Ett helt år som >

På fredag tok jeg turen til Flekkfjord for en Frisørtime på Cosmo Frisør hos flinke Mariel. Det er allerede 13 måneder siden jeg ble brunette, og da satte jeg meg et mål om å være det i ett år, og la håret mitt få litt fred og pleie i mellomtiden. Siden da har jeg kun farget det ca fire ganger (i samme farge) grunnet etterveksten. Det har kriblet i flere måneder etter å få det lysere, men jeg har utrolig nok klart å motstå fristelsen, helt frem til nå. Jeg har egentlig i en 4'er brunfarge i håret, men utsendemessig ser det helt svart ut. Litt for mørkt for min del, i tillegg så er det jo ikke noe spill i håret, det er bare helt enkelt, svart.

I løpet av dette året har jeg iallefall klart å tatt godt vare på det og prøvd å finne frem til de riktige produktene for mitt hår. Fra da jeg tok ut extentionsene i mars, og frem til nå har det gått ifra å såvidt komme opp i en liten hestehale til å klare å treffe godt ned til skuldrene i det minste, det har også blitt mye tykkere. Det som har funket for meg er ølgjær tabletter, Kevin Murphy repair me rinse serien, lite bruk av hårføner og rettetang og kun vaske håret ett par ganger i uka. Apropo at jeg tok ut extentionsene i mars, tenk at jeg har klart å holde meg borte i fem måneder? Det er ingen tvil i at jeg føler meg mest vell med langt hår. Jeg hater virkelig den korte lengden.

Jeg har vært så spent og gruet meg en del til hvordan dette kom til å gå, jeg vet jo at prosessen fra mørk til lys er både vanskelig, krevende og ikke bra for håret. Hvilken farge jeg kom til å ende opp med, eller hvor mye av håret som fremdeles sitter på når jeg er ferdig anet jeg ikke. Heldigvis så vet jeg at jeg er i trygge hender hos Mariel. Det finnes kun to frisører jeg stoler på når det gjelder denne prosessen fra mørk til lys, og det er Mariel på Cosmo frisør i Flekkefjord, og Anette på Picasso frisør i Kvinesdal. De er virkelig noen amazing frisører begge to, og anbefales sterkt, uansett hvilken farge og klipp du vil ha.

På bilde nr en ser man iallefall at det er over 1,5 år siden sist klipp og en del skade som har skjedd på håret i mellomtiden. Målet mitt er å bli en mørk, kald blondfarge, overtid for å skade håret minst mulig. Mariel la i en farge i hodebunnen også så jeg forhåpentligvis slipper så mye synlighet av den fæle etterveksten som fort kommer frem. Nå er planen å kure håret og ta mest mulig vare på det frem til desember, før jeg går enda ett hakk lysere. Det var så ufattelig godt å få bort det svarte fæle håret! Gud for en lettelse.

Etter frisørtimen hadde jeg en makeup time hos Ellen på Sjarm frisør i Kvinesdal, med andre ord en skikkelig "meg" dag der jeg ble dullet opp i flere timer. Jeg og E tok oss også en koselig tur til flekkefjord og lyngdal. En skikkelig bra fridag før jobbehelgen startet for fullt. 

Ellers tok jeg turen på Freddy kalas senere på kvelden og storkoste meg sammen med gode venner, og mamma da. Haha! Hvor lurt det var før en dag på jobb på Cubus etterfulgt av nattevakt vet jeg ikke, men det jo overraskende bra. Nesten litt skremmende å tenke på at det allerede er blitt søndag, hvor ble egentlig denne uka av? Håper iallefall dere har hatt en fin helg <3
Tip$ til gutt@ >

Tenk hvor greit vi hadde hatt det om gutter heller kunne kle seg som drittsekker, fremfor å oppføre seg som noen? Neida, men jeg tenkte å tipse dere om verdens feteste nettbutikk, nemlig ridestore! Jeg oppdaget Ridestore via den daværende kjæresten min, og siden har de fleste venninne også begynt og kjøpe klærne sine der. Ikke nok med at klærne har en kul stil så er de av høy kvalitet, gratis frakt og retur. Det er helt latterlig å tenke på, men mye av det jeg faller for hos en gutt er hvordan han kler seg. Altså finns det noe finere enn en skikkelig kjekking i hettegenser, caps og noen awsm skatesko? Det er eyecandy, det. Selv om det viktigste er å være soulfood ofc;)

Kort oppsummert; Jea's startpack på drømmegutten. Håper fremdeles dere henger med i selvironien min? Haha.

Jeg mottok selv en levering fra ridestore igår med ett par sko og bukser. Jeg har lenge brukt "the basic" med converse og adidas, men valgte denne gangen ett par fra Etnies. Egentlig skikkelig guttesko, slash take'back til ungdomsskolen da flere av oss gikk med slike. De er jo så gode å gå med.

Jeg og E skal straks ut på en aldri så liten roadtrip sammen med søsteren min og ei venninne. Ha en fin tirsdag så lenge <3

 
Media'press.

Er det noe jeg er skikkelig lei av så er det den evige krigen på hva som er "rett og galt", finnes det i det hele tatt ett svar på dette? Det er så mye oppstyr i dette med kroppspress, trening, operasjoner, sminke and you name it! Altså, hvorfor skal man bry seg så veldig? Enten man liker å være naturlig, med lite eller uten sminke - OK, eller om man så liker å sminke seg litt eller mye - OK(!) Det samme gjelder trening, liker du det, nyt det, føler du ikke behovet så chill. Vi tar alle våres egne valg her i livet, så hvem som påvirker hvem er det kun deg selv som styrer. Selv kan jeg fint gå uten sminke, samtidig som jeg også kan klatte i 10 kg sminke i ansiktet om det var det, hva skal det ha å si? Æhr, jeg blir så gal av dette her. Diskusjonen på rett og galt kunne vart evig, poenget er jo hva som er rett for deg selv, der og da.

Altså skal man få creed fordi man stiller på en photoshoot uten sminke? Skjønner dere hva jeg mener eller? Hvem bryr seg egentlig, så lenge du bryr deg om deg selv og har det fint med det så whateveeeR.

Når vi først er inne på utsende, så skal jeg faktisk gjøre noe nytt idag. Denne pingla her har hatt lyst til å gjort dette i åresvis men har aldri turt, jeg kommer tilbake senere på hva, i mens må dere ha en fin tirsdag så lenge <3
1 år som brunette!

God morgen, solstråler! Gjett hva denne frøkna har klart? Nemlig å hatt samme hårfarge i ett helt år, altså hallo - Klapp på skuldra takk. Jeg ble mørk i begynnelsen av august i fjord, og til tross for alle innfall med å farge det rosa, blått eller bleke det har jeg klart å holdt ut med tvangstankene mine. Det er ingen hemmelighet at jeg trives best som blond, som også er min naturlige hårfarge. Nå som jeg har det mørkt kommer jo etterveksten etter kun noen dager, og det skal ikke mer enn ett par uker til før det ser ut som jeg er skalla, grunnet den lyse etterveksten som sniker seg frem. Heldigvis finnes det ettervekst spray da, så jeg har klart å holdt meg i 3 - 4 måneder før jeg har farget det igjen.

Ikke nok med det så er det fire måneder siden jeg tok ut extentionsene. Jeg begynner virkelig å bli flink til å passe på mitt eget hår. Fokuset mitt har vært å reparere det ødelagte håret mitt, å få litt lengde på det igjen. Selv om det enda er skulderkort har det blitt mye tykkere, og den lille hestehalen jeg hadde har nå doblet seg. Det fortjener nesten en frisørtime spør du meg. Målet er helst å vente til neste sommer igjen, samtidig som det frister å starte prosessen om ikke så altfor lenge til. Jeg vil helst ikke legge flere lag med mørk hårfarge i, når jeg likevel skal bli lys. Hm, vi får se.


Redningen min har vært å ikke vaske håret mer enn 1 - 2 ganger i uka og bruke minimalt med rettetang og føning. I tillegg har jeg tatt ølgjær tabletter, og har nå startet på hairburst kapsler. Disse skal jeg ta to av hver morgen. Jeg har også begynt med Kevin Murphy produktene. Først startet jeg med den blå serien for å reparere håret mitt som varte i 3 måneder før de gikk tomme, da gikk jeg over til den rosa som er serum serien. 


Mens jeg har holdt på med dette innlegget har jeg allerede klart å skrive en melding til frisøren min om en time i august, ups! Men jeg er mega klar for en forandring nå, og hvem vet, kanskje ender jeg opp pastell grønn som er den eneste fargen jeg ikke har prøvd av de fargene jeg har ville hatt ;)

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra nattevakt 5/5 og har heldigvis fri fra Cubus idag, men jeg jeg får likevel kun en times søvn før jeg må sette meg i bilen for en roadtrip, mer om det senere. Have a nice daaay <3
Festivalvoksen @Linettshudpleie.

Hey girls, for di av dere som ikke har prøvd voksing - Prøv :-D Jeg kan garantere at du blir positivt overrasket og sitter igjen med tanker som hvorfor du ikke har startet med dette før, selv er jeg blitt helt avhengig. Jeg hadde en time til voksing tre dager før jeg reiste til Rhodos, for Brazilian voksing som jeg har gjort i 1,5 år nå, men også for å voksene lår og legger for første gang. Siden det er første gang kan det være litt vanskelig å få med alt, og jeg er jo veldig nøden på dette her med at det skal være helt 110% hårfritt 24-7. Så etter 1,5 uke var jeg så dum å barberte benene selv. U stupid Jea...

Uansett, to uker etter hadde jeg en time for voksing igjen da den brazilianske voksingen hadde holdt seg helt frem til timen, mens benene.. Der var det ikke noe å vokse, say what?. Jeg tror aldri jeg har gått så lenge uten å gjøre det, og likevell var det ikke noe, man skulle tro det var for godt til å være sant, men gode ting skjer det også. Jeg reiser den årlige turen til Rudskogen i helgen, og er så klaaar. Krysser fingrene for at været blir bra!


 

For å bestille time Hos Linettshudpleie kan dere klikke dere inn HER. Der får dere frem de ulike behandlingene + priser :-)

I morgen tidlig skal jeg på roadtrip sammen med bestis for to timeavtaler i stavanger, gledeeer meeeg <3
Silikon for tredje gang?!

Hadde jeg kunne gått tilbake i tid hadde jeg aldri tatt en operasjon av puppene mine i en alder av 19. Nå som jeg er fem år eldre har jeg helt andre tanker og synspunkter angående dette, og hadde nok valgt mye annerledes om jeg kunne gjort det igjen. Jeg angrer ikke, men jeg skulle gjerne ventet til jeg var litt mer eldre, kanskje nå som snart 25 år gammel? Jeg har fått konsekvenser jeg heller ville vært foruten. Det er så typisk meg og ha uflaks med alt jeg gjør, enten det er denne puppeoperasjonen jeg har gjort to ganger, eller bilene, anlegget eller whatever, så går alt som kan gå galt - galt. Jeg lurer så inderlig på når denne uflaksen min vil snu? Den har fulgt meg fra det jeg kan huske som seks åring. Det å operere puppene sine, eller noe som helst av utsende burde virkelig tenkes igjennom nøye, over tid. Spesielt hvilken klinikk du velger.

I de aller fleste tilfeller så går det som oftest greit, men i mine to tilfeller har begge gangene ført med seg komplikasjoner. Første gangen gikk det bare noen få måneder før silikonen var ødelagt, da det hadde lagt seg som en pølse nederst, dermed var den flat. Når jeg gikk i trekant bikini så det ut som jeg hadde fjernet ett bryst og hadde ett igjen. Jeg sendte mail til klinikken og var på kontroll og alt men de var uenige å ville ikke rette opp eller dekke dette. Jeg har skrevet et innlegg tidligere fra første gangen jeg opererte puppene mine som ble publisert sommeren 2015, etter at jeg hadde operert for andre gang. Innlegget kan dere lese HER.

Jeg opererte på nytt i april 2015 på Clinic Strømstad i Sverige. Operasjonen gikk veldig fint, og jeg reiste hjem igjen samme dag med en 7 timers lang biltur. Resultatet de første måneden holdt seg og jeg var utrolig fornøyd med det hele, frem til sommeren. Det begynte med at jeg kjente ubehag, dersom jeg gikk uten bh, og var bøyd over noe, eller bøyde meg mot bakken for å ta opp noe. Jeg husker spesielt en gang jeg tok spraytan og hadde smerter og ubehag under brystet hele tiden. Det kjentes som om puppene lå over protesen på en måte, jeg tenkte ikke så mye over det siden jeg har hatt det en god stund. Ikke før en kveld da jeg kjente under venstre bryst og kunne kjenner hele protesene og skyve de rundt, mens det er hakk / risser i huden under, som om de skal skjære seg ut mens på den høyre var det som om det lå en stor middagspølse under, da jeg tok hånden helt opp under brystet var det et "tomrom". Jeg ble så kvalm og uvel i kroppen av det hele at jeg måtte ringe mamma før jeg besvimte.

Jeg tok kontakt med klinikken like etter og utifra beskrivelsen fikk jeg beskjed at dette hørtes ut som rippling, noe som ikke kunne gjøres noe med, annet enn å fjerne protesene. Nå har to nye år gått, og med tiden har det blitt verre. Jeg kan faktisk kjenne hele protesene og følge hele "kantene", av og til føles det som om de prøver og "støte" seg ut ifra arrene om dere skjønner? Samtidig som det gir et veldig ubehag og i noen tilfelle smerter. Noen som har opplevd noe lignende selv? Utsendemessig preger de ikke noe særlig preg av dette, men det er veldig ubehagelig å ha det slikt. Jeg vil jo gjerne rette opp i dette, men utrolig kjedelig å måtte betale og gå igjennom en tredje operasjon på kun 5 år.


 

Begge klinikkene jeg har operert hos har selv sagt at det "ikke" er noe galt og alt er som normalt, utenom denne andre gangen når jeg fikk til svar at det var rippling. Jeg har vært på konsultasjons time i Stavanger der de første gangen brukte bilde av meg som "sjokk" bilder ovenfor andre over hva som kan gå galt, der de mente at det var noe jeg skulle fått en ny, gratis operasjon for i og med at dette skjedde bare få måneder etter operasjon. 

Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail dersom du har noe tips, opplevd noe av det samme, eller har en god klinikk og anbefale :)
Den nye tatoveringen.

Hej dar! Har denne fine fredagen startet bra for dere? Selv sitter jeg midt i solsteken på Casino poolen for å få på siste del av brunfargen før vi reiser hjem imorgen tidlig. Planen er å chille max før vi skal på ladies night på grabbarna grus ikveld, med strippeshow for jentene og det hele;)) De er jo helt crazy her nede, så etter å ha tilbringet de siste kveldene på hotellrommet med sykdom er jeg veldig klar for å sjekke ut utelivet her nede, til tross for at det blir en rolig kveld på oss siden vi reiser imorgen tidlig og skal rett i bursdagsfest i det vi kommer hjem. Eller, rolig er iallefall planen.

 Fotograf Birre fikk knipset et fullfart bilde av den nye tatoveringen jeg tok igår på baksiden av lårene. I love it! Den gir så utrolig mye mening, og i en alder av 24 tar jeg fremdeles vare på slike ting som drar meg ned. Om det er fordi jeg bryr meg så altfor mye om andre, eller om jeg bare er så naiv og tror at det en gang kommer til å bli anderledes er jeg litt usikker på, kanskje begge? Anyway, you live - you learn.. :-)
Ett par timers smerte > En tatovering rikere.

Da var min femtene tatoveringstime (endelig!!) over. Jeg er en person med en enorm høy smerteterskel både på det psykiske og fysiske, men jeg tror jammen meg at denne terskelen min reduseres for hvert år som går. Autch!

 

 

Før en tatoveringstime er jeg helt avhengig av å bruke emla kremen, tiltross for at jeg ikke merker noe forskjell, men jeg føler automatisk at det gjør så mye vondere uten🙈

Tatoveringen jeg har tatt er bak på lårene med motiv av et seilratt og anker og sitatet "Be the one to guide me, but never hold me down". Den kostet 3000, minus 10% rabatt siden jeg kjøpte VIP bånd med grabbarna grus. Før vi kjøpte båndet av grabbarna grus visste vi ikke at de hadde et samarbeid sammen, så vi traff virkelig på det beste stedet på Rhodos, som er house of pain.


Jeg er så fornøyd med reaultatet og at jeg endelig fikk tatt noe jeg har tenkt på i ett par år nå. Sitatet har en stor mening bak seg for meg personlig.

Skal vise dere resultatet imorgen👌 I mellomtiden må dere ha en fin kveld videre❤
Tatoverte øyenbryn @KatarinaPMU.

God morgen, og riktig god mandag til dere

For et par uker siden tok jeg turen til Sandnes for en timeavtale hos flinke Katarina til å tatovere brynene mine. Jeg gjorde dette for to, tre år siden og har helt glemt å fylle på i ettertid. Denne gangen endret hun litt på formen og tok de litt tykkere, resultatet er jeg utrolig fornøyd med! Brynene mine til vanlig er veldig forskjellige og vanskelig å forme noenlunde likt, på toppen av alt er jeg elendig til å forme og stelle disse selv. Bryn har så mye å si for helheten i ansiktet og utgjør så mye. Så lenge jeg har bryn kan jeg fint gå uten noe annet sminke til vanlig, noe jeg ofte gjør.Bildet ovenfor er fra første gang jeg tok PMU på bryn. Prisen er 5100, inkl 2 refill. Det er lurest å vedlikeholde med å ta en gang i året, prisen for det er ca 2000 kr.

Katarina holder til i Sandnes med adressen; solaveien 2. Det er 3 min gå avstand fra togstasjonen / ruten i Sandnes sentrum. Hun tilbyr blant annet; permanent makeup av øyenbryn, eyeliner, lepper og vippeextentions. Hun er veldig dyktig og kan det hun gjør, og har en utrolig god kunde service! Man blir så godt tatt imot her og går ut dørene med et fantastisk resultat. Jeg har ikke fått tatt noen nærbilder av brynene etter jeg tatoverte de sist, men på bildet ovenfor har jeg ikke gjort noe med brynene annet enn at de er tatovert. Jeg er så fornøyd med den nye formen og har allerede booket meg en ny time etter at jeg er hjemme igjen fra Rhodos. Siden det var 2, 3 år siden sist og den forrige tatoveringen så og si var borte velger jeg å ta to ganger for å få de skikkelige. Jeg gleder meg!

Håper dere får en fin uke! Det skal iallefall jeg ha her i Rhodos <3
Zzzøndag

Altså, har dere prøvd denne ansiktsmasken? Den er helt amazing, og vi er så heldige å ha den på Cubus hos oss til kun 29 kr. Jeg har veldig sensitiv hud og en allergi mot det meste så det er lite jeg tåler, men denne funker fint. Etter noen minutter med denne ansiktsmasken er huden helt babymyk. Jeg pleier alltid å ha en dag eller to i uka der jeg har skikkelig selvpleie, og da er denne blitt ett fast produkt. 

Det blir ingen selvpleie på meg idag, annet enn at jeg skal ligge strak ut å bli brun B-)


Ellers håper jeg dere har hatt en fin uke og nyter denne gode søndagen :)
Brazilian wax + lår og legger > Linettshudpleie.

Hei dere <3 For en produktiv og fin dag jeg hatt hatt, og jammen meg er det helg OG ferie imorgen. Jeg gleder meg! Jeg startet denne dagen med et møte før jeg og M gikk i banken for å veksle inn til euro. Jeg fikk endelig tatt den milelange etterveksten også, før jeg hadde en time hos Linettshudpleie til brazilian voks og voksing av benene. Brazilian voks har jeg jo tatt en del ganger før, men sist jeg tok var i februar og vet dere hva? Aldri igjen om jeg skal ha en så lang "pause" uten, altså barbering kan jo ikke måle seg en gang. Nå skal jeg virkelig bli flinkere til å kun holde meg til voksing altså, en gang for alle. Jeg tok også lår og legger idag som var første gangen, og jeg skal ærlig innrømme at denne timen var smertefull! Det gikk helt greit, men vondt var det. 

For alt betalte jeg rett over 900 kr, det er for første gangen. Nå skal jeg bare få booket meg en ny time om 2,3 uker og klare å opprettholde dette fremover. Gud så digg det blir å reise uten å tenke på dette. Nå er jeg virkelig klar for Rhodos altså. Haha, jeg føler egentlig jeg har nevnt "Rhodos" i vært eneste innlegg i det siste, noen som er klar for ferie tro? Bare en dag igjen, iih!

Ellers har jeg hatt en fin dag sammen med M, håper dere har det samme :*
Lashes on point > Linettshudpleie.

Jeg trives så utrolig godt med å jobbe nattevakter, men jeg må virkelig bli bedre på å  ta meg tid til å sove. Etter natt 1, 2 og 3 sov jeg maks to timer mellom hver av de vaktene. Jeg har jobbet på Cubus og ordnet en del ting som skal gjøres klart før jeg reiser, i tilegg har jeg fått unnagjort maling av gangen og trening. Etter natt nummer 4 derimot, sov jeg hele 8 timer(!) Åh det var digg det, i tilegg ble dagen likevell produktiv med trening og husrengjøring. Nå etter natt nummer 5 som var den siste fikk jeg tatt litt sol før det var avgårde til Linettshudpleie, etterfulgt av jobb, topptur og personalmøte. Her er det bare å henge i, hehe!

Jeg har vært litt frem og tilbake på å sette på vipper rett før Rhodos, fordelen er jo at jeg våkner fresh hver eneste morgen uten å trenge å sminke meg, ikke det at jeg er avhengi å bruke sminke for jeg går for det meste uten, men nå kan jeg jo se noenlunde oppegående ut iallefall. Mine vipper er veldig lyse, og fortiden litt kortere, jeg liker alle best når de er lange og fyldige, helt svarte. Ulempen  med vippe extentions før reisen er jo varmen og det at jeg må være forsiktig i vann, av erfaring er det veldig fint, men de kan fort falle av. Konklusjonen ble uansett at jeg er en blanding av ubesluttsum og svak for fristelser, så vipper ble det og jeg er så fornøyd! Nå må jeg bare passe godt på de nede i Rhodos. 

Jeg har alltid satt på vippene mine hos Linettshudpleie her i Kvinesdal, og er like fornøyd hver gang. Tidligere har det vært Linett jeg har gått til, mens idag var det Renate. Like dyktige begge to! Det er ikke en eneste gang jeg går ut av den salongen og er misfornøyd med noe. De er virkelig best <3 Så takknemlig for å ha denne salongen i den lille, fine bygda våres.Beklager for dårlig bilde men jeg er så trøtt! Siden fredagsmorgen har jeg kun sovet rundt 12 timer, så jeg satser på at jeg fort sovner i det jeg treffer sengen. Allerede imorgen har jeg en ny time hos Linettshudpleie, denne blir litt mer smertefull, tror jeg! Forteller dere hva og hvordan det gikk imorgen, natta dere <3
Nyeste tatoveringene.

Siden sist har jeg fortsatt mer på armen og er herved sånn ca helt ferdig med underarmen. Bare litt igjen på overarmen så er den en fulldekket sleeve. Iih, bedre sent enn aldri. Det er Svenni i Lyngdal som har tatt alle på armen min, og jeg er så utrolig fornøyd med arbeidet han gjør! Jeg føler tatoveringene mine gjør meg mer til "meg", og jeg angrer ikke på noen. Selv synes jeg de er så fine, og ville aldri vært foruten.

Jeg har så mange planer fremover på hva det neste blir etter armen er ferdig. Jeg skal blant annet ta en minne tatovering av pappa og broren min, hva og hvor er hemmelig, videre skal jeg pynte litt mer på høyre benet der jeg allerede har en ifra før, det blir også etter broren min, og tankene jeg har rundt er så spennende. Jeg gleder meg skikkelig til den dagen jeg skal gjennomføre det(!) Men enn så lenge blir det en liten stund til, enda. 

Håper dere får en fin torsdags, folkens <3
Spontan leppefylling.

I det jeg scrollet nedover facebook på fredag la jeg merke til at Linettshudpleie hadde publisert en status om en ledig time hos Kari morgenen etter. Fristelsen til å ta timen var der, men jeg bestemte meg for å ikke tenke noe mer på det. Senere denne fredagen hadde jeg en liten jentekveld hjemme med to av mine gode snupper fra Flekkefjord. Vi begynte å snakke om denne ledige timen, og før jeg visste ordet av det hadde jeg allerede sendt en melding til Linettshudpleie i håp om med at jeg skulle få det. Med tanke på at det var så sendt på kvelden regnet jeg med den allerede var tatt, og i det jeg la meg hadde ikke meldingen blitt lest, selvfølgelig.

Da jeg våknet lørdagsmorgen hadde jeg fått svar om at jeg fikk timen - og slik ble det! Det er over 1,5 år siden sist jeg fylte noe i leppene, og jeg har lenge klødd i fingrene etter å bestille meg en time for litt påfyll. Jeg vet godt selv at leppene mine er store, men det er slik jeg liker de. Timen ble spontan, men valget er godt gjennomtenkt, i flere måneder nå.I tillegg til at leppene er fylt har jeg også PMU som jeg tok for et halvt år siden. 

Det er flinke Kari Bjelland som fylte leppene mine denne gangen, første gang jeg har vært hos henne og jeg er så utrolig fornøyd. For en dyktig dame. Kari er en kosmetisk sykepleier som er hos Linettshudpleie ca en gang i måneden. Jeg er vant til at sprøyter blir brukt der jeg får 20(+) stikk som tester smerteterskelen min godt, men hos Kari ble det brukt kanyle, det vil si hun stakk et hull, videre tok hun inn en lang nål gjennom leppa og fylte. Vi ble enige i at leppene mine er store nok, men at de trengte litt korrigering for å få de helt rette og vippe opp formen litt. Spesielt på den siden jeg har piercingen får jeg et heng. Så vi fylte kun nede på venstre side og oppe på høyre side. Jeg er så fornøyd med resultatet selv.

Kari holder til i luramyrveien 1 i Sandnes, besøk facebook siden hennes HER -  Linettshudpleie holder til i Austerdalsveien 7 her i Kvinesdal, besøk facebook siden deres HER.
ADIDAS @JUNKYARD

Hjemme er den plassen jeg kan stå i undertøyet å spise protein kjeksene mine mens jeg failer på rappingen til "black barbies" og svitsjer over til eminem som blir litt lettere å holde flyten i - Jea can't rap for shit - Nicki send me some tips ;))

ADIDAS JAKKE HER - ADIDAS TOPP HER. Begge fra Junkyard. 
Bio Oil, mirakel på boks.

Jeg husker tilbake til den tiden da jeg gikk gravid og var livredd for å få strekkmerker, noe jeg ikke gjorde. Jeg var veldig heldig som slapp unna det, men å slippe unna strekkmerker generelt er ikke like lett. Det er vell noe vi alle drar på oss på ett eller annet tidspunkt, og helt personlig er det ikke noe som har plaget meg noe særlig. Selv har jeg (hatt?) ganske synlige strkkmerker på lårene, helst på innsiden mens også litt på utsiden av dem, de er der fremdeles og har egentlig aldri vært noe jeg selv har brydd meg om eller lagt merke til. Det er liksom noe av det naturlige med utviklingen av oss mennesker.

Det finnes så mange annonser på nett og produkter her og der som skal hjelpe, både å forebygge strekkmerker og fjerne de som alt er kommet. Som leser av bloggen til Sophie Elise har jeg sett innleggene om bio oil som interesserte meg litt at jeg ga det et forsøk. For min egen del ble det mer et "ork" fordi det var noe kliss, følte jeg - Så det ble til at jeg droppet det, helt frem til nå nylig. Jeg har nemlig holdt meg unna solarium i nesten to år, utenom ett par ganger jeg koblet av etter nattevakt før jobb. Den siste tiden som jeg har jobbet en del er det å ta sol en skikkelig avslappning med påfyll av energi før neste jobb. Så typisk meg da, kjører på med 40 minutter på noen helt nye solsenger som skal være bedre, og booom! Jenta som aldri har blitt solbrent av solen før, uansett om jeg ikke bruker solbrent, er blitt en kokt hommer i solarium. Det gjorde så vondt at jeg følte hele kroppen skulle brenne opp. 

Etter at vi fikk inn bio oil på jobb sa en kollega av meg at den hjalp mot solbrenthet også, så jeg ga det et forsøk og smørte på et tynt lag, og jammen sluttet det ikke og svi, og kort etter gikk huden mer over til det normale. Det er nå 2 - 3 uker siden og jeg har fortsatt med å bruke bio oil etter det, helst hver morgen og kveld men iallefall en gang til dagen. Huden blir som ny av denne olja, det er som om du tar et bilde og redigerer det til "smooth", og jammen meg har ikke strekkmerkene mine på lårene blitt mindre synlige også, mens huden blir helt silkemyk og fin. Denne oljen er virkelig et mirakel på boks  og hjelper på både tørr hud, ujevn hudtone, alderstegn, solbrenthet, strekkmerker +.Man ser det ikke så godt på bildet, men jeg var like rød som en paprika fra topp til tå! Nesa, haka, brystet og lårene var verst. Var sikker på at kroppen skulle brenne opp på et tidspunkt. Heldigvis gikk det bort så fort jeg tok på en god krem og bio oil. Den er veldig drøy i bruk og varer lenge. koster rundt 129 og kan fåes kjøpt på blant annet Cubus hvor jeg kjøper min, i og med at jeg jobber der. Verd å prøve ut :)

Dere må ha en fin tirsdag <3 Her skinner solen i alle fall, selv om dagen skal bli brukt på trening, tatovering og jobb! Satser på den kan holde seg til fridagene mine også :)
Vasking av sminkekoster;

Jeg har hatt skikkelig vaske dilla i det siste og når jeg først setter igang skal ALT av tak, skaper, skuffer, overflater og det som er vaskes. Jeg har fått vasket ned hele kjøkkenet og alt av ting som finnes der, det samme med badet og soverommene. Det finnes virkelig ikke noe bedre en et skinnende rent hus som lykter nyvasket.

Jeg har også satt meg en rutine på å vaske sminkekostene jeg bruker en gang i uka. Før brukte jeg kostene litt til de ble skitne for å så kjøpe nye, altså hallo? Heldigvis er jeg kommet litt lengre den dag idag. Både for å få sminken finest mulig og unngå alt annet av bakterier og dritt er det veldig viktig med rene koster. Skitne koster blir jo ala det samme som å sove med sminke eller gå med den i noen dager. Dersom du sliter med uren hud kan også skitne koster være problemet.

Tidligere prøvde jeg ut en sminke renser fra mac, men denne ble så tynn og ga ikke særlig effekt effekt heller, så den letteste måten er å vaske sminkekostene med shampoo i rennende vann. Jeg tar en kost om gangen og vasker over den i ett par ganger til jeg ser at all sminke er ute og kosten er ren, da blir de helt som nye igjen. Det er det samme hvilken shampoo du bruker, og det billigste er ofte det enkleste. Shampooen jeg vasker de med er en fra tigi som jeg ikke bruker.


Vippepåfyll;

Endelig har jeg knekt koden til å sette på falske vipper, og blitt litt "små" avhengig. Vi selger en del forskjellige på Cubus som jeg er veldig fornøyd med, men etter at jeg bestilte fra wish er jeg blitt helt avhengig av disse. Det blir ikke det samme om jeg bruker noe andre, og om jeg velger maskara fremfor vipper føler jeg det blir helt feil, selv om det som oftest blir maskaraen som blir tatt i bruk da. Disse vippene koster faktisk bare 9 kr per stk, og fåes som sagt kjøpt hos wish. De er så lange og fyldige <3 

Nå står jobb for tur. Første dag etter 4 uker hjemme, det skal bli deilig å komme tilbake! Ha en fin lørdag <3
Ny tatovering - fortsettelse på armen.

På tirsdag som var hadde jeg time hos Svenni i Lyngdal for fortsettelse på armen, og jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle ha for noe. Jeg hadde funnet frem ett par bilder med noe jeg noenlunde likte, men alt i alt så spiller det ikke så stor rolle så lenge armen blir en fulldekket sleeve til slutt. De fleste tatoveringene jeg har er fra Svenni som jeg er veldig fornøyd med, dermed er det også lettere å ha litt frie tøyler til hva som skal tatoveres. Det ente opp med å bli underarmen, og jeg er så fornøyd med resultatet!Tatoveringen tok rett over 2 timer og kostet 2500. Jeg har allerede bestilt neste time til å fortsette på armen om rundt to uker til, og fremdeles aner jeg ikke hvordan jeg vil ha den så det blir spennende å se etterhvert som alt er ferdig. For å finne mer info om Svenni eller tatoveringene han har tatt kan du klikke deg inn på facebook siden hans HER :)

Jeg har en del ting jeg skal få ordnet idag så det er bare å kicke i gang denne torsdagen. Dere får ha en good one :)
Nettshopping @Junkyard

Som jeg nevnte tidligere er formen ganske klein, så hva passer vell bedre enn å ligge på sofaen hos mamma, drikke pepsi max og nettshoppe litt? Jeg koser meg iallefall med det, Junkyard har jo så mye fint fortiden. Høsten er uten tvil min favoritt årstid når det kommer til klærne, de er så friske og fine!

Jeg kom over disse fine rosa adidas skoene og falt helt pladask for dem! Jeg kjøpte nylig en rosa bomber jakke så disse passer jo perfekt sammen. Skoene koster 999, og finner HER.Nå som våren står for tur og sommeren nærmer seg fant jeg denne adidas toppen som passer bra sammen med en høytlivs kortbukse eller et skjørt. Nå er det vell egentlig en bh - trefoil men på en varmsommers dag funker det fint som en "topp" spør du meg. Den koster 299 og finner HER.


 

Jeg har falt helt for fargene hvit, orange og rød fortiden, og da jeg kom over dette freshe settet falt jeg helt. Shortsen koster 349 og finner HER, mens t skjorten koster 299 finnes HER og singletten 299 og finnes HER


Rød fila genser til 799  finnes HER og i svart til 899 HER.

Vans genser - 549, finnes HER. Så enkelt og grei men likevel så fin.For å sjekke mer ut av utvalget Junkyard har kan dere besøke nettsiden deres ved å klikke dere inn HER. De har fri frakt for kjøp over 1000 kr og 30 dagers returrett. Følg dem også på instagram under; Junkyardnorge.
Min nye hår forandring;

Min nye hår forandring fremover er verken ny farge, extentions eller klipp, men å ta vare på mitt eget hår. Det er ingen hemmelighet at det har fått gjennomgått de siste årene, og virkelig trenger enn pause. Sist for et år siden hadde jeg litt lengde på det, mens nå går det såvidt ned til skuldrene, og det som henger der er kun noen tynne hårstrå. Lengden hadde forsåvidt vært ok om det bare hadde vært litt tykkelse på det.

Selv om jeg har mine svakheter når det kommer til farging og forandring, har jeg likevel noen ting jeg er litt flinkere på. Jeg har alltid hatt et stritt hår, og dermed ikke vært en av dem som er avhengig av strittetanga. Uten extentions bruker jeg så og si aldri verken strittetang eller hårføner. Jeg føner og stritter det en sjelden gang kun dersom jeg skal noe, og vil ha håret ekstra rett.

Fremover skal jeg;

Vaske håret sjeldent - Noe jeg allerede gjør. Det holder seg fint med 1 - 2 vask i uka. Skulle det bli krise finnes det jo tørrshampoo.

Føne / stritte det sjeldent - Ingen tvil i at dette gjør stor skade på håret. Dessuten er det like greit å ta det i en flette eller hestehale feks.

Ta ølgjær - Disse tablettene er mirakelkur på boks, de lukter og smaker ikke noe særlig, men jeg merker stor forskjell på de periodene jeg har tatt dette kosttilskuddet frem når jeg har vært tom.

Ikke farge det og ha en liten extentions stopp - Målet mitt er å være brunette frem til sommeren 2018! Nå har jeg vært det i snart 9 måneder, så ett år til burde gå ok. Skal jo ærlig innrømme at det frister å bli blondt igjen, men! Extentionsene jeg har i nå begynner å gå mot slutten, og da er planen å ha en liten pause på 1 - 2 måneder.

Gode produkter - Jeg gikk til innkjøp av Kevin Murphy shampoo og balsam igår etter å ha hørt så mye bra om dem! Allerede idag fikk jeg testet de ut og gir de 10/10. Helt magiske for håret! Jeg startet med å prøve ut serien repair for å så gå videre på den rosa med serum i etterhvert. Disse kjøpte jeg på A frisør i Flekkefjord til 389 per stk. Virkelig å anbefale videre.

Når det kommer til hårkur er jeg veldig glad i olaplex og moroccanoil som jeg kjøper her i Kvinesdal på Picasso. Hører også at de har fått en ny GHD kur som jeg gleder meg til å få testet ut!
Ellers har jeg fått unnagjort treningen idag, tatovert litt på armen og passet på lille broren min. Kjenner formen er ganske klein så jeg er stygt redd for at jeg begynner å bli syk. Æh! Satser på litt hvile resten av dagen gjør susen, så må dere ha en fortsatt fin tirsdag <3
@Ridestore.no

Jeg bestilte en ett par plagg på ridestor sist onsdag og fikk like etter en sms fra de om at min ordre var pakket og sendt. Kun to dager etter fikk jeg hentemelding om at pakket var ankommet postkontoret. Den kundeservicen de har er bare helt amazing! De har gratis frakt og retur, og 30 dagers retur rett. Utvalget på klærne er stort og stilen er bare rå!

Jeg begynte å handle på ridestore etter at kjæresten min gjorde det, og vips har det spredd seg til venninne mine også. Dersom du ikke har gjort det før, så anbefaler jeg å ta en sjekk innom nettsiden dere, HER :)
Jeg bestilte en genser fra dope, en fra New soul og en adidas topp. Trykk på navnet for å komme til direkte link av klærne :)

Imorgen er det endelig tid for noe nytt blekk på kroppen, og jeg gleder meg så til å se resultatet! Håper dere har hatt en fin mandag, natta <3
Booket tatoveringstime.

Iih, tirsdag er endelig dagen der jeg skal fortsette på venstre armen min, og som jeg gleder meg! Jeg gjorde nok en feil når jeg begynte litt her og der, for jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal binde sammen alt så det "hører sammen". Heldigvis er Svenni utrolig dyktig å vet hva han driver med, så jeg tenkte å finne fram noe jeg liker, å la han gjøre hva han vil selv. Armen skal virkelig bli prioritert og ferdig før jeg begynner på noe nytt, jeg har jo så mye jeg vil ta men alt til sin tid. Jeg har iallefall google meg noe inspirasjonsbilder, så får vi se hva jeg ender opp med. 


Jeg gleder meg iallefall!
Kickback - Handle og få penger tilbake.

God lørdags morgen dere. Jeg tenkte å starte denne fine lørdagen med et lite tips til dere! For noen år tilbake kom jeg over en nettside som heter kickback og for oss som handler en del på nett, eller i det heletatt gjør det en sjelden gang så er denne siden genial! Du starter med å registrere deg og lage en bruker - noe som er helt gratis og reklamefritt, videre kan du logge deg inn, søke opp nettsiden du skal handle på igjen og få igjen X antall rabatt av summen på bestillingen din. Før fikk du ut et gavekort når du hadde spart opp 400 kr som du kunne ta ut, eller spare videre, mens nå kan du få pengene rett inn på din konto. 

Ikke alle nettsider ligger inne på kickback men de har et enormt utvalg, da jeg bestilte en pakke fra proteinfabrikken i begynnelsen av uken gikk jeg inn via kickback å får igjen 10% av summen jeg kjøpte for i det fakturaen er bestilt. Jeg har flere ganger spart meg opp til både gavekort, og pengene man kan ta ut.

Under er et eksempel på mine siste aktiviteter;

Dato Partner Kickback Status
07.03.17 Proteinfabrikken 99,- registrert
12.01.17 Tights.no 45,- registrert
02.11.16 CDON 95,- godkjent
25.10.16 Gymgrossisten 33,- godkjent
14.10.16 Gymgrossisten 48,- godkjent

Alt i alt har jeg spart 2000 kr på dette i løpet av den tiden jeg har brukt kickback. Dette er ingen reklame eller noe, bare et godt tips til alle nettshoppere. For å komme til kickback, trykk HER.Håper dere får en fin lørdag <3
Ny uke - nye fordeler!

Ah gud så deilig det var å begynne denne mandagen med en "vanlig" dag på jobb, nå som to uker med varetelling er over(!) Vi startet også denne dagen på jobb med å rigge til de nye kampanjene og pakke opp dagens vår nyheter. Vi mottar en palle til dagen, som vi pakker og påfyller dermed er butikken full av nyheter og påfyll hver eneste dag.

Denne ukens kosmetikk kampanje er;

30% på ALT ifra max factor(!) Mitt favoritt merke når det kommer til sminken vi selger. Jeg er helt frelst av false lash effect maskaraen.  Jeg prøvde også ut foundationen; Skin luminizer i fargen 77 etter at Sophie Elise anbefalte denne, og den kan virkelig anbefales videre! Nå har vi også fått inn flere nye produkter fra max factor, blant annet øyenskygge palett og matte leppestifter. 

I tilegg kjører vi på med;

3 for 2 på all basic - 3 for 2 på alle sokker og strømper - 25% på all undertøy og pysj - 199 for alle dufter - 20 kr for all sunsilk, elvital og LDB.

Du finner oss på facebook på Cubusflekkefjord eller på Instagram; Cubus920. Følg og gjerne :-D
Junkyard vans wants >

Et av målene mine for februar er; Kjøpestopp(!) Jeg kjøper så mye som jeg aldri har bruk for og ting som aldri blir brukt, bare fordi at jeg føler jeg må ha det der og da. Jeg får heller ikke helt den gleden av å kjøpe eller få noe som jeg virkelig har hatt lyst på, som jeg har måttet vente litt på, om dere skjønner? Likevel "datt" jeg innom nettsiden til Junkyard, det kan vell ikke skade å bare se vell?

Når det kommer til T-skjorte eller singlet så er jeg en skikkelig singlet person, egentlig aldri tenkt over det selv før venninnen min sa at T-skjorte var så ikke meg.


Disse fra vans er ganske basic, men samtidig kule! koster 249 pr stk > Hvit HER, svart HER.


Wtf singlet til 299 fra vans HER og Wtf genser til 549 fra vans HER.


Topp fra Adidas til 299, HER og genser fra Adidas til 399 HER.

Etter at jeg ble brunette er jeg blitt helt besatt av fargene hvit og rød når det kommer til klær. Til "vanlig" er jeg jo egentlig den som alltid går i svart, men nås om våren nærmer seg passer det bra med litt forandring. Jeg skal heller oppdatere dere på om jeg klarte å motstå fristelsene, eller ikke. Joda, lett. I can do it, or something B-)

Nå skal jeg straks avgårde på jobb, for en ny dag med vare telling. Igår fikk vi scannet inn rundt 2000 klær, men jeg tror vi skal opp i rundt 80000, så vi har lang vei igjen. Ha en fin onsdag så lenge <3
Noen Cubus Favoritter.

Noen av mine av produktene jeg alltid må ha;Dove sin body lotion, denne lukter så godt og er en av de få som huden min ikke reagerer på i og med at jeg er allergisk mot det meste.

Neglelakk og neglelakk fjerner - Er det noe jeg er for dårlig / kjedelig på så er det å fikse neglene. Egentlig har jeg lyst til å sette på noen lange fine hos Linettshudpleie, de gjør så mye fint! 

Bio oil - Denne er amazing! Kommer et eget innlegg om produktet.

Garnier, cleansing water og ansiktmaske, vi kjører faktisk 40% på alt ifra garnier denne uka og ut neste (på cubus). 

Maybelline sin sminkefjerner - Best i test! 

Depend sin øyevippe og bryn farge.
Voksing, #Læreraldri.

Råd nr 1 fra denne frøkna er å starte med voksing asap, det er fantastisk på alle måter, virkelig helt undervurdert!

Råd nr 2, IKKE barber deg mellom vokse timene. Just DON'T. At jeg ikke lærte etter sist jeg gjorde det, arg! Fra nå av finnes det ingen unnskyldning her i gården. 

Igår hadde jeg min aller første vokse time i år, og jeg visste allerede litt på forhånd at denne gangen ville det kjennes litt på "smerteterskelen", for den frøkna har nemlig (igjen) vært så dum å barbert seg i mellomtiden fra sist time. Sist jeg gjorde det var i høst, og vanligvis kjenner jeg NULL smerter under vokse timene, mens etter den gangen da jeg hadde barbert så var det noe helt annet. Heldigvis var det ikke like ille denne gangen, selv om det kjentes ett par ganger men det gikk helt ok. Nancy som vokser meg er så flink og behagelig at behandlingen går alltid bra. 

Til vanlig synes jeg ikke voksingen kjennes i det hele tatt. Dette er selvfølgelig forskjellig fra person til person, men jeg tror det meste sitter til forventningene man har i hodet. Dersom man tenker at det blir vondt og anstrenger kroppen, så blir det mest sannsynlig etter det. Nøkkelen er å slappe av i kroppen, og etter rundt 10 minutter så er man allerede ferdig. Jeg er så glad for jeg startet med denne behandlingen(!) Det kan nesten sammenlignes med det samme som å få bil lappen om dere skjønner? En nytt og enklere liv.

Voksingen tar jeg hos Linetts hudpleie i Kvinesdal. En super koselig salong med dyktige ansatte. Sjekk gjerne ut facebook siden deres HER :)

Dersom du lurer på noe angående voksing så still meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet, du kan selvfølgelig være anonym :)
Dopeclothing @Ridestore


Ikke mye er mer spennende enn å vente pakke i posten fra favoritt nettstedet når det kommer til klær, er så glad for at jeg har oppdaget Ridestore! Det beste klesplagget jeg vet om er en stor hettegenser, uten tvil. Det er så behagelig og godt!

Ridestore har merker som dope, vans, adidas, fox, DC ++ De tilbyr også gratis frakt, rask leveringstid og 30 dagers åpent kjøp med gratir bytte / retur. Om man mailer kundeservice om eventuelle spørsmål får du alltid god hjelp og hyggelig svar. Itilegg er sms du får på telefonen når varene er sendt så koselig. Denne nettsiden har det "lille" ekstra og behandler kundene sine bra, bare det i seg selv gjør at ridestore er en favoritt.

Dope lue til 229, HER. Dope genser til 649, HER.

Grått joggedress sett; Genser til 499 (før 799) HER. Bukse til 649 HER.
Fremhev hudens glød;

Søøøndag, noe som betyr hvilepuls, kos og selvspa! Jeg føler ikke jeg har fått gjort så mye idag, egentlig. Samtidig som jeg har fått unnagjort en hel del. Jeg har noen ting som jeg jobber mot, og nimmer meg i mål med. Det er så motiverende og spennende å holde på med at jeg surrer rundt i min egen lille verden fortiden.

For en stund tilbake fikk vi inn tre forskjellige ansiktsmasker fra loreal. Ettersom jeg er allergisk mot så mye er jeg alltid skeptisk til å teste ut nye produkter, spesielt kremer til ansiktet da jeg tidligere har fått utslett og hovnet opp dersom jeg ikke har tålt det. Men etter litt om og men tok jeg sjansen og har prøvd to av disse tre. 

Den grønne som heter Pure Clay purify mask inneholder ren leire som bidrar til å rense og glatte ut huden, mens den svarte er Pure Clay glow mask med leiremaske med kull som er en skikkelig detox for huden, den renses i dybden og gir en fresh og strålende glød. Alle disse tre maskene passer for alle hudtyper, men gir ulik type behandling. Selv synes jeg den grønne passer min hud best.

Anbefalt å brukes 2 - 3 ganger i uken. Skal kun smøres på et tynt lag, dermed er kremen veldig drøy i bruk. Mens den er på vil du kjenne hvordan den stivner til, før den vaskes av igjen etter 10 minutter. Vi selger disse på Cubus til 99 kr. 

Nå har lille E reist opp for en uke hos pappaen sin mens jeg skal fullføre dagens andre og ukas siste økt før jeg tar kvelden. Målet for denne uka er å ta tilbake "litt" tapt søvn, men innimellom de hektiske hverdagene så er det ikke alltid like lett. Prøve skal jeg iallefall!

Håper dere har hatt en fin helg iallefall! <3
Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017


Jeanette Egeland - Sørlandet

For kontakt:
Jeaegeland92@gmail.comhits