det automatisk over til personene siden alle "kjenner" alle i denne bygda. For de av dere som er lesere fra andre steder så tolker dere det jeg vil formidle, men for de av dere i denne bygda så blir det som oftest helt feil - Visse ting må jeg lære å holde for meg selv.

Nr 2 - Dersom andre oppfører seg stygt må jeg slutte å ta det så innover meg, og slå tilbake med samme mynt. Jeg trenger faktisk ikke synke like lavt som det der. Jeg liker best når alle er venner, snille og glade - Resten trenger jeg ikke i min hverdag, livet er for kort til slikt :)))

Ukens sang; Astrid S - Such a boy. "It's a mistake, so we make up, and then we make out, you freak out - Here we go again"

Ukens serie; Ex on the beach, Sverige. Jeg har endelig lært meg å ta litt time off og gjøre ingenting annet enn å ligge med dataen i sengen og chille. Jeg tror ikke jeg har gjort det siden ungdomsskolen, i den tiden der jeg kunne bli liggende i timevis med en serie.

Ukens mest leste innlegg;  Sneakpeak - Jeg skal forresten snart vise dere resultatet av sist ukes forandringer. 

Ukens person; Anette <3 Vi kan være tidenes mest useriøse drittunger, samtidig som vi kan være noe seriøse kjerringer. Jeg har det så bra i den tiden vi tilbringer sammen med alt ifra dype samtaler, kjøreturer og seriøst tull. Hun er den jenta som får man til å glemme all bekymringer og negativitet, og gir en påminnelse på hvor fint livet er.Håper dere har fått en fin start på uka <3
Sneak'peak.

Stikker raskt innom for å gi dere en liten oppdatering før jeg springer ut dørene igjen. Etter at jeg ble sittende oppe altfor lenge igår kan dere tenke dere hvem som brukte evigheter på å våkne idag? Jeg aner ikke hvor lenge jeg lå med bare det ene øyet åpent å myste på telefonen for å slå av de seks alarmene jeg hadde på, før jeg klarte å åpne det andre også.  Jeg har hatt en del på to do listen i det siste, men grunnet jobb og diverse er mye av det bare blitt utsatt, og utsatt. Idag må det faktisk gjøres for nå reiser jeg jo snart.

Jeg hadde en time hos Svenni i lyngdal klokken 11 for en ny tatovering, og jeg kødder ikke når jeg sier at jeg var så trøtt at jeg kunne klart å sovnet der jeg lå å ble tatovert. Etter tatoveringstimen dro jeg hjem for en date med A, kjøpte ny selvbruning hos Linett, fikk handlet litt og vasket huset før jeg hadde tok meg en catch'up date med M. Jeg kom egentlig nettopp inn dørene, men skal like fort ut igjen for en tur med en kompis før jeg drar på kveldsbesøk til A igjen og avslutter kvelder der. Imorgen må jeg begynne å pakke til helgen og få ordnet alt før jeg drar, åå jeg er så klar(!) Roadtrip <3

Jeg har fremdeles plasten på, så bilde av tatoveringen kommer imorgen.

Dere må ha en fin dag videre <3
Roadtrip, tatovering og sprøyte.

Jeg hadde egentlig en plan, eller iallefall et lite håp om å klare å komme meg i seng tidlig idag, iallefall tidligere enn dette.. I morgen kanskje? Jeg er skikkelig i underskudd av søvn fortiden og kommer meg i seng så altfor sent før jeg må opp tidlig neste morgen. Fri eller ikke så har jeg alltid timeplanen full, som idag. 

Jeg og ei venninne hadde oss en liten roadtrip til Stavanger, i hovedsak for to time avtaler jeg hadde; Refill på tatovering av brynene mine hos flinkeste Katarina i Sandnes og en time til fylling av lepper hos Fab Lounge i Stavanger. Jeg hadde aldri vært på denne klinikken så jeg var utrolig spendt. Heldigvis ble jeg veldig positivt overrasket både av salongen, den kosmetiske sykepleieren jeg hadde time hos og behandlingen hun utførte som gikk smertefritt unna med det resultatet jeg ville ha.

Sist jeg fylte i drammen for snart to år siden følte jeg leppene så ut som to avlange pølser og jeg mistet helt den "vippen" jeg hadde "bygget" opp under behandlingene mine hos Klinikk Ree. Jeg hadde jo en time for ett par måneder siden men da ble de kun rettet opp litt, i og med at leppene var for store til mer fyll av størrelse. Jeg ville jo helst hatt de litt større, men jeg skjønner at ikke alle går med på dette da det går jo utover ryktet til klinikken dersom noen kommer med de leppene. Etter dagens behandling ble de iallefall slik JEG ville ha dem, hva andre måtte mene påvirker ikke meg - Noen liker ditt og andre datt ;p Dere kan få se resultater imorgen, dersom jeg ikke blir hoven eller blå iløpet av natten, alltid like skummelt det der.
Jeg hadde med meg verdens mest tolmodige venninne på tur som brukte fridagen med venting på meg. Jeg storkoser meg på tur med denne jenta, vi to er som en. Vi kan være skikkelige barn på tur til tider. Vi hadde en tur innom nille kun for å kjøpe med noe "jalla" til rudskogen i helgen, og fikk helt latteranfall i butikken da vi begynte å tulle med en kjølebag trillekoffert som var "genial" til å dra rundt på shakerne mine, jeg som pleier å presse ned fire / fem 4pakkninger i vesken min hver gang jeg skal ut. Vi fant også ut vi måtte ha med vannpistol og mye dill for litt tull. Stakkars mann i kassa skjønte sikker ingenting.

I den siste tiden har jeg funnet så lite jeg vil ha i det jeg har vært innom butikker for å ta en titt, og hadde egentlig ikke noe plan om å kjøpe meg noe særlig idag heller, men shoppingslysten kom plutselig snikende innpå, det må være det gode selskapet jeg hadde med meg;) Åh, jeg har kost meg så med snuppa mi idag, ja takk til flere av disse dagene, for den siste tiden har vært en drøm.

Nå må jeg få kommet meg i seng, jeg må nemlig opp tidlig imorgen også for en tatoveringstime hos Svenni. Jeg gleder meg så til resultatet, det blir awesome!
Festivalvoksen @Linettshudpleie.

Hey girls, for di av dere som ikke har prøvd voksing - Prøv :-D Jeg kan garantere at du blir positivt overrasket og sitter igjen med tanker som hvorfor du ikke har startet med dette før, selv er jeg blitt helt avhengig. Jeg hadde en time til voksing tre dager før jeg reiste til Rhodos, for Brazilian voksing som jeg har gjort i 1,5 år nå, men også for å voksene lår og legger for første gang. Siden det er første gang kan det være litt vanskelig å få med alt, og jeg er jo veldig nøden på dette her med at det skal være helt 110% hårfritt 24-7. Så etter 1,5 uke var jeg så dum å barberte benene selv. U stupid Jea...

Uansett, to uker etter hadde jeg en time for voksing igjen da den brazilianske voksingen hadde holdt seg helt frem til timen, mens benene.. Der var det ikke noe å vokse, say what?. Jeg tror aldri jeg har gått så lenge uten å gjøre det, og likevell var det ikke noe, man skulle tro det var for godt til å være sant, men gode ting skjer det også. Jeg reiser den årlige turen til Rudskogen i helgen, og er så klaaar. Krysser fingrene for at været blir bra!


 

For å bestille time Hos Linettshudpleie kan dere klikke dere inn HER. Der får dere frem de ulike behandlingene + priser :-)

I morgen tidlig skal jeg på roadtrip sammen med bestis for to timeavtaler i stavanger, gledeeer meeeg <3
Uten filter

Av og til er det ett greit tidsfordriv å logge seg inn her på bloggen for å skrive fra seg, mens av og til føles det som ett skikkelig tiltak. Jeg føler på mange måter at jeg er helt tom å ikke aner hva jeg kan skrive, om jeg så har mye på hjertet så blir det som om ordene stokker seg helt om og alt blir bare feil, noe som gjør at det er lettere å bare droppe hele innlegget. På en annen side så går kjeften i ett, inni hodet på meg selv da, så vi tar det derfra tenker jeg,

Jeg er skikkelig rastløs fortiden, fordi jeg er så gira, jeg bare aner ikke helt hva det er som gjør meg så gira, eller hva jeg i det heletatt er giret på? Jeg er bare glad og har det bra, tenker jeg. Jeg var i skikkelig plage humør hos mamma igår, så i det hun laget seg mat å skulle spise, moste jeg det i ansiktet på henne og kastet puter på henne som en liten unge mens jeg holdt på å le meg ihæl. Jeg får så sinnsykt dårlig humor når jeg er skikkelig glad.

For de som kjenner meg så vet de hvor kjent jeg er for å være treg, Jeg klarer somregel aldri å holde meg til tiden, noe jeg er fult klar over selv, så på lørdag fikk jeg kallenavnet for "kvateret", fordi jeg er så innmari treg, og når jeg først kommer så er det ikke lenge jeg blir før jeg er rastløs å må videre.

Ellers så nevnte jeg tidligere at jeg endelig har fått fikset anlegget mitt, (WOHO!) Jeg er så heldig som har en god kompis som alltid stiller opp i alle mine problemer og hjelper meg med et smil, hver eneste gang. Men, så skulle det ikke mer til at bilen min stod parkert hos han da spørsmålene om jeg hadde sovet der, eller om vi holdt på var ute å gikk. For guds skyld ikke ha venner av det motsatte kjønn, greia er så kjedelig som at jeg jobbet nattevakt og på Cubus mens jeg var heldig å få bilen min fikset - Så vet man det.

Snakkes :-)
Uken som gikk;

Akkurat nå; Skal jeg snart få lagt meg, noe jeg skulle gjort for lenge siden kjenner jeg.

Ukens opptur; Hver dag har vært fin denne uken, alle middagsdatene med jentene og kidsa, tid sammen med familien og ikke minst været i helgen. Jeg har storkost meg ;p

Ukens nedtur; Blir dere sjokkerte om jeg sier at anlegget gikk til H#="%€* igjen? Æh, jeg klikker snart! Det samme med tredemølla, fuck'az.

Ukens tanke; Jeg er glad, og føler meg så heldig fortiden. Livet <3

Ukens cravings; Havregrøt dilla er endelig tilbake igjen, yay!

Ukens beste bilde(r);
Ukens serie; Ex on the beach - Sverige, jeg er blitt helt hekta.

Ukens mest spilte sang; Endless - Skinnet bedrar.

Ukens trening; Eleeendiiig.
Bananis i sommerværet

For et sommervær vi er så heldige å ha fått denne helgen, og hva passer bedre enn en frisk bananis? Jeg har nesten alltid oppkuttet banan liggende klar i frysa, som blandes med litt ultimoo, sukring melis og bakekakao. Minst mulig væske for å få den mest mulig isete i konsistensen. Denne er laget på et lite blunk og smaker så godt! Det minner mer om ren sjokoladeis, enn det gjør om banan. Blandingen av denne sløte isen med noen salte nøtter er prikken over i'en;p


Jeg og E sov så lenge idag at vi sitter fortsatt i sofaen å chiller før vi snart skal ut på en liten tur i steindør for å nyte dette fantastiske været. Måtte det bare vare, lenge.

Måtte dere ha en fin dag <3
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits