Oppskrift; Karameller.

Helt siden barndommen har karameller scoret høyt på listen min over favoritter, og da av alle slager. Det er jo så godt!

Men da jeg var liten brydde jeg meg lite om hva jeg spiste, tanken på å ødelegge tennene eller legge på meg noen kg var aldri der. Mens nå i voksen årene, må jeg være litt mer forsiktig med hva man spiser, ikke bare med tanke på utsiden av kroppen å det som kan legge seg der, men også innsiden.

Dermed har jeg søkt litt rundt for å finne ei sunnere oppskrift. Jeg endte opp med å finne ei som tok kun 15 minutter å lage, noe som passet meg supert.

Alt du gjør er å blande 2 dl viking melk, 20 gram sukrilett, 20 gram sukrin gold, 15 gram sirup, 12 gram smeltet smør og et lite dryss vanilje pulver i en bolle for å så varme den 5 minutter i mikronen, før du rører litt i den. Deretter skal den varmes i ca 7 minutter til. Rør inn i mellom til den blir tykkere. Videre heller du den over i former, så i kjøleskapet i noen timer.

Etter at de har stått seg "harde" i frysen kan du også ta på litt peanøtt smør og smeltet mørk sjokolade, og la det stå litt til i frysen, så får du noe snickers lignende snacks.

 

 

 
Juvederm ~ @Klinikkree

Noe jeg har mislikt sterkt med meg selv de siste årene, er smilet mitt. Smilte jeg til med et ekte smil, så jeg ut som en «hestekjeft», det var mer tannkjøtt enn tenner og selve tennene er heller ikke helt i vadder, til tross for en tid med tannregulering (til ingen nytte). Det ble heller ikke bedre da jeg i «ungdomstiden» tok piercing i overleppen, som gjorde leppa mer «nedsunken» under piercingen.

Jeg liker forandringer, og har en (u)vane når jeg opplever noe som gjør meg deprimert, føler jeg trang til å gjøre noe med meg selv, enten det er å gå til frisøren, hudpleier, kjøpe ny sminke, osv.

Juvederm er noe jeg lenge har hatt lyst til å prøve, men aldri turt. Jeg er ei skikkelig pingle når det kommer til sprøyter, men i sommer trosset jeg «skrekken». 

Jeg bestilte først en time i Kristiansand til restylane, men uten å kunne se noe forskjell. Da fikk jeg et tips av ei venninne om Klinikk REE i Stavanger, jeg sendte en melding, og whips så hadde jeg en ny time for juvederm.

Etter meldingene vi hadde sendt, gledet jeg meg veldig til behandlingen, noe mer kundevennlig har jeg aldri møtt, det er nesten som om man snakker med beste venninna si. Ikke nok med det, så var hun utrolig dyktig i sitt arbeid, «kun det beste er godt nok for kunden» er hennes motto, og det beviser hun med glans.Her er før og etter bilder. Før bildene er til og med etter at jeg nettopp hadde tatt restylane, og etter bildene er etter et påfyll nå i desember.

Selv er jeg utrolig fornøyd, å kan nå gi et ekte stort smil uten å være redd for at hestekjeften skal vises.

Mange har tørre lepper i dette klimaet. Juvederm kan i små mengder gi mer fuktighet uten at leppene får noen endring i fasong og fylde, men brukes som regel til leppeforstørrelse, som i mitt tilfelle.


Tove har også andre behandlinger hun tilbyr, søk henne gjerne opp på facebook på Klinikk REE eller ta kontakt med Tove om du ønsker en time til hva du måtte ønske, jeg kan love deg at du blir tatt godt imot. Hun kan kontaktes på tlf: 45194991, og holder til i Boganesveien 114, 4032 Stavanger.
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits