Lunsjdate #Bananpannekaker

Det er fredag og for min del fri, dermed har jeg brukt dagen sammen med lille bror! Han hadde lyst på pannekaker, og pannekaker ble det, bare med en litt sunnere versjon. Kresen som han er var jeg litt skeptisk til om de kom til å falle i smak, men joda! De gikk ned på høykant for å si det sånn. Det første han sa når jeg serverte maten var; "Mm, dette skal bli godt" Haha, han er så høflig å skjønn av seg. 

Til 6 pannekaker trenger du; 2 bananer, 3 dl havregryn, 2 egg, 2 ss sukrin gold, 1 ss kanel, 1 ts bakepulver og 1 ts vaniljesukker.

Start med å dele opp bananene og ha de over i en bolle, videre moses de med en stavmikser. Deretter tar du i havregrynene og moser de så godt at de blander seg i ett med banan, før de tar i resten av ingrediensene og rører det godt sammen. La røren svelle 5 minutter før de stekes på svak varme, det har veldig lett for å svi seg. 

For å få det lille ekstra kuttet vi opp en atkins fudge caramel også, det er jo fredag ;)

Nå skal jeg snart få levert tilbake lillebror til mamma, før det blir trening og stellings til kvelden. Cubus gjengen skal samles, og gud så koselig det skal bli! Ha en fin helg <3
Vanskelig, men likevel lett.

Jeg våkner brått og kaster kroppen i en 90 graders vinkel mens øynene spretter opp. Pusten går raskere enn ei stoppeklokke, mens jeg kikker meg rundt. Pust inn, pust ut > Pust inn, pust ut. Der ja, det var bare en drøm. Som liten hadde jeg ofte mareritt, det var en ren lettelse når jeg endelig kunne våkne fra det og tenke at det hele bare har vært en vond drøm. Jeg var for det meste bekymringsfri som et barn burde være, med tanken på at alle problemer kunne løses. Mamma hadde svarene på alt jeg lurte på, mens pappa kunne fikse alt annet. Hva mer skulle jeg liksom trenge?

Denne lille jenta jeg den gang var, fikk tidlig en helomvending på livet allerede som seks åring. Marerittene som kunne komme i drømmene mine, fulgte meg sakte og sikkert videre fra drømmene, til virkeligheten. Jeg tror ikke lengre det kan finnes noen mareritt som er verre enn noe jeg har opplevd på alle disse årene. MEN, man har alltid to valg her i livet, man kan la all motgang og utfordringer bringe oss ned, eller styrke oss opp, jeg har alltid valgt siste nevnte. Jeg vet selv at uansett hva som skjer, så livet gå videre, jeg er en sterk person, og i all mot gang, kommer det alltid bedre tider etterhvert.

Jeg gikk ifra å være den sjenerte jenta som var så usikker på seg selv, til å bli en som tørr å stå opp for seg selv, som har en stemme å gi og så mye mer å komme med. Tross alt er jeg faen så stolt over den jeg er blitt og alt jeg har fått til.


 

"Det er så mye styrke i å fortsette å smile når verden er ond. Det er mye styrke i å være stiller når verden kjefter på deg. Du er ingen pushover selv om du bøyer deg etter verden. Det er allerede så mange som er bitre å sure, som ikke klarer å holde seg når ting ikke går deres vei. Så til deg som klarer å velge dine kamper; Jeg ser smilet ditt som ikke falmer mens andre tråkker på deg. Jeg ser at du holder ordene for deg selv, fordi du vet det ikke nytter. Du skal vite at det er du som virkelig er sterk, fordi du lot det gå" - @Enkel_poesi

Livet er så vanskelig, men likevel så lett. :)

Ha en fin fredag dere, og en god helg! 
speltlompe med sjokolade philadelphia.

Jeg har blitt helt hektet på buer's speltlomper, og det har jammen meg lille E også til tross for at vi har vær vår favoritter. Jeg liker best lompene med skinke og ost på, stekt i ovnen til en slags "pizza", så enkelt og godt. Lille E liker best den klassiske versjonen med smør og sukker på, rullet sammen. Men, det fine med disse lompene er at de kan varieres til det uendelige med hva man velger å fylle de med.

For litt siden testet jeg ut speltlompene med sjokolade philadelphia, stekt i ovnen. Den kombinasjonen med sprøe lomper og sjokolade på slo ikke feil! Det eneste du gjør er å smøre på sjokolade philadelphiaen på lompene, og inn i ovnen på 200 grader i få minutter. Pass på at den ikke svir seg, og voila!  Jeg lover det smaker ;) Med det ønsker jeg dere en super fin torsdag!
Hårfargeskolen!

Vi var så heldige å få tilsendt en innvitasjon der to fra våres butikk kunne delta på hårfargeskolen i vårt nærmeste område. Som kosmetikk ansvarlig passer dette meg helt perfekt, man blir aldri utlært! Desuten er jeg jo veldig interessert i hår utenom. Rett valg av hårfarger til kunder har vært noe jeg synes er skikkelig vanskelig, jeg er jo ikke akuratt utdannet frisør, og vil ikke sende hjem kunder med håp at ting skal bli bra om jeg ikke har peiling. Det er iallefall ikke noe jeg gambler på.

Jeg reiste inn til Kristiansand sammen med en venninne som jeg jobber sammen med på mandag som var for å delta på kurset. Altså, å starte ukas første dag med roadtrip, shopping, mat på egon og kurs? Bedre blir det jo ikke. Kurset skulle holdes fra 17 til 20, og til tross for at det kun er tre timer med mye info som skal inn, sitter jeg nå igjen med så mye mer kunnskap! Jeg fikk mange "aha" moments over ting jeg aldri hadde tenkt over før. Ting som egentlig er så lett, dersom man bare har kunnskapen. Vi avsluttet kurset med en quiz, og gikk hjem med hver vår goodiebag og kursbevis. Nå er vi klare for å gi kundene våres den hjelpen de trenger hos oss på Cubus, i flekkefjord! :-DEllers vil jeg bare innformere dere om at vi kjører 25% på all undertøy (ink ullundertøy). Hele 30% på alt ifra Isa dora og Maybelline, 20 kr for alt ifra Ldb og sunsilk og hele 40% på all hud og kroppspleie fra garnier. Velkommen til oss for gode tilbud og en hyggelig handel :-D
Respekter andre - Vær snill. #Simpleasthat

Man kan ikke komme overens med alle, og det trenger man ikke heller - MEN å behandle andre med respekt er noe alle burde gjøre. Det finnes jo alltid de menneskene som kun fokuserer på det andre gjør feil og glemmer alt det andre gjør riktig. Vell,en nyhet > Alle gjør feil, så om hver enkelt kunne fokusert på sine egne, kunne feilene kanskje minsket litt også. Vi mennesker må snart lære at handlingene våres påvirker andre mennesker, så vær forsiktig med alt man sier og gjør. Du aner ikke hva andre  går igjennom, eller har vært igjennom. Vær snill, så enkelt som det. Kanskje er ikke personen så ille som du tror om du bare tørr å bli kjent med vedkommende, før du er så innmari dømmende.Nå skal denne frøkna avsted på jobb. Det er onsdag og allerede halvveis til helg! Senere har jeg har en date med kjæresten, etterfulgt av enda ein date med tre hærlige jenter. Heldige meg!
Voksing etter barbering.

I følge bloggarkivet mitt har jeg ikke hatt time til voksing helt siden jeg reiste til rudskogen som var i begynnelsen av Juli, hjelpes meg som tiden flyr! Det er jo alt snart tre måneder siden. I timen jeg hadde etter var jeg syk, og siden har jeg helt glemt å bestille meg en ny time. Og i mellomtiden? Joda, da har jeg barbert meg. Dumme, dumme jente altså, for dere kan tro behandlingen idag var smertefull? Oh yes. 

Tidligere har jeg ikke synes voksing er noe særlig vondt, selvfølgelig kjennes det inni mellom, men det skjer så fort at jeg rekker ikke å registrere det. Idag derimot... Jeg sier bare en ting, fra nå av skal jeg holde meg til timene og legge "intim barberingen" på hylla for godt.

Voksingen tar jeg hos Linettshudpleie her i Kvinesdal, hos dyktige Nancy! Her føler jeg meg så komfortabel og ivaretatt at jeg kunne ikke tenke meg noen andre steder, eller personer. Virkelig en favoritt nr 1, og det gjelder ikke kun på voksing, men generelt alle behandlinger de tilbyr! For noen dyktige og gode folk vi er så heldige å ha i bygda våres <3Selve voksingen tar 10 - 15 minutter. Pass på at lengden på intimhårene ikker er under 1 cm, og heller ikke over 1,5 cm. Helst vent i 10 - 14 dager etter barbering før du har en time til brasilian voksing. Regelmessig voksing anbefales hver 3-4 uke. Dersom du har noen spørsmål om brazilian wax så kom gjerne med dem! Ellers kan du lese om tips til før og etter en brazilian wax HER. Timesbestilling kan gjøres via linettshud.bestille.no, eller ved å ta kontakt på 90980706 :)
Hjemmelaget burger med søtpotet fries.

Sist uke hadde jeg og lille E en koselig middagsdate med en venninne av meg, og en venn av han. På menyen stod hjemmelaget burgere med søtpotet fries, noe som faller godt i smak for både store og små. Etter at butikkene begynte å selge Hoff sine opphøgde poteter av søtpotet har jeg helt sluttet å lage søtpotet friesene selv, jeg føler aldri jeg klarer å få de like sprøe og gode som ferdigposen, men denne gangen gjorde jeg et nytt forsøk med en ny metode.

Sprø søtpotetfries;

Kutt opp ønsket mengde med søtpotet i strimler og legg i kaldt vann en times tid. La vannet renne av, før du rister fries'ene i en pose sammen med to ss med maizenna, deretter har du i to ss med olivenolje og rister mer, før de spres utover et stekebrett. Ta på ønsket krydder og stek disse på 250 grader i minst 15 minutter.


Hjemmelaget burger;

Ta en pakke med karonadeig i bolle som moses med en stavmikser, rør deretter inn ett egg og ønsket krydder og bland det godt sammen. Ha kaldt vann på hendene når du former burgene for å få de finest mulig, og en lett og medgjørelig deig å jobbe med. Oppskriften gir ca 3 - 4 burgere.

Tilbehør;

Jeg er veldig glad i å lage "burger brødene" av søtpotet. Disse smaker utrolig godt! Da tar jeg en stor søtpotet og skreller den før den kokes mør. Deretter deler jeg den opp og har den i en bolle sammen med ett egg, en dl grovt mel, salt og pepper som moses godt sammen med en stavmikser. Videre stekes de i et vaffeljern.

Ellers på dager der tiden ikke strekker helt til, eller jeg bare vil ha noe kjapt og enkelt så kjøper jeg de mer fiberrike og grovere i butikken som også er veldig ferske og gode på smak.

Til slutt er salat og bacon en sikker vinner og ha til ;)
The best apology is changed behavior.

Vi har vell alle hørt ordtaket "kjærlighet gjør blind". 

Innlegget ble skrevet for noen måneder siden da jeg var singel - bare aldri publisert, før nå. For jeg vet det er så mange som sitter i akkurat en slik situasjon.

Det er ikke alltid personen det er noe galt med, men av og til så kræsjer man bare, og bringer ut det vonde i hverandre, fremfor det gode. Jeg vil tro de fleste av oss har vært der, kanskje er noen fremdeles stuck i tanken på at en dag, en dag blir det bra mellom dere, selv om det er det samme igjen, og igjen. 

Det er synd når et forhold som egentlig skal gi deg så mye glede, bare suger hele den positive energien din ut av deg, der du bli helt uttappet og sitter igjen til siste slutt, helt tom. Du mister sakte men sikkert deg selv, midt opp i alt, som om du kun er en skygge av din egentlige du, og den personen du en gang var. Latteren er ikke lengre like høy, kanskje er den ikke der i det hele tatt. Smilet ditt er blitt gjort om til et fake a smile smil, for å skjule hvordan du egentlig har det, helt innerst inne. Du vil vell ikke vise deg svak, selv om du føler deg som verdens svakeste. Som om høyden din er blitt krympet ned til et lite insekt som bare vandrer rundt i sin egen lille verden.


Jeg vil tro at nattesøvnen blir ditt største problem, med natt etter natt lys våken med hodet fullt av tanker. Spesielt i helgene, da er jo han "ute med gutta", mens du ligger hjemme og er livredd for at det som allerede har skjedd før, opptil flere ganger, skal skje igjen. Men du er en god, sterk person. Du velger å se det beste i alle, tilgir og gir gang på gang en ny sjanse, slik er du med alle du kjenner. Den "gode", eller bare den naive, kanskje?

Følelsen er så vondt, man vil jo alltid velge å tro det beste. Når man er så glad i en person så er det siste man vil å se dem såret, og iallefall ikke være grunnen til at de som står oss nært skal ha det så vondt. Men der ligger du da, time etter time uten å få sovet, uten å få gjort noen ting. Du vil bare at han skal komme hjem. Men kjære deg, jeg skal fortelle deg en ting, hjem er det siste han vil og kanskje kommer han ikke hjem engang. Vet du hvorfor? For du er jo bare sur, alltid er du så sur. Skjønner du det ikke? Eller er det han som ikke skjønner? Det er som en sirkel som går rundt i ring, uten en åpning for stopp. Han er ute med gutta, og du... Du er sur du.

Du bruker så uendelige mange dager, uker, kanskje til og med måneder på å være fangen i denne ene tanken på at en dag, en dag så blir det kanskje bra. Jeg synes faktisk ikke kanskje er godt nok i dette tilfellet. Man skal ikke utnytte eller leke med andres følelser, og hvor lenge vil du egentlig ha det vondt? I ungdomsårene når du er ung skal du bruke tiden på noe bra og lage minner du skal ta med deg videre i livet, som du skal kunne se tilbake på som noe fint. Vil du sitter fem år frem i tid å tenke på alle kveldene du satt hjemme og var redd, fordi han var ute, og du var bare sur?


Du var ikke sur, men såret, og såret ble du gang på gang. Hvor lenge i lengden årker du å ha det så vondt med deg selv, kun pga en person som ike bryr seg nok. Han er blitt til et slags dop som du er blitt totalt avhengig av, selv om du vet at han er så dårlig for deg, og river deg ned fremfor å hjelpe deg opp. Ja, så har dere kanskje den ene dagen i måneden som er bra, så vanvittig sykt bra. Men hva men alle de resterende dagene? Dagene dere ikke ser hver andre, ikke har kontakt på, ikke er med hverandre? Eller hva med de dagene som kun er fyllt med surmulig og krangling? Er det dette de kaller kjærlighet? For hvem faen er vell interessert i det der da?

Kanskje har du en kjæreste som elsker deg og bryr seg om det, men er det alltid nok? Dersom du er sammen med en som er utro, en som skjeller deg ut gang på gang uten noe mål eller mening, en som skjuler mobilen din, har koder, og ikke nevner deg noen sted så spør deg selv, er det dette de kaller kjærlighet? Er ikke livet litt for kort til å bli behandlet som om alt skulle være det samme?

Ha guts til å kunne se at nok er nok, og det er faen ikke greit å bli behandlet slik. Livet har så mye bedre ting å bry på en å sidde fanget i noe som bare drar deg ned.


Peace and love! Ta vare på hverandre :)
Pakke i posten > Tights.no

Sist uke mottok jeg en pakke i posten fra tights.no. Etter å ha sett så mye av Pro Pud rundt omkring på instagram og andre blogger ble jeg fristet til å prøve de ut selv. Pro Pud er en protienpudding som er både kalorifattig, kremet, laktosefri og helt uten tilsatt sukker. På tights.no kan man bestille en og en til 29 kr per stk. Jeg valgte smakene; Hasselnøtt, sjokolade, karamell og vanilje. Men finnes også i blåbær muffins og sitron ostekake.

Alle var veldig gode på smak, men personlig blir sjokoladen min favoritt. Pro Pudene smaker mer en godt nok alene, men kan også pimpes med nøtter, frukt, sjokoladebiter, havregryn, kokos eller hva du måtte ønske.

I tillegg til pro pudene bestilte jeg også en eske med favoritt baren fra Nutramino, med smaken chunky peanut & caramel. Yam! heheh

Nå skal jeg straks av sted å hente lille gull på skolen. I dag skal vi også ha med hjem besøk av en venn av han, gjett om det er en liten gutt som har gledet seg veldig til besøk!

Ha en fin onsdag dere :)
Monday - Let's do this!

God mandags morgen dere! Denne frøkna spratt ut av sengen så tidlig som 05:15 idag, klar for ukas første treningsøkt etter en treningsfri helg. Selv er jeg veldig frem og tilbake med å være et A eller B menneske. Heldigvis er jeg for det meste et A menneske å trives best med det. Det er utrolig hvor mye innvirkning det har på dagen ellers om man bare starter den bra, og har god tid. Jeg rakk både trening, dusje og stelle meg før jeg vekket lille E, spiste frokost sammen og gjorde oss klar til skole og jobb.

Ikke alle morgener er like lette å stå opp til, det finnes jo de det man kan la alarmen slumres til siste minutt der man rett og slett bare MÅ opp, og rekker kun å gjøre det som er nødvendig før man går ut døren, derfor er jeg veldig glad i planlegging. En morgenrutine er en god ting å ha, allerede kvelden før så vet jeg når jeg skal stå opp og hva jeg skal gjøre. Mine tips til å klare å starte dagen tidlig er;

Legg deg tidligere; Selv er jeg skikkelig dårlig på å få kommet meg i seng tidlig, heldigvis hjelper det alltid på når "mørketiden" kommer. Det er kanskje kjedelig der og da, men gud så deilig med nok timers søvn, å kunne våkne helt uthvilt og klar for en ny dag.

Planlegg og legg klart alt dagen før; Jeg legger alltid klart treningsklærne, og klær til meg og ea dagen før, mens tingene vi skal ha med på skole og jobb ligger klart. Man sparer så mye tid på det, og er ti ganger bedre å gjøre det i god tid kvelden før, fremfor på morgenen.

Frisk luft; Dersom du har mulighet er frisk luft optimalt både morgen og kveld. Det å avslutte dagen etter en tur ute gjør så godt på nattesøvnen, og det å starte dagen gjør så godt for resten av dagen, Et skikkelig energiboost, men også et godt sovemiddel. 

Ha noe å se frem til; Idag var det å starte dagen med favoritt serien på skjermen mens jeg springer på mølla og ha en lang og god frokost med ea, før dagen starter for fullt, helt topp! 

Jeg er blitt helt hekta på pannekakemiksen fra proteinfabrikken, det eneste du trenger er to scoop av miksen og 1,5 dl vann som blandes godt sammen før de stekes. Yaam!

Dream big, work hard, stay focused & surround yourself with good people.

Håper dere alle får en fin start på den nye uka, la det bli en god en <3
Morgenen på sitt beste.

Når man våkner opp etter en god nattsøvn i armene på den beste personen jeg vet om, på en fri dag for oss begge. Kjærlighet <3 
PMU eyeliner, @Linettshudpleie.

Ikke nok med at jeg var så heldig å være modell for permanent makeup på lepper, så fikk jeg også være det på eyeliner. Idag er det allerede ni dager siden jeg tatoverte på eyelineren, og siden jeg leste at man skal unngå sminke i 4, helst 10 dager, har jeg holdt det fullt ut for et best mulig resultat. Det å gå uten sminke når jeg jobber på cubus og i helgene er litt utenfor komfort sonen min, men kanskje trengte jeg akkurat det, nå er det helt naturlig for meg om jeg "plutselig" ikke har sminket meg. Om sant skal sies har jeg fått spørsmålet om jeg er syk eller føler meg helt vell siden jeg er så bleik. Jeg har sluttet helt med solarium, og har nok aldri vært så bleik som nå. 

Behandlingen startet med at jeg fikk på en bedøvelseskrem som skulle virke i 30 minutter, før eyelineren ble tegnes opp og klar til tatovering. Det første "laget" var helt ærlig helt for jævlig, som om øynene ble skjært igjennom, heldigvis var det bare snakk om noen sekund før hun tok på en bedøvelse som virket umiddelbart. Tatoveringen tok kanskje rundt 45 minutter så var jeg ferdig. Jeg vet at jeg er i trygge hender hos Tatjana, så det er null stress. Hun får det frem akkurat slik jeg vil ha det og jeg er så fornøyd med resultatet, både på leppene og eyelineren.

Gjerne sjekk ut Linettshudpleie HER for hva de har å tilby :)
Avokado toast med egg og bacon.

Ingenting slår en skikkelig helgefrokost når det først er helg. Jeg har blitt helt hektet på stekt egg fortiden, og sammen med brød, avokado og bacon blir det jo en fantastsk kombinasjon. > Rist brød, mos avokado, stek egg og bacon (!)Jeg har fri idag, før jeg tar ukas siste dag på jobb imorgen. Kjenner det skal bli hærlig med en avslappningshelg, denne helgen også. God helg til dere :)
Takknemlig.

Det føles som om jeg lever på en rosa sky fortiden, alt er så bra på alle fronter. 

Det er vell ingen hemmelighet at jeg er ekstremt paranoid av meg, noe jeg har vært siden jeg var liten. Jeg hadde rom i kjelleren, og der hadde jeg alltid puter, gardiner eller ett eller annet som stengte igjen helt så man ikke kunne se noe inn, ellers følte jeg alltid at det var noen som fulgte med på meg. Jeg er også veldig glad i å ha det "mørkt". Men, så satt jeg her i sofaen som jeg sitter i nå, etter en kveldsvakt på cubus, med leiligheten full av lys, da jeg hører en bil på utsiden. Jeg får litt små noia å tenker "fuck", med alle disse lysene så kan jeg ikke akkurat gjemme meg heller. Til min store overraskelse var det bestis som stod på utsiden med både roser, atkins sjokolade og chips til meg. På en helt vanlig ukedag, uten noe spesielt. For en god bestis jeg har <3

Ikke nok med det, så skulle jeg og kjæresten ha en koselørdag sammen med matlaging og film. I det han kom skimtet jeg en rosebukett i handen, altså hva?! Hva har jeg gjort for å fortjene så mye bra. Aner ikke, men jeg setter SÅ stor pris på det.


Nå skal jeg straks avgårde på jobb, amfi har nemlig nattåpent idag så vi holder åpent helt til klokken 22, men noen supre tilbud(!) Sjekk ut Cubus Flekkefjord på facebook for med info. Ha en fin dag så lenge <3
Det skulle ha ordna seg tilslutt, men ting skjer så himmelen ble et nødlys.

Jeg tenker, så mye at jeg begynner å tenke på hva jeg egentlig tenker på. Det er blankt, helt tomt. Hva kjenner jeg? Glede, sorg, ingenting? Har du kjent på den følelsen før, der du i et øyeblikk ikke føler noen ting, ovenfor noe som nettopp føltes så godt, eller vondt? Plutselig er det bare ingenting, og så tilbake igjen til glede / sorg?

Det er over et år siden lillebroren min fortalte meg for første gang at han hadde prøvd å tatt livet sitt, flere ganger. Uansett hva som skjedde så var ikke dette livet noe for han, mente han. Hvordan skal man egentlig takle en sånn beskjed?  De ordene gikk lenge i repeat i hodet mitt, og jeg prøvde å tenke ut uendelige med løsninger for å få det til å ordne seg. Han var lillebroren min, noe av det mest dyrebare jeg hadde, og uten tvil en av de beste personene jeg hadde i livet mitt, tanken på en hverdag uten han... nei, bare nei. Innerst inne visste jeg at det var lite jeg kunne gjøre, annet enn å bare være der å gjøre mitt beste for at han skulle ha det bra, det var det viktigste for meg.

Alle de gangene han hadde holdt på med mopedene sine i garasjen, lite visste jeg at han innerst inne håper på å dø. Men, alle de gangene han kom hjem etter en dårlig dag på skolen, alle de gangene han tilbringte uendelig med timer på rommet sitt, da visste jeg at noe var galt. Han kunne ha de mest hjerteskjærende øynene jeg har sett.

Savn er så rart, noen ganger er det sorg, andre ganger gleder, mens noen ganger er det bare... ingenting. Det var alltid oss, nå er det bare meg, men det er nok, for jeg har deg alltid med meg. Jeg kan heldigvis tenke tilbake til den tiden vi var små, det var lek og latter, krangling og tårer, men gud vi hadde det gøy. Jeg tenker ofte tilbake og jeg savner den tiden. Selv om du er borte er minnene fremdeles her, så nært, som om det var igår vi sprang rundt huset å lekte politi og røver, spioner, badet, og etterhvert vokste vi opp og fant på mye faenskap sammen. Du støttet meg alltid og stillte alltid opp, om jeg var trist og lei hadde du alltid en skulder å la meg gråte på, mens du fortalte at det som gjorde meg lei meg aldri var verdt det.

Helt siden jeg mistet pappa som seks åring har jeg gjort mitt beste for at han skal være stolt av meg, for selv om han ikke er tilstede her, er han alltid med meg. Nå har jeg dere to å gjøre stolte, og det skal jeg faen meg gjøre, hver dag. Dere har begge lært meg så mye, og nå vet jeg at jeg kan overleve alt, for etter regner skinner solen, alltid.Aldri ta noen for gitt - Vær snill med alle du møter - Gjør noe med det, vær til stede - Ingen flere må dø nå <3 Jeg har opplevd mye fælt på mine 23 år, men jeg trodde aldri dagen skulle komme der jeg mistet min bror av selvmord... Det er så urettferdig at livet skal være så jævlig for noen at det ikke skal være verd å leve det ut til det fulle.
PMU lepper, andre refill.

Det er allerede en måned siden jeg tok permanent makeup på leppene, så på torsdag i sist uke hadde jeg en time hos Tatjana på Linettshudpleie for andre refill. Jeg ble uheldigvis også sår denne gangen, og ser ikke så veldig bra ut akkurat nå. Gleder meg veldig til det gir seg så jeg kan se resultatet igjen. Jeg er iallefall fornøyd med fargen og formen, det ser så naturlig samtidig som det ser greit ut. Det er iallefall inge tvil i at dette er noe Tatjana er veldig flink på!

Kort fortalt om permanent makeup; Både tatovering og permanent makeup går ut på å tilføre huden varig farge, forskjellen blir at med permanent makeup brukes det en nål som kun går en halv millimeter ned i huden, som på fagspråket kalles pigmentering. Permanent make up på leppene startet først og fremst med bedøvelseskrem som skal virke i ca 30 minutter, før leppene ble tegnes opp. Som kunde får du da mulighet til å korrigere slik at utgangspunktet blir som du ønsker. Du bestemmer sammen med behandleren om farge og form. En elektronisk penn med en tynn nål lager små hull i det øverste hudlaget og pennen fyller farge i hullene. Behandlingen tar normalt ca to timer. Siden noe av fargen vil forsvinne i løpet av ett par uker bør man komme igjen for påfyll innen 8 uker etter første behandling. Denne permanente makeupen vil ha en varighet på ca 2 - 4 år.

Æh, i det jeg la over bildene gikk kvaliteten ifra ok til elendig(!) Jeg får heller vise dere det endelige resultatet når sårene er borte.

Ikke nok med at jeg var så heldig å være modell for permanent makeup av lepper, så har jeg en ny time imorgen, for permanent makeup av eyeliner! Jeg grugleder meg, blir spennende!
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits