Oppskrift; Karameller.

Helt siden barndommen har karameller scoret høyt på listen min over favoritter, og da av alle slager. Det er jo så godt!

Men da jeg var liten brydde jeg meg lite om hva jeg spiste, tanken på å ødelegge tennene eller legge på meg noen kg var aldri der. Mens nå i voksen årene, må jeg være litt mer forsiktig med hva man spiser, ikke bare med tanke på utsiden av kroppen å det som kan legge seg der, men også innsiden.

Dermed har jeg søkt litt rundt for å finne ei sunnere oppskrift. Jeg endte opp med å finne ei som tok kun 15 minutter å lage, noe som passet meg supert.

Alt du gjør er å blande 2 dl viking melk, 20 gram sukrilett, 20 gram sukrin gold, 15 gram sirup, 12 gram smeltet smør og et lite dryss vanilje pulver i en bolle for å så varme den 5 minutter i mikronen, før du rører litt i den. Deretter skal den varmes i ca 7 minutter til. Rør inn i mellom til den blir tykkere. Videre heller du den over i former, så i kjøleskapet i noen timer.

Etter at de har stått seg "harde" i frysen kan du også ta på litt peanøtt smør og smeltet mørk sjokolade, og la det stå litt til i frysen, så får du noe snickers lignende snacks.
Juvederm ~ @Klinikkree

Noe jeg har mislikt sterkt med meg selv de siste årene, er smilet mitt. Smilte jeg til med et ekte smil, så jeg ut som en «hestekjeft», det var mer tannkjøtt enn tenner og selve tennene er heller ikke helt i vadder, til tross for en tid med tannregulering (til ingen nytte). Det ble heller ikke bedre da jeg i «ungdomstiden» tok piercing i overleppen, som gjorde leppa mer «nedsunken» under piercingen.

Jeg liker forandringer, og har en (u)vane når jeg opplever noe som gjør meg deprimert, føler jeg trang til å gjøre noe med meg selv, enten det er å gå til frisøren, hudpleier, kjøpe ny sminke, osv.

Juvederm er noe jeg lenge har hatt lyst til å prøve, men aldri turt. Jeg er ei skikkelig pingle når det kommer til sprøyter, men i sommer trosset jeg «skrekken». 

Jeg bestilte først en time i Kristiansand til restylane, men uten å kunne se noe forskjell. Da fikk jeg et tips av ei venninne om Klinikk REE i Stavanger, jeg sendte en melding, og whips så hadde jeg en ny time for juvederm.

Etter meldingene vi hadde sendt, gledet jeg meg veldig til behandlingen, noe mer kundevennlig har jeg aldri møtt, det er nesten som om man snakker med beste venninna si. Ikke nok med det, så var hun utrolig dyktig i sitt arbeid, «kun det beste er godt nok for kunden» er hennes motto, og det beviser hun med glans.Her er før og etter bilder. Før bildene er til og med etter at jeg nettopp hadde tatt restylane, og etter bildene er etter et påfyll nå i desember.

Selv er jeg utrolig fornøyd, å kan nå gi et ekte stort smil uten å være redd for at hestekjeften skal vises.

Mange har tørre lepper i dette klimaet. Juvederm kan i små mengder gi mer fuktighet uten at leppene får noen endring i fasong og fylde, men brukes som regel til leppeforstørrelse, som i mitt tilfelle.


Tove har også andre behandlinger hun tilbyr, søk henne gjerne opp på facebook på Klinikk REE eller ta kontakt med Tove om du ønsker en time til hva du måtte ønske, jeg kan love deg at du blir tatt godt imot. Hun kan kontaktes på tlf: 45194991, og holder til i Boganesveien 114, 4032 Stavanger.
Pynting av egen fasade.

En ting jeg lurer på, som stadig surrer rundt i hodet mitt som en evig varende tanke er når jeg skal bli god nok for meg selv?

Jeg bryr meg lite om hva andre måtte syntes om meg. Synes de jeg har stygt hår, for kort, for slitt, feil hårfarge, feil klær, for mye utringning, ser gravid ut eller sminket som en klovn, det er slike ting som ikke kunne brydd meg mindre, fordi det er jeg selv som skal være fornøyd! Men hva når man ikke er fornøyd? Det er faktisk ikke bare det negative jeg ikke bryr meg om, men også det positive. Jeg er ekstremt dårlig på å ta i mot komplimenter. 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har tatt både silikon og juvederm. Jeg har kastet meg på diverse slankekurer, sultet meg, og overspist. Jeg har satt på både falske vippe extentions og falsk hair extentions. Jeg har handlet uendelig med både sminke, klær og sko. Tatt overdrevent mye med solarium. Jeg har tatovert meg, og bestilt timer hos frisør for å oppnå en endring, en endring som skal gjøre meg fornøyd, det blir jeg også. Er jeg heldig kan det gå en uke, så er jeg tilbake på at jeg trenger noe mer, dette er ikke nok.

Jeg skulle kanskje tatt mer silikon, eller fylt mer i leppene. Jeg skulle kanskje ikke spist den, og jeg skulle kanskje trent litt ekstra. Egentlig så må jeg ha den kjolen, eller de skoene, for ikke å glemme den sminken. Når jeg tenker meg om så vil jeg også gjøre noe mer med håret, for ikke å glemme enda en tatovering. Nei vent, jeg vil ha 2 tatoveringer til, eller kanskje 3?

Det begynner å gå mer opp for meg selv, hvorfor gjør jeg dette? Jo, fordi jeg ikke er fornøyd med meg selv, uansett om typen min kan si jeg er den fineste han vet, eller venner og familie som forteller meg om hvor bra jeg er, og alt tullet jeg ikke trenger. Jeg vil faktisk ikke vite hvor mye penger jeg bruker på mitt eget utsende, for det er mye, altfor mye.

Dersom jeg hadde vært rik, hadde mest sannsynlig en time til å tatovere brynene og tatovering av sleve på armen, en under brystet, en på begge lårene bak, en frisørtime, mer vippe extentions, juvederm, silikon, og kanskje diverse andre ting som jeg plutselig finner ut at jeg "må", fordi da blir jeg fornøyd. Gjør jeg virkelig det? Nei, jeg gjør ikke det. Det er noe som heter; "Mye vil ha mer", denne "basillen" har jeg virkelig blitt bitt av. Selvfølgelig vil jeg bli fornøyd, og ikke minst god nok for meg selv, men nøkkelen er neppe penge sløset på et uendelig prosjekt med det ene og det andre, litt er greit, men ikke mer. Nøkkelen ligger nok gjemt i psyken, det er faktisk det jeg må jobbe med.

For når alt kommer til alt, hadde jeg blitt fornøyd? Vitkigst av alt, hadde jeg blitt lykkelig? Nei, jeg hadde nok ikke det.

Andre som har det på samme måte, eller har hatt?
Les mer i arkivet » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits