20% avslag på en valgfri behandling hos @Linettshudpleie(!)

Yoo. Long time no see, eller noe i den duren. Dagene går fortiden fortere enn det jeg klarer og henge med, av og til skulle jeg nesten ønske døgnet hadde noen timer ekstra, som uten tvil skulle blitt brukt på litt mer søvn kjenner jeg.

Innimellom disse hektiske arbeidsdagene var det hærlig å få freshet seg litt opp hos Linettshudpleie igår. Det var allerede blitt fire uker siden sist vokstimen, og på tide med en ny. Nå som jeg har vokset meg i over et år, har også "hårveksten" der blitt mindre. I det jeg begynnte vokse meg kunne det begynne å vokse ut igjen i uke nr to, dermed er de to resterende ukene før neste time litt kjipe, mens nå kan jeg fint gå 3 uker uten noe hårvekst i det hele tatt(!) Ganske utrolig egentlig. Voksing er noe jeg virkelig skulle begynnt med før, gud så mye enklere.

Utenom voksingen har jeg også et godt tilbud til dere, som passer perfekt nå som det nærmer seg jul! Du får nemlig 20% rabatt på en valgfri behandling dersom du bestiller innen kommende fredag 26 som er black friday, og oppgir bloggen min. Bestiller du på nett kan du skrive "blackfriday" i notat :) Selv har jeg flere venninner som har hatt lyst til å teste ut spraytan, green peel, farge og forming av bryn så her kan man unne seg en behandling med litt ekstra god samvittighet før julebord og juleselskaper starter for fullt.Altså spraytanen deres er virkelig amazing, utrolig hva "litt" brunfarge gjør med selvfølelsen.

Linettshudpleie har også utvidet åpningstidene nå i desember, sjekk mer ut på facebook siden deres HER eller søk dem opp på instagram. 
Ufrivillig mobil detox.

I det jeg hadde kommet hjem fra jobb tirsdags kveld i sist uke, slo plutselig mobilen seg av, problemet var bare at den gikk ikke helt av, men viste en svart skjerm med Galaxy S6, og slik ble den værende i ett par timer, mens jeg var sikkert på at den skulle sprenge av varme. For gud, det var som å ta fingeren på en varm panne.

Etter noen timer slo den seg helt av, og etter at jeg prøvde å ta den i laderen viste den kun et tomt bateri med lyn i, uten noe reaksjon. Jeg holdt inne volum ned knappen, låseknappen og den i midten samtidig i et halvt minutt for å restarte mobilen, uten hell. Jeg blir alltid så glad i mobilene mine å hater å måtte bytte dem ut, jeg lever ikke lengre på den tiden der jeg må ha det "nyeste", men har lært meg å ta godt vare på det man har.

Uansett, død var den og etter 10 lange dager kom endelig den nye mobilen i posten. Gud hvor avhengig man er av den dumme telefonen altså, alt av jobb, møter og timepåmindelser kommer jo på facebook, apper og sms, og ting eller når man har barn og sånn forskjellig som gjør at man må være litt tilgjengelig. Stakkars bestemor da, hun tror sikkert noe ille har skjedd etter alle disse dagene. hehe. Jeg er iallefall back on track igjen nå! Jeg klarte selvfølgelig ikke å huske passorde til snap, eller eposten jeg har på den, så ny snap måtte jeg også få meg. Denne gangen har jeg iallefall skrevet ned epost og passord, i tilfelle! Jeg har jo tross alt hukommelsen til en gullfisk!But hey! Jeg som alltid har blitt kalt mobilavhengig. 10 DAGER ;) Og med det er snappe spammingen min tilbake :o

Nå er det Cubus tid <3
Bananpannekaker.

God morgen, og riktig god uke! Slumringen har blitt min beste (værste) venn, men da klokken slo seks kom jeg meg endelig opp av sengen for å begynne på morgentreningen. Havregrøten er nettopp inntatt og jeg er klar for å starte uka på Cubus. Innimellom disse hektiske hverdagene er det veldig greit å gjøre klart måltider som kans spises i farta, spesielt disse bananpannekakene. Disse er perfekt både til frokost, lunch eller mat på farta. 

Til 6 pannekaker trenger du; 2 bananer, 3 dl havregryn, 2 egg, 2 ss sukrin gold, 1 ss kanel, 1 ts bakepulver og 1 ts vaniljesukker.

Start med å dele opp bananene og ha de over i en bolle, videre moses de med en stavmikser. Deretter tar du i havregrynene og moser de så godt at de blander seg i ett med banan, før de tar i resten av ingrediensene og rører det godt sammen. La røren svelle 5 minutter før de stekes på svak varme, det har veldig lett for å svi seg.Jeg er fortiden uten mobil, så både bloggingen og bildene blir nå så som så.. Forhåpentligvis har jeg den nye innen onsdag!
Makeup wants!

Er det noe jeg er nøye med så er det å kjøpe sminke av kvalitet, det er viktig for meg at den sitter bra og varer lenge. Med det så er jeg også veldig flink til å bruke opp produktene mine før jeg kjøper en hel haug av nye. Både Øyenskyggepalettet, contouring og pudderet mitt har jeg hatt i over ett år nå, ikke verst vil jeg nå si! Så sminke er ikke det jeg bruker mest penger på, men når jeg først skal ha ny så er det som regel alt som skal fornyes også.

Når det kommer til sminke så føler jeg det er en slags "rest sminke" jeg har igjen, dermed har jeg laget meg en liten liste over produktene jeg vil ha. Noen av de gode gamle mens noe nytt må prøves ut.

Foundation: Min favoritt her er velvet perfection fra Nilens jord, den scoorer 10/10 hos meg, og foreløpig er det ingen som kan måle seg med denne. Men, etter å ha hørt så mye bra om Estee lauder sin foundation velger jeg å teste ut denne. Jeg er opptatt av god dekk evne og lang holdbarhet så da burde denne scoore bra her. Foundationen beskytter huden med solfaktor 10 og kan kombineres med concealer og avsluttes med pudder for en perfekt finish. Den skal også passe til alle hudtyper. Den siste foundationen jeg brukte var fit me fra maybelline, den er utrolig fin på, men huden min reagerte så på produktene at jeg så ikke ut i ansiktet, for å si det mildt.

Estee lauder foundation fåes kjøpt blant annet i Kicks butikkene eller nettsiden HER, mens nilens jord er vi så heldige å få kjøpt her i Kvinesdal hos Linettshudpleie.

Concealer: Her står det mellom duo concealeren fra Nilens jord som fåes kjøpt her i Kvinesdal hos Linetts hudpleie eller Intensive skin serum concealer fra bobbi brown som fåes kjøpt på Kicks butikkene eller nettsiden HER, Første nevnte fra Nilens jord er jeg utrolig fornøyd med, den scoorer også 10/10 hos meg, mens fristelsen for å prøve den fra Bobbi brown er stor, selv om prisen er litt, stiv? 

 
Pudder: Etter at jeg testet vita liberata sitt solpudder har jeg holdt meg til det siden, og etter rundt to år er det fremdeles ikke tomt, til tross for at jeg bruker det neste hver dag. Dette pudderet gir en utrolig fin glød i ansikten. Det fåes kjøpt her i Kvinesdal hos Linetts hudpleie, eller på nett.Bryn: Uten tvil Bitchn' brows som også fåes kjøpt her i Kvinesdal. Jeg har jo egentlig tatovert brynene mine, men det begynner å bli tre år siden så det er på tide å få det gjort igjen. Er det noe jeg ikke kan, så er det å forme bryn. Kanskje på tide å starte med farging og voksing av bryn hos profesjonelle snart? Både brynproduktene, farge og voks og permanent makeup på bryn kan du få hos Linetts hudpleie.

Øyenskygge: Jeg har brukt et palett fra smashbox i snart to år nå som jeg er veldig fornøyd nå, men jeg begynner å gå litt lei av fargen, og den samme looken hele tiden. Det neste på lista er Morphe 35OS - Color shimmer nature glow palette. Fåes kjøpt HER. 


Contour; Jeg har brukt smashbox sitt pudderform med tre farger i, i ca et år før det gikk tomt. Den var så lett å legge på å så samtidig så naturlig ut. Jeg har også Anastasia sitt krem formet med seks forskjellige farger, men dette føler jeg meg mer "skitten med". Jeg er litt i mellom der at pudderformen ser mer naturlig ut, mens jeg synes kremformen er lettere å markere, om dere skjønner? Kom gjerne med tips til hvilket contour dere liker :-)

Lepper: Disse to fra nyx, trenger jeg å si mer?På maskara er jeg enda helt stuck med max factor sin false lash effect, den er uten tvil den beste jeg har prøvd. Ellers når det kommer til highlighter er jeg helt ny og aner ikke. Glow kit fra Anastasia ser jo veldig fint ut da. Fåes kjøpt på Kicks eller nettsiden.
Jeg hadde jo egentlig en plan om å vente til Januar før jeg tok til innkjøp av noe ny sminke, men nå som "party sesongen" nærmer seg med bursdagsfester, julebord, jul og nyttår nærmer seg så spørs det :O
Bananbrød med sjokoladebiter.

Eller skal vi kalle det banankake? Det er iallefall slik smaker er.


 

Bananer er noe jeg nesten alltid har i hus og kan brukes til så mye, selv bruker jeg det til å lage is, brød, kaker, pannekaker, vafler, fruktsalat eller topping til ett eller annet. Jeg laget banankake tidligere i år, og bestemte meg for å lage den igjen. Smaken i denne er så saftig og god, passer perfekt når man vil ha "det lille ekstra".

Det du trenger er; 3 modne bananer > 2 egg > 2 ss yaconsirup > 1 dl melk > 250 gram havremel > 2 ss sukrin gold > 2 ts bakepulver > 1 ss kanel > 1 ts vaniljepulver > 1 ts salt > 70 gram mørk sjokolade.

Start med å mose bananene med en stavmikser, før du tilsetter egg, sirup og melk. Rør det godt sammen og tilsett deretter de tørre ingrediensene. Hakk sjokoladen i små biter, og ha det meste i røren, mens noen strøs over toppen på brødet. Fordel i ei brødform med bakepapir i. Stekes i ovenen på 180 grader i 50 minutter.Ha en fin søndag dere :)
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits