Kesam brød.

Til tross for at jeg som oftest spiser knekkebrød, er jeg hakket bedre glad i "brød mat". Dessverre ser jeg ut som en stranda hvalross om jeg spiser det, med mindre jeg baker brødene selv med "de rette" ingrediensene.

Bare lukten av hjemmelaget brød gir meg et tilbake blikk på barndommen. Jeg hadde en far som var utrolig flink til å bake både det ene og det andre, etter hvert var det bestemor som over tok den rollen, med å servere oss barna hjemmelaget brød. For en service vi har fått opp igjennom!

Denne gangen brukte jeg den samme oppskriften som på rundstykkene som jeg la ut for en liten stund siden. Det eneste du trenger er; 

4 Egg - 1 boks mager kesam - 6 dl havregryn - 1,5 dl havre mel - 1 ts bakepulver.

Rør alt godt sammen, og ta det over i en brød form. Stekes i ovnen på 200 grader i ca 18 minutter. Smakte godt for min del, men minsten i hus var ikke like enig! Hehe... 
En til.

For de av dere som har meg eller Anette på snap, har dere nok fått sett en pepret my story de siste ukene, der "en til" spilles i bakgrunnen på nesten hver en film, og for de av dere som har vært med oss.... Ja, da vet dere jo hva det går i. En til! Haha, en sang av onklP som virkelig har satt seg i hodet, sammen med myk landing og engler i snøen, åh <3

Igår la vi turen mot Mandal for en time hos Cherry Flavour Custom tattoo, der jeg hadde en tatoveringstime. Denne gangen ble det en liten oppå hånden. Jeg var forberedt på at denne kom til å gjøre vondt, men etter en stund spurte tatovøren; "Gjør det vondt? Ikke? Hva er du lagd av for noe?" mens jeg satt i stolen å storkoste meg på mobilen mens det hele foregikk. Smerten var faktisk på 0, og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet! Neste steg på "pappa armen" blir underarmen, så det er bare å få bestilt en til time da. Det var første gangen jeg prøvde ut dette stedet, men definitivt ikke siste!
Jeg liker bare ting visst de er rosa.

Jeg var som sagt hos Picasso frisør, for å bli dullet med litt av godeste Anette i sist uke. Denne jenta er så kreativ og flink, og fargen ble... ROSA. Jeg har vurdert å gjøre det i noen måneder nå, men klart å motstå fristelsen helt til.... Nå! Vanskelig når jeg ser bildene Anette legger ut av kundene sine som blir så fine på håret med en litt annerledes farge enn det "vanlige".


Etter frisørtimen hadde jeg en time hos Linett på Linetts hudpleie, for påfyll av 3D vippene mine. Sist jeg fylte på hadde de holdt seg godt, men denne gangen trengtes det virkelig... Jeg var så smart (dum!) å tok på bittelitt maskara for et par helge siden da jeg skulle ut, for å få den litt mer "overdrevne" looken, vell... Det resulterte i noen ødelagte vipper dagen derpå. Aldri finn på å ta maskara på vippe extentions! Dette vet jeg jo så godt om selv...

Det er så deilig å våkne opp med ferdige vipper, slipper i bunn å grunn å sminke meg noe særlig da. Har de siste sommerne vært avhengig av å ha vippe extentions, samtidig som jeg har kjent at når sommeren har nærmet seg slutten har jeg vært rimelig klar for å få de av. Med vippe extentions må man være obs når det gjelder å få vann i øynene, og ikke gni seg i øynene. Jeg har også til tider vært plaget med at vippene kan irritere på øynene, og til tide føles tunge, men ikke i år.

Jeg har tidligere hatt singel vipper, men valgte i år å teste ut 3D vipper som er tre vipper på en. Denne form for vipper gir mer fylde og volum som er akkurat sånn jeg liker det. Vippene er også lettere, jeg legger ikke merke til at jeg har dem på en gang, og har enda ikke hatt problemer med at en av vippene snur seg og stikker inn mot øyet, eller "faller av" inn i øyet. Null plager med andre ord, bare vell-stand og luksus!
Ooops, I did it... Again!

Jeg hadde vært igjennom en krevende prosess  fra svart brunt til blondt hår i fjord da jeg knapt en måned etterpå bestemte meg for å gjøre noe crazy med håret, som fikk resultatet som dere ser i bildet ovenfor. Planen var egentlig litt forskjellige lilla nyanser, men siden extentionsen reagerte ulikt ble det mer blå nyanser med litt grønnskjær i. Uansett ble jeg super fornøyd!

Det ble liksom min egen farge som ingen andre her hadde. Etterhvert som fargen begynte å bli utvasket gikk jeg over til lilla, før jeg igjen farget håret brunt. Planen var da å ha det brunt lenge, for å la håret få fred til å komme seg igjen, men... Klarte jeg det?


Jeg begynte (igjen) prosessen fra svart brunt til blondt hår nå i mai, og etter tre behandlinger har håret lysnet optimalt. Blondfargen jeg har nå er naturlig og fin, og hele prosessen er utført av Mariel på Cosmo Frisør i Flekkefjord, hun vet hva hun gjør når det kommer til lysning av hår, for det er jo et under at jeg har hår igjen etter denne prosessen, gang på gang, og at det hele er blitt gjort på ca 1 måned.

Planen var å vente litt for å la håret få litt fred før neste striping, men jeg er en veldig rastløs person av meg, og får ofte innfall om å prøve noe nytt, noe som også går utover håret, så plutselig idag satt  jeg i frisørstolen på Picasso hos Anette, som også farget håret sist gang jeg gikk for en mer fargerik farge.

Spørsmålet er bare, hvilken farge ble det idag? 
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits